Bedste Cloud Storage Services til Windows 2020

Windows er et af de mest populære operativsystemer i verden. Selvom det er langt fra det mest robuste og bugfrie operativsystem, tager den nyeste version, Windows 10, sig til mange af sine forgængers fejl. Vi supplerer det yderligere med en liste over det bedste cloud-lager til Windows, startende med Sync.com.


Jo flere filer du stapler på din harddisk, jo flere fejl og fald i ydeevnen oplever du. En løsning er at gemme så meget data som muligt på skyen for at optimere drevet til Windows. Musik, film, fotos og enorme filer er alle de vigtigste kandidater til et nyt hjem i skyen.

Hvis du bare vil have sikkerhedskopi, og der er en forskel, skal du læse vores bedste online backuptjenesteliste. Ellers tager vi dig gennem vores topvalg til Windows blandt de bedste cloud-lagringstjenester. Før vi begynder, skal vi dog se på, hvilke faktorer vi brugte til at bedømme dem.

Bedste Cloud Storage Services til Windows 2020

Hvad der gør det bedste Cloud Storage til Windows

Windows support er chef her. Vi ser på, hvor godt tjenesten fungerer på den, og hvor let desktop-, web- og mobilklienter er at bruge. Det er bedst, hvis grænsefladen er attraktiv og intuitiv, ikke et uønsket rod.

At være billig er også et plus. Hvis en tjeneste har mange planer, er det mere sandsynligt, at du finder den, der bedst matcher dine behov. Det inkluderer at få mest mulig lagerplads for mindst mulig penge, eller med andre ord den bedste værdi. Hvis det er din største bekymring, skal du læse vores bedste tilbud inden for opbevaring af sky.

Lagringsplads alene udgør ikke meget, hvis det tager evigt at overføre filer til skyen. Du har også brug for en stabil forbindelse med hurtige uploadhastigheder. Hastigheder afhænger også af din internetudbyder, og hvor tæt du er på de servere, du bruger. Overførsel på blokniveau hjælper også, fordi den kun uploader de dele af filen, der er ændret siden forrige upload.

Når du overfører dine filer, vil hård sikkerhed holde dem sikre. Vi kontrollerer, hvilken slags kryptering tjenesten bruger, og om den bruger den under transit og i hvile. Nulkendskab er bedst, fordi det forhindrer nogen i at få adgang til dine andre data end dig. Hvis nogen revner din adgangskode, er det også nyttigt at have tofaktorautentisering som et ekstra lag af sikkerhed (sørg for at læse vores artikel om den bedste 2FA apps til mere om dette).

1. Sync.com

Sync.com sidder øverst på vores cloud-sammenligningsliste. Den Toronto-baserede service har et ry for robust sikkerhed og godt brugernes privatliv, delvis takket være canadiske privatlivsregler, som er blandt de bedste i verden.

Desktopklienten fungerer på Windows 10, 8, Vista, 7 og XP. Det er nemt at arbejde med den og består af at bruge din synkroniseringsmappe, der ligner en almindelig mappe med et afkrydsningsfelt, og adgang til klienten via proceslinieikonet. Webklienten er klar og intuitiv og har de samme funktioner som en desktop, såvel som andre, der beriger den generelle oplevelse.

Sync.com-web-kontrolpanel-Slider-1
© Cloudwards.net

Sync.com-Share-Fil-Link-Slider-2
© Cloudwards.net

Sync.com-Sync-mappe-Slider-3
© Cloudwards.net

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4
© Cloudwards.net

Sync.com-Two-Factor-Authentication-Slider-5
© Cloudwards.net

Tidligere

Næste

Der er også en smartphone-app tilgængelig til Android eller iOS. Du kan bruge den til at arbejde med filer offline og uploade fotos og videoer til skyen.

Betalte prisplaner er konkurrencedygtige. Personal Pro koster dig $ 49 om året for 500 GB eller $ 96 for 2 TB, hvilket gør det til en af ​​de bedste tilbud inden for cloud-opbevaring. Hvis du er en forretningsbruger, kan du anmode om filer fra klienter og sikre HIPAA-overholdelse sammen med de andre sædvanlige funktioner for $ 96 pr. År på Business Solo-planen.

