Bedste online sikkerhedskopi til nonprofitorganisationer og ngo’er 2020: Backup til en bedre verden

Vi ved alle, at det er godt at hjælpe vores medmenneske, men vi er ikke altid enige om den bedste måde at gøre det på. Det er vanskeligt på individuelt niveau. Heldigvis er der nonprofitorganisationer, der kan hjælpe os med at give, herunder mere end 1,5 millioner sådanne organisationer i USA. I denne Cloudwards.net-guide vil vi gøre vores del for at hjælpe dem med at administrere overhead og afsætte flere penge, hvor det er nødvendigt ved at gennemgå den bedste online backup tjenester til nonprofitorganisationer.


Sådanne organisationer arbejder med mange penge og enkeltpersoner og er normalt nødt til at holde styr på det hele. Det svarer til utallige terabyte af data, der skal beskyttes. Det kan virke let at opbevare alle disse data på en HDD, men det er ikke den sikreste mulighed. Harddiske kan gå ned eller fungere, for ikke at nævne oversvømmelser, brand og andre katastrofer kan føre til skader. SSD’er er mere modstandsdygtige over for fejl, men mere tilbøjelige til fejl.

Derfor anbefaler vi at bruge en cloud-backup. Før vi kommer til vores valg blandt de bedste online backup-tjenester, lad os se på de kriterier, vi har brugt.

Bedste online sikkerhedskopi til nonprofitorganisationer 2020

Hvad der gør den bedste online sikkerhedskopi for almennyttige organisationer og ngo’er

Da nonprofitorganisationer og NGO’er normalt er bundet til kontanter, vil vores første kriterier være værdi. Vi ser, at du kan sikkerhedskopiere terabyte af data for lidt penge. Jo flere planer tjenesten tilbyder, jo bedre er dens fleksibilitet og hvad du får for prisen. Vi foretrækker også tjenester, der tilbyder rabat for nonprofitorganisationer og ngo’er.

At arbejde i disse organisationer betyder ikke, at du er en IT-guide. Derfor vil vi overveje, hvor lette online sikkerhedskopier er at bruge. Hvis brugeroplevelsen er ligetil og attraktiv, anser vi det for et plus.

Du vil ikke have nogen, der messer med dine data, når de er i skyen. Vi ser på, hvordan tjenester administrerer sikkerhed. Der er altid en kryptering, og vi kan se, hvilken slags de bruger, hvis de har tofaktorautentisering og hvor sikre deres datacentre er. Vi kan også godt lide at se nul-viden kryptering, fordi det betyder, at ingen kan læse dine data.

Sikkerhedskopier kan tage lang tid, men vi ønsker ikke, at det skal vare længere, end det burde, så en stabil forbindelse er altid værdsat. Stabilitet handler ikke kun om tjenestens infrastruktur, det afhænger også af, hvor tæt du er på serverne og din internetudbyder.

Nu hvor du kender vores kriterier, lad os gå videre med placeringerne. Vi starter med vores top pick, IDrive.

1. Bedste online sikkerhedskopi til nonprofitorganisationer og ngo’er: IDrive

IDrive har eksisteret siden 1995. Virksomheden har den knowhow, og den viser. Det er øverst i vores sammenligning af de bedste online backup-tjenester.

Der er to personlige planer til rådighed: den ene med 2 TB og den anden med 5 TB backupplads. Derudover får du 2 TB eller 5 TB synkroniseringsplads. Du kan ikke betale månedligt, du skal tilmelde dig et eller to år. Det tilbyder et par rabatter. For dit første år får du en rabat fra dens standardpris på $ 69,50. Hvis du betaler i to år, forlænges rabatten.

Ideelle virksomheder får 50 procent rabat på prisen for 2 TB, hvilket udgør $ 34,75 om året. Der er også en gratis 5 GB-plan, som giver dig mulighed for at prøve tjenesten, før du indgår i et langvarigt abonnement.

