De 10 mest innovative mennesker i skybranchen

Cloud computing-teknologi dukkede ikke op natten over. Den havde nogen derude til at innovere og skubbe den videre. For at genkende de teknikere, der har givet os denne fantastiske teknologi, har vi samlet en liste over de 10 mest innovative mennesker inden for cloud computing.


Drew Houston


© Cloudwards.net Selv som et lille barn var Drew Houston mere interesseret i, hvordan programmer fungerede snarere end bare at bruge dem. I en alder af fem opmuntrede hans far ham til at lære programmering med BASIC, da familien fik deres første computer.

Mens Houston nød spil, var han altid mere interesseret i, hvordan programmeringen blev sat sammen. 

Denne interesse fulgte ham gennem gymnasiet og videre til MIT. Hos MIT var Houston i stand til at dykke ned i områder, der interesserede ham mest. Mens han var på campus var han i stand til at bruge Athenamiljøet til at hjælpe med at sikkerhedskopiere sin arbejdsstation, selv når han glemte at tage et tommelfinger med sig.

Efter at have uploadet hele sit udviklingsmiljø til et USB-flashdrev glemte han det, da han kom ombord på bussen til New York kort efter eksamen. Denne fejl førte til, at han skabte et af de mest populære programmer, der er tilgængelige i dag.

De oprindelige kodelinjer skrev han, mens han var på vej til New York, blev grundlaget for Dropbox, det online cloud-lager- og delingssite, der blev brugt af over 300 millioner mennesker over hele verden. På dette tidspunkt er Houston stadig administrerende direktør for det firma, han oprettede i et øjeblik af frustration.

Mens hans cloud-opbevaringsløsning muligvis ikke har været den første, er det en af ​​de mest populære tjenester, og det er det, der tjener ham et sted på vores liste.

Aaron Levie


© Cloudwards.net Aaron Levie var ikke så fascineret af kodning som andre på vores liste, skønt han havde en sund dosis spænding over teknologi. I stedet lå hans interesse i at finde ud af en måde at hjælpe forbrugere og virksomheder med at udvikle en samlet måde at lagre data på.

Ideen blev givet i 2004 under et kollegiums-forretningsprojekt, som Levie arbejdede på.

Til dette projekt undersøgte han, hvordan virksomheder brugte skybaseret lagerplads til at gemme indhold. Efter flere diskussioner med CIO’er fra forskellige virksomheder indså han, at konsensus var fragmenteret om, hvordan man bruger dette magtfulde værktøj.

Levie og flere af hans barndomsvenner, der var fast besluttet på at løse problemet, lancerede Cloud cloud-oplagringsplatformen. Oprindeligt målrettede gruppen individuelle brugere og forbrugere mod det brugervenlige program, der gjorde det muligt for dem at gemme indhold, mens de administrerer gennem en intuitiv grænseflade.

Fokus er for nylig skiftet til mere af en erhvervskundeplatform, mens den stadig opretholder den brugervenlige frontend. Aaron Levie leder i øjeblikket stadig anklagen hos Box. Hans evner til at læse markedet og forstå, hvad virksomheder har brug for i deres skyplatform, er grunden til, at han har gjort det på vores liste.

Marc Benioff


© Cloudwards.net Ikke alle skyprogrammer handler strengt taget om opbevaring. Der er skabere og grundlæggere af cloud computing-programmer, der helt sikkert passer ind på vores liste. Marc Benioff, grundlægger af Salesforce, er en sådan skaber.

I 1999 havde Benioff en idé om at skabe en service, der skulle erstatte traditionel virksomhedssoftware og tjene som en on-demand, informationsstyringsplatform. Hans plan, som han kaldte ”The End of Software”, ville bruge Internettet til at ændre, hvordan programmer designes og distribueres.

Mens Benioff troede, software-as-a-service ville erstatte traditionelle programmer, endte han med at oprette udtrykket platform-as-a-service, da han lancerede Salesforce.com. Med tiden har han udvidet virksomheden til at være mere end blot en forretningsforretning med kundeforhold. Nu kan kunder bruge mobile, sociale og sky-teknologier til at lancere deres egne applikationer.

