Den bedste antivirus til Android 2020: Forsvar af din Droid mod malware

Android-enheder er de vigtigste mål for malware. Der er så mange måder at levere det på, inklusive tekstbeskeder, tredjepartsapplikationer og nogle gange endda Google Play. Med en så forskelligartet række trusler er en antivirus et must.


I denne vejledning til den bedste antivirus til Android vil vi gennemgå de fem bedste muligheder på markedet. Nogle er gratis, andre betales, men alle skal holde dig beskyttet, uanset hvad du laver på din enhed.

Google inkluderer Play Protect med nye versioner af Android. Det er en indbygget antivirus, der teoretisk set skal beskytte dig. Når det er sagt, fungerede det dårligt i laboratorietest. AV-sammenligninger fandt det for eksempel kun 51,8 procent effektivt. Vores valg er på den anden side 99,9 procent effektive eller bedre.

Inden vi kommer ind på vores valg, skal vi definere, hvordan de lavede vores liste. Alle af dem, bortset fra F-Secure, er kun tilgængelige til Android, så du har muligvis ikke brug for en fuld desktop-pakke for at få beskyttelse.

Mere om:

 • Den bedste Antivirus-software 2020
 • Mest sikker Antivirus-software 2020
 • Den bedste gratis antivirus-software til 2020

Den bedste antivirus til Android 2020

Valg af den bedste antivirus til Android

Med henblik på denne vejledning antager vi, at du har mere end bare en Android-enhed. Alle de muligheder, vi vil præsentere, har desktop- og Android-varianter og er tilgængelige som en del af en pakke med flere enheder. Du kan dog få Android-applikationer på egen hånd.

Selv hvis du kun har en Android-enhed, hjælper det os med at levere vores liste til begge skarer. Valgene fungerer stadig for dig, og da de har desktop- og forretningsinfrastruktur, vil du sandsynligvis også få bedre beskyttelse.

Antivirusfunktioner

Fokus på Android-enheder er stærk, passiv sikkerhed. I modsætning til dit skrivebord er det ikke tilfældet at køre regelmæssige scanninger med brugergrænsefladen trukket op. Vi leder efter antivirus, der beskytter dig mod trusler i realtid og scanner din enhed uden at spise de få systemressourcer, den har.

Det går hånd i hånd med anvendeligheden. Desktop antivirus kommer med en række indstillinger af god grund, men tinkering er normalt ikke ønsket eller nødvendigt for en mobilenhed. Vi leder efter en ukompliceret brugeroplevelse, der ikke forfalskes af indstillinger.

Da alle vores valg tilbyder planer med flere enheder, ser vi også på desktop-brugervenlighed. Dette er nyttigt til overvågning af alle dine enheder på en gang, inklusive Android. En hurtig måde at se din telefons status uden at gå ind i appen er også rart.

Vi kan selvfølgelig ikke tale om antivirus uden at nævne beskyttelse. Vi bruger labresultater til Android-versionerne af hver applikation. Da Android-telefoner og desktops står over for en anden pakke trusler, er det fornuftigt for os at evaluere dem på denne front.

Da vores valg leveres med planer med flere enheder, betales de typisk. De fleste tilbyder dog gratis kolleger, så vi vil nævne, hvilke der gør. Når det er sagt, er der normalt fordele ved opgradering.

Android-funktioner

Der er Android-specifikke funktioner, du også kan se på. Den første er filtrering efter opkald og tekster. Antivirussen skal være i stand til at blokere opkald og tekster fra numre, der ikke genkendes, eller i det mindste advare dig om beskeder, der kan være ondsindede.

Vi leder også efter placeringstjenester, hvis du mister din enhed. Disse inkluderer at spore din telefon, fjernlåsning af den og fjerntvise den.

1. Kaspersky Internet Security Mobile

Kaspersky er et af vores valg til den mest sikre antivirus. Det har fremragende beskyttelsesscore fra laboratorier, en let at bruge interface og en billig prisskilt til at starte. Android-oplevelsen er lige så god og leveres med alle de funktioner, der er beskrevet i vores kriterier.

