Dropbox Paper Review 2020: Et begrænset værktøj med begrænset brug

Da Dropbox lancerede Dropbox Paper, kaldte det programmet en ny måde at samarbejde, organisere teamwork og arbejde hvor som helst. Med det i tankerne er det let at se, hvorfor mange har fortolket det som en konkurrent til Google Drive (læs vores Dropbox Paper vs Google Docs sammenligningsstykke for at se, hvorfor det ikke er meget af kampen).


I de 21 måneder, siden Dropbox Paper forlod beta, har det ikke fanget meget. Når det er sagt, har Dropbox frigivet opdateringer til tjenesten, så vi troede, det var på tide at åbne hætten for at se, om det begyndte at leve op til sit potentiale, eller om det bare er en anden citron bestemt til junk yard.

I denne artikel skal vi dække Dropbox Paper’s funktioner og evaluere dens brugervenlighed, samt komme med anbefalinger til, hvem der kan få mest muligt ud af det. Hvis du vil vide mere om Dropbox, kan du se vores Dropbox-gennemgang.

Funktioner

Dropbox-papir ligner et enkelt ark papir, der fortsætter for evigt og accepterer mange slags indhold.

Dropbox_paper_empty

Mens dens funktioner kan virke som et usammenhængende rod ved første øjekast, viser et nærmere kig, at de fleste passer ind i en af ​​tre kategorier: funktioner til skabere, funktioner til samarbejdspartnere og funktioner til præsentanter.

Da folk i hver kategori vil bruge programmet forskelligt, har vi opdelt funktionerne i grupper baseret på brugerens rolle.

Designere

Først skal vi dække de funktioner, der er mest nyttige for skabere. Et af Dropbox Paper’s bedste punkter er dets støtte til indlejring af rich media fra 29 websteder og tjenester på siden.

Det tilbyder mange integrationer, herunder Dropbox, Google Drevs apps, Airtable, Trello, YouTube, Spotify, Vimeo og mere. Der er også flere af en mere specifik karakter.

For eksempel, hvis du er en designer, kan du finde InVision, Figma, Framer, Lucidchart eller Marvel-integrationer nyttige. Hvis du er en koder, får du muligvis en vis brug af dens integration med Gist og Github.

Paper_embeds

Hvis du leder efter et program, du kan bruge til at oprette et dokument, der ikke bare linker til forskellige medier, men indeholder dem i et interaktivt format, er Dropbox Paper muligvis det, du ønsker.

For eksempel kan en lærer bruge den til at oprette en lektion eller lektieopgave, der bruger flere uddannelsesmæssige YouTube-videoer i rækkefølge, adskilt af spørgsmål og hvid plads til svar og afslutte med en fuld Prezi-præsentation. De kunne derefter dele en kopi med hver studerende.

Paper_Youtube

En anden cool funktion er kodefeltet. Indsæt et i papir, og så længe koden er på et af de 32 sprog, den kender, registrerer den automatisk, hvilket sprog, du bruger, og fremhæver syntaks baseret på funktion. Selvom du ikke kan kompilere eller køre koden, giver højdepunkterne dig hurtigt mulighed for at scanne og holde styr på, hvad du har skrevet.

Papir understøtter også LaTeX, et system designet til at gøre det let at repræsentere videnskabelige og tekniske ligninger. Det er også godt for folk, der hellere vil skrive et kort sæt kommandoer og lade en anden eller en computer få formateringen til at se godt ud.

Samarbejdspartnere

Når du samarbejder, er Dropbox Paper omtrent det samme som Google Drive. Du kan invitere folk til at redigere en fil ved at dele den med dine Google-kontakter, tilføje dem via e-mail eller sende et link direkte til Slack. Du kan også indstille, om nogen med linket kan redigere dokumentet eller kun dem med en invitation, og om de kan kommentere og dele eller kommentere, dele og redigere.

Paper_share

Hvis du tidligere har brugt Google Drev, lyder dette velkendt. Alle, der er inviteret til dokumentet, kan redigere det samtidig, og deres position markeres med en markør, der svarer til et farvepapir, der tildeles dem.

Papir sætter redaktørens initialer i venstre margen, så du hurtigt kan se, hvem der har bidraget til hvad til hvert dokument.

Paper_collaborate

I modsætning til Google Drev, kan du indsætte en checklisteblok, der giver dig mulighed for at oprette opgaver, tildele dem til bidragydere, indstille en forfaldsdato og tjekke dem fra, når du er færdig.

Paper_list

Selvom det er en interessant funktion, mangler det, at finjusteringen er nyttig. Åbning af et sidepanel giver dig mulighed for at se opgaver i dokumentet, men de vises kun, hvis de er blevet tildelt nogen, selvom de har en forfaldsdato. Det er en upraktisk begrænsning, og da du ikke kan tildele og spore generelle opgaver, mister den noget af sin værdi.

Hvis du leder efter en produktivitetsapp med bedre funktioner, kan du være interesseret i Todoist, Wunderlist eller Any.do. Alle tre har overlegne opgaveplanlægningssystemer. Både Wunderlist og Todoist kan integreres med Google Kalender, mens Any.do giver dig mulighed for at trække opgaver fra e-mails og omdanne til opgaver med forfaldsdatoer.

