Bedste Cloud Backup til Synology 2020

Synology Diskstations bruges i hjem og organisationer til at gemme en stor mængde data på en central lagerplads, som brugere kan få adgang til via et LAN (Local Area Network). Tanken er at levere enkeltkopier af filer til flere brugere. Og jeg har samlet de øverste fem cloud-backup-tjenester for at hjælpe med netop det.


Det er åbenlyst, at Synology-enheder gemmer en stor mængde data og at miste den information kan være katastrofalt. For hjemmebrugere kan Synology NAS-enheder bruges til at gemme:

  • Multimediefiler
  • Sikkerhedssystemer
  • Smarte tv’er
  • Andre enheder

For organisationer kan disse enheder bruges til at få adgang til data fra et centralt sted. Hovedsagelig fordi der som en central placering til datalagring ikke er nogen duplikering. Derfor bliver det vigtigt at sikkerhedskopiere data på Synology-enheder.

Bedste Cloud Backup til Synology 2020

CrashPlan $ 5,99
Om måneden
Ubegrænset GB
ElephantDrive$ 25,00
Om måneden
50GB
HiDrive$ 6,45
Om måneden
100GB
Glacier Backup0,007-0,133 $
Om måneden
1GB
Symform50,00 $
Om måneden
500GB

Selvom der er mange tilgængelige cloud-backup-tjenester, er de, der tilbyder sikkerhedskopi til Synology-enheder, overraskende få. Plus, da du sandsynligvis vil tage backup af en stor mængde data, er det også vigtigt at vælge en overkommelig og sikker cloud-backuptjeneste. For at hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning har jeg sammenfattet fem af de bedste muligheder for cloud-backup til Synology.

Sådan installeres denne artikel

Jeg vil gerne tage et øjeblik for at forklare, hvordan denne artikel er opsat og dens formål. Denne artikel er ikke en fuld gennemgang af hver tjeneste, men jeg prøver at præsentere:

  • En oversigt over hver Synology-backuptjeneste
  • Et lille uddrag om, hvorfor jeg kunne godt lide hver enkelt
  • En liste over fordele og ulemper

Efter at have læst dette stykke råd, anbefaler jeg naturligvis, at du tager dig tid til at prøve hver enkelt tjenestes gratis tilbud, hvad enten det er en prøveperiode eller en gratis konto. Før du tager en endelig beslutning, med hvem du skal sikkerhedskopiere din Synology NAS-enhed med.

CrashPlan

Med CrashPlan får du ubegrænset lagerplads for $ 5,99 pr. Måned, og det er blandt mange andre af grundene til, at denne cloud-backuptjeneste er øverst på vores liste.

Crashplan vs Carbonite: Er dette den bedste service

Sikkerhedskopiering af Synology-drev gennem CrashPlan er ikke så let som at tage backup af data fra personlige computere. Det kræver lidt research, og jeg vil anbefale at gøre det sammen med en, der har håndteret ting som dette før. Da CrashPlan er baseret på Java, er den første ting, du skal gøre, at installere Java på dit system.

Download CrashPlan, installer det derefter, og start Synology via dets webgrænseflade.

Hvis du allerede har downloadet sikkerhedstjenesten, skal den være synlig i pakkecenteret. Ja, det kan alle være lidt forvirrende første gang, men hvis du bruger en Synology-enhed, er jeg temmelig sikker på, at du allerede er vant til dette. Plus, jeg er overbevist om, at du ikke ville have noget imod at bruge et par ekstra minutter på at sikkerhedskopiere filer, hvis det betyder at sikre dine data. CrashPlan bevarer også ubegrænsede filversioner, og slettede filer er let at gendanne.

Hvorfor vi kan lide CrashPlan:

Lad os røre ved sikkerhed; CrashPlan tilbyder flere lag af beskyttelse for at sikre, at dine data altid er sikre. For det første er der en kontoadgangskode, og bortset fra det giver CrashPlan også 448-bit lokal kryptering, hvis nøgle er indstillet af en bruger. Denne nøgle bliver aldrig sendt til CrashPlan’s server, da data først krypteres på din lokale maskine og derefter sendes til deres server.

