Cloudwards Guide: Hvad er Amazon QuickSight?

Amazon har for nylig introduceret QuickSight, et skybaseret forretningsoplysningsværktøj med hovedformålet at forenkle hele processen med at udvikle indsigt fra masser af store datakilder let, hurtigt og selvfølgelig til en lav pris.


Amazon hævder, at værktøjet er meget hurtig, let at bruge, sky-drevet forretningsinformation til 1/10 af omkostningerne ved traditionelle BI-løsninger.

Hjælp til Amazon Web Services

Der kan ikke benægtes, at Amazon Web Service i løbet af de sidste par år har skabt en stærk grund for sig selv ved at levere en vifte af tjenester til indsamling, lagring og behandling af enorme mængder data.

AWS Data Center
Amazon Web Services

Du vil blive overrasket over at kende listen over virksomheder, der er afhængige af Amazon Web Services i dag. Fra store etablerede virksomheder som Philips og Samsung til teknologibaserede virksomheder som Adobe og Netflix foretrækker de alle Amazon Web-tjenester til deres big data-behov.

Selv startups som FourSquare og AirBnB er afhængige af AWS.

For at forstå, hvordan QuickSight rent faktisk kan hjælpe AWS, lad os grave lidt dybere i det. Når de data, der genereres fra kundeapplikationer, går i AWS-infrastrukturen, streames de gennem Amazon Kinesis og gemmes i en relationel datakilde som:

 • Amazon Redshift
 • Amazon Aurora
 • Amazon RDS

Datakilderne kan også være filbaseret som Amazon S3 eller NoSQL datakilder som Amazon DynamoDB. Når data er sikret, sendes de til analyse. Til analyse og behandling af data er der værktøjer som AWS Data Pipeline og AWS Machine Learning.

Der er et stort hul på, hvordan data indsamles og behandles, og hvordan forretningsbrugere hver dag tager centrale beslutninger gennem analysen af ​​disse data.

Jeg har selv arbejdet på et par Business Intelligence-værktøjer, da jeg arbejdede i it-branchen, og jeg kan fortælle dig, at hele processen fra indsamling af data til endelig oprettelse af rapporter er alt for lang, end nogen ønsker at være.

Amazon Web Services
© Amazon

Generelt har Business intelligence-løsninger brug for flere team af ingeniører, der bruger måneder på at forstå og opbygge komplekse datamodeller. Datakilderne kombineres og testes igen og igen for at sikre, at der ikke er nogen fejl imellem.

Og først efter at have afsluttet den sidste QA-runde, overføres den til det næste hold, der bruger en helt anden software til at generere rapporter.

Dette er rapporten, der vises til de vigtigste beslutningstagere i virksomheden i stedet for de faktiske datakilder. Disse løsninger begrænser forretningsbrugere til forudvalgte forespørgsler og rapporter, fordi der ikke er plads til visuelle egenskaber eller interaktiv dataudforskning.

Foruden dette skal organisationer bruge tusinder af dollars hvert år på licenser, vedligeholdelsesgebyrer og tung hardware. At understøtte disse Business Intelligence-værktøjer. Og hvis organisationer ønsker at øge deres antal medarbejdere eller datamængde, er de åbenlyst nødt til at udskifte flere penge for at holde tingene i gang.

QuickSight – svaret på alle BI-problemer

Amazon QuickSight er en sky-drevet forretningsinformationstjeneste oprettet til at løse big data-problemer, herunder kompleksitet, hastighed og omkostninger.


© AWS

Det gør dette ved at gøre alle store datakilder let tilgængelige for forretningsbrugere og give dem en brugervenlig grænseflade til 1/10 af de samlede omkostninger til andre business intelligence-løsninger. Jeg føler stærkt, at AWS har omdefineret verden ‘overkommelig’ ved at levere Amazon QuickSight til en pris af $ 9 pr. Bruger pr. Måned.

Nøglekomponenter i QuickSight

1. Krydderi

Superhurtig, parallel beregningsmotor til hukommelse (SPICE) er den mest kraftfulde og nøglekomponent i QuickSight. Det er faktisk bygget af det samme team af mennesker, der bragte dig Amazon RedShift og Amazon Aurora.


© TechCrunch

SPICE er nøgleafbryderen for QuickSight, og det hjælper med at skalere gennem terabytes af data og stadig opretholde en responstid på et par millisekunder. Grundlæggende, når du peger dine data til QuickSight, indsamles alle data af SPICE for at producere optimal forespørgselsydelse.

Med sine rige beregninger giver SPICE sine brugere mulighed for at hente indsigt fra deres datakilder uden ekstra tilvejebringelse eller skalering af infrastruktur.

Årsagen til, at SPICE er så hurtig at svare på forespørgsler, er fordi det gentager data for høj ydeevne og tilgængelighed. Dette betyder, at organisationer kan skalere op til tusinder af brugere, der alle kan udføre interaktiv og hurtig analyse på samme tid og på tværs af forskellige datakilder.

2. AutoDiscovery

Hvis du nogensinde har brugt et business intelligence-værktøj, ville du vide, at en af ​​de største udfordringer er at opdage dataene og vælge dem til analyse.

Cloudbrugerdataanalyse
© NEC Corporation of America

Normalt kræver dette et team af dataingeniører at katalogisere og gøre dataene synlige ved hjælp af en analysemotor. Men med QuickSight, når du logger ind på den, opdager softwaren automatisk datakilder, du har adgang til, analyserer dem og sætter den op.

3. AutoGraph

Tilbage, da jeg arbejdede med BI, var et af de mest frustrerende problemer, jeg stod overfor, at oprette grafer og visualisere, hvordan hver graf skulle se ud.


© AWS

Og jeg er glad for at se, at QuickSight har taget sig af dette problem. Alt hvad du skal gøre er at vælge den datatype, du har at gøre med, og QuickSIght vil vælge den bedste graf for at visualisere den.

4. Deling og samarbejde

Der er en stor storyboard-funktion, der giver dig mulighed for at kombinere visualiseringer og præsentere dem i form af forretningsdashboards, tilføje kommentarer og dele dem med grupper eller enkeltpersoner (i dine organisationer). Igen, fantastisk til hurtigere og bedre arbejde.

Amazon QuickSight-prissætning

Dette er selvfølgelig en af ​​de mest overbevisende funktioner i QuickSight. Et standardårligt abonnement koster dig $ 9 pr. Måned, mens et månedligt abonnement koster $ 12 pr. Måned.


© Mark Moz

Et årsabonnement på en virksomhed koster $ 18, mens et månedligt abonnement for det koster $ 24. Dette inkluderer 10 GB plads til bundt SPICE. For hver ekstra GB plads, skal du betale $ 0,25 pr. Måned for standardudgaven og $ 0,38 for Enterprise-udgaven.

Konklusion

Amazon QuickSight har bestemt givet os ophidselse, og vi tror virkelig, det kan ændre BI-spillet ved at tilbyde hurtige værktøjer til en stor pris.

Det er kun tilgængeligt som en preview-funktion lige nu, men vi har en fornemmelse af, at Amazon vil lancere det temmelig snart. I tilfælde af at du er interesseret i at tjekke eksemplet, kan du tilmelde dig her

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map