Cloud Backup Automation: 5 værktøjer, der vil hjælpe sikkerhedskopiering automatisk til Amazon S3


© Cloudwards.net


”Holy guacamole, en katastrofe fik min computer til at gå ned!” De fleste mennesker bliver fanget uvidende, når noget katastrofalt udsletter deres værdifulde data.

Imidlertid har folk forskellige oplevelser, når det kommer til de næste skridt, de tager. For nogle er det at bruge timer på at beklage det uheldige tab

På den anden side støver andre sig hurtigt og smiler, fordi de proaktivt beskyttede deres data ved hjælp af cloud backup-automatiseringsværktøjer. I denne artikel diskuterer jeg konceptet med cloud-backup-automatisering og gennemgår også fem vigtige værktøjer, der hjælper dig med at tage backup automatisk til Amazon S3.

5 værktøjer til automatisk sikkerhedskopiering af Amazon S3 – indholdsfortegnelse:

1. CloudBerry Backup

2. S3-sikkerhedskopi

3. Duplicitet 

4. DragonDisk

5. Jungle Disk

6. Sammendrag

Sådan vælges Cloud Backup Automation Tools

Valg af et værktøj til sikkerhedskopiering af data til skyen kan arbejde for eller imod dig. Et pålideligt og brugervenligt værktøj vil hjælpe med effektivt at gendanne mistede genstande i tilfælde af katastrofe.

Alternativt vil en ineffektiv løsning bare få dig til at græde højere på grund af tabet af værdifulde digitale data. For det første er det vigtigt at vurdere dine behov. Har du en masse data, der skal sikkerhedskopieres, eller er mængden minimal?

Valg af et cloud-backup-automatiseringsværktøj, der reflekterer dine præferencer og krav, hjælper dig med at beskytte bedre:

 • Dokumenter
 • Billeder
 • Andre medier

Hvis dine dokumenter endvidere indeholder følsomme eller meget fortrolige oplysninger, skal du vælge en løsning, der giver nul-viden sikkerhed. Sikker cloud-automatiseringssoftware vil omfatte fordelagtige funktioner, såsom kryptering og adgangskodebeskyttelse.

Gå derfor efter en service, der ikke distribuerer dine betalingsoplysninger eller andre relevante personlige oplysninger til uautoriserede tredjeparter. En anden væsentlig faktor, der er værd at overveje, når man vælger et cloud backup-automatiseringsværktøj, er dets prisplaner.

Fordi du vil bruge hårdt tjente penge på et cloud backup-automatiseringsværktøj, er det vigtigt at vide fra starten, hvilke udgifter der vil blive afholdt. De fleste cloud-backup-tjenester er abonnementsbaserede og for at øge appellen for deres produkter; virksomheder bruger normalt forskellige teknikker til at skive og terning deres gebyrer

Nogle vil kræve, at abonnenter betaler hver måned, især hvis du forpligter dig til en betalingsplan på et år eller to år. Andre leverer helt gratis konti med færre funktioner, mens mange kun leverer en gratis service i en begrænset periode.

Mere vigtigt er, at et cloud-backup-automatiseringsværktøj ikke hjælper, hvis det komplicerer hentningsprocessen. Se efter en service, der nemt gendanner filer og mapper – ja, jeg har allerede søgt efter dig, men det er stadig et nyttigt tip at huske.

På samme tid har du brug for et værktøj, der hurtigt er i stand til at forberede filer til sikkerhedskopiering og gendanne dem hurtigt til et destinationssted. Og du vil sandsynligvis fortryde, at du har valgt et skyautomatiseringsværktøj, der ikke fuldt ud udnytter din båndbredde.

Fordele ved Cloud Backup Automation Tools

Kritiske forretningsaktiver og personlige oplysninger kan ikke længere opbevares sikkert kun på computere eller bærbare medier.

Sådanne traditionelle opbevaringsmetoder er normalt upålidelige og vanskelige at opretholde. Mere, så er data blevet en virksomheds livsgrundlag i den nuværende teknologiske verden, og det er vigtigt at beskytte dem.

U.S. Federal Emergency Management Agency (FEMA) og U.S. Small Business Administration (SBA) har afsløret, at 25% til 45% af virksomhederne ikke fortsætter deres operationer efter en betydelig datarelateret katastrofe.

