@Max SyncUp Review

@Max SyncUp és una solució de còpia de seguretat personal gratuïta per als usuaris de Windows. És restrictiva, permetent només un perfil per consumidor sense cap cost. Tot i això, permet una còpia de seguretat completa, restauració i sincronització de documents d’un disc dur, la qual cosa és més flexible que la majoria dels consumidors.


Restauració de dades

Una de les coses més importants que sembla que pesta els usuaris és la supressió accidental de fitxers preciosos o l’amenaça d’un bloqueig del sistema. És per això que tantes persones han aprofitat per utilitzar les còpies de seguretat basades en núvol. @Max SyncUp permet a aquests consumidors transferir aquesta informació fàcilment a un servidor en línia, SFTP o WebDAV. També admet la càrrega de dades a Google Drive per a aquells amb un compte.

@Max SyncUp
© @Max SyncUp

@Max SyncUP no utilitza compressió per transferir informació. Tanmateix, el ZIP i el xifrat són compatibles amb aquells que volen utilitzar-lo. A més, els clients poden decidir per si mateixes quantes revisions i quant de temps emmagatzemaran aquests fitxers.

Quan arribi el moment de restaurar aquestes dades, és tan senzill com fer clic sobre un botó. L’opció “Restaura ara” a la pantalla principal permet als usuaris triar quins fitxers es descarregaran i recuperar-los ràpidament. En cas que un fitxer tingui el mateix nom que el que es troba actualment al disc dur, @Max SyncUp demanarà abans de sobreescriure el document..

Tot sobre Windows

Una de les restriccions més grans que trobaran alguns usuaris és que només és compatible amb ordinadors Windows. Els sistemes Mac, Linux, Ubuntu i Android no podran aprofitar aquest sistema.

Dit això, és compatible amb moltes versions anteriors de Windows, incloses:

  1. Windows XP (de 32 i 64 bits)
  2. Windows Vista (32 bits i 64 bits)
  3. Windows 7 (edició de 32 i 64 bits)
  4. Windows 8 (edició de 32 i 64 bits)
  5.  Windows Server 2003 (de 32 i 64 bits)
  6.  Windows Server 2008 (de 32 i 64 bits)
  7. Windows Server 2008 R2
  8. Windows Home Server 2011
  9. Windows Small Business Server
  10. Windows Server 2012

Aquest és un avantatge per als usuaris de Windows, ja que molts sistemes basats en núvol no admeten XP o Vista malgrat el nombre d’usuaris que encara funcionen amb aquestes plataformes..

Funcions útils

A diferència dels protocols de còpia de seguretat de núvol recte, @Max SyncUp permet als consumidors sincronitzar-se entre dos equips sense passar per un tercer. Els usuaris necessiten descarregar el programari en els dos ordinadors abans de començar. Tanmateix, un cop al lloc, les opcions d’operació de còpia de seguretat són copiar de forma bidireccional, copiar la font a la destinació, copiar la destinació a la font, moure la font a la destinació o moure la destinació a la font.

El servei ofereix una finestra emergent de la safata que permetrà supervisar fàcilment l’estat de sincronització i els resultats. Aquesta característica també permet als usuaris iniciar un perfil i restaurar fitxers. A més, hi ha registres per mostrar els resultats de la transferència.

@Max SyncUp
© @Max SyncUp

Si bé @Max SyncUp no és compatible amb Mac OS, permet als usuaris crear “còpies de seguretat basades en enllaços durs a l’estil de la màquina de temps d’Apple”. Això significa que els usuaris poden combinar còpies de seguretat completes amb còpies de seguretat incrementals si ho decideixen. Els usuaris també poden copiar les dades al calendari si ho desitgen. Les opcions també permeten als clients completar les càrregues només quan la informació ha canviat i designar tipus de fitxers per incloure-los o excloure-los de la transferència.

Els usuaris que necessiten ajuda poden trobar fàcilment les respostes a la documentació de l’empresa. Aquesta extensa biblioteca permet trobar respostes sobre gairebé qualsevol tema. S’expliquen com configurar protocols de còpia de seguretat de manera que la informació es transfereixi directament a un Google Drive o a un compte WebDAV. Tenen un procediment pas a pas sobre com configurar la sincronització d’estil de la màquina del temps d’Apple per als que estiguin interessats.

Els tutorials també inclouen informació sobre com navegar per la finestra principal, restaurar fitxers i previsualitzar dades de la font.

Compatibilitat de Google Drive

Probablement una de les funcions més útils de @Max SyncUp ha de ser la compatibilitat de Google Drive. D’aquesta manera, els vostres fitxers no només es traslladen del disc dur a un altre equip, sinó que es transfereixen perfectament al núvol.

La transferència d’aquests documents utilitza una connexió completa a Internet, però, es realitza ràpidament. Els consumidors també poden restaurar qualsevol fitxer que es trobi al seu compte de Google Drive, malgrat la seva càrrega.

@Max SyncUp
© @Max SyncUp

Durant la configuració del perfil, els usuaris només han de triar “Google Drive” i introduir els detalls d’inici de sessió. Un cop finalitzat aquest pas, l’assistent s’hauria de completar igual que amb tots els altres procediments de còpia de seguretat. Les transferències es realitzaran tal i com indiqueu que ho hauran de fer fins que canvieu els protocols.

Els usuaris han d’entendre que les còpies de seguretat incrementals només copien el que s’ha canviat dins d’un fitxer, no penja una versió addicional. Podeu fer còpies addicionals i canviar-les el nom per indicar el número de revisió, però aquest pas s’ha de fer manualment.

Els enllaços durs (com s’anomenen) us donaran dreceres i es creen documents per a fitxers sense canvis.

Resumint @Max SyncUp

@Max SyncUp és una eina útil per a aquells que volen una forma senzilla de mantenir la informació segura de possibles supressions. Hi ha algunes funcions agradables, com ara transferir fitxers perfectament entre ordinadors o fer una còpia de seguretat directament a Google Drive, que pot estalviar molt de problemes..

@Max SyncUp
© @Max SyncUp

Tot i això, aquest sistema no té cap culpa. Els comptes gratuïts només us permeten configurar un perfil, cosa que significa que podeu triar enviar la vostra informació a un disc dur o anar a Google Drive, però no a determinats fitxers a uns i a altres documents. Podeu actualitzar a un compte de pagament per 24,95 dòlars, que us permetrà configurar diversos perfils. 

A més, es limita a quins usuaris poden utilitzar el servei, ja que actualment només està restringit al sistema operatiu Windows.

Conclusió

La línia de fons: per a un servei gratuït, és excel·lent. És fàcil d’utilitzar i transferir informació ràpidament gràcies a només carregar canvis en lloc del fitxer complet. La possibilitat de restaurar amb un simple clic d’un botó de ratolí és un avantatge.

Els usuaris també poden utilitzar la funció de restauració des de Google Drive sense haver d’obrir el seu compte en un navegador web. Podeu descarregar el programari directament des del seu lloc web.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me