Kaspersky-Mobile

Der er to versioner af Kaspersky Internet Security Mobile, en betalt og en gratis. Hvis du har købt Internet eller Total Security til dit skrivebord, kan du føje din Android-telefon til enhedslisten på din plan. Internet Security Mobile kan også købes separat for $ 10 pr. År.

Den gratis version leveres med manuel scanning, realtidsbeskyttelse og kontroller for en mistet eller stjålet enhed. Det understøtter også Android Wear, hvilket betyder, at du kan overvåge din sikkerhed uden at tage din telefon ud.

Den betalte version kommer med funktioner, der er værdige den $ 10 årlige sats. Du kan køre scanninger automatisk i en tidsplan, hvilket er grund nok til at opgradere på egen hånd. Det leveres også tekst- og opkaldsfiltrering samt beskyttelse mod phishing-svindel.

Resultater af Kaspersky Protection

AV-test gav Kaspersky en perfekt score i beskyttelse og ydeevne under sin juli-analyse. Det var 99,8 procent og 100 procent effektivt mod realtids malware og Android malware opdaget i henholdsvis de fire foregående uger. AV-test brugte næsten 6.000 prøver og fandt, at branchens gennemsnit kun var 97,4 procent på det tidspunkt.

AV-Test testede også batteriets levetid, hastighed og trafik, som alle Kaspersky bestod. Den testede også falske advarsler, som Kaspersky ikke havde nogen af. I juli-testen var gennemsnittet for falske advarsler tre.

MRG Effitas fandt lignende resultater. Under sin Q2 Android-gennemgang fandt den Kaspersky 100 procent effektiv mod testet malware. Eksempellisten inkluderede alt fra økonomisk malware til SMS-svindel.

AV-Comparatives vurderer Android-antivirusser på en bestået / mislykket basis, og Kaspersky bestod sin august Android-sikkerhedsgennemgang. Laboratorietestede beskyttelsesgrader samt påvirkning af batteriets levetid.

Det fandt, at Kaspersky var 99,9 procent effektiv mod de 2.604 prøver, der blev anvendt uden falske positiver. Antivirussen var også i øverste niveau for ydelse af batteriets levetid, hvilket sænkede det med højst 3 procent under testen. Batteriets levetidstest inkluderede 45 minutters webbrowsing, 85 minutters kig på fotos og mere.

Kaspersky er en billig, meget sikker Android-antivirus, der har minimal indflydelse på batteriets levetid og ydeevne. Du kan downloade den gratis version for at prøve det eller læse vores anmeldelse af Kaspersky Anti-Virus for at lære om opgradering til en plan med flere enheder.

2. Bitdefender Mobile Security

Bitdefender er vores første valg til den bedste antivirus-software. Vi rangerer det konstant bedst i sin klasse for sin fremragende brugeroplevelse, store beskyttelsesscore og kvaliteten af ​​funktioner. Dens Android-version er også god, men ikke så imponerende som Kasperskys. Alligevel administrerer det en let andenplads på vores liste.

Bitdefender-Mobile

Det tilbyder gratis og betalte versioner, og som Kaspersky kan du bruge den betalte variant, hvis du har en Total Security-plan til dit skrivebord. Den gratis version er også god med on-demand og on-install scanning samt realtidsbeskyttelse.

Der mangler dog et par funktioner. Den betalte variant udgør det. Du kan købe Bitdefender Mobile Security for $ 14.99 pr. År eller installere det som et af dine enheder i en Total Security-plan.

Det leveres med alle funktioner i den gratis version, plus webbeskyttelse, Android Wear-integration og tyverisikringsværktøjer. Det har også App Lock, som kræver en PIN-kode for at få adgang til apps, du angiver.

