Bedste online sikkerhedskopi med Ransomware Protection 2020

Ransomware-angreb er en af ​​de mest produktive online-trusler i dag. Uanset om du er en erhvervsbruger, der forsøger at beskytte dine kunder eller en hjemmeforbruger, der er bekymret for stjålne familiebilleder, skal det være vigtigt at finde værktøjer, der giver beskyttelse mod ransomware. Et sådant værktøj er online backup, som replikerer din computers harddisk i skyen.


De fleste online sikkerhedskopitjenester tilbyder en vis grad af ransomware-beskyttelse takket være versionfunktioner, der giver dig mulighed for at rulle ødelagte filer tilbage til rene kopier. Et par online backupudbydere går videre og tilbyder ransomware-registrering. For at hjælpe dig med at sortere gennem indstillingerne i denne vejledning undersøger vi de bedste online backup-tjenester til ransomware-beskyttelse.

Vi vil tale om nedenstående detaljer ud over at gennemgå tre CloudBerry Backup-alternativer, der er værd at se på. Hvis du vil lære mere om sikkerhedskopieringsmuligheder til personlig brug, skal du se på vores gennemgang af de bedste online backup-tjenester. Hvis du er en forretningsbruger, kan du tjekke vores bedste online sikkerhedskopi til forretningsunderholdning.

Bedste online sikkerhedskopi med Ransomware Protection 2020

Sådan fungerer Ransomware

Inden vi kommer i gang, vil en ransomware-definition hjælpe med at sætte scenen. Ransomware er en type malware, der infiltrerer computersystemer og krypterer computerfiler ved hjælp af stærk kryptering. De, der står bag angrebet, kræver derefter penge i bytte for at give krypteringsnøgler til at låse disse filer op.

Ransomware er et simpelt angreb at udføre, hvilket gør det populært blandt digitale hoodlums. Som andre malware er angreb ofte afhængige af phishing-e-mails, der indeholder ondsindede vedhæftede filer. Vær på udkig efter mistænkelige spam-e-mails, og download aldrig filer fra e-mail-adresser, du ikke genkender.

Når ransomware er inficeret, bevæger sig hurtigt. Mens de fleste angreb ikke krypterer alle filtyper, skal du ikke tage fejlen ved at tro, at du kun behøver at beskytte Microsoft Office, Adobe og billedfiler. Forskellige variationer af ransomware (f.eks. CryptoLocker, WannaCry, Petya og TeslaCrypt) er målrettet mod forskellige udvidelser, men disse mållister er lange.

Nogle få Ransomware-statistikker

Den gennemsnitlige efterspørgsel efter løsepenge er steget til over $ 1.000. Der kræves ofte betaling i cryptocurrency for at forhindre retshåndhævelse i at spore gerningsmændene. Fordi de anvendte krypteringsprotokoller er umulige at knække uden nogle få milliarder år til overs, er det mange, der ikke har taget passende forholdsregler, såsom at tage sikkerhedskopi af deres filer, med at betale.

Det gælder især virksomheder. En IBM-undersøgelse fandt, at over 70 procent af amerikanske virksomheder ender med at betale hackere, og over halvdelen har indrømmet at have betalt over $ 10.000.

Det er ingen overraskelse, at ransomware er blevet en industri på milliarder dollars. For dem, der har lyst til at slå tilbage, er den gode nyhed, at det er let at gøre. Der er mange ransomware-detektionsværktøjer, såsom Trend Micro RansomBuster og BitDefender Anti-Ransomware.

Alternativt kan du tage den tilgang, der er foreslået i denne artikel, og sikkerhedskopiere dine filer til skyen.

Valg af de bedste online sikkerhedskopieringstjenester til Ransomware-beskyttelse

Da vi sammensatte vores valg til den online backup-software, der bedst beskytter mod ransomware, så vi efter et par kritiske funktioner. Øverst på vores liste var versionering, en funktion, der blev brugt til at vende filer tilbage til tidligere inkarnationer.

Almindeligvis brugt til at fortryde utilsigtede ændringer, kan versionering også fortryde fil korrupte. Det er nyttigt til korrupsioner forårsaget af svigtede harddiske, men også til ransomware. Når alt kommer til alt er filkryptering blot korruption, der udføres med vilje.

Ved at rulle din fil tilbage, fjerner du krypteringen og sparer dig selv fra at skulle betale. Selvfølgelig vil du sørge for at fjerne den krænkende software først.

