Bedste online sikkerhedskopi med filversion 2020

Du har sikkerhedskopieret dine filer, men noget er galt. Du (eller nogen anden) har foretaget ændringer i din økonomiske rapport, romanoversigt eller anden vigtig fil, og den korrekte version er ikke længere tilgængelig. Filversionering, der er som en gemt historie af dine filer, kan hjælpe. Vi har valgt den bedste online backup med filversion til dig.


Backup-tjenesten registrerer dine ændringer i dets system (hvor mange afhænger af tjenesten). Du kan bruge filversion til at gå tilbage og hente den version, du har brug for.

Det skal du muligvis gøre på grund af hackere. De kan bruge specialiseret malware, kaldet ransomware, til at kryptere dine filer og derefter kræve en løsepenge fra dig for at dekryptere dem. Der er ingen garanti for, at du får dine filer, selvom du betaler. Versionering giver dig mulighed for at undgå det ved at lave en rollback for at hente dem.

Her giver vi dig en oversigt over de tjenester, der giver de bedste versioneringsmuligheder fra de bedste online sikkerhedskopier. Se den bedste cloud-lagerplads til versionering, hvis du leder efter det. Før vi starter listen, overgår vi kriterierne, vi brugte til at lave den.

Bedste online sikkerhedskopi med filversion 2020

Hvad der gør den bedste versionering i online sikkerhedskopiering

Nogle tjenester tilbyder ubegrænset versionering, mens andre giver dig et begrænset tidsvindue til at hente dine filer – f.eks. 15 eller 30 dage. Fokusering på filversion alene kan muligvis gøre det vanskeligt at bestemme, hvilken service der er bedre, så vi vil også se på andre aspekter.

Vores andet kriterium er værdi. Du ønsker ikke at tømme din bankkonto for at betale for en kapabel tjeneste. Det er bedre, hvis en tjeneste har flere planer, fordi du kan vælge den, der passer til dine behov uden at betale for meget. Nogle tjenester er blandt de bedste ubegrænsede online sikkerhedskopieringer.

Det er altid godt, hvis du er i stand til at bruge en gratis plan eller prøveversion, før du abonnerer.

Brugeroplevelse bør ikke overvælde dig med indstillinger. Det er bedst, hvis brugen af ​​versionering er ligetil. Det skal også gælde for resten af ​​tjenesten. Vi ser på, hvor attraktiv og funktionel grænsefladen er, og på hvilke operativsystemer klienten kører.

Versionering hjælper med at beskytte dine filer mod ransomware-angreb, men kryptering hjælper med at beskytte mod andre trusler. Vi ser, hvor stærk det er, og om det bruges både i hvile og under transit.

Vi kan lide kryptering af nul viden, da det kun betyder, at du kan læse dine data. To-faktor godkendelse hjælper, hvis nogen stjæler din adgangskode. Sikker datacentre er et must.

En god og stabil forbindelse er nøglen, når du opretter din sikkerhedskopi. Hvor hurtigt du uploader filer afhænger af infrastrukturen i tjenesten, samt hvor tæt du er på serverne, og hvor meget båndbredde du har. Blokniveauoverførsel er en fantastisk funktion, der hjælper med at fremskynde overførsler efter den første sikkerhedskopi.

1. Bedste Cloud Backup til versionering: CrashPlan til små virksomheder

CrashPlan blev lanceret i 2007, men trak sig tilbage fra forbrugermarkedet 10 år senere. Alligevel udgør dens forretningsplan det, da det er billigt, og tilbyder gode funktioner, såsom versionering, og kan bruges af hjemmeforbrugere.

Du kan indstille din versioneringspolitik fra CrashPlan’s desktop-klient. Versionering er ikke helt ubegrænset, men i betragtning af at du kan bevare filversioner ved trinvis-trinvis på forhånd, kan det også være. Du kan også opbevare dine slettede filer for evigt, hvilket er meget bedre end andre tjenester, der fjerner dem efter 30 dage.

CrashPlanSmallBusiness.Versioning

Hver computer, du sikkerhedskopierer, koster $ 10 pr. Måned. Du får ubegrænset sikkerhedskopi og muligheden for at sikkerhedskopiere ubegrænsede eksterne drev. Det er et månedligt abonnement, så du kan annullere når som helst. Prisen er ikke stor, når du sammenligner den med Backblaze – det er dobbelt så meget som prisen – men det er en god handel i forhold til andre tjenester.

