8 af de bedste overkommelige CRM’er for små virksomheder

I betragtning af det faktum, at det har vist sig at øge kundernes fastholdelse og øge indtægterne, gør CRM uden tvivl en væsentlig forskel mellem at miste og holde kunder.


I fortiden, da kunder kun var opmærksomme på et produkts navn, var succes eller fiasko med kundeforholdsadministration (som en strategi) en 50/50 affære.

I den nuværende tilstand, hvor kunderne er mere informerede end nogensinde før, bestemmer deres oplevelse i sidste ende, om de holder sig til et brand eller ej.

Før kunderne selv ruller gennem din aktieliste, vil kunderne sandsynligvis foretage en grundig undersøgelse af forskellige produkter på forhånd og vide nøjagtigt, hvornår de skal boltre sig ud og stole på en konkurrent.

Især hvis din kundeserviceafdeling mangler.

Ifølge Henry Ford, bilens far:

“En virksomhed, der er meget dedikeret til kundeservicekvalitet, behøver kun at bekymre sig om overskud – fordi de vil være pinligt store.”

Denne enkle erklæring skærer på alle niveauer i en virksomhed, uanset dens størrelse og branche.

Så når kommer CRM ind i billedet?

Selv for en relativt lille virksomhed, der klarer sig ret godt, for så vidt angår kundeservice, har en god CRM-platform potentialet til at styrke det yderligere.

For at sætte tingene i perspektiv undersøgte Nucleus Research en bred vifte af virksomheder og fandt ud af, at ROM (Return On Investment) af CRM står på $ 8,71 for hver $ 1, der bruges.

Som en lille virksomhedsudøver skal du evaluere forskellige CRM’er kritisk i henhold til deres effektivitet og pris, inden du i sidste ende gør dig opmærksom på, hvilken en skal bruge.

For at hjælpe dig i denne søgen diskuterer vi 8 af de bedste CRM-softwareplatformer til små virksomheder. Men før det, lad os først hash ud CRMs nitty-gritty problemer.

8 af de mest overkommelige CRM’er for små virksomheder: Indholdsfortegnelse

 • ActiveCampaign
 • Ontraport
 • Insightly
 • Salgsstyrke
 • Pipedrive
 • Zoho CRM
 • Infusionsoft
 • Nimble

Hvorfor skal du overveje en CRM i første omgang?

Software til styring af kundeforhold hjælper små virksomheder med at håndtere operationelle udfordringer, såsom:

 • Forkert justering mellem sælgere
 • Kommissionens politikker  
 • Mål for virksomhedsindtægter
 • Høj klientnedbrydning
 • Faldende salg

1. Du skal spore begivenheder og opgaver

Hvis der er en ting, der er vigtig i et forretningsmiljø, skal det være en kalender. Overordnet strategi og effektivitet afhænger i høj grad af, hvor godt du planlægger og følger op begivenheder.

Og en stabil CRM vil hjælpe dig med at nå dette mål. Integrer en kalender, og den giver indsigt i din teamkammeras opgaver.

2. Juster og organiser din virksomhed

Selvom du muligvis allerede har integreret:

 • En kalender
 • Opgavehåndtering
 • Kalendersystemer

Du mangler stadig det store billede vedrørende forretningsorganisation. Hvorfor? Fordi hvert af disse systemer fungerer uafhængigt – og oftere end ikke, ender de ukorrekt sammen.

En god CRM-software integrerer disse tre funktioner i et system til nem adgang, vedligeholdelse og styring.

Faktisk er det så omfattende, at du sandsynligvis endda begynder at indse tidligere ukendte fakta om din virksomhed.

Indtil videre er 60% af de små virksomheder allerede stærkt gear med CRM til e-mail-marketing, og de elsker resultaterne.

3. Erhvervsmatematik kan være lidt mere kompliceret end du forestiller dig

Vi synes alle sandsynligvis, at vi er gode til matematik, og det er derfor, vi er i forretning, ikke sandt?

Når alt kommer til alt, hvad er så svært ved at beregne overskud, antallet af kunder og tilsvarende indtægter? Hvis du tænker sådan, så ked af at være bærer af dårlige nyheder, men du er langt fra sandheden.

 • Kan du huske alle de projekter, din virksomhed har håndteret i år?
 • Har du endda et groft skøn over dit gennemsnitlige konverteringsforhold?
 • Kan du identificere den mest effektive kundekonvertering metode korrekt?