Vores foretrukne funktion er dog Autopilot. Det er en sikkerhedsmonitor, der giver dig indsigt i, hvor godt din enhed er beskyttet. Baseret på din hardwarekonfiguration og dit brugsmønster vil Autopilot anbefale sikkerhedshandlinger, der skal udføres.

Resultater af Bitdefender-beskyttelse

Bitdefender modtog perfekte mærker fra AV-test under sin Android-vurdering i juli. Det havde bedre resultater end Kaspersky, faktisk med 100 procent blokering af realtid og fire uger gammel malware.

Den bestod også testene for batterilevetid, ydeevne og trafik med nul falske positiver. Det har dog ikke så mange funktioner som Kaspersky. AV-Tests funktionsliste inkluderer opkalds- og tekstovervågning, som Bitdefender desværre ikke har.

MRG Effitas fandt, at den var 99,8 procent effektiv i sin Q2-analyse. Bitdefender var dog 100 procent effektiv i de fleste af de 16 test. Det har svært ved specielt spyware at mangle 2,56 procent af disse prøver.

AV-sammenligninger fandt det meget effektiv, endnu mere end Kaspersky. Bitdefender blokerede 100 procent af trusler uden falske positiver. Det rangeres også i den højeste kategori for batterilevetid sammen med Kaspersky.

Bitdefender er dyrere og mangler et par funktioner, især opkalds- og tekstfiltrering. Den leveres dog med fremragende privatlivskontrol og en begrænset version af Bitdefenders virtuelle private netværk. Det er et spørgsmål om, hvad der er vigtigt for dig.

Til beskyttelse er der få andre antivirus, der konsekvent rangerer så højt som Bitdefender, og det gælder Android-applikationen. Du kan lære mere om desktop-varianten i vores Bitdefender Antivirus-gennemgang eller prøve Android-versionen gratis.

3. Trend Micro Mobile Security

Trend Micro er en stærk antivirus, som vi kan lide for dens brugervenlige interface, overflod af beskyttelsesfunktioner og robuste understøttelsessystem. Det mangler nogle funktioner, såsom en fil-shredder, men vi kan lide det generelt. Android-versionen er også god, alene eller som en del af en sikkerhedspakke.

Trend-Micro-Mobile

Trend Micro tilbyder en gratis prøveversion af sin Android-sikkerhed, men der er ingen gratis plan. Du kan installere appen på din Android-enhed, men du bliver bedt om at indtaste et kreditkort og tænde for automatisk fornyelse.  

Det er vores eneste rigtige greb med Trend Micro. Når du læser produktsiden omhyggeligt, er det klart, at antivirussen ikke er fri, men den er stadig under fanen “gratis værktøjer” på webstedet. Når prøveperioden er afsluttet, kan du scanne efter malware, men ikke meget andet.

Et abonnement på Mobile Security kører $ 29,99 årligt, hvilket ikke er en god handel alene. Du kan dog bruge Mobile Security, hvis du køber Maksimal sikkerhed, hvilket kommer med en beskyttelse på op til 10 enheder. I betragtning af at denne pakke kun koster $ 59,95 for 10 enheder, giver det mere mening.

Du får dog en masse funktioner til prisen. Trend Micro inkluderer grundlæggende beskyttelse, herunder malware-scanning, pre-installering af scanning og tyveribeskyttelse. Den har også ydelsesfunktioner, f.eks. Systemhjælpets kontrol og appmanager.

Vores yndlingsfunktion er “Bare en telefon” -tilstand. Når dit batteri er kritisk lavt, stopper Trend Micro alle aktive processer og opretholder kun din telefons, vel, telefonfunktionalitet. Det er ikke så nyttigt, i betragtning af at kraftbanker er overalt, men det er stadig en dejlig funktion at have.

Trend Micro Protection-resultater

AV-test viser fremragende resultater for Trend Micro. Det var 100 procent effektivt mod malware-test, der blev kørt i juli 2018. På det tidspunkt var branchen gennemsnit for realtidsdetektion og detektion af malware, der blev opdaget i de foregående fire uger, henholdsvis 97,4 procent og 96,7 procent.

