15 bedste organisationsapps med fantastiske Cloud Storage-funktioner

Som mange mennesker, der skrækker sig mod kreativitet, har kronisk uorganisering været en livslang lidelse af mine. Problemet med sløvhed er uundgåeligheden af ​​at løbe ind i små problemer som glemte fødselsdage, uoverensstemmede sokker og meget mere forfærdelige, glemte ideer.


Før januar 2010 var min drøm at have en personlig assistent til at håndtere de små ting for mig. Du ved, bare nogen, der følger mig rundt med en notesbog, noterer mine tanker og mindede mig om at være hydreret – den slags.

Så fulgte denne lille enhed kaldet Nexus One (alias Google Phone), min allerførste intelligente smartphone.

Mine første par dage med Nexus blev brugt på at lære at undgå vægge, da jeg ikke kunne rive mine øjne væk fra det blændende 3,7 tommer AMOLED display. Og når det kom til at blive organiseret; min gå til digital løsning var en app, der efterlod påmindelser om klistretegn på smartphonens hjemmeside.

Men ting ændrer sig hurtigt, seks år senere har den gennemsnitlige forbruger en:

Computer

telefon

Tablet

Cloud Storage Service

Decentraliseringen af ​​vores digitale liv kræver synkronisering for at gøre det lettere at hoppe sømløst fra en enhed til en anden.

Når en fjern profetering af afdøde Steve Jobs, tilbage i 1997, har udviklingen af ​​skylagring sparket i overdrive og ændret den måde, vi nærmer os organisationen på.

Begrebet funktionel kategorisering begynder at betyde mindre og mindre, da apps bliver stadig mere sofistikerede og bredere i deres kapaciteter. Temmelig snart har jeg min længe ønskede, fuldt funktionelle virtuelle assistent, og hun kommer på en månedlig abonnementsplan.

Men i mellemtiden er her 15 apps, der hjælper med at organisere dit liv.

Lidt om liste-apps

På papiret synes sammensætning af en liste altid som gode råd til at få tingene gjort. Selve opfattelsen af ​​at være i stand til at visualisere dine mål er forførende.

Google til arbejde
Google for Work-produkter

Faktisk viser undersøgelser, at de, der skriver ned, hvad de vil udrette, er mere succesrige end dem, der ikke gør det.

Der er selvfølgelig nogle advarsler. Du skal ikke gøre din liste for lang. Selvfølgelig er det godt at være ambitiøs, men en ufuldstændig opgaveliste kan hæmme din produktivitet ved at øge stress. I psykologien er der en betegnelse for den mentale stress forårsaget af en ufuldstændig opgave – Zeigarnik-effekten.

En fremragende måde at sikre sig, at opgavelister ikke virker imod dig, er at kategorisere dem omhyggeligt. Prøv også at finde en opgaveliste-app, der er minimalistisk i udseende og fri for distraktioner.

De fleste nyttige apps til at gøre-listen har smukt enkle design og foreslår et par grundlæggende kategorier for at komme i gang.

# 1 Anydo.do

Any.do tilbyder den form for fleksibilitet, du kunne forvente af en skybaseret app, herunder cross-platform-funktioner og automatisk synkronisering på tværs af enheder.

Apps er tilgængelige til:

Android

iOS

Mac

Any.do er tilgængelig fra de fleste webbrowsere, den har endda en unik udvidelse bare for Chrome. Appen opfordrer brugere til at gruppere opgaver i kategorier, endda tilbyde et par forslag til at komme i gang, som:

Personlige ærinder

Arbejdsprojekter

Indkøbsliste

Bøger, der skal læses

Oprettede opgaver sorteres under listekategorien i fire kolonner: I dag, i morgen, kommende og en dag. Selvom det kan virke lidt for forenklet, finder jeg, at denne tilgang reducerer stress og hjælper med at holde mig fokuseret.

Appen kan også konfigurere gentagne opgaver og tilbyde påmindelser baseret på både tid og placering. Du kan også uddybe de listede poster med noter, tilføje underopgaver og tilføje vedhæftede filer.

Leder du efter at lade nogen anden skulde nogle af dine byrder? Del og tildel opgaver ved at indtaste en persons e-mail; en særlig praktisk måde at få værelseskammerater til at gøre deres pligter.  

Any.do sports også en funktion kaldet “Moment”, som er designet til at give et behageligt visuelt øjebliksbillede af din dags opgaver.

Endelig integreres Any.do med en praktisk kalenderapp, der er udviklet af det samme team, kaldet Cal. Men hvis du foretrækker at bruge Google Kalender, ingen bekymringer, med Any.do’s Chrome-udvidelse, kan du nemt integreres med det også.  

Der er dog nogle store forskelle mellem appens gratis og betalte modeller. Den gratis version indeholder filer på vedhæftede filer på 1,5 MB, begrænser deling til kun en nuværende enhed og øjeblikke til fem tilfælde pr. Måned.

Den gratis version indeholder filer på vedhæftede filer på 1,5 MB, begrænser deling til kun en nuværende enhed og øjeblikke til fem tilfælde pr. Måned.