I dag bruger de fleste virksomheder og enkeltpersoner forskellige cloud-backup-automatiseringsværktøjer, så de har en omfattende katastrofegendannelsesplan på plads, hver gang en katastrofe måtte ramme:

Ulemperne ved brug af Cloud Backup Automation Tools

Effektivitet og pålidelighed

De fleste cloud-backup-automatiseringsværktøjer bruger avanceret teknologi til at tilbyde effektive og pålidelige måder til sikkerhedskopiering og gendannelse af data helt ned til sidste øjeblik.

Crashplan Pro vs Carbonite-forretning
Pålidelig

Under cloud-processen krypterer de fleste værktøjer desuden data og sender dem hurtigt til datacentre, der overvåges 24 timer i døgnet.

Derfor kan du altid have ro i sindet ved at vide, at de lagrede filer er sikre, uanset hvad der sker. 

Og du kan hurtigt gendanne gemte filer og mapper, når som helst og hvor som helst.

Automatiske kontinuerlige sikkerhedskopier

Efter den indledende konfiguration starter de fleste cloud-backup-automatiseringsværktøjer automatisk sikkerhedskopiering af vigtige dokumenter og gør det kontinuerligt med minimal, hvis nogen, intervention.

Hvad mere er, de fleste løsninger kan planlægge sikkerhedskopier til at imødekomme dine behov, hvad enten det er to gange om ugen, dagligt eller flere gange om dagen – beslutningen er alt din.

Bare indstil systemet til at “indstille og glemme”, og miraklet med sikkerhedskopiering fortsætter, og du behøver ikke at bekymre dig om at finpusse ting eller udføre komplicerede opgaver.

Off-site backup

Det er kritisk at gemme en kopi af følsomme data off-site.

Selv hvis dine dokumenter er sikkerhedskopieret på en server, kan en naturlig katastrofe eller røveri ødelægge computeren og lokale sikkerhedskopier – hvilket skaber ødelæggelse.

Opbevaring af sikkerhedskopierede data sikrer derfor, at dine dokumenter er sikre, uanset hvilket dårligt skæbne der sker.

Når som helst, hvor som helst adgang

Glemmer du nogle gange vigtige dokumenter derhjemme?

Er du glad for at vise venner fængslende fotos?

Så rolig ikke længere.

Opbevaring af data i skyen giver nem adgang, uanset hvor og når du vil have filer.

Og når der er en internetforbindelse tilgængelig, kan du nemt gendanne filer til en computer eller mobil enhed.

Sparer penge

I stedet for at tømme din tegnebog på dyre eksterne harddiske, giver cloud backup-automatiseringstjenester dig mulighed for at reducere omkostninger til backup-indkøb betydeligt.

Sky lagring
Er det pengene værd

Faktisk er pay-as-you-go-modellen, der bruges af cloud-backuptjenester, som har næsten ubegrænset sikkerhedskopieringsplads, en stor penge sparer.

Specielt til sikkerhedskopiering af store mængder data ofte. Ifølge en undersøgelse foretaget af Computer Economics opnåede virksomheder, der bruger cloud-tjenester, mere end 15% besparelser på deres IT-budget.

Derudover overstiger sikkerhedsforanstaltninger, der anvendes til at beskytte sikkerhedskopierede data i skyen, langt fra traditionelle sikkerhedskopieringsmuligheder, såsom harddiske og diske.

Ekstra funktioner

Et flertal af cloud-backup-automatiseringsværktøjer tilbyder filversion.

Hvilket er muligheden for at se og hente tidligere versioner af en fil, i tilfælde af at du fejlagtigt har foretaget redigeringer eller slettet den fra computeren.

De fleste tjenester leveres også med gratis premium support. Andre ekstra funktioner, der tilbydes af cloud backup-tjenester, inkluderer muligheden for:

Sikkerhedskopi til lokalt lager

Find eksternt mistet udstyr

Aftør data sikkert

Brug apps til at få adgang til filer

Ulemperne ved brug af Cloud Backup Automation Tools

Et flertal af cloud-backup-automatiseringsværktøjer, selvom de glitter, er ikke altid guld – de har et par ulemper

Som let opvejes af de mange fordele, der taler for sig selv, men ikke desto mindre er det vigtigt at have en forståelse af deres svagheder.

Her er ulemperne ved at bruge cloud backup-automatiseringsværktøjer.

Begrænset kontrol

Fordi skyinfrastruktur er fuldstændigt under ledelse af en tredjeparts tjenesteudbyder, giver den dig minimal kontrol over, hvad der sker med data.