Nå, jeg gætter ikke … og det er præcis, hvor CRM-software kommer ind. Et stabilt system giver realtidsmetrics for alle aspekter af din virksomhed, inklusive mindre ting.

Efterfølgende rapporter, der genereres, hjælper strategisk med at forbedre din virksomhed mere effektivt, især når det kommer til kundekonvertering og fastholdelse.

4. Din hukommelse er ikke 100%

Okay, nu hvor vi har etableret forretningsmatematik er langt mere omfattende end tidligere antaget, tror du sandsynligvis, at i det mindste al din virksomhedsinformation er gemt i en stålfælde.

Sikker på, du har muligvis hukommelseskapaciteten øjeblikkeligt til at huske info om 10 eller 20 kunder, men hvad sker der, når dette nummer fortsætter med at stige?

Medmindre du er et super-væsen, kan tilsyneladende meget få mennesker huske information om 50 eller 100 kunder.

Selv en notebook vil være upålidelig i et sådant tilfælde. I stedet vil et CRM-system gemme, administrere og hente kundeinfo ved at klikke på en knap.

Er der sådan noget som “Den bedste CRM-software”?

Her er et vigtigt punkt at overveje, er der noget, der hedder “den bedste CRM-software”? Sandheden er, ligesom enhver anden type software, CRM-systemer er ikke alle de samme.

Hver leveres med unik:

 • specifikationer
 • Omkostninger
 • Ydelsesniveauer
 • Fleksibilitet

I sidste ende afhænger din virksomheds effektivitet ikke kun af at anvende et godt CRM-system – men også effektiviteten af ​​dit valgte software.

Hvad der er bedst for en ejendomsmægler, for eksempel, er muligvis ikke særlig ideel til forsikringssælgere; på grund af kompleksiteten og unikheden af ​​forskellige forretningstyper.

Den bedste måde at bestemme din perfekte CRM-løsning er at evaluere forskellige softwarepakker i henhold til din forretningsopsætning og behov.

I dag ser vi kort på de faktorer, der skal overvejes, når du vælger CRM til små virksomheder:

 • Skalerbarhed

Selvom vi anerkender vigtigheden af ​​CRM i erhvervslivet, er det let at glemme, at det også skal vokse sammen med din virksomhed.

vægt
vægt

Den bedste CRM for virksomheder, selvom det er en start, skal være i stand til at tackle nye mål og bekymringer, når de udvikler sig.

Mens du også konstant opretholder driften, år ind, år ud – glat og uden fejl.

Når alt kommer til alt ønsker du ikke at bruge ressourcer og tid på at implementere en CRM-løsning, kun for at opgradere, når din virksomhed begynder at udvide.

 • Multi-platform Support

Da den gennemsnitlige arbejdsplads i høj grad er afhængig af stationære computere, er CRM-systemer optimeret til pc’er.

Med den nylige stigning i brug af smartphone og tablet er det imidlertid blevet vigtigt for både små og store virksomheder at indføre CRM-software, der understøtter multi-platforme.  

Denne handling alene øgede produktiviteten med mere end 20% i 2012.

Mobil CRM-aktiverede virksomheder har siden overgået ikke-mobile CRM aktiverede virksomheder med hensyn til opnåede salgskvoter.

Mens kun 22% af sidstnævnte opfylder deres salgskvoter, gør 35% af de førstnævnte det komfortabelt.

 • Implementeringsmetode

Normalt har virksomheder mulighed for at vælge mellem SaaS on-demand og løsninger på stedet.

Førstnævnte, hvilket er skybaserede, giver mindre kontrol- og tilpasningsmuligheder sammenlignet med sidstnævnte, som let integreres med eksisterende infrastrukturer og forretningsapplikationer.

Imidlertid er løsninger på stedet temmelig dyre og gælder mest for store virksomheder, der har råd til at installere og vedligeholde dem.

SaaS-baseret CRM-software er mere gennemførlig for små virksomheder på grund af de reducerede vedligeholdelsesomkostninger, fleksibilitet og fjernadgang.

 • Anvendelighed

Der er allerede mange komplekse forretningsapplikationer derude.