Et premiumabonnement på Any.do, der i øjeblikket koster $ 5 pr. Måned eller $ 45 pr. År, kan vedhæfte 100 MB filer og leveres med ubegrænsede aktier og øjeblikke. Premium-brugere får også adgang til:

Avancerede tilbagevendende opgaver

Placeringsbaserede påmindelser

Bedre kundesupport

# 2 Wunderlist

Wunderlist’s tværplatforme kapaciteter ligger foran kurven.  

Det er tilgængeligt på:

Android

iOS

vinduer

Mac

Linux

Og selvfølgelig er der også en webapp, bare for at dække alle baser.

Hvad der glæder mig over denne opgaveliste-løsning er den perfekte blanding af enkelhed og intuitiv funktionalitet, der får tankerne om alt det arbejde, jeg er nødt til at gøre, lidt sjovere end det burde være (strengt taget).

Opgavekategorier er pænt angivet i venstre margen i web- og desktop-apps, mens mobilapperne viser dem nede i midten.

Tilføjelse af elementer til en liste er et spørgsmål om at klikke på eller tappe på den og tilføje et “gøremål” i en tekstboks. Listeelementer kan trækkes rundt for at sortere igen, og en stjerne til højre for et element kan klikkes for at markere det som en prioritet.

Hvis du vil blive lidt mere bestemt, skal du åbne listeposten, og du kan indstille dato & tidspåmindelser til opgaver, tilføj en underopgave, noter og filvedhæftede filer. Deling sker på listeniveau via e-mail. Inviterede brugere kan se emner, markere dem som komplette og efterlade kommentarer.  

Med den gratis version af Wunderlist kan du tildele op til 25 opgaver pr. Delt liste, oprette 25 underopgaver pr. Opgave og uploade filvedhæftede filer op til 5 MB. Pro- og forretningsniveauet har ingen begrænsninger for tildeling, underopgave eller filstørrelse.

Derudover har de et stort udvalg af baggrundsbilleder, som de kan tilpasse opgaveadministratorens udseende til, hvis den slags ting er vigtig for dig. Personligt er jeg alt sammen for den hvide baggrund.

Et Pro-abonnement er i øjeblikket prissat til $ 4.99 pr. Måned eller $ 49.99 pr. År. Et forretningsabonnement er den samme pris, men pr. Bruger.

Workflow-automatiseringsapps 

Drik lidt kaffe, bliv mere produktiv. Drik for meget kaffe, så begynder du at hoppe væk fra væggene. Årsag og virkning, det er sådan ting fungerer.


Automation med Kloudless

Eller ikke, hvis du er den type, der skriver tingene ned, men aldrig faktisk gør dem. Sjov kendsgerning, 41% af alt, hvad der bliver lagt på en opgaveliste, bliver aldrig opnået, ifølge iDoneThis forskning.

Forestil dig, om der var en måde at tage opgavestyring et skridt videre og delegere uordenlige listeposter til en algoritme? Workflow-automatisering gør netop det ved at integrere forskellige onlinetjenester ved hjælp af årsag-og-virkning-logik.

Antag f.eks., At du udgiver en ny YouTube-video. Når du gør det, uden at skulle løfte en finger, gemmer en baggrundsproces automatisk videoen til dine cloud-lagrings- og backup-løsninger.

Det vil også sende videoen til dine WordPress-, Facebook- og Twitter-sider, sende den via e-mail til fans og indstille en kalenderbesked til at gennemgå feedback på et senere tidspunkt.

Temmelig magisk, ikke sandt?

# 3 IFTTT


IFTTT, forkortelse af, “Hvis dette er det,” er workflow-automatisering for enhver mand – og ikke kun fordi det er helt gratis. IFTTT tilbyder brugerne en række let-at-integrere “opskrifter”, som er formler, der fortæller en integreret app at tage en bestemt handling, når der sker noget.

Faktisk er mange af de mest almindeligt anvendte opskrifter allerede blevet oprettet af andre brugere og er let tilgængelige via IFTTTs søgemulighed. På den anden side er IFTTTs største ulempe måske, at det er lidt for simpelt for nogle brugere.

Selvom det kan tage nyttige handlinger med en bestemt app, er antallet af nævnte handlinger begrænset – i det mindste sammenlignet med en anden populær workflow-automatiseringsløsning – kaldet Zapier (op næste).

Stadig integreres det med mange af de mest populære webservices, herunder:

Websteder med sociale medier

kalendere

Opgavelister

Beskeder

E-mail-tjenester

Sky lagring

Sikkerhedskopieringstjenester

Digitale notesbøger

Blogværktøjer

Brugere kan også konfigurere opskrifter, der aktiverer tilsluttede apparater, såsom smarte komfurer, opvaskemaskiner, køleskabe og kaffemaskiner. For ikke at nævne musikafspillere, wearables og tilsluttede biler. Fra denne skrivning fungerer faktisk IFTTT med 357 forskellige tjenester (alias, kanaler).

Mobile apps er tilgængelige til både Android og iOS.

# 4 Zapier

Mens IFTTT hovedsageligt er designet med almindelige brugere i tankerne, har Zapier forretningsspektret i sine seværdigheder. Mens det er mere kompliceret at konfigurere end IFTTT, giver Zapier brugere mulighed for at oprette mere komplekse kommandoer.