Hvis du er interesseret i at lære mere om disse tjenester, kan du se vores Todoist vs. Wunderlist vs. Any.do anmeldelse.

Papir giver dig mulighed for at indsætte Trello-kort, så hvis din organisation allerede bruger dette program, kan du bruge det mere robuste system i stedet for Papirs lister. Kort opdateres automatisk i Papir, når de ændres på Trello.

Paper_trello

Selvom det muligvis er et anstændigt værktøj til notatoptagelse, får du ikke mere brugbarhed end du ville gøre med Google Dokumenter eller Microsoft Word. Evernote er en bedre mulighed for de fleste mennesker, da det har et mere sofistikeret organisationssystem, der gør det nemt at holde styr på noter. Hvis du er interesseret i at lære mere om dette program, skal du læse vores Evernote-anmeldelse.

Hvis du undrer dig over, hvordan Evernote stabler op mod Google Drive, skal du se på vores sammenligning af Evernote vs. Google Drive.

En lille fordel ved at samarbejde i Dropbox Paper er, at papirdokumenter ikke tæller med i dit Dropbox-lagringskvote, så dit teams arbejde kommer ikke ud af nogens individuelle tildeling.

oplægsholdere

Papir kan skifte fra redigeringsfunktion til præsentation til tilstand ved at klikke på en knap på øverste bjælke, der ligner et firkantet YouTube-logo.

Paper_present_button

Igen er Papiers vigtigste funktion, at det er en digital ækvivalent til et uendeligt langt ark papir uden pauser. Det ændrer ikke i præsentationsfunktion, så du får ikke definerede dias, som du måske bruger i PowerPoint eller Speaker Deck eller de dynamiske og relationelle slides fra Prezi.

Paper_presentation

Det giver dig ikke god kontrol over, hvad der vises på skærmen. Du kan finjustere præsentationen, så diaslignende funktioner vises, mens du ruller, men det vil kun være godt for din skærm. Hvis du flytter til en med en anden opløsning eller et billedformat, er alt dit hårde arbejde intet.

Når det er sagt, betyder de rige medieintegrationer, at du kan præsentere flere og forskellige slags ting, end du ville være i stand til med andre programmer. Hvis du for eksempel vil vise den nyeste appprototype, du lavede i Figma, kan du gøre det med Papir.

Du kan også integrere Google Dokumenter, så hvis du altid har ønsket at præsentere en, men ikke ønsker at bruge Google Slides, kan du gøre det. Som optegnelse giver papir dig også mulighed for at integrere Google Slides, men du kan ikke vise dem i præsentationsfunktion.

I stedet for at klikke på det fører du tilbage til Google Slides.

Præsentationsfunktion kommer med en mørk tilstand, der bytter den hviddominerede farvegane for en, der er dybt af grå. Det er svært at finde ud af, hvilke farver der skal skiftes, da du ikke kan bruge mørk tilstand, mens du er i editoren.

Paper_presentation_dark

Brugervenligheden

Dropbox Papiers mest overbevisende funktion er dets brugergrænseflade, der flyttede redigeringsværktøjer fra øverste bjælke. Hvis du vil indsætte noget udover almindelig tekst, skal du klikke på en tom linje for at få et pop op-felt til højre. Det har muligheder for at indsætte en af ​​29 integrerede tjenester, en Dropbox-mappe, billeder, en tabel, en tjekliste, en almindelig liste, en sektionspause eller en kodeblok.

Paper_popup_box

Der er også tastaturgenveje til disse funktioner, så du kan lære dem at spare tid

De fleste af de integrerede indbyggede medier kan indsættes ved at kopiere og indsætte et link til indholdet i Dropbox-papir eller tilføje en boks af den rigtige type og indsætte linket i det.

Du kan redigere mest indsat indhold ved at klikke på det og vælge fra indstillingerne i pop-up-boksen, der vises ovenfor. Nogle typer indhold, såsom YouTube-videoer og tjeklister, kan dog ikke redigeres, når de er placeret.

Paper_edit_popup

Når det er sagt, er den største mangel i papiret dens mangel på tekstbehandlingskontroller. Du kan ikke ændre din skrifttype, og selvom de fleste af os ikke bruger de hundreder, der er tilgængelige i Microsoft Word, ville det være dejligt for præsentanter at have mindst et par muligheder. Skriftstørrelser er også begrænset. Du får en kropstype og tre overskrifter, hvoraf kun to er tilgængelige i pop-up.

Fremhævning af tekst giver dig mulighed for at fremhæve, fremhæve, gennemgå eller linke den, samt forvandle den til en liste eller tjekliste.

Du kan kommentere det meste ved at klikke på kommentarindstillingen i pop op-boksen eller klikke på objektet og trykke på “ctrl + alt + m.” Igen, det vil være kendt for folk, der har brugt Google Docs.

Paper_comment

Der er dog ingen oprindelig stavekontrol i papir, hvilket betyder, at du er på egen hånd. Selv professionelle forfattere elsker stavekontrol, fordi det er den sidste forsvarslinje mellem en hjernefrit og en pinlig offentlig fejl. Dette papir mangler det er et alvorligt problem, især hvis du planlagde at præsentere det.