Vi kiggede efter backup-udbydere, der opbevarer flere filversioner (ideelt, ubegrænset), og dem, der opretholder den digitale historie i et stykke tid (ideelt, på ubestemt tid). Kontinuerlig sikkerhedskopi er også vigtig, da hvis du kun kører sikkerhedskopier om natten, kan du miste dagens arbejde ved at vende tilbage.

Et par backup-løsninger forsøger at registrere ransomware. Dette opnås ofte ved at scanne sikkerhedskopier for usædvanlige mønstre, såsom udbredt kryptering på tværs af flere filer. Hvis softwarens algoritmer registrerer noget, der ligner ransomware, advarer det dig om, hvad der foregår til videre undersøgelse.

Ud over ransomware-beskyttelse tog vi højde for et par flere faktorer, såsom sikkerhedsfunktioner, brugervenlighed og omkostninger. Vi nævner eventuelle højdepunkter i funktionen, som vi tror, ​​du vil synes om, når vi løber gennem vores valg, men sørg for at læse de enkelte anmeldelser for at få det fulde scoop.

Bedste Online Backup med Ransomware-beskyttelse: CloudBerry Backup

Vores øverste valg er vores foretrukne sikkerhedskopieringsværktøj til virksomheder, og en del af det er dens stærke tilgang til sikkerhed. CloudBerry Lab tilføjede en ransomware-beskyttelsesfunktion i version 5.8 af softwaren, inklusive til Windows Desktop og Windows Server-licenser.

Funktionen forhindrer, at sikkerhedskopierede filer bliver overskrevet af dem, der er krypteret af malware.

Algoritmer analyserer først bitstrukturen i hver fil, der oprindeligt blev sikkerhedskopieret, og sammenlign derefter strukturen byte-by-byte med efterfølgende fil-sikkerhedskopier for at identificere nyligt krypterede filer.

Hvis den registrerer kryptering, vil CloudBerry Backup stadig afslutte uploaden, men det vil også bevare din originale sikkerhedskopi, uanset om du har konfigureret versionering.

Med hensyn til versionering giver CloudBerry dig mulighed for at bevare så mange filkopier, som ønsket. Vi anbefaler at indstille dette til mindst 10 versioner, da ransomware kan ændre filer flere gange.

Klienten kan konfigureres til at bevare versioner på ubestemt tid eller slette dem efter en bestemt periode. Mens ransomware har en tendens til hurtigt at blive bemærket, skal du indstille din opbevaringsperiode i mindst tre måneder, selvom længere er bedre.

Andre grunde, som vi kan lide CloudBerry Backup

Jo flere versioner du har, jo mere lagerplads forbruger du. CloudBerry Backup giver ikke plads, men lader dig parre klienten med over 50 cloud-tjenester. I stedet for en hindring er denne fleksibilitet en fordel ved at give valg og skalerbarhed, som du ikke finder med andre sikkerhedskopieringsværktøjer.

Mulige CloudBerry Backup-forbindelser inkluderer de bedste cloud-IaaS-udbydere. Tjenesteydelser for note er Amazon S3, Backblaze B2, Google Cloud og Microsoft Azure. Du kan også sikkerhedskopiere til en håndfuld traditionelle cloud-lagerudbydere, såsom Dropbox og Google Drive.

Når det kommer til et funktionssæt, overstiger intet værktøj CloudBerry Backup. Bemærkelsesværdige muligheder inkluderer sikkerhedskopiering på blokniveau til at fremskynde ting og privat, ende-til-ende-kryptering for at beskytte dine filer mod man-in-the-middle-angreb og dataovertrædelser.

Vi gennemgår flere funktioner i vores fulde CloudBerry Backup-gennemgang, eller du kan prøve tjenesten for dig selv med en 14-dages prøveperiode.

Acronis True Image

Acronis udvikler to backup-tjenester: Acronis True Image og Acronis Backup. Begge beskytter mod ransomware med en indbygget funktion kaldet Acronis Active Protection. Der er også en gratis, uafhængig Active Protection-klient.

Vi vil fokusere på True Image, fordi det er billigere end Acronis Backup. Hvis du imidlertid er en forretningsbruger, skal du læse vores Acronis Backup-gennemgang for at se, om det passer bedre til dine behov.