Ved hjælp af IDrive bliver du nødt til at administrere din sikkerhedskopi, i modsætning til med ubegrænsede tjenester, der sikkerhedskopierer alt. Det giver ikke en simpel brugeroplevelse. Da der er mange muligheder, kan det tage et stykke tid at vænne sig til (strømbrugere har ikke noget imod). Når først den er konfigureret, kan backupplanen køre i baggrunden. Den gennemsnitlige bruger skal ikke have nogen problemer.

IDrive krypterer dine data med AES 256-bit algoritmen ved hvile og under transit. Det kan også dekryptere dine data, da de som standard holder på din nøgle, men du kan beholde dem, hvis du ønsker det. For at gøre det, skal du aktivere privat kryptering, inden du foretager din første sikkerhedskopi.

To-faktor-godkendelse er ikke tilgængelig for at beskytte dig, hvis nogen stjæler din adgangskode. Sørg for, at du har en stærk adgangskode for at undgå det.

Sikrede datacentre i De Forenede Stater har IDrives servere. Datacentre er hærdet mod naturkatastrofer og brande. De bruger overvågning, alarmer og bevægelsessensorer for at forhindre indtrængen.

Andre grunde til, at vi kan lide IDrive

Vi vil gerne se bedre hastigheder ved de første uploads, men i virkeligheden kan de tage et stykke tid. Heldigvis er der en budtjeneste, der hjælper med at kaldes IDrive Express. Du kan også bruge det til downloads.

IDrive er billigt, når du overvejer den enorme nonprofit-rabat. Du kan sikkerhedskopiere ubegrænsede enheder, og den bruger privat kryptering til at beskytte dine data. Det giver stadig ikke tofaktorautentisering, og det er heller ikke let at bruge. Generelt er det nok at gøre det nummer et i vores placering. Hvis denne mini-anmeldelse fik dig interesseret, kan du læse mere i vores fulde IDrive-anmeldelse.

2. SpiderOak ONE

SpiderOak ONE er den førende service for dem, der ønsker at holde deres filer sikkert mod korruption, tyveri og nysgerrige øjne.

Tjenesten er ikke billig, men der er en rabat for SpiderOak ONE-planer, hvis du bruger SpiderOak til nonprofitorganisationer eller akademiske institutioner. Der er flere planer, der giver fleksibilitet og en 21-dages gratis prøveperiode.

Den billigste plan tilbyder 5 GB for $ 5 om måneden, den næste tilbyder 400 GB for $ 9 om måneden, så er der en 2TB-plan for $ 12 om måneden og en 5TB-plan, der koster $ 25 per måned. Der er en lille rabat, hvis du betaler for året.

Desktop-klienten føles klodset og dateret. De fleste gør det på grund af deres fokus på nytteværdi. SpiderOak-webgrænsefladen ligner desktop-klienten i funktionalitet. Du kan ikke ændre din sikkerhedskopi plan eksternt, og der er ingen hjemmevisning, der viser kontoaktivitet. Smartphone-appen er begrænset i funktionalitet, men let at bruge.

Privat kryptering er standard for SpiderOak ONE. Krypteringsniveauet er AES 256-bit og filer er krypteret under transit med SSL. Virksomheden opbevarer ikke dine metadata i deres database, men efterlader dem på din computer. To-faktor-godkendelse er også tilgængelig.

Selvom filerne er krypterede og private, har SpiderOak stadig datacentre, der er beskyttet mod virtuelle og fysiske indtrængende. De kan også modstå naturkatastrofer.

Andre grunde til, at vi kan lide SpiderOak ONE

Der er ingen bud- eller gendannelsestjeneste, men SpiderOak har god infrastruktur. Ifølge SpiderOak-kunder tager backup en time pr. 1 GB. For så vidt angår online backup-tjenester, er det fint. Vores test bekræftede deres påstand. De første sikkerhedskopier vil tage mindst flere dage. Derefter skulle alt køre hurtigere på grund af blok-niveau backup.

SpiderOak ONE er ikke det bedste valg for enhver bruger, men det er et godt valg takket være sin private kryptering, gode hastighed og nonprofit-rabat. Hvis du vil have møtrikker og bolte, så tjek vores SpiderOak ONE-gennemgang.

