Bedste gratis skybackup 2020

At finde en anstændig cloud-backup-løsning, der ikke koster dig en krone, er lidt som at søge efter en nål i en høstak. Selvom der er masser af gode lavprisselskaber til sikkerhedskopiering, er gratis online backup ikke næsten lige så almindelig som gratis skylagring.


Det betyder stadig ikke, at skabet er tomt. Vi skurede backup-markedet, inklusive revision af nogle af vores egne online backup-anmeldelser, for at udarbejde vores liste over de bedste gratis cloud-backup-løsninger. Fangsten er, at alle de muligheder, vi fandt, tilbyder kun en begrænset mængde backup-plads, hvilket betyder, at du virkelig kun er heldig, hvis du søger at tage backup af bare et par kritiske gigabyte.

I de fleste tilfælde får du også formindskede funktionssæt ved ikke at gå med et betalt abonnement. Vi foreslår at give vores bedste online backup guide et blik. Nogle af de løsninger, der er nævnt der, er meget budgetvenlige, og sparer dig for senere at investere i et datagendannelsesværktøj, hvis din harddisk skulle gå kaput.   

Hvis du på den anden side sælges gratis, skal du fortsætte med at læse for at finde vores valg til gratis sikkerhedskopiering.

Bedste gratis skybackup 2020

Hvad der gør den bedste gratis cloud-sikkerhedskopi

Forudsætningen for denne artikel er “gratis”, så de første kriterier, vi kiggede efter, var netop det. Vi bøjede ikke definitionen, selvom der er nogle udbydere, der næsten kan retfærdiggøre det, med ubegrænset sikkerhedskopi til $ 5 pr. Måned fra Backblaze som det bedste eksempel.  

Det er dog vigtigt at forstå, at gratis sikkerhedskopiering generelt er gratis af en grund. Som vi nævnte, forvent ikke at kunne tage backup af flere hundrede gigabyte data, hvis du går denne rute. Det er faktisk en strækning at sige, at du endda vil være i stand til at tage backup af flere gigabyte.

Et andet offer, du skal være parat til at ofre, er funktionen sæt. For eksempel kan Backblaze automatisk sikkerhedskopiere filer baseret på filtype, hvilket sparer mange tid (og hey, tid er også penge). Det får du ikke med et gratis backupværktøj. Backblaze tilbyder også privat kryptering, backup-planlægning og multetråd-backup, flere funktioner, som mange gratis backup-værktøjer ikke har.  

For at finde de bedste gratis muligheder for de fleste mennesker, afbalancerede vi den samlede lagerplads med tilgængelige funktioner. Resultaterne er tynde valg, men for den forretningsmæssige jæger uden mange filer at beskytte, vil de løsninger, vi fandt, få jobbet gjort.

1. CloudBerry Backup med Google Drev

CloudBerry Backup rangerer et af vores foretrukne online sikkerhedskopieringsværktøjer til forretningsbrugere og lavede også vores bedste sikkerhedskopi til personlig brug. Mens desktopværktøjet er rimeligt prissat $ 49,99 for en evigvarende licens, er der også en freemium-version tilgængelig til ikke-kommerciel brug for dem, der leder efter backup uden omkostninger..

Vi er nødt til at påpege, at freemium-softwaren mangler flere nøglefunktioner i den betalte version, herunder billedbaseret backup, filkomprimering og privat kryptering. Denne sidstnævnte glip er en stor i betragtning af almindelige cyberkriminalitetstrusler som databrydelser og midt-mellem-angreb. Nogle gange kommer gratis til en pris.

CloudBerry Backup freemium er ellers det samme fantastiske produkt med en desktop-klient, der understøtter hybrid backup, backup planlægning, sikkerhedskopiering på blokniveau og tilpasses tilbageholdelsespolitikker. Du kan finde flere tilgængelige funktioner ved at kontrollere vores CloudBerry Backup-gennemgang. 

En af de ting, der gør CloudBerry anderledes, er at virksomheden snarere når du låser dig ind i sin egen skyinfrastruktur, giver virksomheden dig mulighed for at parre backup-klienten med over 50 forskellige cloud-tjenester. Mens de fleste af dem, som Amazon S3 og Microsoft Azure, vil koste dig en smuk krone, er der også nogle gratis muligheder.

Den mest generøse af disse gratis indstillinger er Google Drive. Enhver, der opretter en Google-konto, får 15 GB gratis cloud-lager. Med CloudBerry Backup kan du nemt omdanne den gratis skyopbevaring til gratis cloud-backup.