Business Pro passer til flere brugers behov – det kræver mindst to – og koster $ 60 til $ 180 om året, afhængigt af antallet af brugere og mængden af ​​lagerplads. Det inkluderer administrativ kontrol og centraliseret fakturering.

Sync.coms oprindelige uploadhastigheder er gennemsnitlige for en cloud-lagringstjeneste, men du kan smøre dine hastigheder, hvis synkroniseringsprocessen forstyrrer andre aktiviteter. Der er også en mulighed for at indstille månedlige upload- og downloadgrænser for dem, der arbejder med en begrænset dataplan.

Andre grunde til, at vi kan lide Sync.com

Sikkerhed falder ikke bag privatlivets fred. Sync.com bruger AES 256-bit kryptering og TLS-protokollen for at beskytte dine data under transit og i hvile. Tjenesten er nul-viden kompatibel – den topper faktisk vores liste over bedste nul-viden-tjenester – så det kan ikke hjælpe dig, hvis du mister din adgangskode.

To-faktor-godkendelse kan dog hjælpe, hvis du har lavet en svag adgangskode, og nogen har brudt det (læs vores vejledning om, hvordan du opretter en stærk adgangskode).

Sync.com tilbyder god værdi med sine abonnementsplaner, ligetil brug og sikkerhed. Alt det der gør det passer til toppen af ​​denne liste. Du kan lære mere om dets sikkerhed og andre funktioner i vores Sync.com-gennemgang.

2. pCloud

pCloud er vores andet valg, og det er tilgængeligt for alle større versioner af Windows. Det er sjovt og nemt at bruge desktop-klienten. Du får adgang til det på samme måde, som du gør de fleste tjenester – gennem ikonet i systembakken eller pCloud-drevet i din systemfilhåndtering. Grænsefladen er dyster, men klar og intuitiv.

Webgrænsefladen vil ikke skuffe dig heller, fordi den har flere funktioner, tilbyder en strømlinet oplevelse og giver dig adgang til alle pCloud’s værktøjer et sted. Plus, det er hurtigt. Den eneste fejl er, at det ikke er nyttigt at overføre store filer. Hold dig til desktop-klienten for det.

pCloud-webgrænsefladefiler

pCloud Sync Folder

pCloud Del fillink

pCloud Download-links

pCloud Drive-klient

Tidligere

Næste

Mobilappen er også god, fordi den giver dig mulighed for at redigere dokumenter i stedet for bare at se dem. Det afspiller også dine video- og lydfiler.

pCloud tilbyder planer for personlige og forretningsbrugere. Personlige brugere kan vælge Premium, der koster $ 4,99 om måneden for 500 GB, eller Premium Plus, som sætter dig tilbage $ 9,99 per måned for 2 TB. Begge inkluderer funktioner såsom opbevaring af din filversionshistorik i 30 dage og ubegrænset ekstern uploads. Du får rabat, hvis du betaler for et år.

Hvis du vælger en livstidsplan, får du også en rabat. Den gratis plan giver dig adgang til 10 GB lagerplads og en ekstra gigabyte for hver henvisning op til 20 GB.

Uploadhastighed kan sammenlignes med andre tjenester, men forbindelsen er ikke så stabil som den burde være. Men det har en tendens til at nå højere hastigheder oftere.

Andre grunde Hvorfor vi kan lide pCloud

Ligesom Sync.com bruger pCloud TLS-protokollen til at beskytte data under transit og AES 256-bit til at kryptere dine filer. Nul-viden kryptering kræver dog Crypto-tilføjelsen, der koster $ 4,99 om måneden. Det kan være værd at pengene, fordi pClouds privatlivspolitik har nogle tvivlsomme klausuler, selvom tjenesten er baseret i Schweiz.

pCloud og Sync.com er fremragende tjenester, og når man sammenligner dem, er det at splitte hår. Vi føler, at Sync.com er bedre, da det giver nul-viden uden ekstra omkostninger og har en mere stabil forbindelse under upload. Det gør pCloud for det andet, hvis kun med en lille margin. Læs vores pCloud-anmeldelse for mere om tjenesten.

