SugarSync VS Box: Qui ho fa millor?

El món dels negocis és un camp canviant. Ja no hi ha empleats en un mateix edifici o en una mateixa ciutat. El teletreball i l’expansió han dificultat el treball dels grups. El núvol s’ha convertit en més que un lloc per guardar i còpia de seguretat de fitxers. Si bé és cert que es poden desar documents en aquests comptes com una manera de no perdre’ls mai, es poden fer molt més.


Aquests serveis estan evolucionant per permetre als clients col·laboració remota, compartint i sincronitzant dades entre dispositius segons sigui necessari, alhora que ofereix una col·laboració completa entre treballadors. Amb cada cop més empreses de núvols que apareixen en escena cada any, pot ser difícil esbrinar qui és el millor.

Tot i que no hem comparat tots els serveis del món, trobem dos dels noms més destacats per compartir, sincronitzar i col·laborar en línia. Qui ho fa millor: SugarSync o Box?

SugarSync vs Box

SugarSync

SugarSync va començar a treballar com Sharpcast. Aquest servei era una eina per sincronitzar imatges entre diversos dispositius, inclòs el mòbil i l’escriptori. Els fundadors Gibu Thomas i Ben Strong van començar la companyia el 2004.

SugarSync vs Box
© SugarSync

Tot i això, tots dos van marxar el 2008. En aquest moment, Laura Yecies va ser designada per dirigir el negoci que va volar i la companyia va ser regresa com a SugarSync. Actualment, SugarSync està dirigit per Mike Grossman i és l’opció de grans clients de nom com SanDisk, Korea Telecom, BestBuy, France Telecom-Orange i Lenovo.

Caixa

Box es va fundar poc després que Sharpcast debutés. El 2005, Aaron Levi, Dylan Smith i Dan Levin van crear el servei d’emmagatzematge al núvol per intentar ajudar a les empreses a accelerar el seu funcionament. Originalment va ser un concepte dissenyat per Levi com a projecte per a una classe empresarial en la qual es va inscriure.


© Cloudwards.net

Avui, Box es troba en el 92% de totes les empreses Fortune 500 i té més de 32 milions d’usuaris. Afirmen que 275.000 empreses utilitzen el seu programari i es concentren a obtenir més terreny en l’àmbit empresarial.

1

Facilitat d’ús

Ningú es vol asseure durant hores intentant esbrinar com utilitzar un nou programari. Com més fàcil sigui d’utilitzar, més popular serà amb els consumidors. Vam decidir veure quina empresa és més fàcil d’utilitzar, SugarSync o Box.

SugarSync

Quan es tracta d’utilitzar, SugarSync no és necessàriament per a micro gestors. La majoria dels consumidors creuen que la interfície és intuïtiva i fàcil de treballar. El sistema està establert de manera que fins i tot un usuari novell podrà esbrinar com pujar, descarregar i moure informació. Els botons nets de la part superior de la interfície el fan molt senzill.

Hi pot haver alguns singulars a l’hora de compartir, ja que aquesta funció no és tan clarament indicada, però no deixa de ser més fàcil que alguna de les competicions. Els usuaris poden configurar una llibreta d’adreces de noms que permetrà seleccionar ràpidament qui permetrà l’accés als fitxers.

SugarSync també ve amb una carpeta d’escriptori local, coneguda com Magic Briefcase, que permet als consumidors sincronitzar informació entre el disc dur i el compte de núvol. Tot i això, aquesta característica pot ser un punt de confusió, ja que el servei també permet als clients triar quins fitxers volen fer còpies de seguretat automàticament.

Hi ha una mica de corba d’aprenentatge amb el programari en general, és per això que alguns consumidors no els agrada utilitzar-lo.

Caixa

Quan es tracta d’interfície d’usuari, la caixa és realment senzilla d’utilitzar. Com SugarSync, el sistema és net i senzill. Fins i tot els principiants podran navegar entre pujar, descarregar i compartir. Box també disposa de programari que baixa directament al disc dur del consumidor.

