monday.com vs Wrike: Two Big Names Battle el 2020

Tenim un gran concurs a les nostres mans amb dues de les nostres eines de gestió de projectes preferides de sempre que es van enfrontant en una batalla al cap. No tenim ni idea de qui sortirà al capdamunt, però hauria de ser divertit esbrinar-ho. Preneu-vos el lloc a monday.com vs. Wrike.


monday.com, que podeu llegir a la nostra revisió monday.com, destaca quan es tracta d’usabilitat, així com de qualsevol altre àmbit. Wrike és ferm en les seves característiques i seguretat i és una excel·lent eina per a les empreses que tenen una seriosa gestió de projectes. Llegiu la nostra ressenya de Wrike per obtenir més detalls.

Monday.com va superar el nostre últim article sobre programari de gestió de projectes més recent, derrotant el tron ​​a l’ex campió Wrike. Wrike ha anat bé en els nostres articles de cap, com ara Wrike i Asana, així que potser serà una sorpresa sorpresa.

Configuració d’una lluita: monday.com vs Wrike

Com és habitual amb els nostres caps de cap, comparem els combatents en quatre rondes centrades en àrees clau. El millor de cada ronda agafa un punt. Qualsevol que tingui la majoria de punts guanyi al final. En cas d’empat, escollirem un guanyador en funció del que hagi guanyat les rondes pels majors marges.

Primer, examinarem les funcions i comparem el que poden fer les vostres plataformes. Aleshores, passarem al preu i veurem quina afectació tindran a la cartera. A la ronda de “facilitat d’ús”, veurem quina plataforma és més fàcil d’utilitzar i us permetrà utilitzar-la amb el mínim enrenou. Finalment, veurem sota el capó i veurem quines són les millors funcions de seguretat i privadesa.

Si us preocupa mantenir-vos en seguretat en línia, llegiu les cinc coses que heu de saber sobre l’article de ciberdelinqüència per obtenir consells útils.

Ara, sonem la campana i comencem la primera volta.

1

Característiques

Les funcions són l’àrea més important perquè defineixen què fa el programari per a vosaltres. Els detalls d’això seran claus per als avantatges que pot aportar al vostre negoci. Les eines de gestió de projectes es basen en la gestió de tasques, però les característiques específiques poden variar.

A més de funcions com ara subtasques i dependències, els projectes es poden visualitzar de diferents maneres. Les eines de comunicació, automatització i intercanvi de fitxers també són útils. Les funcions inusuals obtindran un bon resultat. Doneu un cop d’ull a la nostra revisió Airtable per obtenir un bon exemple.

Primer, mirem el conjunt de funcions de monday.com.

monday.com

Els projectes de monday.com consisteixen en taulers, grups d’elements anomenats llegums i ítems individuals, que normalment representen tasques. No té subtileses ni gestió de dependències, però afirma que és una elecció deliberada per mantenir les coses senzilles.

Tot i que no en tenen,, li permet personalitzar els elements, que els permet constar de bits de dades. En moltes eines, els elements són fixos, però monday.com us permet afegir tot el que vulgueu, i de manera raonable, i es poden configurar de tot tipus. També té un munt de plantilles per oferir-vos idees sobre què es pot fer amb ell.

Es poden duplicar les juntes, de manera que si configureu una forma desitjada, podeu utilitzar-la com a plantilla i estalviar-vos que heu de configurar les coses de nou per a projectes similars..

monday.com ofereix moltes maneres de veure els vostres projectes. Hi ha una visualització de kanban senzilla, juntament amb visualitzacions de temps, calendari i mapes, que tenen un ús. El seguiment de temps també està disponible.

dilluns-integracions

Hi ha moltes integracions, inclosa Zapier, que permet accedir a dades de moltes altres aplicacions i serveis. Trello, Dropbox i Slack també estan disponibles. Podeu personalitzar el vostre espai de treball amb la vostra pròpia capçalera perquè el vostre equip se senti com a casa.

L’espai d’emmagatzematge és de 5 GB al pla bàsic de monday.com, però es fa il·limitat a nivells més alts. El límit de la mida del fitxer de 500 MB és més restrictiu que el de Wrike i us pot causar problemes. Si és així, mireu el nostre millor article d’emmagatzematge en línia per a equips.

monday.com també disposa d’aplicacions mòbils per a Android i iOS, de manera que podeu accedir als vostres projectes des de qualsevol lloc.

Wrike

Wrike disposa de tones de funcions i us ofereix tot tipus de maneres per gestionar els vostres projectes. No hi ha moltes coses que no ho faci, així que és una bona elecció si després d’alguna cosa integral.