Så det ville kun være kontraproduktivt at vedtage en CRM-løsning, der kræver, at du afsætter en masse ressourcer, der uddanner medarbejdere til at bruge dets interface og funktioner.

En god CRM-software skal være brugervenlig og fungere med en grænseflade, der er let at forstå af nogen med grundlæggende computerfærdigheder.

På grund af sin betydelige rolle i bestemmelsen af ​​effektiviteten sagde 55% af iværksættere, der blev undersøgt af Inside CRM, at brugervenlighed er deres vigtigste kriterium ved evaluering af CRM-systemer.

 • Koste

Selvom omkostninger uden tvivl er en meget kritisk faktor, bør de ikke evalueres separat.

Bedøm snarere omkostningerne i henhold til funktionaliteterne i et CRM-system og den efterfølgende forudsagte ROI.

Ellers ender du med en billig løsning, der introducerer nye problemer i stedet for at løse gamle.

Ifølge estimater koster CRM-software omkring $ 2000, afhængigt af antallet af brugere og størrelsen på en organisation.

På den nederste side kommer nogle systemer gratis i et par uger, inden du til sidst skal tilmelde dig en betalt pakke.

Marketing automatisering VS CRM

Jeg ved, hvad du tænker, lyder ikke CRM meget som marketingautomation? Selvom de ved første øjekast kan virke som de samme, begynder alt at give mening i den operationelle fase.

Mens CRM fokuserer på salg, er marketingautomation hovedsageligt centreret om marketing. For at forenkle det yderligere, lad os få de faktiske eksperter til at skelne mellem de to.

Marketo, en verdenskendt marketingautomationsudbyder, definerer sit system som et:

“Giver organisationer mulighed for at måle, automatisere og strømline marketingopgaver og arbejdsgange.”

Marketingfolk udnytter normalt sådan software til planlægning og sporing af markedsføringsstrategier eller begivenheder.

På bagsiden beskriver Salesforce, en berømt CRM-softwareudbyder, CRM som en:

“Strategi til håndtering af alle din organisations interaktion med potentielle og nuværende kunder”.

Derfor udnytter virksomhederne CRM til optimering af kommunikationen mellem virksomheden og klienterne for at øge kundetilfredsheden og derefter øge salget.

Derfor behandler de alle de samme oplysninger om kunder og kundeemner, men har separate slutmål.

E-mail-marketing og CRM

Nu hvor vi har debunked marketingautomation og CRM, kan det virke lidt mærkeligt, hvorfor 60% af små virksomheder bruger CRM til e-mail-marketing, som tidligere nævnt.

Er det ikke meningen, at e-mail-marketing skal være en del af marketingautomation? Sikker, e-mail-marketing er en integreret del af marketing-automatiseringssoftware. Men det kan også være en del af CRM, især når du vælger en softwarepakke, der indeholder en integreret pakke.

Faktisk argumenterer nogle mennesker for, at selv om både marketingautomation og CRM er en fantastisk kombination for enhver organisation, er en god CRM alene perfekt for små virksomheder og nonprofitorganisationer.

 • 2% af organisationerne bruger det til salgsporing
 • 5% til informationsstyring
 • 9% for kundeservice
 • 59% af salgsprognosen
 • 60% til e-mail-marketing
 • 65% for blypleje
 • 94% for kontaktadministration

Så hvor gode er integrerede CRM-systemer, når det kommer til markedsføring via e-mail? Et integreret system, til at begynde med, placerer og administrerer alle dataelementer fra en central database.

Forestil dig effektiviteten af ​​et sådant system, især når det også er integreret med projektstyringssoftware – som Xero og Quickbooks.

Dit team har ikke kun forbedret realtidsindsigt i kundeadfærd via e-mail, men vil også let kunne beregne det samlede ROI for en hel e-mail marketingkampagne.

Derudover vil du være i stand til at udarbejde mere personaliserede meddelelser, som ifølge Aberdeen forbedrer klikfrekvensen med 14% og konverteringer med 10%.

CRM og fakturering

Ud over e-mail-marketing er en anden CRM-funktion, der kommer godt med, fakturering.

Med muligheden for at tilpasse fakturaer og citatformularer, plus spore alle foretagne betalinger, kan en god CRM-software gøre din nuværende faktureringssoftware overflødig.

