Tria el millor servei de torrent de núvol: Offcloud vs Bitport vs Seedr

El núvol ha fet la vida més convenient per a tothom. Utilitzem el núvol per a tot, per què no l’utilitzem per torrent? Estalvieu l’espai del disc dur i l’ample de banda per a fitxers més importants mitjançant l’alimentació del núvol. Sense oblidar-ho, us estalviarà haver de desbloquejar llocs de torrent (o cercar llocs de torrent alternatius).


El torrent de núvol és privat, segur i ràpidament. Si seleccioneu un torrent que un altre usuari ja ha descarregat, es tornarà disponible per a la transmissió instantània: els serveis del torrent de núvol mantenen una memòria cau de fitxers populars, de manera que si deu usuaris volen l’últim Linux. El proveïdor no el descarregueu deu. vegades i consumir ample de banda. Podeu accedir als vostres torrents a tots els vostres dispositius gràcies a l’emmagatzematge en núvol i, si trieu de forma intel·ligent a la nostra llista de millors proveïdors d’emmagatzematge en núvol, podeu transferir els vostres fitxers sense apropar-vos enlloc del disc dur.

Beneficis dels serveis del torrent de núvol

Quan torces de casa, la teva IP s’emet a tothom. Aquesta és la naturalesa del compartiment entre iguals, al cap i a la fi i si no utilitzeu un dels nostres millors proveïdors VPN, exposareu la vostra adreça IP a tothom. Qualsevol altra persona que descarregui aquest torrent pot veure la vostra IP, inclosos els trolls de reproducció de copyright o els correus electrònics. És una bona manera de sembrar els torrents que descarregueu, però les connexions lentes i els límits de dades poden limitar la quantitat de torrent.

Els serveis del torrent al núvol operen en servidors dedicats potents amb enllaços ascendents molt més ràpid que una connexió domèstica. Els proveïdors emmagatzemen en memòria cau i obteniu accés instantani en lloc d’esperar que finalitzi la descàrrega. El vostre dispositiu multimèdia està disponible a tots els vostres dispositius, inclosos el telèfon i els dispositius de reproducció com Chromecast o Roku.

Què necessitareu

És fàcil començar amb el torrenting al núvol, ja que només necessites dispositius connectats a Internet i un compte amb un d’aquests proveïdors:

 • Offcloud
 • Bitport
 • Llavor

Offcloud, Bitport i Seedr ofereixen un nivell gratuït perquè pugueu provar el servei, però amb limitacions de descàrregues o mida de fitxer. Mirem els tres proveïdors i comproveu com es comparen.

Offcloud

Offcloud és una mica diferent de la resta de proveïdors que hem vist, ja que no està centrat en la descàrrega de torrents. La companyia es comercialitza com “un SaaS simple, elegant i intuïtiu per recuperar qualsevol informació del núvol”. Ens ha sorprès la quantitat de fonts diferents que suporta Offcloud per descarregar, i fins i tot té una bústia que permet als usuaris suggerir nous llocs per donar-hi suport.

No és d’estranyar que s’integra amb YouTube, donada la popularitat del lloc, però Usenet? Això distingeix Offcloud a part de la competència, fins i tot si pot descarregar les descàrregues d’Usenet a 20 GB diàries. Això pot ser suficient per a l’ús diari per a usuaris lleugers o per a aquells que complementen els torrents amb descàrregues ocasionals d’Usenet.

La interfície web d’Offcloud és fàcil d’utilitzar i us ofereix un quadre de comandament que us mostra l’amplada de banda i l’espai restants. La prova gratuïta et limita a 10 GB de dades transferides i només tres enllaços. Quan tingueu dades que voleu desar, simplement enganxeu l’enllaç a Offcloud i seleccioneu entre tres opcions: instantània, núvol o remota.

L’opció instantània és essencialment un servidor intermediari. Introduïu un enllaç i Offcloud crea un túnel que lliura el contingut al vostre dispositiu a través del web. Es descarrega al vostre dispositiu i no es guarda al núvol, de manera que si es elimina el contingut original, deixarà de ser accessible a Offcloud. L’opció de núvol recupera dades i les emmagatzema als servidors interns d’Offcloud. Obtindreu un enllaç nou i segur per accedir a les vostres dades en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, fins i tot si es redueix el contingut original.

L’opció remota requereix una mica de configuració per part vostra, ja que haureu de proporcionar accés a Offcloud per emmagatzemar dades. El servei admet serveis d’emmagatzematge FTP, SFTP o en núvol, com ara Google Drive i Dropbox. Aquesta és una excel·lent opció per a aquells que tracten connexions de gran velocitat com la banda ampla mòbil o WiFi lenta, però tracten amb grans quantitats de dades.