Compta amb subsegüents de gestió de dependències i, per tant, si voleu una eina que ajudi a detectar colls d’ampolla en els vostres projectes i planegeu al seu voltant, Wrike és una opció millor que monday.com.

wrike-calendar

Obteniu diverses visualitzacions útils (un flux, una vista del calendari i fulls de càlcul), que us ofereix moltes opcions. El seguiment de temps està inclòs. També hi ha una vista de Gantt, que és una bona manera de veure com s’ajusta tot.

Si us interessa una plataforma basada al voltant d’un gràfic de Gantt, feu una ullada a la nostra revisió de TeamGantt.

Quan es tracta d’espai d’emmagatzematge, obté 2 GB en el pla bàsic, i això augmenta a més de 100 GB en plans més cars. Això no és tant com obteniu amb monday.com, però el límit de mida de fitxer individual de 4 GB és molt més generós i us hauria de permetre compartir tots els fitxers de vídeo .iso i més grans. Per a aquells, consulteu el nostre millor article d’emmagatzematge al núvol per a fitxers de grans dimensions.

La funció de prova de Wrike us permet fer comentaris sobre fitxers individuals, inclosos els vídeos, de manera que és una bona elecció si esteu treballant amb aquests. En cas afirmatiu, també heu de consultar el nostre millor programari d’edició de vídeos i el millor emmagatzematge en núvol per a articles de vídeo.

integracions de wrike

Tampoc s’integra la integració de Wrike, entre Slack, Microsoft Outlook i Adobe Creative Cloud entre moltes opcions. També funciona amb Zapier, permetent-te connectar a dades en una selecció encara més àmplia d’aplicacions.

Igual que monday.com, Wrike té aplicacions mòbils per a Android i iOS, però també ofereix aplicacions d’escriptori per a Windows i macOS, el que significa que podeu utilitzar-lo en la majoria de dispositius a més del navegador..

Primer Pensament

És difícil d’escriure perquè tots dos competidors tenen grans conjunts de funcions. No obstant això, els subassagues i dependències de Wrike guanyen. El seu límit d’adjunts més gran també el fa més útil per compartir fitxers, encara que els vostres fitxers siguin grans.

monday.com és bo en la gestió de tasques i us permet personalitzar-lo a les vostres necessitats, però Wrike guanya la varietat i la profunditat de funcions, de manera que es necessita primera sang.

Si busqueu una altra plataforma forta en aquest àmbit, proveu Mavenlink, una eina centrada en el negoci amb funcions de comptabilitat perfectes sobre les que podeu llegir a la nostra revisió de Mavenlink..

Rodona: Característiques Punt de Wrike

2

Preu

Estem buscant el cost següent. T’importarà per raons òbvies. Voleu gastar el mínim possible per obtenir les funcions que necessiteu. No vull dir que l’opció més barata és la millor. Llegiu el nostre pitjor article gratuït de VPN per obtenir-ne exemples.

Si voleu fer-vos una idea de quines eines de gestió de projectes us poden estalviar, consulteu la nostra revisió ProWorkflow per veure una eina amb una calculadora de rendibilitat de la inversió que us ajudarà a descobrir-la.

monday.com

Els preus de monday.com són per a grups de cinc usuaris alhora. És molt valuós si hi ha cinc, però no és tan bo si n’hi ha menys. No és car, però, no veiem que moltes organitzacions grans se’ls posi el preu.

Malauradament, no té un nivell gratuït, però té una prova de 14 dies sense targetes, per poder veure si és per a vosaltres. El seu calendari i el seu calendari estan disponibles al seu pla estàndard, amb gràfics, fórmules i seguiment de temps des del final del nivell Pro. Per obtenir més informació sobre una altra plataforma que permet fer el seguiment del temps, però que no és tan bona en la gestió de tasques, consulteu la nostra revisió FunctionFox.

Moltes de les funcions de seguretat de monday.com requereixen subscripció empresarial, però fins i tot el pla bàsic inclou autenticació de dos factors.

També ofereix descomptes a educadors, sense ànim de lucre i a organitzacions no governamentals. Llegiu també la nostra crítica Basecamp, perquè és gratuïta per a educadors i és barata per a equips grans.

Wrike

Igual que monday.com, Wrike desplega moltes de les seves funcions bàsiques de pla a pla, per la qual cosa haureu de mirar atentament el que hi ha a l’hora de triar un nivell. Podeu utilitzar la prova gratuïta per provar les funcions més avançades.

Té un nivell gratuït, que és bo per a equips petits. El pla pagat a nivell d’entrada és de 9,80 dòlars per usuari al mes, i els preus augmenten constantment després d’això. El seu pla Enterprise no és barat, però si el trieu, podeu obtenir tot el conjunt de funcions de seguretat. Diverses opcions per integrar-se amb altres plataformes també es desbloquegen en els seus plans superiors.

