Solucions d’emmagatzematge i còpia de seguretat de fitxers rendibles per a advocats

És un advocat que busca la forma més eficaç i assequible d’emmagatzemar i fer còpies de seguretat dels teus fitxers al núvol? Aleshores, la vostra preocupació principal hauria de ser els riscos per a la seguretat ja que es tracta de contractes, dades personals o corporatives confidencials i informació financera.


Podeu arriscar-vos a penjar tots els fitxers al núvol mitjançant un proveïdor d’emmagatzematge extern? Si no, quines són les alternatives? Una cosa per davant: necessiteu una còpia de seguretat. No importa on ni com. Aquest és el primer pas. La resta és només secundària.

Sí, la seguretat i el preu són importants, però mai no deixeu que aquests factors impedeixin fer una còpia de seguretat dels vostres fitxers. Amb això, vegem algunes de les alternatives per a l’emmagatzematge i la còpia de seguretat de fitxers rendible, especialment per als vostres requisits professionals. Tenim dues opcions principals per als vostres fitxers. Podeu emmagatzemar i fer còpies de seguretat dels fitxers localment (a casa) o triar una solució fora de lloc. 

Còpia de seguretat local & Emmagatzematge de fitxers

Probablement penseu que la millor manera d’emmagatzemar i accedir als vostres fitxers és mitjançant un disc dur extern. Tot i que això és un començament, potser no serà suficient per a la vostra situació. Un disc dur extern aconseguirà que els teus fitxers més importants siguin fora de l’ordinador; considereu això com a solució ràpida si encara no teniu cap còpia de seguretat.

Pensem que és millor seguir ràpidament perquè les unitats de disc dur externes tenen massa restriccions i, si es treballa amb diversos col·laboradors, les possibilitats d’un disc dur extern s’aturen ràpidament. Per això, heu de considerar utilitzar un NAS per als vostres fitxers. Ja hem enumerat per què fem servir (i ens agrada) un NAS per als nostres fitxers.

Però tornem a passar per ells aquí. 

Avantatges d’utilitzar una NAS

Els dispositius NAS ofereixen una gran quantitat d’espai d’emmagatzematge barat. Un dels principals avantatges és que els dispositius NAS us permeten connectar els discs durs ràpidament, de manera que si el vostre emmagatzematge necessita expandir-se de forma espectacular (per exemple, si adquireix un nou client corporatiu que requereixi gestionar un gran nombre de documents), podeu adaptar-vos comprant nous discs durs.

A més, l’emmagatzematge del disc dur s’ha convertit en molt assequible; podeu obtenir 2 TB d’emmagatzematge per uns 100 dòlars. 

Els dispositius NAS permeten accedir a fitxers des de qualsevol punt de la xarxa. La bellesa d’un NAS és que no s’ha de connectar perquè pugueu accedir als vostres fitxers. No importa on esteu a la vostra oficina; podeu accedir als vostres fitxers si esteu connectat a la vostra xarxa. Per descomptat, podeu configurar un NAS per poder accedir als vostres fitxers fins i tot fora del lloc, però això us exposa a més problemes de seguretat.. 

Els dispositius NAS us permeten gestionar l’accés dels usuaris als vostres fitxers. Els dispositius NAS us permeten afegir usuaris que puguin accedir als vostres fitxers i carpetes. Diguem que voleu que el vostre professional treballi en un subconjunt de fitxers per a un client, però no teniu permís de compartir la història completa amb ella. Potser creeu una carpeta especial que pugui utilitzar.

També, podeu concedir accés de lectura o escriptura a les vostres carpetes i ser molt detallat amb els privilegis. Utilitzem Synology DiskStation a la nostra oficina i hem estat molt satisfets amb els resultats. Funciona ràpidament i de forma fiable. Podeu triar diferents mides de badia (les mides dels discs durs integrats a DiskStation) que s’ajusten a les vostres necessitats. Per començar, normalment són de dos a quatre vores.

El RAID gestiona la redundància de fitxers. Molts dispositius NAS utilitzen tecnologia RAID. Synology utilitza un RAID automàtic que reflecteix els vostres fitxers a les unitats de disc dur que connecteu. Així, si un disc dur falla, sempre teniu la còpia de seguretat de tots els fitxers en un segon disc. Només cal canviar l’HD trencat i serà bo anar. 