Alt hvad du skal gøre er at vælge Google Drev som din cloud-backupdestination, logge ind på din Google-konto og derefter udføre resten af ​​trinnene til oprettelse af din backup-plan. CloudBerry Backup-klienten leder dig gennem det hele, så det skal være temmelig enkelt.

Hvis du ikke ønsker at bruge CloudBerry til at lette din sikkerhedskopi, kaldes Google Drive-appen, kaldet Google Backup & Synkronisering, kan bruges i stedet. Fra skrivebordsklienten kan du vælge, hvilke mapper, du kontinuerligt vil sikkerhedskopiere til Google Drev. Der er dog ingen backupfunktioner ud over det, hvilket skaber en uklart og tynd backup-oplevelse. 

Pro-tip: Google Drive-alternativ til lav pris

Hvis du ikke har noget imod at bruge lidt penge, anbefaler vi, at du opgraderer til den betalte version, CloudBerry Backup Pro, og parrer CloudBerry med en billig cloud-infrastrukturtjeneste. Wasabi er et godt valg, der kun sætter dig tilbage 0,0039 dollar pr. Gigabyte pr. Måned. Det fungerer til omkring $ 4 pr. Terabyte. Læs vores Wasabi anmeldelse for flere detaljer.

Alternativt, hvis du vil holde fast ved Google, er der en tilbud på 100 GB, der koster $ 2 pr. Måned. Vi dækker alle abonnementsindstillinger i vores Google Drev-gennemgang.

2. IDrive

IDrive rangerer som den mest funktionspakke backuptjeneste i denne artikel, i det mindste når man kun overvejer gratis iterationer. I modsætning til med CloudBerry Backup krypterer en gratis IDrive-plan stadig filer, der sendes skyen, både under transit og ved hvile, og lader dig vælge privat kryptering.

IDrive har også avancerede planlægningsfunktioner, sikkerhedskopiering på blokniveau, filversion og understøtter billedbaseret backup. Du kan endda bruge dit abonnement til at tage backup af din smartphone, hvilket meget få andre online backup-tjenester tillader.

Problemet med IDrive’s gratis plan er, at det bare ikke tager dig meget langt. Du får kun 5 GB backup-plads at arbejde med, en tredjedel af det, du får, hvis du går CloudBerry med Google Drev-ruten.

En 2 TB IDrive-plan, som vi dækker i vores IDrive-gennemgang, koster kun et touch over $ 50 pr. År. Denne pris er kun for det første år, hvorefter den springer op til tæt på $ 70. Det er ikke så god aftale som Backblaze, men det er ikke dårligt. Der tilføjes det faktum, at IDrive giver dig 2 TB matchende filsynkroniseringsplads, og for nogle vil værdien være større.  

3. Zoolz Intelligent Cloud

Engang en gang tilbød Zoolz gratis 100 GB-konti for livet, som omfattede 25 GB varmlagring (Amazon S3) og 75 GB koldlager (Amazon Glacier). Nu kan du kun få 10 GB (alle varme).

Zoolz har en smart valgmulighed, der sikkerhedskopierer baseret på filtype, skønt du kun med 10 GB at arbejde med, skal du sandsynligvis være mere selektiv over, hvad du kan beskytte, end den funktion tillader.

Valg af filer manuelt er mere håndterbart, og Zoolz giver et estimat af, hvor meget plads du vil bruge, når du mærker valg til sikkerhedskopiering. Zoolz kan også tage backup af sociale mediekonti, inklusive Facebook og Instagram. Imidlertid begrænser 10 GB plads værdien af ​​disse særlige funktioner.

Andre sikkerhedskopieringsfunktioner inkluderer backup-planlægning, hybrid backup, privat kryptering og multithreaded backup. Tjenesten har også nogle interessante “smarte” funktioner, inklusive optisk tegngenkendelse, som vi går over i vores fulde Zoolz-gennemgang.

4. Jottacloud

Som IDrive giver Jottacloud dig 5 GB gratis online backup. I modsætning til IDrive er Jottacloud så funktionsfattig, at det næsten ikke er prisen værd. Manglende funktioner til side, landskabet til gratis sikkerhedskopiering er så karrig, at Jottacloud gør vores liste med relativ lethed.