Aquest sistema us permet agafar les dades que necessiteu i emmagatzemar-lo fins que estigueu en una connexió prou ràpida per baixar-la localment.

Per provar el servei, he utilitzat l’opció “instantània” per descarregar una pel·lícula gratuïta de domini públic i les velocitats no eren molt impressionants. Probablement això es deu al fet que sóc als Estats Units i el servidor Offcloud era a França. Si heu seleccionat l’opció “núvol”, el fitxer estarà disponible en pocs minuts.

Tingueu en compte que Offcloud no té la intenció d’actuar com a “seedbox”, que és un servidor que s’utilitza per augmentar la ració d’un usuari en seguidors privats mitjançant la sembra permanent d’un torrent. Un portaveu d’Offcloud va declarar que normalment solen sembrar torrents en una proporció 1: 1 i van penjar la quantitat exacta que van descarregar. Per als usuaris que es basen en rastrejadors públics o no els interessa la relació, Offcloud és una solució excel·lent.

Si només busqueu un proveïdor de torrents de núvol, pot ser que Offcloud sembli excessiu. Però a 59,99 dòlars l’any, ofereix un emmagatzematge i una amplada de banda il·limitada, la qual cosa permet un millor acord si es té en compte l’emmagatzematge limitat que ofereixen altres proveïdors. Amb tota la funció inclosa amb Offcloud, és fàcilment una de les millors opcions disponibles.

PreuEspai d’emmagatzematgeNombre de torrents
GratuïtGratuït10 GB3 al mes
El bon kit9,99 dòlars al mesIl·limitatIl·limitat
El soci útil59,99 dòlars anualsIl·limitatIl·limitat

Bitport.io

El servei de Bitport.io és ràpid i us permet transmetre el vostre material multimèdia a diversos dispositius, inclosos Apple TV i Chromecast, a més de donar suport a Kodi. La companyia s’enorgulleix de fer que el torrent sigui tan fàcil com “Ctrl-C”, i és realment tan fàcil. Bitport.io ofereix un compte gratuït que limita els usuaris a un torrent per 24 hores.

La interfície té un aspecte excel·lent i funciona bé al mòbil, permetent-vos escollir un torrent mentre esteu fora de casa i hi accedireu més tard. Volia veure com eren les velocitats amb els torrents menys populars, així que vaig triar una versió de baixa qualitat de la mateixa pel·lícula de prova i vaig veure la velocitat augmentant constantment fins a superar els gairebé 30MB / s, acabant en tres o quatre minuts..

El pla més barat comença a partir de 5 dòlars al mes i proporciona 30 GB d’emmagatzematge i cinc ranures de descàrrega, és a dir, cinc baixades de torrents activament. Podeu descarregar una quantitat il·limitada de torrents al dia en tots els plans, excepte el gratuït. A més de les descàrregues addicionals d’emmagatzematge i torrent, els plans de pagament ofereixen descàrregues HTTPS i escaneig antivirus, una bonica característica de bonificació per als usuaris prudents.

Bitport.io també és similar a una proporció 1: 1, però els usuaris pagats poden contactar amb l’assistència tècnica i han canviat a una proporció personalitzada. És un servei senzill, sense característiques addicionals, però que compleix les seves finalitats i a un preu assequible.

PreuEspai d’emmagatzematgeNombre de torrents
GratuïtGratuït1 GB1 per dia
Petita5 dòlars mensuals30 GB5 ranures
Estàndard10 dòlars al mes100 GB10 ranures
Gran15 $ al mes250 GB20 ranures

Llavor

Seedr és un altre servei de torrent que ofereix una interfície espartana i una gran usabilitat en un ordinador o dispositiu mòbil. El nivell gratuït us limita a 2 GB d’emmagatzematge, però no limita cap quantitat de fitxers que podeu descarregar, ja que he suprimit i provat diversos torrents per fer-vos una idea de les velocitats generals..

Simplement enganxeu un enllaç o pengeu un fitxer de torrent i es descarregarà ràpidament o, en cas de torrents populars, apareixerà a l’instant. Inicialment ja hi havia un fitxer al meu compte, cortesia de Seedr. El fet de suprimir-lo va alliberar una mica d’espai i vaig seleccionar el mateix torrent usat en les meves proves anteriors. Va aparèixer a l’instant, disponible per descarregar-lo o transmetre-lo.

Vaig provar un torrent Ubuntu i va tenir els mateixos resultats. Els torrents populars es mostraran com a “recol·lecció de llavors” durant uns segons, però copien immediatament a una carpeta i estan disponibles per a la seva descàrrega o en streaming.