Dette inkluderer muligheden for at skabe adskillige betingede årsager designet til at udløse begivenheder. For eksempel tid og placering eller en samtidig aktivitet på en anden webtjeneste.

Det er stadig en rimelig enkel proces.

Zapiers flerdimensionelle karakter gør det velegnet til at automatisere regelmæssige administrative aktiviteter, så virksomheder kan fokusere deres kognitive mojo på opgaver, der har brug for det.  

Når det er sagt, hvis du gerne vil se, hvad Zapier kan gøre personligt, tilbyder den en gratis version. Indrømmet, gratis brugere kan kun oprette fem Zaps på én gang og er begrænset til enkeltudløsningsbegivenheder. De, der ønsker at skabe et mere robust arbejdsautomatiseringsmiljø, kan vælge en betalt tjeneste, der starter ved $ 20 pr. Måned, hvilket skaber 20 eller flere Zaps, hver med flere trin.

Teamplaner, der giver medarbejdere mulighed for at dele Zaps, skabe personlige og team Zaps og administrere dem med forskellige niveauer af administre-ringsrettigheder, er tilgængelige fra $ 100 per måned.

Der kræves et betalt abonnement for at integrere med alle 500 plus webservices, som Zapier i øjeblikket har. Selvom Zapier tilbyder forbindelser til flere kontorapplikationer, stemmer det ikke overens med IFTTT’s Internet of Things-muligheder.    

Hvis du leder efter en ægte forretningsløsning, skal du bestemt give Zapier et seriøst look.

Selvom det ikke er gratis, er automatiseringsfunktionerne så robuste, at den tid, den kan spare, hvis den er korrekt implementeret, hurtigt skulle overskride omkostningerne.

Apps til kodeordhåndtering

Arbejdet med at skulle oprette mere sikre brugernavne og adgangskoder til flere online-værktøjer tyr tre ud af fire brugere til at bruge det samme kodeord eller et lille sæt adgangskoder i evighed..

Mens mange websteder tilbyder fremragende sikkerhed mod cyberangreb og tyveri af adgangskoder, opnår ikke alle websteder, du logger på, samme niveau af raffinement eller endda ligeglad. Resultatet? 40% af disse tre ud af fire brugere rapporterer at have været målet for et sikkerhedsbrud i løbet af de foregående 12 måneder.

De fleste sikkerhedsfagfolk anbefaler stærkt unikke adgangskoder til hvert websted, der kræver et.

Desuden anbefaler de, at adgangskoder skal være tilstrækkeligt komplekse til at modvirke brute force-angreb. Men det er en hel masse adgangskoder at huske.

Den bedste løsning? En sikker online hvælving – en adgangskodemanager. En sådan løsning kan øge din online sikkerhed med relativ lethed og give ro i sindet. Ideelt set skal det være en cloud-løsning, hvilket betyder, at din adgangskode gemmes på et sæt fjernservere, der er placeret i datacentre.

Selvfølgelig vil du sikre dig, at adgangskoden tilbyder tilstrækkelig avanceret kryptering.

# 5 Dashlane 4

Dashlane blev grundlagt i 2011 og har overgået 5 millioner brugere på kun få korte år, på trods af at være en temmelig nylig ankomst til passwordadministrationsscenen. Førende faktorer, der tager højde for dens stadig stigende popularitet, inkluderer brugervenlighed på forskellige platforme, såsom:

Android

iOS

Mac

vinduer

Funktioner i note inkluderer muligheden for automatisk at indtaste adgangskoder, tilfældigt generere adgangskoder og ændre flere adgangskoder med et enkelt klik.

Adgangskoder kan deles med kolleger eller familiemedlemmer. Du kan også oprette en nødkontaktløsning, der giver en betroet adgang til dine konti, bare hvis der er behov for det. Dashlane krypterer data med AES-256 bit-teknologi, en førende krypteringsstandard, så ikke engang Dashlanes medarbejdere kan se dine adgangskoder.

Hver adgangskode, der sendes til Dashlanes servere, krypteres til en ubeskrivelig streng, der kun kan afkodes med en hovedadgangskode, som slet ikke gemmes af Dashlane.

Det betyder, at selv hvis Dashlanes servere bliver hacket, vil gerningsmændene ikke være i stand til at bruge nogen af ​​de stjålne data. Hvis du glemmer hovedadgangskoden, skal du selvfølgelig starte igen, da Dashlane ikke gemmer en kopi af det.

Og tilsyneladende gælder de samme spørgsmål om brute force, der er nævnt ovenfor, her. Du vil sikre dig, at en adgangskode er tilstrækkelig stærk nok til at forhindre hackere. For adgang til alle disse funktioner opkræver tjenesten i øjeblikket $ 39.99 pr. År.

Dashlane tilbyder en gratis version, der giver dig mulighed for at prøve premium-funktioner i 30 dage, men ud over det tillader den gratis version kun adgang til data fra en enhed, sikkerhedskopieres ikke til skyen og synkroniseres derfor ikke på tværs flere enheder.