Per descomptat, podeu trobar més avantatges per utilitzar un NAS. Per exemple, està sempre sota el vostre control. Tot i que això té una responsabilitat, us proporciona un control complet sobre la vostra configuració de seguretat. Només heu d’assegurar-vos que esteu familiaritzats amb les tècniques de xifrat de fitxers o contracteu un consultor extern que us ajudarà a començar. 

Desavantatges d’utilitzar una NAS

La vostra responsabilitat és la gestió i la còpia de seguretat de fitxers. Si trieu emmagatzemar els vostres fitxers a casa, tot és responsabilitat vostra. Heu de comprovar la salut del vostre disc dur, tenir cura de les vostres còpies de seguretat i gestionar la vostra configuració de xifrat.

Tant si us podeu permetre a un tècnic que us ho faci, o bé, heu d’embolicar-vos el cap, que pot costar molt de temps i confondre?.

L’ús d’un NAS no és una còpia de seguretat. Molts advocats dels quals hem parlat, utilitzen una NAS per “protegir i fer còpies de seguretat” els seus fitxers. Però tenir un NAS no es pot considerar una còpia de seguretat real, ja que no protegeix els vostres fitxers dels accidents o desastres que puguin produir-se a la vostra oficina. L’ús d’un NAS és només el primer pas perquè es faci una còpia de seguretat dels fitxers. 

És possible que escolliu el NAS equivocat. No és la tasca més fàcil triar un bon NAS per al vostre negoci. Tot i que recomanem Synology DiskStation, és possible que aquesta no sigui la millor opció per a les vostres necessitats. Creiem que no us podeu equivocar molt malament, però certament, hi ha dispositius NAS que gestionen millor la sincronització de fitxers, si és important per a vosaltres.

Còpia de seguretat fora de lloc & Emmagatzematge d’arxius per a advocats

Pensem que com més simple sigui la solució de còpia de seguretat, millor. Però necessiteu almenys dos tipus de còpia de seguretat: una còpia de seguretat local i una altra de còpia de seguretat fora del lloc; per exemple, amb un proveïdor de serveis de còpia de seguretat en línia.

Amb aquesta còpia de seguretat de dos nivells, esteu pràcticament protegit dels accidents que es puguin produir a la vostra oficina. Aquests accidents podrien ser certs moments “d’oh”, ja sigui per si mateix o pel vostre ajudant. Generalment els fitxers es suprimeixen amb més facilitat que els creats.

Seguretat & Serveis de còpia de seguretat en línia

Quan es tracta de les dades dels clients, carregar aquests fitxers a un proveïdor de serveis externs requereix molt de pensar en com es gestionen els vostres fitxers. On i com es xifren els fitxers? Qui realment pot veure els vostres fitxers? Quant costa això? 

És possible que vulgueu llegir el nostre article sobre la seguretat de còpia de seguretat en línia, on dissectem les tres capes de seguretat que hauria de tenir un servei de còpia de seguretat en línia: 

 • Xifratge local: per exemple, un xifrat de 448 bits Blowfish
 • Xifratge en trànsit (un xifratge SSL és estàndard)
 • Xifrat al costat del servidor: per exemple, AES 256-bit 

És possible que vulgueu tenir en compte les solucions de còpia de seguretat en línia de negocis, que solen ser més cares, però que es poden personalitzar segons les vostres necessitats. A continuació, es mostra un resum de les solucions de còpia de seguretat en línia recomanades per a advocats.

SpiderOak

El principal avantatge de SpiderOak és que es pren seriosament la seguretat. Si esteu buscant el servei de còpia de seguretat en línia i de sincronització de fitxers més segur disponible, és cert.

Còpia de seguretat i sincronització en línia de SpiderOak

SpiderOak és relativament car (GB per 0 $ / any) i la seva interfície, de vegades, se sent una mica desordenada, però les característiques de seguretat generals val la pena. Podeu registrar-vos aquí i provar-ho gratuïtament.

Negoci de carbonites

El que manca de Carbonite Home (amplada de banda il·limitada, còpia de seguretat automàtica d’arxius de vídeo, etc.), podeu obtenir amb Carbonite Business un preu de 229 dòlars encara molt assequible a l’any.

CrashPlan Pro vs Carbonite Business
Programari comercial Carbonite

Tot i que no és il·limitat, encara podeu fer una còpia de seguretat de 250 GB (o 500 GB amb Business Premier). L’avantatge és que podeu fer una còpia de seguretat d’un nombre il·limitat d’ordinadors, cosa que és útil si treballeu amb diversos col·laboradors o clients. Podeu obtenir una prova gratuïta aquí. 