Faktisk har du muligvis ikke engang brug for regnskabssoftware. Du kan nemt konvertere tilbud til fakturaer og udskrive eller maile dem via e-mail til de respektive kunder.

I betragtning af alle de funktioner, vi har talt om indtil videre, forekommer CRM i øjeblikket sandsynligvis den ultimative alt-i-en-must-have-løsning, både for små og store virksomheder.

Men det er ikke rigtigt tilfældet, ikke alle CRM-softwareleverandører har alle de funktioner, vi har diskuteret integreret i enkeltpakker.

Så hvad med at hjælpe dig med at finde ud af det hele ved at se på 8 af de bedste og overkommelige CRM’er til små virksomheder.

1. ActiveCampaign

ActiveCampaign opfattes som et e-mail-marketingværktøj integreret med CRM-funktioner.

Indtil videre har GetApp ifølge GetApp en overvældende popularitet blandt små virksomheder, idet 67% af brugerne er virksomheder med en til ti personer.

Ud over gratis telefon, live chat og e-mail support, leveres ActiveCampaign med:

 • Gratis en-til-en-træning
 • SMS-marketing
 • Tilpassede formularer til destinationssider
 • Gratis e-mail-skabeloner
 • Kontaktsporingssporing
 • Social medieovervågning og automatisering
 • Kampagne, kontakt og listerapportering
 • Tilpassede automatiseringsarbejdsgange
 • Avanceret segmentering og målretning
 • Kontakt profilering
 • Smart auto-responders
 • CRM og salgsautomation

På bagsiden mangler det avancerede sikkerhedsfunktioner som multifaktor-godkendelse og kryptering af data-ved-hvile.

Jeg fandt det at være et fremragende værktøj til at oprette og designe multidimensionelle marketingkampagner takket være dets marketingautomatiseringsfunktioner – integreret i hele CRM-pakken.

Mens marketingteamet opretter og sporer e-mail-kampagner, kan et salgsteam automatisere transaktionsprocesser ved at konsolidere al relevant information, der vedrører kunder.


© ActiveCampaign

Heldigvis behøver du ikke betale et cent for at prøve det.

Start med en 14-dages gratis prøveperiode, hvorefter du forventes at betale for et abonnement, der starter fra $ 9 pr. Måned for den grundlæggende plan, der hovedsageligt omfatter marketingautomation og e-mail-marketing.

Desværre får du ikke CRM-funktioner, før du opgraderer til Plus-programmet, der koster $ 49 pr. Måned.

Enterprise-programmet, på den anden side, prissættes til $ 149 om måneden, tilbyder ekstra prioriteret support og en dedikeret kontorep.

2. Ontraport

Ontraport er et CRM-integrationsværktøj i en marketing-softwarepakke.

Det indeholder:

 • Kraftig opgavehåndtering
 • Integration af sociale medier
 • Marketing automatisering
 • Delet test
 • Fildeling
 • Lead capture-værktøjer

Platformen gør det muligt for virksomheder at håndtere informationsstyring, salg, marketing og samlet indhold let.

Kort sagt, det er en holistisk software, der giver både små og store virksomheder værktøjer til at håndtere alt det hårde arbejde, når det kommer til at føre ledelse og kundeforhold.

Ontraports hovedfunktioner er optimeret til fire hovedmål – organisering, salg, marketing og publicering.

For effektivt at hjælpe med at organisere og tilpasse hele din virksomhed kommer systemet med:

 • Ontraport-projekter
 • Et sikkert åbent API
 • Ontraport mobil
 • Metrics instrumentbræt
 • Tilpassede objekter
 • Business automatisering
 • En kraftfuld CRM

For at lette salget tilbyder Ontraport:

 • Forladte opfølgningsmuligheder for vogn
 • Opgavehåndtering
 • Lead management og scoring
 • Et klik op sælger
 • Ordreformularer

Til markedsføring kommer det på den anden side med:

 • purls
 • Marketing tracking
 • Partnerprogrammer
 • Postkort markedsføring
 • 2-vejs SMS-beskeder
 • Marketing automatisering

Endelig, hvad angår udgivelse, giver brugen af ​​Ontraport dig adgang til:

 • Delet test
 • Facebook integration
 • Medlemskabssteder
 • WordPress integration
 • Webforms
 • ONTRAforms.

Desværre får du ikke en gratis prøveperiode; i stedet tilbyder Ontraport en 90-dages pengene-tilbage-garanti på nogen af ​​de tre planer.