# 6 LastPass 4.0

I henhold til de seneste numre overgår LastPass Dashlane ud som en password manager, angående brugere, i alt 7 millioner.

LastPass bruger en hovedadgangskode, som kun en bruger skal kende. Denne adgangskode bruges til lokalt at kryptere og dekryptere data, som er krypteret, derefter gemt på fjernservere og beskyttet af AES-256 bit kryptering.  

Det er også let at bruge takket være en intuitiv brugergrænseflade, selvom den efter min ydmyge mening ikke er helt på niveau med Dashlanes.

Nyttige funktioner inkluderer automatisk login, formularudfyldning og automatisk adgangskodeændring.

Hvad angår support på tværs af platforme, er LastPass tilgængelig på flere operativsystemer end Dashlane.

I øjeblikket er tilgængelige apps til:

Mac

vinduer

Linux

Android

iOS

Windows telefon

Brombær

Med den gratis version af LastPass kan du imidlertid ikke synkronisere på flere enheder, og dine smartphone-data synkroniseres ikke med et skrivebord – eller omvendt. En opgradering til præmie (som til $ 1 pr. Måned er ret billig) fjerner denne begrænsning.

Premium-konti får også adgang til udvidede delingsindstillinger, som f.eks. Kodeordmapper og prioriteret teknisk support. En virksomhedsudgave for $ 2 pr. Måned pr. Bruger tilbyder admin-kontroller til virksomheder samt andre praktiske funktioner.

Udgifter til sporingsapps

Min bedstemor er en af ​​de mennesker, der redder alt. Nogle mennesker har en skoboks fuld af kvitteringer; hun har en bagagerum.

For de fleste mennesker kommer debatten om, hvorvidt en kvittering skal opbevares, ikke på en dyre eller garantidækket vare, der kan godtgøres af din arbejdsgiver eller skattemæssigt fradragsberettiget (såsom velgørende donationer eller personlige forretnings- og medicinske udgifter).

Selv stadig kan det være et organisatorisk mareridt fuld af smertefulde papirudskæringer; den gode nyhed er, at udgiftsstyringsapplikationer gør arkivering af kvitteringer til en papirfri virksomhed.

Der er apps, der kan knipse fotos af kvitteringer, sofistikeret software derefter analyserer dataene til bogføring, hvilket letter oprettelsen af ​​udgiftsrapporter senere.

# 7 Shoeboxed

Shoeboxed er en af ​​de mere succesrige kvitteringsarrangører på markedet; det dækker ikke kun kvitteringer, men også kilometerindtjening, fakturaer og visitkort. For at få dit allerede eksisterende papir til Shoeboxed’s servere skal du vælge deres to-vejs gratis porto-løsning, hvis du er vild med at scanne alt det papir personligt.

Når papirarbejdet er digitaliseret, sendes det tilbage.

Derefter er den nemmeste måde at få papirerne til en Shoeboxed-konto ved at bruge sin mobilapp, tilgængelig til både iOS og Android, til at klikke på et billede af din kvittering.

Dataparselteknologi kan normalt automatisk genkende leverandørinformation, datoer, omkostninger og betalingstyper. For dem, der har brug for at spore kilometertal, kan den samme app holde styr på afstanden for dig og uploade dataene til din konto til senere fakturering.

Hvis du bruger Gmail, er en anden praktisk mulighed tilgængelig med et-klik arkivering af elektroniske kvitteringer og fakturaer. Eller du kan bare videresende en e-mail-vare til en udpeget brugerspecifik adresse.

Uanset om du mailer, uploader via mobil eller skyder en e-mail fra, overvåger Shoeboxeds personale digitaliseringsprocessen med manuelle anmeldelser for at sikre datanøjagtighed. De anvender også kategoriseringskoder for at optimere muligheden for at søge i dine dokumenter online.

Mens der er en gratis version, er du begrænset til kun at uploade fem digitale dokumenter om måneden.

For brugere, der har brug for denne form for software for at holde deres papirspor velorganiserede, vil “fem pr. Måned” ikke reducere det. Den næste serviceniveau, en Lite-konto, øger uploadgrænsen markant til 50.

Virksomhedsejere burde overveje Classic- eller Business-versionerne, hvilket yderligere øger grænsen til henholdsvis 150 og 500 uploads af dokumenter. Eller du kan gå som Executive og øge grænsen til Shoeboxed’s maks. 1.000.

# 8 Expensify

Mens Shoeboxed har personlig forbrugerappel, henvender Expensify næsten udelukkende til forretningsbrugere. Men hvis det er det, du har brug for, får det jobbet gjort som en mester.

Det er gratis at deltage i Expensify for individuelle brugere og tilbyder en forretningsabonnementsmodel, der koster $ 5 om måneden for ansatte, men kun hvis de aktivt bruger den. Den gratis konto har et par begrænsninger.

For eksempel kan du scanne en kvittering med en telefon ved hjælp af Expensify, og den vil derefter automatisk parse den kvittering i felter som leverandør og pris, og ofte klassificere den for dig takket være de veludviklede OCR-scanningsfunktioner.

Men antallet af hurtige uploads er begrænset.