3. Egnyte Connect

Med Egnyte Connect, som er blandt vores bedste firmafilsynkronisering og delingstjenester, kan du uploade og få adgang til dine filer ved hjælp af en desktop-klient, browsergrænseflade eller mobilapp.

Desktop-klienten bruger den fælles synkroniseringsmappemodel, der gemmer indhold på dit drev og i skyen. Det inkluderer også en funktion kaldet Egnyte Drive, som giver dig adgang til skyindhold fra dit filsystem uden at kræve lokal lagerplads.

Browseroplevelsen er underholdende, da grænsefladen er let at bruge og den har masser af funktioner. Det samme gælder for mobilappen. Du kan bruge det til at åbne og redigere indhold, du har i Egnyte-skyen, inklusive. Pdf-filer og Office-dokumenter, så der er ikke behov for at købe Microsoft Office 365. Egnyte kan også gemme indhold fra din telefon.

Tjenesten var ikke et godt valg for enkeltpersoner, før den lancerede Team-planen, som er god for en til tre brugere. Det er rettet mod forretningsbrugere, men at betale $ 10 om måneden for 1 TB lagring er stadig en god aftale, især i betragtning af at det tilbyder et væld af funktioner.

Tjenesten tilbyder stadig sine forretningsplaner, som kræver mindst fem brugere, og hver er en fremragende værdi. For $ 8 pr. Bruger pr. Måned får du 5 TB plads, mere end nogen andre tjenester i dette interval. Business- og Enterprise-planerne har endnu flere funktioner og lagerplads, men kommer med en højere pris.

Egnyte tager længere tid end andre tjenester for initial upload af filer. En mappe på 250 MB tog dobbelt så lang tid som andre tjenester havde brug for. Det er meget hurtigere at ændre filer og uploade dem – kun Dropbox slår det – fordi Egnyte bruger synkronisering på blokniveau.

Andre grunde til, at vi kan lide Egnyte Connect

AES 256-bit kryptering krypterer filer inden upload. Tjenesten kan dog ikke klassificeres som nul-viden, fordi den dekrypterer dine filer til at læse metadata og derefter krypterer dem igen. Heldigvis integreres Egnyte med Boxcryptor, som du kan bruge til privat kryptering, men at gøre det vil forhindre synkronisering på blokniveau fra at fungere.

Egnyte Review

Du kan indstille minimumskrav til adgangskode for at sikre dig, at din adgangskode ikke er svag og bruge tofaktorautentisering for mere beskyttelse. Læs vores Egnyte Connect-anmeldelse for at lære mere om dets sikkerhed. For at få en fornemmelse af tjenesten kan du bruge den 15-dages gratis prøveperiode.

4. Tresorit

Tresorit er en af ​​de mest sikre cloud-lagringstjenester, på trods af at det Schweiz-baserede firma holder sine servere i Holland og Irland. Du kan overføre data til disse servere ved hjælp af en fuldt udstyret desktopklient eller webgrænseflade.

Tresorit selektiv synkronisering

Brug af desktop-indstillingen kræver, at du opretter mapper, kaldet tresors, og synkroniserer dem individuelt, hvilket kan komplicere oplevelsen for nogle. Webgrænsefladen ligner en desktop, men den har ikke de samme muligheder – den mangler siden til “recents”, men den har et link til “kontakter.” Mobilappen er tilgængelig til Android eller iOS.

Tresorit tilbyder ikke stor værdi, da abonnementsplanerne ikke er konkurrencedygtige. Præmien er den billigste, men alligevel koster den $ 12,50 om måneden for 200 GB. Det er mere end noget gebyr for 1 TB. Den anden personlige plan, Solo, giver 2 TB lagerplads til $ 30 om måneden. For at blødgøre aftalen tilføjer det ubegrænset versionering og muligheden for at synkronisere 10 enheder i stedet for fem.