Selvom du kunne omgå det ved at dobbeltkontrol dit arbejde i et andet program eller installere en service som Grammarly, forbliver det faktum, at du ikke skulle være nødt til i en applikation som denne.

Hvis du laver et samarbejde i Dropbox Paper, redigeres odds og kontrol af stavemåde falder til en person, hvilket ser ud som en urimelig situation. Det mystificerer os, at Dropbox ikke allerede har tilføjet en stavekontrol.

Dropbox Paper har en app til iOS- og Android-enheder, så du kan logge på og foretage ændringer mens du er på farten, men du kan ikke gå ind i præsentationstilstand på din telefon. Det er ikke nødvendigt, men det ville være en dejlig funktion til at fremstille salgspladser uden for kontoret.

Paper_mobile

Hvem er Dropbox-papir til?

Efter at have læst om Dropbox Paper’s funktioner og brugervenlighed, kan du undre dig over, hvem det skal tjene. Det er et fair spørgsmål, i betragtning af at Paper spreder sig så tyndt. Du kan gøre mange ting overfladisk med det, men få på en dyb, detaljeret måde.

Designere

Det er uklart, hvad solo-skabere kan vinde ved at bruge Paper. Fraværet af stavekontrol er en alvorlig ulempe for de fleste mennesker. Hvis du opretter et tekstbeskyttet dokument, er der langt bedre alternativer til denne funktion alene, for ikke at nævne Papiers dårlige formateringsindstillinger.

Du kan prøve at bruge det som en organisatorisk enhed, men du kan ikke integrere noget i tabeller.

Du sidder også fast med den lodrette retning og uendelig rulle, hvilket betyder, at du ikke kan unikt organisere dine ideer, som du kan med Prezi.

På trods af alle indlejringsmuligheder er det ikke klart, hvem der drager mest fordel af at bruge dette program.

Samarbejdspartnere

Selvom Google Docs ikke er en direkte bedre tekstbehandler end Microsoft Word, giver dens samarbejdsfunktioner, webgrænseflade og automatiske gemme brugerne tvingende grunde til at bruge det.

Dropbox Paper kunne ses som et fremragende program til gruppearbejde, selvom det falder fladt for den enkelte bruger.

Det er lig med Dokumenter, hvor nemt det er at invitere samarbejdspartnere og går videre på andre områder. Det er let at oprette og tildele opgaver til gruppemedlemmer, men programmet mangler betingede opgaver, der udløser nyheder ved afslutningen, og det er ikke robust nok til at understøtte en flertrinsproces fra start til slut.

Det faktum, at det ikke sporer åbne to-do-ting, eller inkluderer en stavekontrol, rejser spørgsmålet om, hvilken slags gruppeprojekter Dropbox forventer, at hold arbejder med i papir, som de ikke kunne andetsteds. Oddserne er, at der findes bedre samarbejdsværktøjer i et branche-specifikt program eller en tjeneste.

oplægsholdere

Du kan præsentere i Dropbox Paper, men der er ikke noget incitament til at gøre det. Et af nøgleelementerne i en præsentation er at kontrollere, hvad der er på skærmen, så dit publikum kan bevæge sig problemfrit mellem at lytte og se.

Papir giver dig ikke den kontrol, du har brug for for at gøre det til virkelighed. Rulning er også langt mindre interessant end overgange i Google Slides eller Prezi.

Den eneste virkelige modsætning til Papiers præsentationstilstand er, at den giver dig mulighed for at integrere så mange indlejrede medietyper. Hvis du af en eller anden grund havde brug for at lave en præsentation, der var afhængig af evnen til at gøre det, er programmet måske værd at prøve.

De fleste præsentanter har dog ikke brug for det og vil gerne have noget, der giver dem mere kontrol.

Afsluttende tanker

Dropbox Paper er et flad med potentiale, men det er ikke skridt så meget siden det blev frigivet, og det er svært at have håb om, at det forvandles til noget mere nyttigt.

Selvom det fungerer fint og har en ren brugergrænseflade, har den ikke en funktion, der giver den en fordel i forhold til andre programmer. Du kan integrere mange forskellige programmer i et enkelt dokument, men det betyder ikke, at du får den funktionalitet, du ikke ville have haft, hvis du brugte disse programmer via deres egne websteder. Præsentationssystemet er underbagt, og fraværet af en stavekontrol gør det til et dårligt program til tekstbehandling.

Hver funktion fungerer, men det er stadig uklart, hvorfor nogen ville bruge Dropbox Paper over et andet program, der har lignende funktioner, men med større dybde. Det er ikke at sige, at du ikke kunne få noget brug af programmet, men det vil ikke være det rigtige for de fleste mennesker.

Hvis du leder efter noget bedre, er Google Drive et godt sted at starte. Du kan lære mere om det i vores Google Drev-gennemgang.

Hvad synes du om Dropbox Paper? Har det potentiale, som vi mangler, eller er vores vurdering død på? Fortæl os det i kommentarafsnittet nedenfor. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me