Expensify bruger GPS-teknologi til at spore miles, der er kørt til både forretningsrapportering og indberetning af skattefradrag, og giver dig mulighed for at spore tid brugt på at arbejde på et projekt. Kvitteringer, miles og tid kan derefter bruges til at generere fakturaer automatisk, som bliver til detaljerede fakturaer for klienter.

Integration med finansielle institutioner giver dig mulighed for at spore køb, indskud og elektroniske pengeoverførsler fra en app, så du ikke behøver at indtaste detaljer manuelt.

Det er også udstyret med en valutakonverter til nøjagtigt sporing af internationale køb. En af de få ulemper ved at bruge Expensify er mobilappens manglende evne til automatisk at synkronisere med webappversionen.

I stedet kræves et par trin for at få dette til. Det giver dig dog mulighed for at eksportere data til både Excel og Dropbox.

Desuden giver mulighed for at generere CSV-filer dig mulighed for at indlæse data i regnskabssoftware som QuickBooks, og lønningsserviceansøgninger, f.eks. ADP.

Digitale notebook-apps

Nyere undersøgelser fandt, at det gennemsnitlige menneske kan opretholde deres opmærksomhed i cirka otte sekunder. Det ser måske ikke så dårligt ud, før du sammenligner det med lignende forskning, der blev foretaget i 2000, hvor menneskets opmærksomhed var fire sekunder længere.

Eller at en guldfisk kan holde sin opmærksomhed i ni sekunder. 

Faldet i opmærksomhedssammenfald, der falder sammen med den mobile revolution, er ikke en tilfældighed.

For alle de store ting, som øjeblikkelig adgang til en verden af ​​internetadgang har bragt os, har den også styrken til at ændre den måde, hjernen tænker grundlæggende på. Derfor er min opmærksomhed blandt alle de organisatoriske apps derude fangeret bedst af den digitale notebook.

En veludviklet digital bærbar pc smelter smukt sammen med din webbaserede livsstil og fungerer som udvidelser i sindet og giver dig mulighed for at give en appetit på information uden fuldstændig at miste evnen til at fokusere.

# 9. Evernote

I de sidste adskillige år har Evernote regeret overordnet på det digitale notebook-marked med over 200 millioner registrerede brugere fra juli 2016. Op fra 150 millioner fra året før og 101 millioner året før det.

Evernotes popularitet er bundet til en række kraftfulde og førsteklasses funktioner.

Evernote fungerer på alle de store platforme:

Android

iOS

Mac

Windows telefon

vinduer

Brombær

Der er desuden en webapp til browserbaseret adgang til enhver platform.

En browserudvidelse er tilgængelig til:

Chrome

Safari

Edge

Firefox

Opera

Og det giver dig mulighed for øjeblikkeligt at gemme weblink, fulde sider, websidetekster og skærmbilleder – som noter.

Desværre tillader Evernotes gratis version kun fra juni 2016 brug fra to enheder på én gang, ud over sin webapp. Gratis brugere kan også kun uploade 60MB data hver måned, hvor hver note er lukket ved 25MB (inklusive filvedhæftede filer).

Tre betalte niveauer er tilgængelige for en månedlig eller årlig abonnementspris:

Plus ($ 3,99 pr. Måned; $ 34,99 pr. År)

Præmie ($ 7,99 pr. Måned; $ 69,99 pr. År)

Forretning ($ 12 pr. Bruger; pr. Måned)

Plus-kontoen ødelægger lagerpladsen, der er tildelt til nye uploads til 1 GB, og den maksimale notehøjde er 50 MB, hvilket sandsynligvis vil fungere for de fleste. Med hensyn til organisering kan noter blive kategoriseret i notebooks og stacks af notebooks (alias, mapper). Derudover kan du manuelt tagge eller geo-tag noter for hurtigere henvisning senere.

Evernotes editor tilbyder et komplet udvalg af formatering og skrifttypeindstillinger, ligesom du kunne finde i en tekstbehandler, inklusive afkrydsningsfeltet, og minder dig om at omdanne noter til opgavelister.

Du kan også optage stemmesedler og gemme dem som vedhæftede filer, selvom automatisk tale-til-tekst-oversættelse ikke understøttes på dette tidspunkt. Brug Evernotes app, der kan scanne, til at omdanne din kameratelefon til en scanner, der kan overføre fysiske dokumenter til det digitale rum.

Derfra giver avancerede funktioner brugerne mulighed for at søge tekst i fotograferede billeder, herunder dokumenter, bogsider og håndskrevne noter. Offline-tilstand kan få adgang til og redigere noter, mens den ikke er tilsluttet internettet, og derefter synkroniseres automatisk, når du går tilbage online.

Denne funktion er kun tilgængelig for Plus-brugere og nyere. Det samme gælder dog Evernotes delingsfunktioner, der kan åbne notesbøger for andre og bruge en in-app-chatboks til at samarbejde i realtid.

# 10. En note

For dem, der er villige til at ofre lidt på funktioner, er OneNote en løsning, der skiller sig ud; skal du ikke narre af, at det er et Microsoft-produkt. Efter at have gået fri i 2014 og rullet en Mac-version ud, er OneNote blevet en rigtig konkurrent på det digitale notebook-rum, og sports en forfriskende attitude for enhver mand.