Til en pris på $ 79 pr. Måned er Basic-planen begrænset til kun én bruger med ubegrænset e-mails, 1000 kontakter, SMS-marketingautomation, CRM, e-mail-skabeloner og ONTRApages websider.

Pro-planen er på den anden side åben for 2 brugere og tager cirka 2 timer at konfigurere alle dens funktioner, der inkluderer 10.000 e-mails pr. Måned, 25.000 kontakter og en komplet Ontraport-platform.

Hvis du stadig ønsker at udvide antallet af kontakter, brugere og e-mails pr. Måned, skal du gå til Team Plan. Til $ 597 pr. Måned tilbyder det ti brugere med 100,00 e-mails pr. Måned, 100.000 kontakter og selvfølgelig Ontraports fulde platform.

3. Insightly

I modsætning til de foregående to platforme, der er optimeret til marketing og CRM, hælder Insightly mod at kombinere projektstyring og CRM.

Selvom det er specielt velegnet til virksomheder med 25-100 ansatte, er Insightly populær blandt virksomheder med en til ti ansatte, der tegner sig for 54% af dens brugerbase.

Mellemstore virksomheder på den anden side med 11-50 ansatte tegner sig for 34%, mens 51-200 medarbejderstore virksomheder falder ind i 7% -gruppen, mens resten tegner sig for 5%.

Oprettet til integration med Google Apps rangerer Insightly i øjeblikket som nummer 1 CRM-applikation på Googles markedsplads.

Det blev senere revideret og opdateret til andre platforme, og du kan nu bruge webversionen, hvis du ikke er særlig bekendt med Google Apps.

Nogle af dens vigtigste funktioner inkluderer:

 • OneDrive, Dropbox, Box integration
 • Fildeling
 • Xero og Quickbooks integration
 • Rapporter
 • Åben API
 • Kromforlængelse til sidepanel
 • Tilpassede felter
 • Underretning og flow-system
 • Integration af Microsoft og Google Kalender
 • Indfødte Android- og iOS-mobile apps
 • Projektledelse
 • Milepæle og opgaver
 • Kundestyring
 • Rørledninger / muligheder sporing
 • Automatisk adressebog

Et af Insightlys stærke punkter er dens prisplaner, der er mere fleksible end de tidligere konkurrenter, vi allerede har set på.

Interessant nok behøver du ikke at betale noget for en virksomhed med kun to brugere for at få adgang til 200 MB lagerplads, 2500 poster, e-mail skabeloner og masse e-mail support.

Hvis du først vil teste dem ud, giver Insightly dig en gratis prøveperiode på 14 dage for hver plan.

4. Salgsstyrke

Chancerne er, at du allerede har hørt om Salesforce, som en af ​​de mest fremtrædende CRMS, før du endda snuble over denne artikel. Det skyldes, at det i øjeblikket betjener hundredtusinder af virksomheder rundt om i verden i forskellige brancher og størrelser.

Det er et skybaseret CRM- og salgsautomatiseringssystem, der er optimeret til forskellige sektorer, herunder:

 • Videregående uddannelse
 • Automotive
 • Den offentlige sektor
 • Non-profit grupper
 • Medier
 • Detail
 • Kommunikation
 • Biovidenskab
 • Healthcare
 • Finansielle tjenesteydelser

Selvom det er temmelig populært blandt mikrovirksomheder med 1 til 10 medlemmer, er hovedparten af ​​dets brugere – 30% for at være præcise – virksomheder med 11 til 50 medlemmer.

Så hvad gør Salesforce så attraktiv? Det tilbyder to kritiske sikkerhedsfunktioner, der mangler i alle de foregående tre platforme.

Multifaktor-godkendelse og kryptering af data-ved-hvile.

Brugere kan også drage fordel af:

 • Arbejdsgangsorganisation
 • Synlighed i realtid
 • Kontakt manager
 • Mobil for at forblive tilsluttet
 • Analytics
 • Chatter
 • Sociale konti og kontakter
 • Godkendelser og arbejdsgang
 • Ekstern kundeengagement
 • forecasting
 • Byg og kør innovative applikationer
 • E-mail-integration
 • Marketing og salg fører til prospektering
 • Fællesskaber til salg

Alt i alt er det et system, der problemfrit kombinerer samarbejde, analyse, chatter og mobilforbindelse for at forbedre det samlede kundetilknytnings- og salgsproces.