Els usuaris poden afegir fitxers a l’aplicació per a una sincronització fàcil i sense preocupacions. Quan vam provar l’espai local per primera vegada, hi ha hagut problemes per aconseguir una sincronització de carpeta. Tot i això, va resultar molt més suau un cop vam esbrinar com seleccionar opcions.

Els clients empresarials, per als quals es va dissenyar Box, també tindran accés a un portal d’administrador. Aquesta àrea facilita la creació de grups de treball, el seguiment de l’activitat i la configuració dels permisos d’usuari. És senzill i preparat per utilitzar directament des de la configuració del compte.

Vam trobar que la majoria dels consumidors estaven satisfets amb el producte i ens va resultar fàcil d’utilitzar malgrat les petites dificultats que hem trobat quan hem utilitzat el programari local per primera vegada. El quadre requereix aquesta fase perquè el programari és més fàcil d’utilitzar en general i el programari local no és tan confús.

Ronda: Punt de facilitat d’ús per a negocis en caixa

Logotip de SugarSync
Logotip comercial de Box

2

Fiabilitat

Els usuaris han de saber que la informació que necessiten estarà disponible quan inicien sessió als seus comptes. En el passat, hi ha hagut algunes empreses que han perdut informació sense cap altra raó que no hagués estat un error al sistema del proveïdor de núvols. SugarSync o Box és més fiable?

SugarSync

Molts serveis al núvol es qüestionen sobre la seva fiabilitat i SugarSync no és una excepció. A diferència de les empreses d’allotjament web, és més difícil esbrinar la freqüència amb què aquestes operacions són inaccessibles per problemes de manteniment o d’altres problemes. 

Ens va costar trobar les classificacions de temps de funcionament actuals. Es va adonar que hi havia alguns problemes notificats al juny del 2014, però no hi havia cap altra queixa.

No hi ha hagut cap queixa sobre la confiança de mantenir la informació un cop emmagatzemada als seus servidors. Vam trobar que una vegada que la informació estava al seu lloc, es va quedar allà tret que l’usuari la tragués. Aquest servei ofereix una versió per ajudar a mantenir una còpia de tots els documents ubicats al compte.

Si es mantenen les cinc últimes revisions, els usuaris poden descansar més fàcilment, sabent que la seva informació serà accessible amb un clic del ratolí.

Caixa

Com s’ha esmentat, és difícil trobar proveïdors d’emmagatzematge al núvol de qualificacions de temps d’activitat. Tot i això, Box anuncia la seva tarifa a la pàgina principal. Hem pogut confirmar que l’empresa té un temps de vida del 99,99% amb un temps d’inici del 0,01% per al manteniment necessari, com ara el pegat de seguretat..


© Cloudwards.net

L’horari no és l’únic que fa que un servei sigui fiable. Hi ha hagut queixes contra empreses com Dropbox per perdre fitxers. Box té una bona reputació de mantenir els fitxers segurs i protegits de pèrdues.

El 2013 es va denunciar que un compte estava “registrat” ​​amb un compte d’empresa malgrat no tenir cap associació real. Els fitxers es van perdre durant un temps, però l’empresa va treballar intensament per recuperar les dades. Els portaveus de l’empresa del núvol van assegurar als clients que es tractava d’un error únic i que no hi havia queixes similars abans o desprès.

El guanyador és Box per la seva increïble i provada vida i el seu compromís per restaurar els fitxers perduts.

Ronda: Punt de fiabilitat per a les empreses de caixa

Logotip de SugarSync
Logotip comercial de Box

3

Velocitat

Les velocitats de càrrega i descàrrega són importants. Els usuaris no tenen temps per seure i esperar que hi arribin dades, sobretot si intenten recuperar informació. Vam decidir veure qui ho fa més ràpid: SugarSync o Box.

SugarSync

La velocitat és una consideració important per a molts consumidors. Per a SugarSync, és una àrea en la qual poden volar una mica. Vam trobar que les velocitats tant de càrrega com de descàrrega podrien ser una mica lentes a vegades.


© SugarSync

Si bé els usuaris poden ajustar l’amplada de banda que utilitza per a aquest procés, és possible que no sigui suficient, sobretot durant la transferència inicial. Sempre es triga més a fer el primer estalvi que a les còpies de seguretat posteriors.