Ifølge Microsoft er OneNotes daglige aktive brugerbase fordoblet i både 2014 og 2015. Andre udrullinger, inklusive optisk tegngenkendelsesstøtte til alle platforme, hjalp med at understøtte denne vækst.

Men endnu vigtigere er, at OneNote er en godt designet, glatbetjent notebook. Faktisk er designet så minimalistisk, at hvis du ikke er forsigtig, er det let at overse OneNotes muligheder.

Du kan slippe tekstbokse hvor som helst i en note, så du kan arrangere sider på måder, der giver personlig mening. Tabletbrugere kan også bruge en pegeindretning, f.eks. En pennen eller en pc-pen, til at tilføje skitser og håndskrevne noter.

Nettoeffekten er muligheden for at oprette sider med noter, nøjagtigt som du vil have dem, uden at skulle spilde masser af tid på at undersøge, hvordan man gør det. Der er heller ingen funktionsbegrænsninger i dens gratis version.

Nogle af mine favoritter inkluderer:

Gratis note synkronisering

Offline-adgang på flere enheder

Bemærk tags for hurtig reference

Lyd og video vedhæftede filer

Browserweb-udklip

OneNote bruger Microsofts cloud-opbevaringsløsning, OneDrive, for at gemme data, som giver brugerne 5 GB ledig plads.

Ekstra kapacitet kræver enten et Basic OneDrive-abonnement, der har 50 GB lagerplads for $ 1,99 pr. Måned, eller et abonnement på Office 365, der giver 1 TB lagringsplads til $ 6,99 pr. Måned.

# 11 Google Keep

At sige, at Google Keep ikke er næsten så robust som dens konkurrence er en enorm underdrivelse, selvom vi ignorerer det faktum, at det ikke tilbyder en desktop-app. På dette tidspunkt er Keep ikke engang udstyret med grundlæggende funktionalitet som tekstformatering eller evnen til at fortryde ændringer.   

Men hvis du ser på det som en fremragende enkel måde at optage ideer på farten; vil du hurtigt forstå, hvorfor jeg var nødt til at inkludere det på denne liste.

Faktisk er et område, hvor Keep soars over det meste af konkurrencen, dets evne til at oversætte tale til skrift. Google Keep tilbyder applikationer til Android og iOS og en webapp, så du kan få adgang til noter fra stort set overalt.

Det gemmer data direkte til Google Drev, hvilket er en af ​​vores foretrukne muligheder for opbevaring af sky. Med Google Drev får du 15 GB gratis lagerplads. Mens det deles med Gmail, Docs, Sheets, Photos og andre Google-tjenester, er 15 GB plads nok for den gennemsnitlige bruger.    

Andre funktioner, der kan beundres, inkluderer offline adgang og automatisk synkronisering på tværs af enheder, avanceret søgning og muligheden for at dele og invitere andre til at samarbejde om noter.

Du kan også eksportere Keep-noter direkte til Google Dokumenter for at få adgang til mere robuste redigeringsmuligheder.

Læs-det-senere apps

I henhold til data akkumuleret af webtrafikanalyse-guru, Chartbeat, begynder typisk over en tredjedel af alle webbrugere faktisk ikke at læse en side, efter at de lander på den. 

Lidt over halvdelen gør det midtvejs gennem indholdet, og de fleste kommer aldrig rundt for at afslutte det.

En stor del af problemet er overbelastning af oplysninger. Websider bliver ofte fyldt med interessante billeder og videoer ud over de forfriskende links. Derudover bombarderes vi konstant ved at distrahere tekstbeskeder fra venner og skubbe meddelelser fra tjenester, vi abonnerer på; alle kæmper for vores opmærksomhed.

Derfor spænder vores opmærksomhed på 8 sekunder. Vi er tilbøjelige til at skumme og scanne for at dække så meget jord som muligt.

Og så er der artikler af sådan dybde og kvalitet, at du hellere vil gemme dem i en tid, hvor du kan sparke tilbage, slappe af og fokusere, hvilket vi ofte ikke er i stand til at gøre.

En læst-det-senere tjeneste er en fremragende måde at mærke interessante artikler, du gerne vil bruge mere tid på at absorbere – måske på et senere tidspunkt, når du er fri for distraktioner.

De bedre løsninger, inklusive de to, jeg skal introducere, letter også distraktionsfri læseoplevelser.

# 12. Instapaper

Instapaper er en af ​​de mere populære læse-det-senere apps på markedet. Det opnår funktionalitet på tværs af platforme med apps til både Android og iOS, som synkroniseres automatisk og tilbyder et offlinelæsningsmiljø.

Desværre har Instapaper ikke på nuværende tidspunkt et separat program til Windows eller Mac. I stedet sørger webappen for alle de stadig-til-være-desktop app’s pligter. Hvilket ikke er en stor ting for mig, som jeg typisk læser på en tablet.

Instapaper leveres i gratis og premium versioner. Enten af ​​mulighederne tilbyder ubegrænset lagerplads til artikler, websider og videoer.