Aktiv beskyttelse er AI-baseret, og lærer at registrere angreb bedre, da den samler flere data. Den observerer systemprocesser i realtid for at finde ransomware-angreb ved at lede efter mistænkelig opførsel. Det blokerer derefter for processer og giver brugerne besked, når det sker. Værktøjet letter også øjeblikkelig gendannelse af beskadigede filer.

Funktioner med hvidliste og sortliste reducerer falske positiver, hvilket yderligere hjælper softwaren med at lære.

True Image giver det, det kalder nonstop-sikkerhedskopi, som skaber sikkerhedskopieringsversioner baseret på tid. Dette sammen med kontinuerlig sikkerhedskopi vil holde dine filer sikre mod ransomware.

Andre grunde, som vi kan lide Acronis True Image

Acronis True Image har en hurtig fordel i forhold til mange overkommelige online backup-tjenester, såsom Carbonite og IDrive, fordi den i modsætning til disse tjenester er bakket op af et globalt datacenternetværk for at hjælpe med at begrænse overbelastning og serverflaskehalse.

Acronis True Image Cloud
Acronis True Image Cloud

Det er ikke at sige, at True Image er dyr. Det koster $ 99 om året for 1 TB lagerplads, og du får rabatter for flere computere. Softwaren kan også bruges til at tage backup af mobile enheder, som er et stadig mere almindeligt mål for ransomware-angreb.

Vi detaljerer abonnementsindstillingerne fuldt ud i vores Acronis True Image-gennemgang. Værktøjet understøtter sikkerhedskopiering på blokniveau og privat kryptering, selvom de går glip af ikke at tilbyde tofaktorautentisering.

Jeg kører

IDrive leverer ikke ransomware-scanning for forhindrende at stoppe angreb. Det er dog godt til at håndtere dem, når de først har fundet sted. Nøglen til dens tilgang er en funktion kaldet IDrive Snapshots, som virksomheden frigav for at bekæmpe den voksende trussel om ransomware.

IDrive Snapshots bruger point-in-time gendannelse til at lade dig rulle dit filsystem tilbage til, før angrebet fandt sted.

En af de dejlige ting ved IDrive-snapshots er, at det ikke forbruger din IDrive-opbevaring. Derefter igen er IDrive generøs på den front, hvilket giver 2 TB backup for lidt over $ 50 om året til IDrive personlige abonnenter.

IDrive giver backup til ubegrænsede enheder, inklusive smartphones, som du kan læse om i vores IDrive-gennemgang. IDrive Snapshots er ikke tilgængelig til Android eller iOS, men du kan stadig trøste dig med, at der opbevares 10 filversioner, i tilfælde af et mobilt ransomware-angreb.

Andre grunde, som vi kan lide IDrive

Ud over backup plads giver IDrive en identisk mængde fil synkroniseringsplads. Det betyder, at hvis du tilmelder dig en 2TB IDrive-konto, får du virkelig 2 TB online-sikkerhedskopiering og 2 TB cloud-lager. IDrive er en af ​​de få cloud SaaS-udbydere, der tilbyder backup og opbevaring (hvad er forskellen?).

IDrive understøtter backup af sociale medier, privat kryptering og leveres med 24/7 live chat support. Det er også et godt valg til netværksbundet lager backup. På papiret er IDrive næsten perfekt og så overkommelig som enhver service.

Fangsten er, at IDrive kan køre langsomt takket være begrænset serverinfrastruktur. For at hjælpe tilbydes en gratis kurer-backup- og gendannelsestjeneste, men du vil være klog til at tilmelde dig en gratis 5 GB-plan først for at sikre dig, at dens hastigheder ikke lader dig fortryde beslutningen om at abonnere.

SpiderOak ONE

SpiderOak er en anden online backup-tjeneste med point-in-time-gendannelse, hvilket gør det til et godt valg til ransomware-beskyttelse. Hvis du har en idé om, hvornår angrebet startede, efter at du har fjernet malware, skal du bare vælge et tidspunkt før angrebet for hurtigt at gendanne et stort antal filer.

Ulempen er, at du skal udføre SpiderOak point-in-time-gendannelse fra skrivebordets kommandolinie. Det er endnu ikke tilgængeligt via SpiderOak-grænsefladen. Udførelse er dog ikke vanskelig, og du kan finde trin-for-trin-instruktioner på SpiderOak-supportwebstedet

For et lille antal filer kan du bruge versiongendannelse, som er tilgængelig via fanebladet “manager”. SpiderOak ONE leverer også gendannelse af slettet fil, hvilket er vigtigt, da ransomware undertiden sletter filer.