Ud over at bygge Salesforce.com har Benioff etableret en “1-1-1-model” til erhvervslivet. Under denne struktur af virksomhedsfilantropi bidrager hans virksomhed tilbage til det samfund, det tjener. Ved at give en procent af produktet. en procent af medarbejderens timer og en procent af kapitalen.

I øjeblikket fungerer Benioff som formand og administrerende direktør for Salesforce.com, tjener i bestyrelsen for Cisco og er forfatter til tre bøger. Marc Benioff har været den drivende kraft, der bringer software-som-en-service til skyen, hvilket er det, der sætter ham på vores top 10 mest innovative mennesker på listen over skybrancher.

Paul Maritz


© Cloudwards.net Computer Science har altid været Paul Maritz ‘interesse, så meget faktisk, at han modtog grader fra både University of Natal og University of Cape Town. Efter at have modtaget sine grader arbejdede han for Intel, startende i 1981, i fem år og hjalp med at udvikle værktøjer til at hjælpe med at skrive software til x86-platformen.

Maritz forlod Intel for at slutte sig til Microsoft og fortsatte med at samarbejde med virksomheden indtil 2000. I sin tid med softwaregiganten var han nøglen til at udvikle mange store softwaretitler som Windows NT og Internet Explorer. Hans indsigt blev brugt til ikke kun at fremme Microsoft, men computerbranchen også.

Efter at have forladt Microsoft efter antitrustforsøgene i 1999, grundlagde Maritz Pi Corporation, som senere blev erhvervet af EMC, hvor han steg til niveauet som præsident og daglig leder for EMCs cloud computing-afdeling. I øjeblikket er Maritz administrerende direktør for GoPivital, Inc. et firma, der leverer tilpassede applikationer baseret på cloud computing-teknologi.

Takket være hans mange år inden for informationsteknologibranchen og hans innovationer, der har hjulpet med til at opbygge cloud computing-teknologi og hans fortsatte arbejde på dette felt, har vi udnævnt Paul Maritz til vores liste.

Tom Gonser


© Cloudwards.net Tom Gonser begyndte sin karriere med at arbejde med trådløs datakommunikation og webbaserede transaktioner. Da han følte, at der skulle være en bedre måde at håndtere elektronisk papirarbejde og underskrifter, forgrenede Gonser sig for at udvikle dette system.

Han grundlagde DocuSign for at gøre denne idé til virkelighed. Gonsers DocuSign-selskab bruger skyteknologi og er blevet den globale standard for digitale transaktioner. Han har brugt en automatiseret proces til at erstatte pen og papir måde at handle på, hvilket kan bremse virksomhederne. Hans software er designet til sikkert at styre alle dokumenttransaktioner digitalt.

Gonser er stærkt involveret i den daglige drift hos DocuSign ved at fungere som virksomhedens Chief Strategy Officer. Takket være sin innovation med digital transaktionsstyring har Tom Gonser tjent et sted på vores liste.

Mark Belk

 


© Cloudwards.net I begyndelsen af ​​sin karriere inden for marin efterretning blev Mark Belk meget fortrolig med de datasystemer, der kræves af regeringsstandere. Efter at have tjent i Golfkrigen forlod Belk for at arbejde for BTG som en Solutions-ingeniør og senere i software-as-a-service-projekter.

Efter at have forladt BTG fortsatte Belk med at arbejde med Homeland Security som deres hovedarkitekt fra Microsoft. Her udmærkede han sig ved at udvikle, validere og udføre IT-strategier, der var forbundet med den offentlige sektor for sikkerhed i hjemlandet.  

Dette verdensomspændende netværk har bidraget til at ændre ansigtet til cloud computing og cybersikkerhed. Nu arbejder Belk med Juniper Networks som chefarkitekt. Hans arbejde med global industri, føderal cybersikkerhed og tekniske arkitekturløsninger har tjent ham en plads på vores liste.