Og alt dette kommer naturligvis til $ 25 pr. Bruger pr. Måned; til en out-of-the-box CRM-pakke, der kun er tilgængelig for fem brugere.


© Salesforce

For større teams kan du overveje at vælge Lighting Professional-pakken, der går på $ 75 pr. Bruger pr. Måned uden begrænsning af gruppestørrelser.

Store virksomheder, der har brug for skræddersyede CRM-løsninger, kan gå til Lightning Enterprise-pakken til $ 150 pr. Bruger pr. Måned eller Lightning Unlimited-pakken til $ 300 pr. Bruger pr. Måned for ubegrænset CRM-strøm og support.

En 30-dages gratis prøveperiode er tilgængelig for enhver af disse pakker; i tilfælde af at du gerne vil prøve dem, før du abonnerer.

5. Pipedrive

Udviklet af erfarne sælgere er Pipedrive et enkelt, men alligevel kraftigt CRM-system, der specifikt er optimeret til at styre og drive salg. Det er et temmelig standardsystem for små og mellemstore virksomheder, non-profit organisationer og freelancere.

Derfor er Pipedrive for det meste populært blandt små virksomheder, hvor 52% af sine brugere falder inden for 1-10-medlemskonsollen.

Nogle af dens primære funktioner inkluderer:

 • Support til mobile apps
 • Kraftfuld API
 • Google-kalender og kontaktpersoner-integration
 • 24/7 support
 • Flersproget support
 • Roller og organisatorisk hierarki
 • Målindstilling og rapportering
 • E-mail-integration
 • Fuld tilpasning
 • Kontakthistorik
 • Visning af salgspipeline

For så vidt angår sikkerhed, selvom den giver kryptering af data-ved-hvile, mangler platformen multi-faktorgodkendelse.

Ud over dets CRM- og salgsoptimeringsfunktioner er det dog meget prisværdigt for et system, der kun koster $ 12 pr. Måned pr. Bruger.


© Pipedrive

Til en sådan markant lav pris ved jeg ikke, hvorfor du endda har brug for en gratis prøveperiode. Men hvis du gør det, vær glad for at lære, at de tilbyder en 30-dages gratis prøveperiode.

6. Zoho CRM

Zoho er udviklet til at give små og store virksomheder et værktøj til styring af kundeforhold til lagerstyring, kundesupport, marketing og salgsstyring.

Systemet giver ikke kun en platform til styring af kundedata, især med hensyn til krydssalg og opsalg, men det sporer også forretningsmuligheder, udsigter og kundeemner.

Nogle af de funktioner, det tilbyder, inkluderer:

 • Integration med Microsoft Outlook og Office
 • CRM med e-mail
 • Udvikler-API til tredjepartsintegration
 • Rollebaseret sikkerhed
 • Arbejdsgangshåndtering
 • CRM-analyse
 • Lagerstyring
 • Kundesupport og service
 • Marketing automatisering
 • Salgsstyrker automatisering

Dets sikkerhedsfunktioner er temmelig omfattende og leveres med data om sikkerhedskopiering af flere lokationer, multi-faktorgodkendelsesmuligheder, HTTPS for alle sider og kryptering af data-ved-hvile.

Ligesom de andre CRM-systemer, vi har gennemgået, distribueres funktioner på tværs af planer, hvor Zoho vedtager tre større programmer.

En 15-dages gratis prøveperiode for hver af disse pakker er også tilgængelig.

Alternativt kan du prøve at gå til den gratis udgave, som kun er åben for ti brugere og giver en række funktioner, herunder mobile apps, dokumenter, feeds, kontakter, konti og kundeemner.

For virksomheder, der har behov for et mere centraliseret system, tilbyder Zoho en speciel CRM Plus-pakke til $ 50 pr. Bruger pr. Måned.

7. Infusionsoft

Infusionsoft er en infusion af e-handel, marketing og CRM-værktøjer.  

Hvad e-handel angår, leverer det relevante værktøjer til opfølgning efter købet, regningstyring og samlinger, opsætning af ordrer eller sider med butiksfacader med mere.