Det bestod også ydelsestestene uden nogen mærkbar forskel i batteriets levetid, hastighed eller trafik. Det returnerede ikke falske positiver hverken under installation af legitime apps eller brug af en tredjeparts app-butik. Funktionsafsnittet i AV-tests evaluering er også god, da Trend Micro markerer feltet til forældrekontrol.

MRG Effitas fandt det 100 procent effektivt i sin Q2 Android-analyse. Det bestod alle 16 test, inklusive prøver lige fra potentielt uønskede applikationer og adware til SMS phishing. Der var i alt 223 prøver.

AV-Comparatives bestod den i løbet af sin Android-vurdering i august. Det var 100 procent effektivt mod de anvendte prøver uden falske positiver. Det rangeres også i den øverste kategori for batteribrug og dræner mindre end 3 procent i forhold til normal brug.

Trend Micro har fremragende sikkerhed og lang liste over funktioner. Som en del af en af ​​sine desktop-pakker er Android-versionen det værd. På egen hånd er det for dyrt og ikke besværet værd.

Hvis du vil lære mere om Trend Micros desktop-version, kan du læse vores Trend Micro Antivirus + -anmeldelse. Du kan også downloade Android-appen og prøve de funktioner, der følger med den betalte version.

4. F-Secure Safe Mobile

F-Secure tilbyder ikke sin Android-antivirus alene. Du kan downloade og bruge det i 30 dage på din telefon, men det fungerer ikke efter dette, medmindre du opgraderer til en plan med flere enheder. F-Secure beskytter Android på dets sikre og samlede pakker.

F-Secure-Mobile

Ligesom Trend Micro er det svært at få adgang til, hvis du bare har brug for at beskytte din Android-telefon, men som en del af en beskyttelsespakke er den rig på funktioner. Det har standard malware-beskyttelse til din enhed, der scanner hvad der er på din telefon såvel som hvad der installeres.

Det har også beskyttelse mod bank og browsing, som vi meget kan lide. Browsebeskyttelse vil generelt styre dig væk fra ondsindede websteder, mens du surfer på nettet. Safe Browser verificerer de bankwebsteder, du besøger, så du ikke bliver offer for pharming.

Hvis du mister din enhed, er der værktøjer til at lokalisere, tørre og låse den. Alle dine enheder administreres i en praktisk browser-brugergrænseflade, så du kan se status på din Android-telefon og udføre de nødvendige handlinger, hvis den går tabt.

Browser-brugergrænsefladen er hvor du også kan få adgang til forældrefunktioner. F-Secure har nogle af de bedste forældrekontrol, vi har set, og på en plan med flere enheder giver det mening. Det har et indholdsfilter, appkontrol, tidsbegrænsninger og sikker søgning.

F-Secure Protection-resultater

AV-Test har gode resultater for F-Secure, i det mindste til beskyttelse. Det var 99,9 procent effektivt mod malware opdaget i realtid og 100 procent effektivt mod malware opdaget i de foregående fire uger.

Brugervenlighed har dog problemer. F-Secure blev tildelt fire og halvdelen af ​​seks point. Det bestod test for batterilevetid, hastighed og trafik, men havde problemer med falske positiver. Det gav to advarsler under installation af applikationer fra en tredjeparts app-butik og en falsk advarsel for legitime apps fra Google Play.  

Desværre inkluderede MRG Effitas ikke F-Secure i sin Q2 Android-anmeldelse.

AV-sammenligninger havde dog gode resultater. Det fandt F-Secure 99,9 procent effektiv mod malware uden falske positiver. Antivirussen modtog også den højeste kvalitet for batteriets levetid, hvilket betyder, at den højst blev drænet 3 procent over normal brug.

F-Secure giver mening i et sikkerhedspakket, ligesom Trend Micro. Desværre er det det eneste sted, du kan få det også, så brugere, der kun er Android, er heldige. Du kan læse vores F-Secure Antivirus-gennemgang for at lære mere eller tilmelde dig en 30-dages prøveperiode.