Yung Chou


Som teknologievangelist for Microsoft, Yung Chou, har han mange muligheder, der betjener kunder inden for områderne supportkontostyring, teknisk support og teknisk salg.

Før han kom til Microsoft, etablerede Chou sig som en ekspert i systemprogrammering, applikationsudvikling og IT-styring. Han har også tilbudt konsulenttjenester til virksomheder på disse områder. Chou er også vært for en blog, hvor nye brugere kan komme til at lære om skyen og alt hvad den har at tilbyde.

Hans indsigt i hybrid cloud- og enterprise computing-arkitektur er blevet brugt til at hjælpe Microsoft med at fortsætte med at opbygge deres enterprise og personlige cloud-platforme. Takket være sit arbejde med Microsoft, hans uddannelse af IT-afdelinger og den nuværende efterspørgsel som højttaler på TechNet og Microsoft-begivenheder – har vi føjet ham til vores liste.

Mitch Coopet


© Cloudwards.net At være i stand til at dele filer og mapper er kun halvdelen af ​​ligningen, når det kommer til cloud computing. I det mindste er det sådan, som Mitch Coopet altid har set det

Som produktionschef og medstifter af Code42, virksomheden bag CrashPlan og SharePlan, er backup og deling kun en del af ligningen.

Han har altid set sikkerhed som den største faktor. Faktisk har han brugt sin viden og innovation til at bringe en sikrere og mere sikker oplevelse til skyplatformen. Coopet samarbejder stadig med det firma, som han hjalp med at finde.

Hans arbejde med at tilbyde en mere sikker cloud-oplevelse såvel som at uddanne offentligheden om, hvordan man har en mere sikker opbevaring og deling, er, hvad der har landet ham på vores liste.

Chris Pinkham


© Cloudwards.net En af de første velkendte skyløsninger kom ikke af sig selv, Chris Pinkham, havde en hånd i den skabelse.

Pinkham begyndte sin karriere i computerenes verden ved at stifte Sydafrikas første internetudbyder kaldet TICSA / Internet Africa. Flere år senere blev virksomheden solgt til UUNET, og Pinkham gik sammen med Amazon. Mens han var hos Amazon, var Pinkham ansvarlig for den globale infrastrukturteknik og drift af virksomhedens websted.

I løbet af denne tid begyndte han at arbejde på et sideprojekt, der skulle blive den meget succesrige Elastic Compute Cloud.

Selvom han forlod virksomheden i 2006 for at begynde driften af ​​Nimbula, et firma med fokus på cloud computing-software, kan hans bidrag til skylagringsverdenen ikke overses. Senere købte Oracle Nimbula.

Willem Van Biljon


© Cloudwards.net Willem Van Biljon begyndte sit eventyr med computere, da han uddannede sig fra University of Cape Town med en grad i datalogi.

Han fortsatte med at fungere hos National Research Institute for Mathematical Sciences og LinkData. Van Biljon hjalp med til at fundet Mosaic Software og oprettede den første high-end betalingstransaktions switch til hardware og operativsystemer. Dette firma var en af ​​de tre største titler på betalingsbehandlingssoftware, da det blev solgt i 2004.

Efter at have arbejdet med Mosaic gik Van Biljon på arbejde hos Amazon.com. Her hjalp han med hjælp af medarbejder Chris Pinkham med at udvikle Amazon Elastic Compute Cloud. Han assisterede med produktstyring og markedsføring af den nye offentlige skytjeneste.

Efter at have forladt Amazon i 2006 samarbejdede han med Chris Pinkham om at skabe Nimbula til en cloud computing-softwaretitel. Efter købet af Oracle i 2013 blev han medlem af takealot.com som co-CEO og CTO. Hans rolle i udviklingen af ​​Nimbula og Elastic Compute Cloud har tjent ham en plads på vores liste.

Konklusion

Der er mange flere innovatører og specialister at nævne. Der er navne, der forbliver ansigtsløse og arbejder bag kulisserne for at bringe skyen i spidsen for computerteknologi.

Vi mener dog, at disse ti fremragende computerguruer har ført prisen for innovation og cloud computing-teknologi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map