Vam decidir veure què diuen els altres sobre la velocitat de SugarSync i vam trobar diverses queixes i preguntes al fòrum d’ajuda. Els clients no estaven satisfets amb les tarifes generals de transferència que han experimentat. Alguns consumidors van experimentar retards de fins a una hora per guardar un fitxer de 100 MB. En comparació, el quadre només triga uns minuts a completar la mateixa tasca.

Caixa

El temps és essencial a l’hora de pujar. Box es va fer increïblement bé quan es va provar en aquesta zona. No hi ha cap comportament lent i els fitxers es van transferir de manera oportuna. L’ús de l’aplicació d’escriptori triga més temps que el servei basat en el web.


© Cloudwards.net

Els comentaris dels consumidors que vam trobar van ser similars a la de la nostra pròpia experiència. La majoria dels usuaris no van tenir cap problema a l’hora de carregar o descarregar informació des de i des dels discos durs. No vam provar si hi havia una manera de canviar l’ús de l’ample de banda com SugarSync, ja que no sentíem la necessitat de fer-ho.

Novament, Box adopta aquesta ronda per la seva capacitat de transferència de fitxers ràpidament.

Ronda: Punt de velocitat per a negocis de caixa

Logotip de SugarSync
Logotip comercial de Box

4

Característiques

Les funcions poden fer o trencar una empresa. Alguns consumidors volen força campanes i xiulets, mentre que d’altres no els importa tant. Per ajudar els usuaris a prendre la millor decisió, hem proposat SugarSync contra el màxim competidor, Box, per veure qui té les millors opcions.

SugarSync

Una de les àrees en què SugarSync destaca realment són les funcions. Aquest servei no és només una operació d’ossos nus i els consumidors gaudeixen d’aquest fet. Algunes de les seves funcions inclouen la versió i recuperació d’arxius, bones aplicacions mòbils, en qualsevol lloc i accés. També inclou càrrega i arrossegament, gestió de fitxers, sincronització de fitxers a diversos dispositius, compartició de fitxers i còpia de seguretat automàtica.

A més de les funcions, la interfície és senzilla d’utilitzar i hi ha un programari limitat per descarregar als discos durs locals. Hi ha aplicacions mòbils per a dispositius Android i Apple, però, no hi ha aplicacions per a telèfons Windows o Blackberry.

SugarSync té diversos nivells d’emmagatzematge disponibles. Aquest servei no ofereix cap espai gratuït. Ofereix una prova gratuïta de 30 dies que permetrà als usuaris provar-la abans de comprometre’s amb un pla mensual o anual. Dit això, heu de donar un número de targeta de crèdit o un compte PayPal en el moment de la inscripció per activar el compte.

Caixa

Igual que la competició, Box ofereix moltes funcions perquè els usuaris puguin gaudir. S’inclouen la possibilitat de crear grups, compartir fitxers, editar documents de Google i fitxers de Microsoft Office sense sortir de l’aplicació web i afegir diversos usuaris. Box també aplicacions per a dispositius mòbils, navegadors web i ordinadors de sobretaula, amb consola d’administració per a clients empresarials, configuració de permisos i seguretat per als usuaris i sincronització d’arxius des de l’aplicació d’escriptori..


© MedXT

A més, Box està dissenyat tenint en compte els consumidors empresarials. Per satisfer les creixents necessitats, ofereixen eines de col·laboració que no només permetran que els empleats treballin junts en un projecte, sinó que permetin a aquests mateixos usuaris treballar amb els seus clients o clients segons necessiti.. 

Els consumidors empresarials poden fer servir les seves característiques de seguretat a les aplicacions al núvol. El que significa que aquests clients poden crear regles personalitzades per limitar l’accés a documents delicats. Els administradors també poden restringir la configuració de l’usuari segons sigui necessari. 

Els administradors poden gestionar grups de treball i desplegar actualitzacions de programari alhora. Els gestors poden supervisar l’activitat i marcar qualsevol ocurrència sospitosa de la consola. Box admet dispositius mòbils Android i Apple mòbils, però a diferència de SugarSync, aquest servei té aplicacions per a telèfons Windows i dispositius Blackberry.