Du har kun muligheden for at administrere applikationer uden privilegiet at kontrollere, hvad der foregår i backend, selvom du er IT-dygtig.

Væsentlige administrative pligter, såsom shell-serveradgang og firmwarestyring, vil være fuldstændigt i tjenesteudbyderens hænder.

Med sådan minimal kontrol kan du kun gøre lidt i tilfælde af, at en tjenesteudbyder ikke gengiver dine sikkerhedskopierede data.

På grund af infrastrukturbaserede funktionsfejl eller en anden grund.

Internetafhængighed

Uden en hurtig og pålidelig internetforbindelse bliver dit netværk forkælet hver gang en sikkerhedskopi finder sted.

Mere vil du være afhængig af Internettet for at gendanne filer fra skyen, når som helst de er nødvendige.

Værre er det, nogle gange bliver cloud-udbydere overvældet med for mange klienter, hvilket resulterer i systemafbrydelser, der kan skade din operation alvorligt.

Sælger-låsning

Det kan blive vanskeligt at udføre skift eller udveksling af data mellem skytjenester med succes, især hvis du har begrænset it-færdigheder.

Hosting og integration af de fleste cloud-backup-applikationer på en platform, der adskiller sig fra leverandørernes bestemmelser, er normalt ikke en enkel proces.

Sammenligningstabel:

S3-sikkerhedskopi
DuplicityDragonDisk
Jungle Disk
CloudBerry-sikkerhedskopi
Gratis prøveversion?
60 dageIngenIngenIngenGratis version tilgængelig
Penge-tilbage-garanti30 dageIngenIngen30 dageIngen
platformeWindows, Mac OS X (beta)GNU / LinuxWindows, Mac OS X, LinuxWindows, Mac OS X, LinuxWindows, Mac OS X, Linux
Grundlæggende priser$ 35 (Permanent licens pr. Computer)Gratis at brugeGratis at bruge$ 4 per computer per måned$ 29.99 (Permanent licens pr. Computer)
Kunde serviceE-mailAktivt supportfællesskabBegrænset support tilgængeligE-mail, telefon eller live chatE-mail
Lær merehttp://s3bk.comhttp://duplicity.nongnu.orghttp://www.s3-client.comhttps://www.jungledisk.comhttp://www.cloudberrylab.com/amazon-s3-cloud-desktop-backup.aspx

Introduktion til The Big Five

Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) tilbyder brugerne et sikkert, overkommeligt og meget skalerbart middel til sikkerhedskopiering af data.

Her er en video, der forklarer, hvordan Amazon S3 fungerer. Når du har oprettet en Amazon S3-konto, kan du nemt bruge værktøjer, der er kompatible med dens infrastruktur til at overføre værdifulde data.

I dette afsnit vil jeg gennemgå mine top fem nyttige værktøjer, du kan bruge til at få mest muligt ud af Amazons S3-tjenester.

1. CloudBerry Backup

Jeg prøvede CloudBerry Backup-appen og fandt, at den var en enkel, hurtig og praktisk måde at sikkerhedskopiere eller gendanne data på.

Jeg var især imponeret over den funktionsrige grænseflade, der let kan sikkerhedskopiere filer til Amazon S3, uden noget krævet tilsyn fra mig

Derudover fungerede filgendannelse godt og hurtigt.

De to hovedversioner af dette værktøj er:

 • CloudBerry Desktop Backup Free Edition
 • CloudBerry Desktop Backup Pro Edition

Vælg den gratis version, hvis du er en personlig bruger med minimale sikkerhedskrav. Det har de fleste af Pro-udgaveens funktioner, såsom planlægningsmuligheder og opbevaringsprocedurer.

Pro-versionen, der er prisfastsat til $ 29,99 pr. Computer i en levetid, har flere fordele, såsom filkomprimering og krypteringsteknologi.

Fordele og ulemper ved CloudBerry Backup

2. S3-sikkerhedskopi

Værktøjet tilbyder stærk kryptering, som redder mig fra altid at kigge over min skulder efter hackere.

Desuden kan jeg med S3 nemt køre en planlagt backup.

På den anden side, hvad der ikke glædede mig ved S3 Backup er dens kundesupport, der kun er tilgængelig via e-mail eller ved at åbne en billet på deres side.

Selvom de hurtigt svarede på mine spørgsmål, forventede jeg i det mindste at finde en live chat-funktion eller et telefonnummer, som jeg kunne bruge til at kontakte dem.