Læs anmeldelsen her.

ElephantDrive

ElephantDrive kommer forudinstalleret på mange Synology-diskstationer. Synology-sikkerhedskopier er tilgængelige på alle niveauer, inklusive lite en, der tilbyder 2 GB gratis lagerplads. ElephantDrive leveres integreret med Synology-drev, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at håndtere backend-ting, og indstille kommandoer til sikkerhedskopiering af et Synology-drev.

ElephantDrive anmeldelse

Du skal først få adgang til og installere Elephant Drive på et system ved at gå til Package Installer gennem DMS.

Så snart du klikker på den, åbnes en installationsguide for at guide dig gennem installationsprocessen. Og det er det; der er intet andet at gøre. Cloud-backuptjenesten understøtter 10-serien til 16-serien af ​​Synology-enheder. Bortset fra den gratis 2 GB-plan starter betalte planer ved $ 9,99 pr. Måned for 1 TB data, og $ 39,95 pr. Måned for 2 TB data.

ElephantDrive leverer også funktioner som planlægning, inkrementel backup, kontinuerlig sikkerhedskopiering og båndbreddestrottling. Denne sky-service er også tilgængelig via desktop, web og mobile apps. Mens der ikke er filsynkronisering, er fildeling stadig en tilgængelig mulighed. Den bevarer ubegrænsede filversioner, som brugerne kan få adgang til senere.

Hvorfor vi kan lide ElephantDrive:

ElephantDrives privatlivsindstillinger er også imponerende. Da ElephantDrive bruger Amazon S3-servere til at gemme data. Så er der 256-bit lokal kryptering, og jeg anbefaler kraftigt at indstille en personlig krypteringsnøgle. Der er også 256-bitskryptering.

Generelt er ElephantDrive en fremragende cloud-backupindstilling til Synology-enheder. Især når den første 2 GB er gratis, men hvis du har mere end 1 TB data, der skal sikkerhedskopieres, og du ikke har noget imod det ekstra arbejde, anbefaler jeg i stedet CrashPlan.

Læs anmeldelse

HiDrive

HiDrive drives af Strato, en af ​​Europas største webhostingtjenester. Med en første 5 GB gratis plan og direkte integration med Synology-enheder er det en fantastisk mulighed for sikkerhedskopiering af data. Selvom desktop-klienten er meget nem at bruge, mangler den muligheden for at planlægge sikkerhedskopier eller automatisere dem. Og dette kan være et stort problem for brugere, der har en betydelig mængde data, der skal sikkerhedskopieres.


www.free-hidrive.com

På bagsiden er fildeling en mulighed med HiDrive. Brugere kan oprette links og give modtagerne skrivebeskyttet eller redigeringsadgang. Betalte planer giver mulighed for at indstille adgangskoder til fillink. HiDrive gemmer ikke nøjagtigt forskellige versioner af en fil; det tager snapshots af hele sikkerhedskopien med bestemte tidsintervaller.

I indstillingerne kan du vælge, hvilke intervaller du ønsker, at HiDrive skal oprette disse backup-snapshots. Desværre er sikkerheden bagud med HiDrive. Der er ingen privat kryptering, hvilket er skuffende. Faktisk er der heller ikke nogen serversidekryptering. Filer er krypteret, når der er transit, med en SSL-kryptering. Webstedet og desktop-klienter synes også at have begrænsede funktioner.

Hvorfor vi kan lide HiDrive:

Du kan installere HiDrive på dit system, hvis du vil. Men i de fleste systemer er det allerede installeret som en tilføjelse, hvilket giver en hurtig måde at sikkerhedskopiere data på. Det er en af ​​de få cloud-backup-tjenester, som Synology selv anbefaler.

Hvis du har fotos, kan du oprette fotoalbum online og dele dem. Jeg vil også anbefale denne service, hvis du vil have en forudinstalleret backuptjeneste og ikke har meget data til sikkerhedskopiering.