3. CrashPlan

CrashPlan har ikke personlige planer, fordi det trak sig ud af forbrugermarkedet i august 2017. Imidlertid er dens lille forretningsplan billig og giver en sund investering i betragtning af andre funktioner, som tjenesten tilbyder.

Du får ubegrænset sikkerhedskopi til en computer til en pris af $ 10, der opkræves månedligt, så du kan annullere når som helst (i modsætning til IDrive, se denne artikel for en sammenligning). CrashPlan giver dig mulighed for at tage backup af ubegrænsede eksterne drev. Prisen er ikke god sammenlignet med andre tjenester, men den er langt fra den værste. Der er ingen rabat for nonprofitorganisationer.

Klientinstallationen og login tager et par minutter. Du har ikke problemer med at bruge klienten, men konfiguration af din sikkerhedskopi kan være enklere. Der er ingen måde at sikkerhedskopiere baseret på type, du skal gøre det manuelt, selvom det er ubegrænset sikkerhedskopi.

Desktop-klienten er intuitiv og let at navigere. Hvis du har brug for at overvåge din sikkerhedskopi, skal webgrænsefladen fungere. Du kan bruge den til at kontrollere brugerstatistikker og overvåge filgendannelse.

CrashPlan giver dig både ende-til-ende- og hvile-kryptering. Niveauet for den anvendte AES er 256-bit. CrashPlan holder fast på dine krypteringsnøgler, men du kan aktivere privat kryptering. Uanset hvad, sørg for at vælge en stærk adgangskode, fordi der ikke er nogen to-faktor-godkendelse. Versionering er tilgængelig for at hjælpe med ransomware.

Andre grunde til, at vi kan lide CrashPlan

Vi kan ikke lide det meget mere, fordi CrashPlan ikke klarer sig godt i speedafdelingen. Du kan deaktivere nogle af de processer, den bruger, mens du sikkerhedskopierer dine filer, men vi anbefaler ikke det. Vores test fortæller os, at du kunne uploade ca. 10 GB pr. Dag.

Sikkerhedskopiering af en computer til $ 10 er en god handel. Sikkerhed er også på niveau. Hvis du ikke har noget imod den langsommere hastighed, er CrashPlan muligvis et godt valg for dig. Læs mere om dens funktioner i vores grundige CrashPlan-gennemgang

4. Carbonit Safe

Carbonite tilbyder ubegrænset opbevaring, men det tilbyder tre planer i stedet for en. Basic er den billigste til $ 72 pr. År. Plus koster 112 $ men inkluderer ekstern HDD-sikkerhedskopi og automatisk video. Prime tilføjer en budtjeneste for $ 150. Disse planer tilbyder dog ikke en rabat.

NGO’er får 10 procent rabat på Carbonite Safe Backup Pro-plan, som er en plan, der er rettet mod små virksomheder. For $ 287,99 om året får du 250 GB cloud-sikkerhedskopi, og du kan sikkerhedskopiere ubegrænsede computere. Hvis du abonnerer på forhånd i to år, får du en yderligere rabat på 5 procent. Hvis du abonnerer på tre år, får du 10 procent.

Det er enkelt at arbejde med karbonit. Desktop-klienten (til Windows eller macOS) er let at installere. Du behøver kun at udføre et trin, når du starter backup, fordi det meste af processen er automatiseret. Carbonit gør det endda nemt at kontrollere status for dine filer ved at angive farvekoder.

Der er også en webklient, du kan bruge til at kontrollere status for din sikkerhedskopi, administrere din konto og få adgang til dine filer. Carbonite Mobile giver dig mulighed for at udføre disse handlinger på Android eller iOS. Grænsefladen er minimal. Vi mener det på en god måde, da det ikke er rodet.

