Bedste Cloud Storage til versionering af 2020

Lad os indse det, alle begår fejl. Brug af skylagring til lagring af data og samarbejde er tiltalende, men før eller senere vil du (eller en af ​​dine samarbejdspartnere) ændre noget ved et uheld, og dit tidligere musikark, design eller rapport er blevet en del af digital historie, men det er ikke tabt for evigt. Filversionering kan hjælpe, og det er derfor, vi har samlet det bedste cloud-lager til det.


Filversion fungerer som en historie med dine filer. Når du ændrer en fil, markerer tjenesten den som en nyere version og opdaterer dens poster. Det giver dig mulighed for at gå tilbage til en af ​​de ældre kopier, når du foretager en uønsket ændring.

Versionering kan hjælpe dig mod filkorruption, herunder dem, der er forårsaget af ransomware. Ransomware krypterer dine filer og kræver en betaling for at dekryptere dem. Hvis du har korrekt versionering, kan du bare rulle dine filer tilbage og undgå at give efter for hackere.

I denne artikel fokuserer vi på de tjenester, der giver den bedste cloud-opbevaring med versionering. Før vi starter, lad os gennemgå vores kriterier.

Bedste Cloud Storage til versionering af 2020

Hvad der gør Cloud Storage bedst til versionering

Først er selvfølgelig versionering af sig selv. Nogle tjenester tilbyder filversion i en begrænset periode, f.eks. 15 eller 30 dage. Andre sætter ingen begrænsninger. Da kun ser på filversion muligvis viser tjenester, der matches tæt, når de ikke er det, vil vi også se på andre aspekter af tjenesten.

Værdien er afhængig af prisen på tjenesten og hvad du får for den. Jo flere planer tjenesten tilbyder, desto bedre, fordi du kan vælge en plan, der passer til dine behov. Det er altid godt, hvis du kan bruge en gratis plan eller prøve, før du beslutter at abonnere.

God sikkerhed er et andet vigtigt aspekt, da du ønsker, at dine data skal være sikre. Vi vil henlede opmærksomheden på den slags kryptering, som tjenesten tilbyder, og om den bruger den både under hvile og under transit. Nulkendskab foretrækkes, fordi det forhindrer andre end dig i at læse dine data. To-faktor-godkendelse er også vigtig, da det hjælper dig, hvis nogen stjæler din adgangskode.

Brug af versionering til at rulle dine filer tilbage burde være en ligetil oplevelse. Det gælder også for resten af ​​tjenesten. Du ønsker ikke at bruge det til at være en kompliceret opgave. Vi ser på, hvordan grænsefladen fungerer, hvis designet er attraktivt, og hvilke operativsystemer klienten kører på.

En god, stabil forbindelse er nødvendig for at uploade filer hurtigt. At få en afhænger af infrastrukturen i cloudlagertjenesten, din internetudbyder og hvor tæt du er på serverne. En anden stor funktion at have er overførsel på blokniveau, hvilket gør upload hurtigere ved kun at overføre dele af filen, der gennemgår en ændring.

1. Bedste Cloud Storage til versionering: Sync.com

Sync.com blev grundlagt i Toronto i 2011. Siden da har det fået et ry for idiotsikker sikkerhed og brugernes privatliv. Derfor placerede vi det øverst på vores bedste rangering af cloud-lagring. Tjenesten drager også fordel af Canadas strenge privatlivslovgivning.

Som standard giver Sync.com dig mulighed for at gemme gamle filversioner i op til 30 dage, men du kan justere varigheden, hvis du vil. Hvis du abonnerer på Personal Pro-planen, kan du gemme ubegrænsede versioner på ubestemt tid, og de tæller ikke med dit lagerkvote. Det gælder også slettede filer.

Personal Pro koster dig $ 49 om året for 500 GB lagerplads eller $ 96 om året for 2 TB, hvilket let er en af ​​de bedste tilbud inden for cloud-opbevaring. Der er også en gratis plan, hvis du vil teste tjenesten. Ved at bruge det får du 5 GB gratis lagerplads. Hvis du har brug for mere, kan du få en gigabyte til hver ven, du henviser (op til 20 GB).