Der er en rabat, hvis du betaler for året, men inden du beslutter dig for at betale Tresorits høje pris, skal du bruge den 14-dages prøveperiode til at teste tjenesten.

De hastigheder, som Tresorit opnår, er langsommere end nogle andre tjenester, men ikke meget. Medmindre du arbejder med store filer, burde det ikke være et problem. Du kan throttle dem, hvis Tresorit tager for meget af dine systemressourcer og planlægger, hvornår du også ønsker, at tjenesten skal køre.

Andre grunde til, at vi kan lide Tresorit

For at kompensere for dets høje prismærke giver Tresorit bemærkelsesværdig sikkerhed. Du kan bruge nul-viden til at kryptere dine data og gøre dem private. Krypteringsniveauet er AES 256-bit.

Det hjælper dog ikke, hvis nogen stjæler din adgangskode. To-faktor godkendelse vil. Datacentrene overholder de nyeste ISO-standarder og kører Microsoft Azure. Læs vores Tresorit-gennemgang for møtrikker og bolte i tjenestens sikkerhed.

5. Dropbox

Det er ikke overraskende, at Dropbox tilbyder en poleret brugeroplevelse. Desktopklienten er ligetil – du bruger en synkroniseringsmappe og et ikon i systembakken – men vi er mere glad for webklienten. Det er slående og viser alle de nødvendige oplysninger, mens det stadig er let at navigere.

Der er også en mobilapp, der er tilgængelig til Android eller iOS. Du kan bruge det til automatisk at uploade fotos og videoer fra din telefon.

Plus-planen giver dig 1 TB lagerplads til $ 10 om måneden, hvilket giver anstændig værdi. Det giver også adgang til funktioner som prioriteret e-mail-support, fjerndata sletning og offline mapper på mobilen. For $ 20 om måneden tilføjer Professional smart synk, showcase, fuldtekstsøgning og prioriteret chat support, men det øger ikke lagerpladsen.

Basic er en gratis plan, der giver dig kun 2 GB lagerplads. Du kan tilføje 500 MB til det for hver henvisning.

Dropboxs servere er i USA, så jo tættere du er, desto bedre er dine hastigheder. Hastighedstestresultater svarede til gode resultater fra andre tjenester, vi har testet. Du kan bruge gashåndtaget til at begrænse hastigheder, men det burde ikke være nødvendigt, da synkronisering ikke bruger en masse systemressourcer.

Den imponerende synkronisering på blokniveau fremskynder overførsler efter den første upload. Faktisk er Dropbox en af ​​de bedste skylagre til synkronisering.

Andre grunde Hvorfor vi kan lide Dropbox

Dropbox bruger AES 256-bit til at beskytte dine filer under transit og i hvile, men det er ikke nul-viden, så det beskytter ikke dit privatliv. Hvis du har brug for det, kan du bruge Boxcryptor til at opnå ende-til-ende-kryptering. Normalt dekrypterer Dropbox dine data, når de ankommer til datacentret for at få adgang til dine metadata til indeksering, men Boxcryptor tillader ikke.

Dropbox giver en god brugeroplevelse og hurtig synkronisering, men tilbyder ikke nul-viden kryptering, begrænser lagring til 1 TB og opkræver meget for det. For at få et mere detaljeret overblik over tjenesten skal du læse vores Dropbox-gennemgang.

Afsluttende tanker

Da alle tjenester understøtter Windows – ingen overraskelse der – har vi henvendt os til andre faktorer for at gøre vores placering som f.eks. Værdi, hastighed, sikkerhed og brugervenlighed. Sync.com har dem i spar, ligesom pCloud gør. De næste to tjenester er gode, men ikke så gode, og Dropbox steder holder, fordi den anden service indstiller linjen for høj til det.

Uanset hvad du vælger, er dette nogle af de bedste tjenester på vores cloud-sammenligningsliste og skal passe til dine opbevaringsbehov. Gik vi glip af noget? Hvad er din foretrukne cloud-lagringstjeneste? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map