Det er nemt at installere desktop-klienten og tager kun et par minutter. Det er ikke svært at bruge det, men konfigurationen af ​​din backup-operation kan være enklere. Der er ingen måde at tage backup på baseret på filtype. Du bliver nødt til at opbygge din backup-plan manuelt, selvom den er ubegrænset.

Klienten er intuitiv og let at navigere. Hvis du har brug for at overvåge din sikkerhedskopi, skal webgrænsefladen gøre det. Du kan bruge den til at kontrollere brugerstatistikker, oprette rapporter og overvåge filgendannelse. Der var også en app til smartphones, men den blev afbrudt.

Før dine filer forlader computeren, krypterer CrashPlan dem ved hjælp af en AES 256-bit kryptering. Under transit beskytter AES 128-bit dem. Tjenesten holder din krypteringsnøgle, men du kan aktivere privat kryptering, hvis du ønsker det. Hvis det er aktiveret, vil CrashPlan ikke kunne hente din adgangskode, så du må ikke miste den.

Uanset hvad, sørg for, at du har en stærk adgangskode, fordi CrashPlan ikke tilbyder to-faktor-godkendelse. Datacentresikkerhed er på niveau. CrashPlan opretholder 24/7 overvågning og andre foranstaltninger til at forhindre indtrængen. Centrene kan modstå strømbrud, naturkatastrofer og brande.

Andre grunde til, at vi kan lide CrashPlan

Det er svært at kunne lide CrashPlan’s hastighed, fordi den ikke er hurtig. Du kan deaktivere nogle af de processer, den bruger, mens du sikkerhedskopierer dine filer, men vi anbefaler ikke det. Hvis dine systemressourcer er lave, kan du aktivere throttling og indstille klienten til at fjerne grænsen, når du er væk. Blokering på blokniveau vil fremskynde efterfølgende sikkerhedskopier.

CrashPlan tilbyder ubegrænset sikkerhedskopiering, næsten ubegrænset version, som du kan tilpasse, stor sikkerhed og privat kryptering. Selvom det kan være enklere at bruge og opnå hurtigere hastigheder, er det generelt en god service, og det er derfor, det er nummer et på vores liste. Lær mere om det i vores dybdegående CrashPlan-gennemgang.

2. Acronis True Image 2018

Acronis giver dig mulighed for at beholde ældre versioner af dine filer, indtil du når kriterierne, der er indstillet til oprydning. Du kan indstille den til at slette filversioner op til tre år gamle. Du kan også indstille, hvor mange nyere versioner Acronis skal have (op til 99). Acronis opbevarer dine slettede filer, medmindre du aktiverer deres sletning.

Der er en levetidsplan, men da den har flere advarsler, kan vi ikke anbefale den. Avancerede planer netto dig 250 GB backup plads til $ 4,16 om måneden eller 500 GB for $ 5,83 om måneden. Premium-planer starter med 1 TB for $ 8,33 om måneden og slutter med 5TB for $ 21,66 om måneden. Tjenesten koster mere end sine konkurrenter, men ikke alt for.

Desktop-klienten er klar og intuitiv. Navigationsmenuen til venstre er ligetil at bruge. Acronis giver dig mulighed for at tage backup af alt i stedet for at vælge specifikke filer. Selvom dette tager mere plads, gør det meget lettere at oprette en sikkerhedskopieringsplan. Hvis du vælger at gøre det, kan du ekskludere filer, du ikke ønsker at tage backup af. E-mail-meddelelser holder dig informeret.

Ved hjælp af online dashboard vil du være i stand til at udføre manuelle sikkerhedskopier og gendanne filer, hvilket er nyttigt til fjernstyring. Onlinegrænsefladen er så god som desktop.

Krypteringsniveauet er AES 256-bit. TLS / SSL beskytter dine data under transit. For beskyttelse mod ransomware kan du bruge en ny funktion kaldet Acronis Active Protection. Hvis det mislykkes, kan du stole på versionering for at hjælpe med at hente dine filer. Der er ingen tofaktorautentisering.

Acronis giver dig mulighed for at kryptere dine filer, før du sender dem til skyen. Processen kræver, at du bruger et kodeord, som kun du kender. Filerne forbliver krypterede, indtil du dekrypterer dem. Det betyder, at Acronis er nul-viden.

Acronis ‘datacentre bruger nøglekort, biometrisk scanning, patruljer og overvågning for at afskrække indtrængende. Du behøver ikke at bekymre dig om naturkatastrofer og brande, da infrastrukturen kan håndtere dem.