På marketingsiden hjælper det brugere med at forbinde og pleje kundeemner gennem sociale medier, e-mail og offline kanaler, opbygge relationer og styre personlige engagementer – med det formål at øge konverteringer.

På CRM-fronten er Infusionsoft designet til at eliminere overflødige salgsaktiviteter og forbedre den samlede effektivitet for respektive salgsteam.

For at opnå alt dette leverer Infusionsoft funktioner som:

 • Multimediemarkedsføring
 • Salgsrapporter
 • Mulighedsstyring
 • Citater og ordrer
 • Lead score og distribution
 • Betalingsbehandling
 • Kundefordringer, salgssummer og ordresporing
 • Henvisningsprogramstyring
 • Scoringsværktøj
 • Marketingrapporter
 • Multimedia marketing management
 • E-mail-marketing automatiserede kampagner
 • Nem udgivelse, destinationssider
 • Social deling
 • Webformularer
 • Træk og slip for at udarbejde og offentliggøre destinationssider
 • Indbyggede metadata og nøgleordsfelter
 • Marketing automatisering

Selvom det mangler multi-factor-godkendelsesindstillinger, anvender Infusionsoft data til backup af flere steder, HTTPS og data-at-rest-kryptering.

Når det kommer til prisfastsættelse, bruger Infusionsoft en ret interessant tilgang. Det har en årlig betalingspakke og en engangs kickstart-pakke.

Der er fem planer, der falder ind under det førstnævnte:

Når du har valgt en månedlig pakke, skal du kombinere den med en engangs kickstart-pakke, afhængigt af dine specifikke forretningsbehov.

Pakken, som Infusionsoft beskriver det, skal give dig vejledning til at finde ud af alt, inden du til sidst rammer jorden.

Det findes i tre muligheder, afhængigt af dine behov og forretningsstruktur:

 • 699 $ for et lille firma
 • $ 1699 for en mellemstor virksomhed
 • Omsætteligt gebyr for store virksomheder

8. Nimble

Nimble er en software til kontaktadministration og sociale forhold, der er fokuseret på at optimere relationsopbygning på tværs af en lang række sociale kanaler.

Bortset fra at engagere kontakter, leverer Nimble også værktøjer til sporing og pleje af dem, og sourcing til nye kundeemner.

Da 54% af Nimble’s brugere er små virksomheder med 1-10 brugere, er systemet specifikt optimeret til små og mellemstore virksomheder og søger at opbygge relationer, der kan udvikle sig til forretningsmuligheder.

For problemfrit at nå dette mål integrerer det sociale signaler, samarbejde, kalendere, kommunikation, e-mail-konverteringer og kontaktprofiler og organiserer dem på en enkelt platform.

Nogle af dens vigtigste funktioner inkluderer:

 • Smart kontakter app
 • Integration
 • Kombineret kanalboks
 • Kategorisering
 • Kontakthistorik og “sidst tilsluttet” værktøj
 • Nøgleordssøgning
 • Påmindelser
 • Regler motor
 • Daglig “i dag” side
 • Kalender & begivenhedsplanlægning
 • Opgaveopgave
 • Salg pipeline overvågning og rapportering
 • Automatisk kontaktimport

Det er en temmelig enkel applikation med relativt kraftige sikkerhedsværktøjer. Ud over backup af flere lokationer har Nimble også implementeret HTTPS for alle sider plus kryptering af data-ved-hvile.

I skarp kontrast til Infusionsoft er Nimble’s prisfastsættelse meget enkel og ligetil. Efter en 14-dages gratis prøveperiode betaler du $ 25 pr. Bruger pr. Måned for at få adgang til alle dens CRM-funktioner.

Sammendrag …

Efter at have set på 8 af de bedste og overkommelige CRM-platforme til små virksomheder, har jeg desværre ikke en favorit at præsentere før dig. Hver af disse applikationer er unikt optimeret og velegnet – til at håndtere et unikt sæt mål.

Derfor er den bedste måde at bestemme den bedst egnede at gennemgå alle dine organisations behov og matche dem op til hvert af disse systemer.

Selvfølgelig skal du også udnytte de gratis prøveperioder fuldt ud, bare for at sikre, at du faktisk har fundet den rigtige pasform. Del venligst dit endelige valg med os, og hvorfor du synes, det er ideelt; ses i kommentarerne nedenfor, og tak for din læsning!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map