5 / Avast Mobile Security

Avast er et valg til antivirus-valg, fordi det er så tilgængeligt. Det leveres med en lang liste med funktioner, især på den gratis plan og anstændige beskyttelsesscore, der kan startes op. Det er dog ikke så sikkert som de andre antivirusser på denne liste, så det bør indgå i din beslutning.

Avast-Mobile

Mobilsikkerhed er gratis, så det er godt for dem af jer, der ikke ønsker at bruge en krone. Det leveres med realtidsbeskyttelse og scanningsevner til din Android-enhed. Nye applikationer scannes automatisk, før du installerer dem.

Vi kan godt lide WiFi-skærmen. Avast scanner WiFi-netværk, før du opretter forbindelse til dem og advarer dig om sårbarheder. Hvis du ofte bruger offentlig WiFi, kan det være meget nyttigt.

Det har kontroller til at spore din enheds placering, låse den og udslette den. Hvis du betaler for Mobile Security Pro-opgraderingen, kan du også hemmeligt fange lyd eller video af tyven og automatisk registrere dit SIM-kort som mistet.

Opgraderingen har også andre funktioner, såsom SecureLine VPN. Vi tog dog ikke venligt til det i vores Avast SecureLine VPN-gennemgang.

Avast-beskyttelsesresultater

AV-Test har de bedste resultater for Avast. Det fandt det 99,8 procent effektivt mod malware i realtid og 100 procent effektivt mod malware opdaget i de foregående fire uger. Da begge var over branchens gennemsnit, tjente Avast en perfekt score for beskyttelse.

Brugervenligheden er også god. AV-test tildelte det en anden perfekt score. Avast bestod test for hastighed, batterilevetid og trafik. Det gav heller ingen falske advarsler om downloads fra Google Play eller tredjeparts app-butikker.

MRG Effitas inkluderede ikke Avast i sin Q2 Android-anmeldelse. Android 360-effektivitetstesten fra 2017 har dog tal. I løbet af denne periode fandt MRG Effitas Avast 93,4 procent effektiv. I den samme test tjente Bitdefender og Kaspersky 99,3 procent detekteringshastighed.

AV-sammenligninger fandt, at den var 92,3 procent effektiv i sin seneste test, hvilket betyder, at den ikke blev godkendt. Når det er sagt, under testen var der en fejl i Avast- og AVG-apps, hvor de ikke ville forespørge om cloud-tjenester på Android 7.0 eller nyere under visse omstændigheder.

Avast blev dog godkendt under 2017-testen. AV-sammenligninger fandt det 99,9 procent effektivt på det tidspunkt. I samme periode var Kaspersky 99,8 procent effektiv og Bitdefender 100 procent effektiv.

Det har ikke imponerende testresultater, men Avast er en god, gratis Android-antivirus, der skulle få dig forbi i en knivspids. Desværre kommer det ikke som en del af et større sikkerhedsbundt, hvilket betyder, at du muligvis bruger mere, hvis du vil opgradere alle dine enheder.

Derfor anbefaler vi Avast Pro til desktop. Det er en midtvejsplan, der beskytter en enkelt enhed, og vi synes, den passer godt sammen med Avasts Android-tilbud. Du kan lære mere i vores Avast Pro-gennemgang eller downloade applikationen gratis.

Afsluttende tanker

Det er vores valg af den bedste antivirus til Android. De tilbyder overlegen beskyttelse til Google Play Protect og kommer med flere funktioner til at starte op. Selvom du nogle gange er nødt til at betale en stor præmie, er den ekstra beskyttelse og funktioner værd.

Vi anbefaler Bitdefender eller Kaspersky generelt. De andre muligheder er store, men kommer med ulemper på en eller anden måde. Hvis du har brug for en budgetvenlig mulighed, er Avast et godt valg uden at bruge nogen penge.

Bruger du en antivirus på din Android-enhed? I bekræftende fald, hvilken? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map