Funktionerne med note inkluderer en backup scheduler, kontinuerlig backup og filversion. Jottacloud-fotos er muligvis den funktion, der adskiller tjenesten mest fra run-of-the-mill-backupindstillinger. Denne funktion er optimeret til fotobackup og komprimerer ikke medier som mange andre tjenester, hvilket resulterer i forhåndsvisning af højere kvalitet.

Manglen på filkomprimering betyder imidlertid også, at du bruger op backupplads hurtigere. Ved at tilføje dette problem kan du ikke sikkerhedskopiere individuelle filer med Jottacloud, bare mapper.

Jottacloud giver heller ikke en mulighed for privat kryptering eller lokal sikkerhedskopi eller udfører blokniveau eller inkrementel backup. Backup-klienten, som vi ser på i vores Jottacloud-anmeldelse, er heller ikke meget brugervenlig. Åh, og det er langsomt, og kundesupport er mindre end fantastisk.

Samlet set er det bare ikke en meget attraktiv sikkerhedskopitjeneste, heller ikke gratis.

5. Elephant Drive

Sidst og, i dette tilfælde, mindst, er Elephant Drive, med en lille 2 GB gratis online backup. Elephant Drive Lite, som freebie-planen kaldes, begrænser dig også til at uploade størrelser på 100MB. Med 2 GB filplads kan du naturligvis kun tage backup af cirka 20 MB filer alligevel. 

Tjenesten giver i det mindste en mulighed for privat, ende-til-ende-kryptering, så du kan holde disse 20 filer sikre. Sikkerhedskopier kan indstilles til at køre kontinuerligt, eller du kan planlægge daglige, ugentlige eller månedlige sikkerhedskopier. 

Mens vi sammensatte vores Elephant Drive-gennemgang, løb vi ind i et par tekniske problemer, når vi forsøgte at gendanne filer. Desuden er der ingen mulighed for at gendanne fra desktop-klienten. I stedet er du tvunget til at bruge det online GUI.

Vi harpe dog ikke på tjenestens mangler for meget. Når alt kommer til alt siger de, at du aldrig skal se en gaveelefant i munden. Eller noget i den stil.

Ærefuld omtale

Fordelen ved at bruge en dedikeret online backuptjeneste til at beskytte dine filer i stedet for at bruge skylagring er, at de fleste af sådanne værktøjer er designet til næsten ubesværet at beskytte hele din harddisk med funktioner som automatisk sikkerhedskopiering efter filtype og sikkerhedskopieringsplaner.  

Som sådan anbefaler vi normalt ikke at bruge cloud-lager til backupformål. Det er bare for meget arbejde og for udsat for fejl.  

Hvis du dog har været hos os så længe i stedet for at beslutte at tjekke nogle af de “praktisk talt gratis” omtaler, vi faldt, er chancerne for, at du alligevel ikke har mange filer at sikkerhedskopiere. I dette tilfælde giver det mening at bruge skylagring til at beskytte dine dyrebare filer.

Den gode nyhed for dig er, at der er mange flere gratis cloud-lagringsmuligheder derude end gratis backup, som vi detaljerede i vores bedste gratis cloud-lagerartikel. Vi anbefaler pCloud, som, som bemærket i vores pCloud-gennemgang, giver dig 10 GB gratis lagerplads, der kan udvides til 20 GB med anbefalinger.  

Sync.com, som giver dig 5 GB gratis lagerplads og har et ubegrænset henvisningsprogram, er et andet godt valg. Det er også vores valg for den bedste cloud-storage med nul viden. Vores Sync.com-gennemgang diskuterer nogle af grundene til, at vi også synes, det er den øverste mulighed for sikker fildeling.

Afsluttende tanker

Sandheden i sagen er, at der ikke er nogen rigtig gode muligheder for gratis online backup. CloudBerry Backup freemium parret med 15 GB gratis Google Drive-opbevaring er en nem vinder, men selv denne tilgang har mange begrænsninger.

Det er selvfølgelig fornuftigt, at det er tilfældet, da backupfirmaer ikke kan betale regningerne ved at tilbyde deres tjenester for intet. Igen anbefaler vi, at vi overvejer nogle af de værdibaserede backup-tjenester. Backblaze, IDrive og Carbonite passer alle sammen med regningen, og vi har endda en sammenligningsartikel, der hjælper dig med at vælge mellem dem.

Det er vores råd alligevel, som som altid er gratis. Tror du ikke, vi har penge? Giv dine to cent i kommentarerne nedenfor, og tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map