Byg din egen private sky til enhver applikation med FileCloud

FileCloud siger med en masse imponerende funktioner og dets 100% lokale skyparadigme at blive en af ​​de førende private skyløsninger. FileCloud er unik på flere måder, men en af ​​de mest interessante funktioner i FileCloud er dets private skysystem – svarende til tjenester som OwnCloud i den forstand, at det giver brugerne mulighed for at bygge deres egne skyer.


FileCloud muliggør oprettelse af private skyer på personlige servere ved blot at installere applikationen. FileCloud giver et virtuelt miljø til lagring og styring af hostede filer og ressourcer, efter at en bruger har installeret applikationen.

Med private skyløsninger som FileCloud behøver virksomheder og organisationer ikke længere at bekymre sig om beskyttelse af personlige oplysninger eller adgang til tredjepart til deres fortrolige filer og oplysninger..

Vi har udpeget fire af FileClouds mest attraktive funktioner i denne anmeldelse.

Privatliv og sikkerhed med privat sky

Husk, hvordan vi sagde FileCloud giver dig en bekymringsfri løsning ved at give dig mulighed for at bygge din egen private sky på dine egne servere? Den største fordel ved dette er, at du har 100% kontrol over dine data, og du behøver aldrig at bekymre dig om tredjepartsadgang til dine data.

Dette er vigtigt på grund af den aktuelle frygt, der cirkulerer globalt omkring spionering på Internettet og privatlivets fred for cloud-hostede filer og data. Ud over privatlivets fred har FileCloud også integreret antivirusscanningsfunktion på virksomhedsniveau for at beskytte dine filer.

Ægte tvær-platformsløsning

FileCloud er helt tværplatform – taler om kompatibilitet på tværs af Windows, Mac, Linux, iOS, Android, BlackBerry og Windows 8. Hvorfor er dette vigtigt? Mange enkeltpersoner og virksomheder får nu adgang til vigtige forretningsdata via mobile enheder.


Cross Platform Tilgængelighed

Faktisk vokser mobile enheder til at blive den vigtigste måde, hvorpå brugerne får adgang til data. Mobil krydskompatibilitet er vigtig, fordi mange virksomheder ikke driver en enhedspolitik for personalet.

Fuld mobil adgang med Enterprise-grade filsynkronisering & Deling

FileCloud er designet med mobile enheder i tankerne – inklusive fuld mobil support på tværs af de store mobile enhedsplatforme. Brugere drager fordel af funktioner som fuld tilgængelighed på alle mobile platforme og enheder (inklusive iPhone, iPad, Android og BlackBerry).

Mobil enhedsstyring – fjernstyre tilsluttede mobile enheder og forhindre uautoriseret adgang og fuld mobil synkroniserings- og delingsløsning.

Synkronisere

Med FileCloud drager virksomheder og organisationer fordel af deling og synkronisering af virksomhedsniveau og synkronisering af firmafiler fra hvor som helst og hvilken som helst enhed. Plus synkroniserer indhold på tværs af computere og enheder for en løsning, der ligner Dropbox og Box.com.

Derudover giver FileCloud mobile apps fuld funktionalitet, hvilket gør det til en fleksibel og alsidig løsning for virksomheder og organisationer.

Aktiv revision og rapportering

FileCloud giver også mulighed for fuldt ud at overvåge filadgang og brug af dine hostede filer, hvilket giver dig fuld revisioner og rapporter, herunder oplysninger: såsom sporing af brugeradgang (hvem der adgang til hvad og hvornår), sporing af brugerhandlingen (hvad brugeren gjorde under adgangen) og adgangstilstandsporing (hvordan brugeren har adgang til data).


Revision og rapportering med FileCloud

Dette kan være nyttigt ud fra sikkerheds- eller politikperspektiver – overvågning af, hvordan brugere får adgang til lagrede data, især for at kontrollere brugsmønstre eller mulige overtrædelser af politikken.

Hvad der ikke kan lide – FileCloud er lidt dyr

Selvom det helt klart har mange fordele og funktioner, er en betydelig ulempe, at FileCloud er lidt dyr. Så sørg for at krydstjekke med dit budget for at se, om dette ville være en ideel løsning for dig. FileCloud’s priser spænder overalt fra $ 40 pr. Måned for startplanen til $ 229 pr. Måned for det mest avancerede tilbud.

Den gode nyhed er, at startplanen rummer 10 brugerlicenser, så du kan sprede det omkring temmelig pænt. Se listen nedenfor for en komplet prissammenligning baseret på antallet af brugere:

0 – 10 brugere: $ 499 pr. År ($ 25 pr. År pr. Ekstra bruger)
20 brugere:749 $ om året
30 brugere:999 $ om året
50 brugere:1499 $ om året
100 brugere:2749 $ om året

Interessant nok tilbyder FileCloud rabatter på licensmængder til et stort antal brugere, og der er 30% rabat til rådighed for kvalificerede akademiske institutioner, nonprofitorganisationer eller trobaserede organisationer. En 14-dages 100% pengene-tilbage-garanti er også tilgængelig.

Kom godt i gang med FileCloud

Hvis du indtil videre elsker FileCloud, men vil sammenligne med en lignende tjeneste, før du træffer din beslutning, skal du tage et kig på OwnCloud. Det er let at komme i gang med FileCloud, fordi du nyder en fuldt funktionel gratis prøveversion, før du faktisk køber produktet.

Peg din browser til: http://www.getfilecloud.com/pricing/registertrial for at komme i gang med den gratis prøveversion. For at lære mere om FileCloud, se http://www.getfilecloud.com/how-it-works

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me