I modsætning til nogle, tager Sync.com sikkerhed alvorligt. Den bruger 256-bit AES sammen med TLS-protokol til at beskytte transmissioner i transit til datacentre mod aflytning. Husk, at Sync.com er nul-viden kompatibel, så hvis du mister din adgangskode, vil den ikke være i stand til at hente den til dig. Det er vores øverste valg blandt de bedste nulvidenstjenester.

To-faktor-godkendelse er tilgængelig for at hjælpe dig, selvom din adgangskode ikke er svag (læse vores stærke adgangskodeguide, hvis du ikke ved, hvordan man opretter en). At aktivere det er altid en god idé.

Andre grunde, som vi kan lide Sync.com

At arbejde med Sync.com-desktopklienten er let og består af at bruge din synkroniseringsmappe og få adgang til klienten via proceslinieikonet. Du får også alle funktioner ved hjælp af webklienten plus andre, der forbedrer den samlede oplevelse.

Desktop-klienten er tilgængelig på Windows og macOS, men ikke Linux (læs vores bedste cloud-lager til Linux, hvis du har brug for det).

Sync.com gennemgang og sammenligning

Smartphone-appen er tilgængelig til Android og iOS. Du kan bruge den til at arbejde med filer offline og automatisk uploade fotos og videoer til skyen. Læs vores Sync.com-anmeldelse for mere information.

2. pCloud

pCloud er en anden tjeneste, der er øverst på vores bedste liste over cloud-lagring. Tjenesten har været i drift siden 2013 og har nået otte millioner brugere. Blandt sine kunder er store navne som Twitter og BMW.

Premium-, Premium Plus- og Lifetime-planer gemmer filversioner i 30 dage. Du kan bruge Rewind-funktionen til at gå tilbage i tiden, se de tidligere filversioner og gendanne dem, hvis du har brug for det. Så længe slettede filer og mapper er i papirkurven, kan du gendanne dem. Ellers er de væk for evigt.

Du kan betale 39 dollars om året for at få adgang til tilføjelsen Udvidet filhistorik, som giver dig mulighed for at bevare ældre versioner i op til et år (fra købsdatoen).

Premium-planen giver dig 500 GB lagerplads til $ 4,99 pr. Måned, mens Premium Plus leverer 2 TB til $ 9,99 pr. Måned. Begge planer beholder din filversionshistorie i 30 dage og giver dig mulighed for at foretage ubegrænset fjernoverførsel.

Hvis du synes, at pCloud passer godt, kan du vælge en livstidslicens, hvilket er en god handel. Der er også en gratis plan, der giver dig 10 GB lagerplads og en ekstra gigabyte til hver henvisning, op til 20 GB i alt. Vi specificerer alle abonnementsindstillingerne i vores pCloud-gennemgang.

pCloud er afhængig af TLS-kryptering for at beskytte data under transit. Til både undergang og ved hvile bruger den AES 256-bit kryptering. For $ 4,99 om måneden kan du bruge Crypto-tilføjelsen og sikre dig, at dine filer er beskyttet af en nul-viden kryptering. pCloud gemmer dine filer på mindst tre sikre serverplaceringer.

Andre grunde, som vi kan lide pCloud

Desktop-klienten er tilgængelig til Windows, Mac og Linux, mens mobilappen er tilgængelig til Android og iOS. Desktop-klienten tilføjer et ikon, der bruges til at synkronisere og sikkerhedskopiere filer til systembakken, som hjælper dig med at interagere med dit pCloud-drev. Interfacet er trist, men det er intuitivt og let at navigere.

Mobilappen er imponerende, da den giver dig mulighed for at redigere nogle dokumenter i stedet for bare at se dem. Det kan også afspille video- og lydfiler.

Nye brugere har brugervenlighed med webgrænsefladen, da den er den enkleste. Alle pCloud’s værktøjer er tilgængelige. Den eneste ulempe er, at det ikke er nyttigt, når du har brug for at overføre store filer. Det er bedre at holde sig til desktop-klienten i dette tilfælde.

3. Tresorit

Tresorit er baseret i Schweiz, men opbevarer sine data på servere i Holland og Irland. Det er en af ​​de mest sikre cloud-lagringstjenester.