Dels tres proveïdors que vaig enumerar, Seedr va ser el més ràpid i va disminuir. Em va costar més temps copiar i enganxar l’enllaç del torrent del que va trigar Seedr a lliurar els fitxers. Per als usuaris de seguidors de torrents privats, Seedr és exclusiu perquè ofereix adreces IP estàtiques i suport de seguiment privat amb els plans “pro” i “master”. Com que els rastrejadors privats es basen en fitxers .torrent únics, no podeu simplement copiar i enganxar l’enllaç com ho faríeu amb els seguidors públics..

Baixeu el .torrent al vostre dispositiu i simplement el pengeu a Seedr i el podran semblar en una proporció 2: 1 o 5: 1 segons el vostre pla. Seedr ofereix descàrregues de torrents ràpides, sovint instantànies, i us permetrà transmetre el vostre contingut immediatament des de qualsevol dispositiu que disposeu. Els nivells pagats comencen a partir de 6,95 dòlars al mes per obtenir un servei ràpid i senzill per portar el torrent al següent nivell, al núvol.

PreuEmmagatzematgeNombre de torrents
GratuïtGratuït2 GBN / A
Bàsic6,95 dòlars al mes30 GB2 ranures
Pro9,95 dòlars al mes100 GB5 ranures
Mestre19,95 dòlars al mes1TB25 ranures

Torrenting i privadesa al núvol

Tots els proveïdors discutits aquí tenen una posició important sobre la privadesa dels usuaris. La pàgina principal de Bitport.io fins i tot indica que “descarregar torrents a un núvol assegurat; de forma anònima; ràpid.” La vostra adreça IP no s’exposa mai a ningú quan descarregueu un torrent al núvol, tret del proveïdor de serveis que feu servir.

Sempre hi ha la possibilitat que el govern pugui tenir un tribunal que obligui un proveïdor a lliurar els registres i, en funció del proveïdor, pot incloure la vostra adreça IP i la llista de fitxers que heu descarregat o emmagatzemat al vostre compte. Les probabilitats de que això passi és poc probable, ja que serveis com Put.io porten anys en actiu sense afrontar problemes legals.

Hi ha usos legítims per al torrenting i els proveïdors no ofereixen conscientment contingut il·legal. Simplement proporcionen als usuaris una manera d’accedir de forma ràpida i segura al contingut de la web i emmagatzemar-lo. Fins al moment, no hi ha hagut cap cas que un d’aquests proveïdors hagi lliurat les dades dels usuaris.

La solució és senzilla: utilitzeu una VPN i un correu electrònic creats exclusivament per torrentar el núvol. Trieu un proveïdor que conservi zero registres i permeti un mètode de pagament com ara targetes de bitcoin o de regal per assegurar la privadesa i l’anonimat. Tot i que un proveïdor de torrents de núvol es vegi obligat a lliurar els registres, romandrà anònim gràcies a la VPN (per no oblidar que també us protegeix dels ISP)..

Consulteu les nostres millors revisions VPN per obtenir una visió general del proveïdor que més us convé. Recordeu-ho: si no protegissin els usuaris, els proveïdors de torrents de núvol no estarien fora de negoci ràpidament. És una alternativa més segura i còmoda per torrentar amb un client.

El Veredicte

Els tres proveïdors són opcions sòlides per als usuaris del torrent, però si sou després del millor rendiment, heu d’adherir-vos a un proveïdor com Bitport.io o Seedr. Els usuaris de rastrejadors privats s’aconsegueixen millor amb Seedr, gràcies al suport integrat per a rastrejadors privats i temps llargs de llavors.

ProveïdorPreu inicialEmmagatzematgeVelocitat provadaRanures de torrentRàtio de sembra
Offcloud9,99 dòlars al mesIl·limitatVariaIl·limitat1: 1
Bitport.io5 dòlars mensuals30 GBA l’instant per a torrents populars.
29 + MB / s en prova aleatòria.
51: 1, canvis a petició
Llavor6,95 dòlars al mes30 GBA l’instant per a torrents populars. 10 MB / s en prova aleatòria.21: 1 o 12H

Torrenting al núvol és el futur de l’ús compartit de fitxers: accés instantani a tots els vostres suports, a tots els vostres dispositius, a qualsevol part del món. Si no sou un fan d’eines senzilles i només voleu torrent, no podreu equivocar-vos amb Seedr o Bitport.io. Totes dues permeten afegir torrents i transmetre el contingut des de qualsevol lloc des de l’ordinador o el dispositiu mòbil.

Per obtenir un accés únic a una llista de fonts cada vegada més gran, Offcloud no es pot superar. Usenet, torrents, Youtube i altres estan disponibles amb Offcloud, descarregats al dispositiu, servidors segurs d’Offcloud o emmagatzematge remot. Baixeu-lo una vegada i no us preocupeu mai perquè no es tingui fora de línia ni el seguiu de nou.

Esperem que us hagi agradat aquest article i no dubteu en comentar-lo i compartir-lo a les xarxes socials. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map