Andre grunde til, at vi kan lide Acronis True Image 2018

Overraskende er Acronis hurtig til indledende sikkerhedskopier. Det tog kun 15 minutter at tage backup af en 1 GB-mappe i vores test. Det er en af ​​grundene til at overse dens højere omkostninger. Læs vores gennemgang af Acronis True Image 2018 for at få et detaljeret kig på priser og funktioner.

3. IDrive

IDrive er øverst på vores bedste cloud backup-liste takket være dens brugervenlige og grundige processer. IDrive beholder de foregående 10 versioner af hver fil, du har sikkerhedskopieret.

Du kan vælge mellem to personlige planer: 2TB ($ 52.12 om året) eller 5TB ($ 74.62). Der er ikke et månedligt abonnement. Hvis du betaler for to år i forvejen, giver IDrive dig en rabat. Derudover får du 2 TB eller 5 TB synkroniseringsrum, der svarer til 4 TB eller 10 TB faktisk plads. Der er en gratis plan, som giver dig 5 GB plads til at teste tjenesten.

IDrive overlader det til dig at administrere din sikkerhedskopi, i modsætning til andre ubegrænsede tjenester, der sikkerhedskopierer alt. Det er ikke en ligetil brugeroplevelse. Der er mange muligheder, og mainstream-brugere kan tage et stykke tid at blive komfortable med dem. Når du konfigurerer sikkerhedskopieringsplanen, kan den køre i baggrunden. Der skulle ikke være nogen problemer.

AES-256-kryptering beskytter dine data i hvile og under transit. Der er privat kryptering, men du skal aktivere den inden din første sikkerhedskopi. Ellers beholder IDrive din krypteringsnøgle. Til vores overraskelse er der ingen tofaktorautentisering, der kan hjælpe dig, hvis nogen stjæler din adgangskode. Den eneste måde at beskytte det på er at gøre det stærkt.

IDrive opbevarer sine servere i sikre datacentre i USA. De kan udholde brande og naturkatastrofer som jordskælv og oversvømmelser. Mod menneskelige trusler anvender de bevægelsessensorer, overvågning og alarmer.

Andre grunde, som vi kan lide IDrive

Indledende sikkerhedskopier tager altid et stykke tid, men IDrive tager det for langt. Vi vil se bedre hastigheder. Der er en budtjeneste kaldet IDrive Express, som kan hjælpe. Du kan også bruge det til downloads. Efter den første sikkerhedskopiering bliver tingene bedre som sikkerhedskopier på blokniveau. For at lære mere om dens hastighed, skal du læse vores IDrive-anmeldelse.

4. Backblaze

Backblaze er en af ​​de mest populære tjenester og med god grund. Vi placerede det nær toppen af ​​vores bedste online sikkerhedskopieliste. Tjenesten sikkerhedskopierer tidligere filversioner, men kun i op til 30 dage. Selvom det giver ubegrænset sikkerhedskopi, er der ingen måde at udvide versionspolitikken på. Det gør det mindre nyttigt mod ransomware-angreb.

Du kan få ubegrænset sikkerhedskopi til en computer for $ 5 om måneden ($ 50 om året). Det er dejligt at se en månedlig plan, fordi de fleste andre tjenester ikke tilbyder den. Backblaze lægger ingen filbegrænsninger på din sikkerhedskopi, så du kan sikkerhedskopiere filer i enhver størrelse uden at skulle vælge dem manuelt.

Hvis du finder Backblaze værker for dig, vil du betale et år eller to i forvejen en rabat på $ 10 eller $ 25.

Så simpelt som dets prisplan gør desktopklienten tingene lette. Du behøver ikke manuelt administrere din sikkerhedskopi, fordi Backblaze gør det for dig. Det sikkerhedskopierer alt undtagen system- og midlertidige filer. Alt gøres af klienten, så der er ingen grund til at oprette en backup-plan. Det er den nemmeste brugeroplevelse, vi er stødt på.

Webgrænsefladen fungerer godt. Det er intuitivt, og navigation er brugervenlig. Du kan kontrollere din kontostatus ved hjælp af fanen “oversigt”, mens fanen “se / gendanne” giver dig adgang til dine filer.

Der mangler ikke på sikkerhedsfunktioner. Mens dine filer er i ro, holder AES 128-bit-kryptering dem sikre. Det er ikke AES-256, men det gør jobbet. Under overførslen tager SSL sig af filer.