Versionshistorik indeholder snapshots af alle ændringer, der er foretaget i filer i dine tresors (en mappe, der bruges til synkronisering). Versionering er begrænset til Premium-, Solo-, Business- og Enterprise-konti. Premium-planen giver dig en 90-dages versioneringsperiode, men kun 10 versioner af filen. Solo og alle forretningsplaner giver dig ubegrænset versionering og historie sammen med slettede filgendannelse.

Mange brugere synes, Tresorits priser er et koldt brusebad, da de ikke kan sammenlignes med andre tjenester. Den billigste plan, Premium, koster $ 12,50 om måneden og giver kun 200 GB. Den anden personlige plan, Solo, får dig 2 TB lagring, adgangskodebeskyttede links og giver dig mulighed for at synkronisere op til ti enheder. Det koster $ 30 om måneden. Du får rabat, hvis du betaler for året.

Den lille forretningsplan koster $ 20 pr. Bruger pr. Måned og giver dig 1 TB lagerplads for hver bruger. Forretningsplanen, som i øjeblikket er 50 procent rabat, giver dig avanceret filkontrol og support til $ 12 pr. Bruger om måneden. Føj til den avancerede admin-, API- og personaleuddannelse, og du får Enterprise-planen, som kræver 100 brugere og koster $ 24 per bruger per måned.

Tresorit retfærdiggør sin høje pris ved at give fremragende sikkerhed. De datacentre, den bruger, er i overensstemmelse med de nyeste ISO-standarder, og de kører Microsoft Azure. Centrene beskæftiger overvågning, sikkerhedspatruljer og biometrisk scanning.

Du kan bruge nul-viden kryptering til at gøre dine data private. AES 256-bit kryptering beskytter dine data mod tyveri. Hvis nogen stjæler din adgangskode, er tofaktorautentisering der for at hjælpe dig. Få det fulde scoop om Tresorit-sikkerhed i vores Tresorit-gennemgang.

Andre grunde til, at vi kan lide Tresorit

Mange cloud-lagringstjenester har en tynd desktop-klient, der indeholder en synkroniseringsmappe og indstillinger på proceslinieikonet. Tresorit går videre ved at tilbyde en komplet desktop-klient, der er tilgængelig til Windows, macOS og Linux.

For nogle vil dette være unødvendige komplikationer. Andre vil kunne lide det. Vi foreslår at drage fordel af en 14-dages Tresorit-prøve for at finde ud af, hvor du falder om emnet.

4. Dropbox

Det er en af ​​de ældste cloud-lagringstjenester, og hvor de fælles modeller for synkronisering og blokniveau-synkroniseringsalgoritmer blev opfundet. Dropbox har også mere end 500 millioner brugere.

Dropbox-versionering holder dine filer tilgængelige i 30 dage på en gratis eller Dropbox Plus-konto, mens Professional og Business-planerne giver abonnenterne 120 dages filversion. Det giver dig også mulighed for at gendanne slettede filer.

Plus-planen giver dig 1 TB lagerplads til $ 10 om måneden, hvilket er en anstændig værdi. Det inkluderer funktioner som prioriteret e-mail-support, fjern enhedssletning og offline mapper på mobilen. Professionel tilføjer smart synk, showcase, fuldtekstsøgning og prioriteret chat support og avanceret deling, men øger ikke lagerpladsen. Det koster $ 20 om måneden.

Der er en gratis plan, men det giver dig en mager 2 GB lagerplads. Du kan tjene 500 MB pr. Henvisning.

Du får ikke nul-viden kryptering ved hjælp af Dropbox (læs vores Boxcryptor-gennemgang, hvis du vil have en tilføjelse til at beskytte dit privatliv), men der er AES-256 bit-kryptering til at beskytte dine filer under hvile og under transit.

Dropbox dekrypterer dine data, når de ankommer til datacentret for at få adgang til dine metadata til indeksering (Boxcryptor forhindrer dette). Dataene krypteres derefter igen. To-faktor-godkendelse er tilgængelig for yderligere at sikre dine legitimationsoplysninger.

Andre grunde, som vi kan lide Dropbox

Tjenesten har tilbudt en poleret brugeroplevelse siden dens oprettelse. Desktop-klienten er enkel, der er en synkroniseringsmappe og et ikon i systembakken til hurtig adgang. Webgrænsefladen er attraktiv og giver dig adgang til alle de nødvendige oplysninger, samtidig med at det er let at navigere.