Læs anmeldelse

Glacier Backup

Drevet af Amazon kan jeg sige, at Glacier Backup er en af ​​de mest pålidelige og overkommelige tjenester på denne liste. Det er på fjerde sted, fordi det er en meget grundlæggende sikkerhedstjeneste, og det kan være lidt vanskeligt at håndtere, hvis du er helt ny på Synology diskstation og Amazon Glacier. Som grundlæggende mener jeg, at tjenesten ikke kan hente en fil, du ved et uheld mistede, eller gendanne en lille mappe.

Sikkerhedskopier dine data til Amazon Glacier

Når Glacier begynder at udvinde, tager det lang tid, da data hentes på én gang. Glacier er en sekundær backup-løsning, som du ikke ønsker at bruge så ofte. En perfekt pasform til Synology-brugere med store arkiver, der skal sikres.

Jeg må nævne dette, der findes ingen app, der kan downloade eller uploade data, tredjepartsapps tildeles den meget vigtige opgave – og fungerer som enhver anden cloud-backup-app. Glacier har funktioner som båndbreddestrottling, filsynkronisering og planlægning. Prisfastsættelsen varierer fra $ 0,007-0,1113 pr. Måned pr. GB, og den nøjagtige pris afhænger af det datacenter, du vælger at gemme data inde.

Hvorfor vi kan lide Glacier Backup: 

Glacier bruger 256-bit AES-kryptering på serversiden – for at beskytte data. Der er ingen privat kryptering, men du får et adgangs-id og en nøgle ved tilmelding. Du skal indtaste disse legitimationsoplysninger sammen med dine vigtigste legitimationsoplysninger for at logge ind på en konto.

Hvis du ikke vil gemme data i amerikanske datacentre, kan du vælge at flytte dem til Europa eller Asien. Og det er en betydelig fordel ved Glacier.

Symform

Symform giver alle sine Synology-brugere 10 GB gratis lagerplads uden tilknyttet strenge. I henhold til virksomhedens websted kan denne plads udvides til ‘ubegrænset’ lagerplads ved at frivilligt arbejde med din ekstra Synology-lagerplads til Symform.

Når jeg tester cloud-lagringstjenester, er der en lektion, jeg har lært – ‘gratis’ og ‘ubegrænset’ går aldrig hånd i hånd. Så jeg begyndte at undersøge mere om Symforms ubegrænsede gratis opbevaringskrav. Det viser sig, for hver 1 GB Synology-plads, der er givet til Symform; du får 2 GB skyplads tilbage.

Så teknisk set er der ingen gratis ubegrænset lagerplads, selvom du bidrager med 1 TB plads, får du kun 2 TB skyplads tilbage. Du kan også vælge betalte planer, der starter ved $ 10 pr. Måned for 100 GB data, og den højeste tilgængelige lagerplan er for 1 TB, der koster $ 100 pr. Måned.

Det er også lidt underligt at give personlig plads til et cloud-backupfirma; du ved aldrig, hvordan de bruger det.

Hvorfor vi kan lide symform: 

Da Symform har slået sig sammen med Synology, er installation af sin app lige så let som ElephantDrive’s. Du kan finde det direkte i Packet Manager. Der er også 256-bit AES-kryptering på serversiden, men der er ikke nogen privat kryptering tilgængelig.

Sammendrag …

Synology Diskstations er gode til at gemme store mængder data, og sikkerhedskopiering af dem er lige så vigtig som sikkerhedskopiering af dine personlige computere. Det er et uheldigt faktum, at der ikke er mange gode backup-apps, der kan imødekomme Synology-brugernes behov.

Ikke desto mindre har jeg prøvet mit bedste for at finde dem. Og som du kan se, vil valg af den rigtige cloud backup-service afhænge af hvor meget du er villig til at bruge, og hvor meget tid du har til at vedligeholde disse tjenester. Du er velkommen til at dele alle tanker eller kommentarer, du måtte have nedenfor, og tak for din læsning!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me