En fordel i forhold til IDrive er, at SpiderOak opbevarer ubegrænsede historiske kopier af dine filer og opbevarer slettede filer, indtil du fjerner dem fra papirkurven. Klik bare på den fil, du vil gendanne, og brug historikruden til højre for at vælge en ren kopi.

Vi gennemgår backup- og gendannelsesprocessen mere detaljeret i vores fulde SpiderOak-gennemgang.

Andre grunde til, at vi synes om SpiderOak

SpiderOak er en service, der kan lide at trompet sit fokus på sikkerhed, så det er overraskende ransomware-scanning er ikke inkluderet. Mere overraskende er, at SpiderOak ikke tilbyder tofaktorautentisering til nye kunder, skønt der har været noget, der tyder på, at funktionen vil vende tilbage, når virksomheden er færdig med en systemrevision (det har været tilfældet i et stykke tid).

Du får privat, ende-til-ende-kryptering med SpiderOak. Tjenesten tilbyder også synkronisering og deling af filer, der er sikkerhedskopieret, hvilket giver funktionaliteter, der er usædvanlige blandt backup-tjenester, ekskl. IDrive.

Deling bruger det, som virksomheden kalder “ShareRooms.” De er praktiske, men delte filer konverteres til almindelig tekst, mens de er i hvile i SpiderOak-skyen og mister deres kryptering.

Du kan prøve tjenesten i 21 dage gratis. Derefter kan der bruges en 2TB-backupplan for $ 12 pr. Måned, eller du kan gå med 150 GB eller 400 GB sikkerhedskopi for mindre penge.

Ærefuld omtale: Jungle Disk Cybersecurity komplet

Jungle Disk indeholder backup- og lagerplaner. Vi har set på dens arbejdsbog- og server-backup-klienter (læs vores Jungle Disk-gennemgang), men en mere sikker linje med abonnementer kaldet Jungle Disk Cybersecurity er bedre for virksomheder med behov for databeskyttelse.

Den dyreste af disse abonnementer, kaldet Cybersecurity Complete, giver ransomware-beskyttelse, virusdetektion, botnet-forsvar og benægtelse af service-forsvar.

Der er en basisomkostning på $ 16 per bruger til Cybersecurity Complete, og det giver dig kun 10 GB lagerplads. Ekstra opbevaring koster 15 cent pr. Gigabyte. Tjenesten er designet til to til 250 brugere, hvilket gør den bedre for små eller mellemstore virksomheder end personlig backup.

Jungle Disk gemmer som standard 10 versioner af hver fil i 60 dage, men du kan tilpasse den for bedre beskyttelse.

Ærlig nævn: CrashPlan

CrashPlan har ikke ransomware-scanningsfunktioner, og det tilbyder ikke point-in-time gendannelse. Vi kan stadig lide det til ransomware, fordi det giver dig mulighed for at konfigurere din egen versioneringsplan og giver ubegrænset sikkerhedskopi, så du ikke behøver at bekymre dig om en lang filhistorik, der spiser din sikkerhedskopi.

CrashPlanSmallBusiness.Versioning

Det er også meget. En computer koster $ 10 om måneden for ubegrænset sikkerhedskopiering. Mens CrashPlan markedsfører sig selv for små virksomheder, er der ingen grund til, at det ikke kan bruges til hjemmebackup.

Afsluttende tanker

Ingen bør slukke kontanter til hackere, der holder filer som gidsler. Enhver online backuptjeneste med versioneringsfunktioner og kontinuerlig sikkerhedskopi bør forhindre, at dette sker. Da alle de bedste online backup-udbydere inkluderer disse to funktioner, er mulighederne for ransomware-beskyttelse meget mere end de tjenester, vi har nævnt ovenfor.

CloudBerry Backup skiller sig ud takket være sin ransomware-scanningsfunktion og tilpassbare opbevaringspolitikker. I mindre grad gør Acronis True Image det også. IDrive og SpiderOak giver i mellemtiden punkt-til-gendannelse til at gendanne mange filer på én gang, efter at du har ryddet din computer for malware.

For mere hjælp har vi en ransomware-beskyttelsesguide. Vi er glade for at stille spørgsmål nedenfor og glæder os altid over forslag til tjenester, som vi måske har overset i kampen mod filatiseringskriser. Forbliv sikker, og tak for at have læst!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map