Premium-versionen, der koster $ 2,99 pr. Måned eller $ 29,99 om året, inkluderer:

Fuldtekstsøgning

Ubegrænset artikler i artiklen

Tekst-til-tale-muligheder

Afsendelse af artikler til Kindle

En annoncefri weboplevelse   

Jeg finder den nemmeste måde at sende artikler til Instapaper på, ved at bruge deres webudvidelse, som er tilgængelig for både Chrome og Safari. Denne udvidelse giver dig mulighed for at gemme en webside med et enkelt klik.

I stedet for at gemme hele siden, kan du også gemme en enklere tekstversion. Jeg finder denne mulighed fortrinsvis, da den skærer ned i de former for distraktioner, der bages på de fleste sider i disse dage.  

Alternativt kan du også e-maile artikler til en Instapaper-konto ved hjælp af den unikke Instapaper-e-mail-adresse, der er tildelt til dig.

Når genstande er gemt i Instapaper, præsenterer applikationen dem smukt uden distraktioner, også når de læses i en browser.

Instapaper tilbyder også fire forskellige baggrundsfarver, fire forskellige skrifttyper og muligheden for at ændre skriftstørrelse, i tilfælde af at du gerne vil gøre en forskel på måder, der ikke betyder noget. Som en bonus kan Instapaper endda finde nyt indhold.

Via siden “Gennemse” kan du se indhold, der er valgt af Instapapers redaktionsteam, delt af venner eller valgt til dig baseret på algoritmer, der matcher webindhold til de slags artikler, du oftest læser.

Ved at være integreret med over 140 tredjepartsapps kan brugeren også gemme artikler og andet indhold direkte på Instapaper med et tryk på en knap.

Inkluderet feed-læsere som;

Reeder

byline

Puls

Ved siden af ​​apps fra top nyhedsbureauer som Slate Magazine, The Guardian og apps til sociale medier.  

Endelig tilbyder Instapaper en interessant hurtiglæsningsfunktion.

Det fungerer via en hurtiglæsningsknap. Som efter at have klikket ændrer en side til en hvid baggrund og stykket præsenteres en sætning ad gangen i hurtig rækkefølge. Det er ikke for mig, men jeg er sikker på, at nogle læsere finder værdi i det.

# 13. Lomme

Ligesom Instapaper giver Pocket både synkroniserings- og offlinelæsefunktioner til sine Android- og iOS-mobile apps.

Hvad der adskiller den fra flokken, er dens Mac-desktop-app. En kendsgerning, der frigør Apple-brugere fra at være nødt til at få adgang til deres indhold gennem web-appen strengt og giver yderligere offline læsemuligheder.

Dens nedfældede læsetilstand præsenterer en minimalistisk tilgang til engagerende indhold med muligheder for at ændre baggrundsfarven fra hvid til sepia eller mørk. Det tilbyder også to forskellige skrifttypeindstillinger og muligheden for at ændre skriftstørrelse.

En “anbefalet” side giver dig mulighed for at gennemse forslag til indhold. Søgning og tagging er gratis tilgængelige, men alle funktioner fungerer bedre med en opgradering til Pocket Premium.

Prisen for den premiumversion er $ 4,99 pr. Måned eller $ 44,99 om året.

Som med Instapaper eliminerer opgraderingen til premium sponsoreret indhold. Men den egentlige grund til at du skal overveje at betale lidt ekstra for Pocket er, at det også sparer en permanent, personlig sikkerhedskopi af alle artikler og websider.

For gratis brugere arkiveres kun webadresser permanent, og offline-læsning muliggøres via en cache. For premium-brugere gemmes webindholdet dog på Pocket’s cloud-servere.

Det betyder, at selvom websider fjernes eller ændres, kan du stadig få adgang til de originale versioner.

Familieforvaltnings-apps  

Familieforvaltningsapps er stadig noget af det begyndende felt. Det er enkle apps i kalenderstil, der er rettet mod familier – en måde at udskifte køkkenkorkpladen med en mere strømlinet og moderne løsning.

Den grundlæggende idé er at samle data om begivenheder som aftaler, skoleaktiviteter eller fritid. Fælles behov inkluderer også opgaveløsningsløsninger, der hjælper med at centralisere ting som shopping og husholdningsopgaver.

Andre, ofte glemte muligheder, inkluderer muligheden for at tilføje noter, der er specifikke for hvert familiemedlem, såsom allergier.

Desværre er ingen løsning dette perfekt endnu, så feltet er begrænset. Men her er et par gode muligheder, jeg har opdaget.

Famjama tillader familiemedlemmer, viceværter og familievenner at organisere og oprette forbindelse via deres web-, Android- og iOS-apps. Centralt i dets organisatoriske kapacitet er kalender- og listefunktioner.

Familiemedlemmer er farvekodede for at lette hurtig læsning. Hvert medlem har adgang til opgavelisten og kan sende anmodninger til andre menneskers to-do-lister.

# 14. FamjamaFamjama er en fantastisk måde for børn at kommunikere deres behov til forældre eller for forældre at føje pligter til deres børns to-do liste.