Desktop-klienten kører på Windows, Mac og Linux, mens mobilappen er tilgængelig til Android og iOS. Du kan aktivere automatiske uploads til fotos og videoer fra din telefon.

Selvom vi har masser af klager, som du kan læse om i vores Dropbox-gennemgang, er filsynkronisering et område, hvor det holder trit med eller overgår alle andre tjenester. Efter den første upload uploader den imponerende blokniveau-synkronisering dine filer meget hurtigere, hvorfor vi rangerede Dropbox højt i vores bedste cloud-lager til synkroniseringsartikel.

5. Google Drev

Mange mennesker har Gmail-konti eller Android-telefoner, så det er ikke underligt, at Google Drive har mere end 800 millioner brugere. Det hjælper med, at Google Drev er målrettet hjemmebrugere og har en gratis, integreret kontorpakke kaldet Google Docs.

Google Drev inkluderer versionering, som holder filer tilgængelige i 30 dage. Du kan vælge at tilsidesætte det for specifikke versioner og opbevare dem på ubestemt tid. Der er også en måde for dig at se revisioner, som andre har foretaget, hvis du bruger Google Dokumenter (og rulles tilbage til en tidligere version). Slettede filer opbevares i papirkurven, indtil du også sletter dem der.

Google tilbyder masser af planer at vælge imellem. Den gratis plan giver dig en generøs 15 GB lagerplads, som hjælper Google Drive med at lande på vores liste over de bedste gratis skyopbevaringstilbud. De betalte planer spænder fra 100 GB til 30 TB, men de er ikke blandt de bedste værdiplaner derude. 2TB-planen koster heftige $ 19.99 om måneden. Der er ingen årlig rabat.

Privatliv har været et ømt sted for Google i nogen tid, fordi det kom frem, at det arbejdede med PRISM-projektet. Google har nægtet at give adgang til NSA. Tjenesten scanner også dine personlige filer og e-mails for at give dig personaliserede annoncer, tilpasset søgning og så videre.

Sikkerhedsfunktioner inkluderer AES-128-kryptering, der beskytter dine filer, mens de er gemt på serverne. Den er ikke så stærk som AES-256, men den er ikke blevet knækket, så vidt vi ved. To-faktor-godkendelse er også til stede.

Andre grunde til, at vi kan lide Google Drive

Google Drive har en attraktiv og intuitiv webgrænseflade, der ligner enhver anden Google-app. Der er mange funktioner, men du føler dig ikke overvældet af antallet. Det er nemt at navigere, og du bruger sandsynligvis det mere end desktop-klienten.

Desktopklienten bruger den velkendte synkroniseringsmodel. Du uploader filer ved at placere dem i synkroniseringsmappen. Ikonet på proceslinjen giver dig mulighed for at konfigurere indstillinger til din synkroniseringsmappe.

Dropbox vs Google Drive
Startside for Google Drev

Mobilappen kommer installeret på Android, og det er praktisk, hvis du har brug for at komme til dine filer mens du er på farten. Du kan også bruge den til at redigere filer, hvilket er et dejligt touch. Mange andre cloud-lagringsapps kræver, at du først downloader filen.

Google Drive fungerer hurtigt, men det ville drage fordel af filkopiering på blokniveau. Stadig er dens hastigheder svarende til andre tjenester. Se de hurtigste testresultater, der er tilgængelige i vores Google Drev-gennemgang.

Afsluttende tanker

Se vores liste, og sørg for, at du vælger den rigtige service til dig. Det giver dig mulighed for at gå tilbage i tiden og rette disse fejl, samtidig med at du beskytter dine filer og opbevarer dem til billige. Husk, hvad nul-viden kan gøre for dig, mens du tager dit valg.

For sin ubegrænsede filversionering og sindssygt overkommelige priser, kan vi godt lide Sync.com bedst af alt, når det kommer til filversion. Det skader heller ikke sikkerheden.

Tror du, at vi har taget det rigtige valg, eller kan du lide en anden service bedre til versionering? Fortæl os i kommentarerne. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map