Una altra característica que ofereix Box és 10 GB d’emmagatzematge gratuït per a usuaris personals. SugarSync no ofereix cap opció que no pagui. Hi ha diversos plans per triar, que van des de l’ús individual fins al suport complet a l’empresa. Box, a causa de la varietat de funcions pròpies de les empreses, suport per a dispositius mòbils i emmagatzematge gratuït: torna a guanyar.

Ronda: Característiques Punt de negoci Box

Logotip de SugarSync
Logotip comercial de Box

5

Seguretat

Posar informació amb una empresa de núvol només funciona si l’usuari sap que les seves dades no seran objecte de compartir amb ningú. Els protocols de seguretat han de ser de primera qualitat i per garantir la confiança dels consumidors. Així doncs, qui tingui la millor protecció: SugarSync o Box?

SugarSync

La seguretat és probablement una de les àrees més importants a tenir en compte. Segons el lloc web de SugarSync, utilitzen el xifrat AES de 256 bits per mantenir les dades segures. A més, el servei utilitza encriptació SSL 3.3 Transport Layer Security (TLS) per protegir fitxers durant la transferència cap a i des dels seus servidors.

Activitat de la xarxa beta beta de SugarSync 2.0

La companyia afirma que utilitzen el mateix nivell de seguretat que les institucions financeres per mantenir la informació segura dels usuaris. No obstant això, com moltes empreses del núvol, aquesta no permet als usuaris conservar el control de les claus de xifratge, cosa que podria facilitar que tercers accedeixin més fàcilment.

Això pot causar problemes a clients de nivell empresarial. Box ha anunciat recentment que oferiran aquesta funció en un futur proper.

Caixa

Igual que el seu competidor, Box utilitza seguretat SSL i xifrat 256-AES per mantenir els documents segurs ja que resideixen als seus servidors. La companyia arriba a la codificació dels noms de fitxers, cosa que fa que els motors de cerca no indexin les dades. Els centres de dades són controlats tot el dia amb auditories constants per mantenir les unitats físiques segures.

SugarSync vs Box
© Capsa

Els consumidors mantenen el control de qui veu què, fins i tot quan es comparteixen els fitxers entre grups de persones. Si es desitja, els administradors poden protegir els fitxers en només lectura, cosa que evitarà que es descarregui el fitxer. Properament, els clients de nivell empresarial tindran l’opció de retenir les claus de xifratge, cosa que aportarà un nivell de seguretat no vist a la competició.

Les certificacions addicionals de Box inclouen Safe Harbour i SAS70 Tipus II. Box guanya les restriccions i la capacitat dels clients empresarials de contenir claus de xifratge.

Ronda: Punt de seguretat per a negocis en caixa

Logotip de SugarSync
Logotip comercial de Box

6

Conclusió

Si bé Box va ensopegar fa uns anys en incorporar un compte amb informació d’un tercer, de manera similar, ja no s’ha notat res així i l’empresa va recuperar la informació per a l’usuari. Van anar per sobre i per ajudar el seu client.

Tot i que normalment no comparem el servei d’atenció al client entre les empreses en una competència directa, hem trobat que hi havia moltes queixes sobre el departament de relació amb els clients de SugarSync, que ens porta a dirigir-nos cap a Box fins i tot en aquest terreny..

És possible que alguns consumidors no tinguin els problemes de velocitat que vam fer amb SugarSync i preferissin utilitzar les seves funcions, pensant que la caixa és massa pesada. Les opcions de Box van ser dissenyades per ser utilitzades per clients de nivell empresarial. Tanmateix, Box ofereix una solució d’emmagatzematge personal per a aquells que estiguin interessats que encara té moltes, però no totes, les funcions de gamma completa.

Seleccionar la millor empresa del núvol és un pas important per a qualsevol consumidor o empresa. Hi ha algunes àrees que els usuaris pesaran per sobre d’altres. Tot i això, vam considerar que Box superava SugarSync a tots els àmbits.

Guanyador: Caixa

Versió d’àudio

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me