Hvis du leder efter et cloud-backup-automatiseringsværktøj, der har en simpel brugergrænseflade, tilbyder stærk kryptering og er omkostningseffektiv (en permanent licens koster kun $ 35 pr. Computer), er S3 Backup værd at prøve.

Fordele og ulemper ved S3 Backup

3. Duplicitet

Leder du efter en sikker og bærbar backup-løsning, der giver fuld kontrol? Prøv derefter at kombinere det pålidelige kommandolinjeværktøj Duplicity med en Amazon S3-konto.

Med Duplicity’s alsidige kommandolinje kan du udføre sikkerhedskopieringer effektivt og uden at bruge nogen penge.

Bortset fra, selvfølgelig, omkostningerne ved at køre en Amazon S3-konto.

Først fandt jeg, at værktøjet var lidt kompliceret at bruge, men efter at have studeret brugermanualen blev udførelsen af ​​Duplicity behagelig.

Når jeg lancerede værktøjet, genererede det oprindeligt en fuld sikkerhedskopi. Derefter gemt sikkerhedskopier kun trinvise ændringer.

Fordele og ulemper ved duplicitet

4. DragonDisk

DragonDisk er et robust filadministrationsværktøj, du kan bruge til frit at tage backup af kritiske data til Amazon S3s infrastruktur.

Det er en desktop-applikation, der leveres med en grænseflade, der ligner den i Windows Stifinder.

Jeg kan godt lide DragonDisk’s evne til at administrere filer hurtigt ved hjælp af en træk-og-slip-funktion. 

En stor ulempe, jeg bemærkede med softwaren, er imidlertid, at den ikke er blevet opdateret i meget lang tid.

Ikke desto mindre, hvis du leder efter et cloud backup-automatiseringsværktøj med rige funktioner, som også er utroligt nemme at bruge, kan du muligvis finde DragonDisk en ideel mulighed.

Fordele og ulemper ved DragonDisk

5. Jungle Disk

Jungle Disk fortjener en hæderlig omtale i enhver liste, der diskuterer kompetente cloud backup-automatiseringsværktøjer.

Dens tilpasningsevne giver dig mulighed for nemt at sikkerhedskopiere data til skyen og gendanne filer, hvor som helst og når som helst.

Værktøjet har en fleksibel betalingsmodel, som kun giver dig mulighed for at betale for den anvendte opbevaring.

Prisfastsættelse starter ved $ 0,15 pr. GB efter en første 10 GB gratis lagerplads.

Jeg fandt dog ikke, at deres softwares interface var slank eller let at navigere.

Ikke desto mindre er Jungle Disk en god mulighed, især hvis du vil beskytte data mod forskellige trusler, såsom vira, ransomware og uautoriserede lækager.

Fordele og ulemper ved Jungle Disk

Sammendrag …

Amazon S3 er en stærk webinfrastruktur, der tilbyder højhastigheds- og pålidelige lagertjenester til lave omkostninger. Det er en fantastisk platform til sikker sikkerhedskopiering af data til skyen, så du er forberedt på, når katastrofen rammer, og sletter vigtige filer eller dokumenter.

De fem værktøjer, der hjælper dig med at tage backup automatisk til Amazon S3, er:

 • CloudBerry-sikkerhedskopi
 • S3-sikkerhedskopi
 • Duplicity
 • DragonDisk
 • Jungle Disk

Duplicitet virkede ikke godt for mig, hovedsageligt fordi den mangler flere platforme support, og restaureringsprocessen er tidskrævende og vanskelig.

Ligeledes understøtter S3 Backup ikke flere platforme og har dårlig kundeservice. Selvom DragonDisk er et gratis og kraftfuldt værktøj, udsætter det, at det ikke opdateres hyppigt og ikke kommer med nogen garanti, det for flere sikkerhedsrisici.

Jeg kunne godt lide Jungle Disk’s rige tilbud og forskellige vigtige funktioner. Dog kan jeg få de samme funktioner fra CloudBerry til under $ 4 pr. Måned. Så jeg tror, ​​CloudBerry Backup’s Pro-udgave, der koster $ 29.99 for en permanent licens, klipper!

Selvom det ikke er et perfekt cloud-backup-automatiseringsværktøj, er softwaren brugervenlig, pålidelig, sikker og kompatibel med de fleste platforme.

Har du erfaring med noget cloud backup-automatiseringsværktøj til Amazon S3? Hvilke finder du bedst? Del dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor, og tak for at have læst!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map