Lister kan også kategoriseres i separate indkøbsopgaver såsom dagligvarer eller farmaceutiske produkter. Som en bonus kan indkøbslister automatisk generere kuponer for listede varer, hvis de er tilgængelige.

Privilegier, såsom at være i stand til at styre opgaver, kan kontrolleres via den primære konto. På den måde kan intelligente børn ikke slette deres pligter (eller snige cookies på din indkøbsliste).  

Påmindelser kan også indstilles til levering via mobilinformation, Facebook eller e-mail.

Tilpassede noter og dokumenter er et andet praktisk værktøj og noget, som de fleste familiearrangører ikke tilbyder (inklusive Cozi, der er næste gang). Brugere kan også tilføje kritiske oplysninger som nødsituationskontakter og medicinske problemer eller husholdningsregler, som sengetid.

Til gengæld kan plejere efterlade notater, som f.eks. Om hjemmearbejde blev afsluttet, hvilke telefonopkald der blev modtaget, eller om søskens krigsførelse fulgte.

Famjama kommer også med et par interne sociale funktioner.

For eksempel kan du skrive poster, som alle brugere kan se, som kan indeholde fotos og links. Kort sagt, Famjama er en dejlig måde at samle familier på, idet de binder ind funktioner som:

Sociale medier

Delte kalendere

SMS-beskeder

Emailing

Mens du fjerner risikoen for, at du vil gå glip af en kommunikation, fordi din families kanaler er spredt for tynd.  

# 15. Cozi

Cozi er en skybaseret organisatorisk app, der specifikt er rettet mod familier.

Det fungerer på:

vinduer

Android

iOS

Blackberry 10

Og tilbyder en webapp. Desværre er Mac-appen ikke tilgængelig endnu.

Samlet set er brugeroplevelsen ekstremt godt poleret og pænt afstemt til at hjælpe nye brugere med at komme hurtigt og køre.

For eksempel finder du foreslåede listeelementer, der er organiseret i et bibliotek, der hurtigt bygger huskelister. Cozi tilbyder farvekodningsfunktioner, så kalendere, familiemedlemmer og lister holdes visuelt adskilte.

Automatiske ugentlige e-mail-e-mails er også en fremragende måde at få et hurtigt kig på de kommende dage. Cozi kan importere og eksportere kalendere fra andre tjenester, såsom:

Google Kalender

Apple-kalender

Outlook

På denne måde, hvis familiemedlemmer foretrækker at bruge en anden kalenderapp, kan de; Cozi binder det hele sammen for alle, som en familie. Eller, hvis en skole eller lokalsamfund bruger offentlige kalendere, kan du tilføje disse kalendere i appen, så de ikke behøver at blive sporet individuelt.

Mens Cozi leveres med en gratis version, fjerner det betalte abonnement annoncer, tilbyder ændringsmeddelelser, kommer med flere kalendervisninger og e-mail / tekstpåmindelser (op til tre pr. Begivenhed) og tilføjer et par temaer til at tilpasse hele oplevelsen.

Den betalte version kan spore og dele kontaktoplysninger, så alle i din familie har adgang til de nyeste data. Selvom det i øjeblikket koster $ 19.99 pr. År, gælder et abonnement for hele familien.

Både de gratis og betalte versioner leveres også med en opskriftsboks, der er designet til at lette planlægning af måltider og opbygge indkøbslister (du kan trække og slippe ingredienser på listen).

Et familiemeddelingssystem opretter bulletinoplysninger, som alle kan se på Cozis familiehjemmeside, selvom det er begrænset til 15 meddelelser pr. Måned på den gratis version (den betalte version giver dig ubegrænsede meddelelsesfunktioner).

I en familiejournal kan du også spore og gemme minder, som en blog, med muligheden for at dele poster på Facebook.  

Hvor Cozi kommer lidt kort, er i sin manglende evne til at oprette personaliserede dokumenter, såsom medicinsk information. Det, og det bruger den samme adgangskode for hvert familiemedlem (selvom brugernavne er forskellige).

Hvilket skærer ned på en forældres evne til at fungere som administrator og giver mulighed for tilfældigt kaos til at træde ind, for ikke at nævne andre sikkerhedsmæssige bekymringer.

Sammendrag …

Efter femten apps på tværs af syv kategorier håber jeg, at du nød denne runde af de bedste organisationsapps, der leveres med skyfunktioner.

Vi har dækket:

Vis apps

Workflow-automatiseringsapps

Apps til adgangskodehåndtering

Udgifter til sporingsapps

Digitale notebook-apps

Læs-det-senere apps

Familieforvaltnings-apps

Jeg tror, ​​at de muligheder, der er nævnt i dag, vil gøre et fremragende stykke arbejde overalt og også tilbyde den bredeste platformstøtte.

Der er selvfølgelig andre tilgængelige muligheder, og det er slet ikke en dårlig ide at tjekke dem ud. Vi har dog fokuseret på organisatoriske apps med gode muligheder for cloud-lager.

En funktion, der måske eller måske ikke findes i alternative apps. Indtil da er du velkommen til at dele dine oplevelser med nogen af ​​dagens apps, og lad os bestemt vide, hvad du synes om dem, i kommentarfeltet nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map