Privat kryptering er tilgængelig. Du kan deaktivere den, hvis du vil have Backblaze til at beholde din krypteringsnøgle. Uanset hvad, skal du sende din adgangskode til Backblaze, så den kan gendanne dine filer. Virksomheden hævder, at det sletter din adgangskode efter gendannelse.

Du kan aktivere tofaktorautentisering for at forhindre adgang til din konto, hvis nogen stjæler din adgangskode. Der er endda en mulighed for at kræve en sikkerhedskode, hver gang du logger ind.

Andre grunde, vi kan lide Backblaze

Backblaze begrænser ikke dine uploadhastigheder, hvilket hjælper med den første sikkerhedskopiering. Du kan øge antallet af backup-tråde, der kører for at opnå hurtigere hastigheder. Hvad du (sandsynligvis) ikke kan komme rundt er afstanden til serverne i Californien. Kryptering og filkomprimering bremser det også. Læs mere om tjenesten i vores Backblaze-gennemgang.

5. Carbonit

Carbonite er en af ​​de ældste backup-tjenester, som det har været i forretning siden 2005. Det er målrettet hjemmebrugere og små virksomheder.

Tjenesten understøtter versionering, men ikke til Mac. Det opbevarer mindst tre versioner af filer, uanset alder. Derudover vil det holde versioner i op til tre måneder, inklusive en version for hver af de foregående syv dage, en version for hver af de foregående tre uger og en version for hver af de foregående to måneder. De slettede filer forbliver i 30 dage.

I modsætning til andre ubegrænsede backup-tjenester giver Carbonite dig mulighed for at vælge mellem tre planer. Basic koster dig $ 71,99 og tilbyder ubøjede sikkerhedskopier. Plus vil tilføje backup af eksternt drev og automatisk video-backup til handlen for $ 111.99. Prime koster dig $ 149.99 og giver dig muligheden for at bruge kurérgendannelsestjeneste. Planer afgifter pr. År.

Du får rabat, hvis du betaler for to (5 procent) eller tre (10 procent) år i forvejen. Der er en gratis 15-dages prøveperiode, hvis du vil teste tjenesten.

At arbejde med Carbonite er enkelt, og desktop-klienten er nem at installere. Du behøver kun at udføre et trin, når du starter backup, fordi det meste af processen er automatiseret (se listen over filer og udvidelser, som Carbonite udelukker på sin hjemmeside). Carbonit gør det endda nemt at kontrollere status for dine filer ved at angive farvekoder.

Du kan gøre det samme ved hjælp af Carbonite-mobilappen, som er tilgængelig til Android eller iOS. Dens interface er minimal og giver klart layout og navigation. Du kan få adgang til gemte filer og automatisk sikkerhedskopiere fotos ved hjælp af appen. Det ville være dejligt at have mulighed for at tage backup af andre filtyper, men du får stadig ubegrænset plads til dine fotos.

Carbonite beskytter alle data, der er gemt på sine servere ved hjælp af 128-bit AES-kryptering. Det vil beholde din nøgle, men du kan aktivere privat kryptering. Hvis du gør det, bruger Carbonite i stedet 256-bit AES. Tjenesten kræver, at du opretter et stærkt kodeord. Du kan bruge tofaktorautentisering for at sikre dig, at du er sikker, hvis nogen stjæler det.

Andre grunde, som vi kan lide karbonit

Backup er ikke hurtigt, så det kommer ikke i nærheden af ​​sine konkurrenter, såsom Backblaze og IDrive. Efter den første overførsel vil dets blokniveau-algoritme hjælpe med at fremskynde processen. Hvis du er interesseret i at lære mere, skal du læse vores Carbonite-anmeldelse.

Afsluttende tanker

Mens alle tjenester har anstændig versionering, står CrashPlan og Acronis hoved og skuldre over resten. De giver dig mulighed for at udøve finere kontrol over, hvor mange versioner du har, og hvor længe. Andre tjenester placerer et hårdt loft på antallet af versioner eller dage, du får for at bevare dem.

Ser man på andre kriterier, såsom værdi, sikkerhed, hastighed og brugervenlighed, placeres IDrive og Backblaze meget tættere på de to første steder på vores liste. Carbonit hænger bag begge.

Hvilke versioneringsfunktioner fungerer bedst for dig? Mangler din foretrukne service på denne liste? Fortæl os i kommentarerne nedenfor. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map