Carbonite beskytter data, der er gemt på dets servere ved hjælp af 128-bit AES-kryptering. Det holder fast på krypteringsnøglen for dig, men du kan aktivere privat kryptering. Hvis du aktiverer det, vil Carbonite opgradere krypteringsniveauet til 256-bit AES. Carbonite kræver, at du angiver en stærk adgangskode. Hvis nogen formår at knække det, er tofaktorautentisering der for at hjælpe dig.

Andre grunde til, at vi kan lide karbonit

Der er ikke meget mere, da Carbonites backup-proces ikke er hurtig, i modsætning til nogle af sine konkurrenter. Hvis du er interesseret i at læse mere, kan du gå til vores dybdegående Carbonite-gennemgang.

5. CloudBerry Backup

I modsætning til almindelig online backup inkluderer CloudBerry Backup ikke bundtet lagerplads og gemmer ikke filer. Det fungerer mere som et dashboard, der hjælper dig med at administrere backup-planer på andre skyplatforme. Teknisk set kaldes det Infrastructure-as-a-Service eller IaaS. Hvis du har brug for at administrere flere computere og servere, er CloudBerry muligvis den bedste løsning for dig.

CloudBerry opkræver forskelligt, fordi der ikke er inkluderet lagerplads. Du skal købe en engangslicens og betale for din valg af sikkerhedskopi. For eksempel skal du betale $ 5,57 pr. Måned for 250 GB på Amazon S3. Vi anbefaler Wasabi, da det er billigt og skalerbart ($ 0,0039 pr. Opbevaret GB og $ 0,04 pr. Downloadede GB).

Der er meget at konfigurere for at tage backup af CloudBerry. Du skal tilføje alle cloud-lagerkonti hver for sig (du kan vælge mellem 65 lagringsdestinationer). Der er mange muligheder at vælge imellem, og det kan være skræmmende.

Webadgangen understøtter kun Amazon S3, og din pc skal fungere som en vært, når CloudBerry Backup kører. Det får jobbet gjort, men giver ikke mange funktioner. Der er ingen mobilapp, og det er forståeligt i betragtning af hvor mange udbydere CloudBerry kan oprette forbindelse til.

Du kan stramme CloudBerrys sikkerhed, men hvad du kan opnå afhænger af lagerpartneren. CloudBerry bruger SSL i transit, men kryptering på kildesiden og hvile afhænger af udbyderne.

Med den rigtige partner understøtter CloudBerry op til 256-bit AES på klientsiden. Mange backupfirmaer understøtter kun kryptering på serversiden, hvilket betyder, at du ikke kontrollerer krypteringsnøglen, og alle med legitimationsoplysninger kan læse dine data. Derfor kan CloudBerry’s klientside-kryptering være en enorm hjælp. Bare sørg for, at du ikke mister din adgangskode, fordi ingen kan hente den til dig.

Andre grunde til, at vi kan lide CloudBerry-sikkerhedskopi

Da du overfører din sikkerhedskopi til tredjeparts tjenester, er det ikke muligt at teste CloudBerry’s hastighed. Vores test viste gode resultater, men de blev udført i et best-case-scenarie. CloudBerry understøtter ikke kryptering og komprimering, hvilket ville have bremset processen for vores valgte tjenester.

CloudBerry adskiller sig fra klassiske online backup-tjenester. Det er billigt og skalerbart, men ikke let for brugere, der ikke er forelsket i IT. Selvom det ikke er for alle, lykkes det stadig at gøre, hvad det var designet til.

Afsluttende tanker

Ikke mange tjenester henvender sig til nonprofitorganisationer, men der er flere at vælge imellem. At vælge den rigtige kan gøre en enorm forskel i dit daglige arbejde, for ikke at nævne virkningen på din økonomi. Vi mener, at IDrive skal være dit top valg, da det tilbyder en enorm rabat, ubegrænset computere og privat kryptering.

CrashPlan og SpiderOak ONE er pålidelige erstatninger, mens du kun skal overveje de sidste to, hvis du kan lide deres specifikke funktioner.

Hvad synes du om vores valg? Kender du til nogen anden service, der tilbyder rabat for nonprofitorganisationer? Fortæl os det i kommentarerne. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map