CrashPlan Pro

CrashPlan Pro per als consumidors és fantàstic si necessiteu més funcions, sobretot quan es tracta de controlar les vostres còpies de seguretat i gestionar diversos comptes d’usuari..

CrashPlan és famós per la seva oferta de còpia de seguretat il·limitada, així que no us haureu de preocupar de quedar-vos sense espai. Podeu obtenir una prova gratuïta aquí.

Pros & Contra d’utilitzar la còpia de seguretat en línia per a una empresa

Si us registreu per un servei de còpia de seguretat en línia, podeu estar segur que el proveïdor de serveis l’encarrega tot, almenys així serà. Podeu baixar un programa de programari al vostre PC o Mac, establiu una còpia de seguretat de les programacions i les carpetes, i això serà. Molts serveis us guien en aquest procés amb un assistent fàcil d’utilitzar.

Amb l’emmagatzematge en núvol i la còpia de seguretat, es fa molt fàcil accedir als vostres fitxers des de qualsevol lloc, des del vostre telèfon intel·ligent, a l’aeroport, en un dinar d’empresa. Tot i que oblideu una presentació important per a la vostra venda de vendes, només la podeu descarregar dels fitxers que es fan una còpia de seguretat al núvol. 

Alguns serveis de còpia de seguretat en línia us permeten compartir fitxers amb companys o companys d’equip de manera que pugueu col·laborar fàcilment en un projecte o un document particular per a un client. No cal que envieu fitxers adjunts de correu electrònic grans que es quedin bloquejats en els filtres de correu brossa. 

Ara, mirem els desavantatges de la còpia de seguretat en línia per a despatxos d’advocats. Quan envieu els fitxers als servidors d’una altra empresa, heu de confiar en aquesta empresa per no comprometre les vostres dades. Assegureu-vos que estan implementades les funcions de seguretat adequades ABANS d’enviar els vostres fitxers.

Pot ser que trobeu sense un control sobre els interruptors d’ofertes quan es tracta de serveis de còpia de seguretat en línia, però certament hi ha maneres de fer les vostres còpies de seguretat el més segures possibles.. 

En funció de la vostra connexió a Internet i de la quantitat de dades que vulgueu emmagatzemar i fer una còpia de seguretat, es pot fer una còpia de seguretat en línia molt de temps. Si teniu una connexió a Internet forta i el maquinari de l’ordinador està actualitzat, hauria de funcionar en segon pla sense que us adoneu que hi ha una còpia de seguretat.. 

Si només comenceu com a advocat, probablement haureu d’estalviar tants diners com sigui possible abans d’establir una base de clients sòlida. La còpia de seguretat de negocis fora del lloc sol ser molt més cara que la còpia de seguretat en línia del consumidor. Penseu si, al mateix temps, serà suficient una solució de còpia de seguretat en línia del consumidor. Podeu actualitzar-lo més endavant quan tingueu fons suficients disponibles. 

Conclusió

El problema de fons és el següent: és possible emmagatzemar i fer còpies de seguretat d’arxius rendibles per a advocats. Guardeu sempre dues còpies redundants dels vostres fitxers. Una còpia hauria d’estar in situ a l’oficina i una altra hauria de conservar-la al núvol o a una altra ubicació fora de les instal·lacions de treball principals.

L’ideal seria que voldríeu utilitzar un servei de còpia de seguretat en línia amb aquest fi. Vés endavant i consulta el nostre gràfic de comparació per obtenir més informació.

L’aspecte més important de l’estratègia d’emmagatzematge i còpia de seguretat de fitxers ha de ser la seguretat. El xifrat és la base que necessiteu per protegir els vostres fitxers contra l’espionatge i el robatori. Assegureu-vos que les solucions de còpia de seguretat criptin els fitxers correctament. 

Tingueu en compte que la millor estratègia de còpia de seguretat no serveix de res si no proveu les vostres restauracions. Sempre realitzeu restauracions de prova de les vostres còpies de seguretat, possiblement fins i tot una vegada al mes. D’aquesta manera, podreu comprovar si tots els vostres fitxers estan disponibles en cas d’avaria un disc dur o un altre tipus de pèrdua de dades. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map