Els gràfics de subtaques i Gantt requereixen un pla de pagament i els calendaris es desbloquegen al nivell de negocis, de manera que el pla gratuït és bastant limitat. No obstant això, és una bona manera d’acostumar-vos a la plataforma.

Ronda dos pensaments

Ambdós serveis ofereixen una varietat de funcions bàsiques en els seus plans superiors, de manera que paga una ullada atenció a quines funcions necessiteu per decidir la vostra inscripció. Utilitzar les proves gratuïtes per provar-ho tot és una bona idea.

monday.com és més barat, però no té un pla gratuït. Dit això, el seu nivell Pro no és molt més que el nivell més barat de Wrike i, segons la nostra investigació, el pla Enterprise de Wrike costa més del doble de monday.com, tot i que el preu de l’empresa és negociable amb Wrike.

Donem aquesta ronda a monday.com. El nivell gratuït de Wrike és un gran avantatge, però Monday.com és dues o tres vegades més barata als plans superiors. Això ho fa un després de dues rondes tancades.

Ronda: Punt de preu per a monday.com

3

Facilitat d’ús

La facilitat d’ús és el següent. Aquesta àrea és clau perquè no voleu dedicar-vos el temps a aprendre l’eina ni a formar nous usuaris. Una eina amb una interfície ben dissenyada pot ajudar els usuaris a treballar sense tenir problemes i permetre que el vostre equip passi el màxim de temps possible per fer les coses. També augmenta la compra d’usuaris i fa que la gent estigui més disposada a participar en una plataforma.

Aquesta és la zona més forta de Monday.com i la més feble de Wrike, per la qual cosa, tot i que no direm que és una conclusió prèvia, esperem que ningú es faci mal en aquesta ronda. Wrike sembla nerviosa.

monday.com

monday.com facilita la vostra inscripció i comença. Hi ha un qüestionari ràpid i hi ha la possibilitat de triar una de les seves plantilles per començar. Hi ha una gran quantitat de guies animades que us permetran fer què heu de fer.

dilluns-benvinguda

monday.com té un disseny d’alta qualitat que el fa un plaer constant d’utilitzar. Els dissenyadors han pensat en tots els botons i controls, utilitzant tocs visuals subtils per transmetre el que fan les coses i el que l’usuari pot esperar que passi després de cada interacció..

És el tipus d’eina que fa que tot se senti natural i només perquè tants programaris aconsegueixen coses com ara incorrectes, que t’adones de l’especial que és. És una opció fantàstica si us preocupa el vostre equip que no vulgui traslladar la seva feina en línia. No fa res per deixar fora de la gent.

dilluns a taula

És negreta i clara i utilitza bé el color per definir la funció i dividir la pantalla. També hi ha diverses plantilles amb consells sobre les quals cal fer servir. També hi ha un munt d’animació i text emergent que us explica tot.

El seu suport, en cas de necessitar-lo, és ràpid i hi ha molta ajuda que et queda enganxada. No hi ha moltes eines que ho comparen per facilitar-ne l’ús, però per a una que s’acosti, consulteu la nostra revisió d’Asana i la guia del nostre principiant per obtenir ajuda per començar-la..

Wrike

Wrike comença bé, amb un procés de registre senzill que us permet enviar missatges de correu electrònic als vostres equips per unir-vos a la plataforma.

wrike-templates

Igual que monday.com, hi ha diverses plantilles per ajudar-vos a començar, i val la pena navegar per obtenir el bloqueig de la plataforma.

També és fàcil treballar amb la gestió de la dependència. monday.com no té la funció, però poques eines que fan que sigui tan senzill d’utilitzar com Wrike.

wrike-dependències

La interfície de Wrike no és tan bona com la de monday.com. Presenta moltes opcions, però es necessita temps per esbrinar-ho tot. De vegades, la navegació et deixa confusa sobre què fer.

El Wrike no està malament, però monday.com destaca en aquesta àrea. A banda més, Wrike compta amb un excel·lent suport i, si us quedeu enganxats, farà tot el possible per ajudar-vos a tornar al camí.

Ronda de tres pensaments

A la revisió ens ha impressionat la utilitat de monday.com i no hem canviat la nostra opinió. És un dels productes de programari més agradables que utilitza i fa un recorregut més gran per la qual cosa es fa agradable treballar.

Wrike és una eina sòlida i professional, però li falta el treball per impactar aquí. Els usuaris probablement tindran problemes en un primer moment. Això és en part conseqüència del conjunt avançat de funcions i la gamma de visualitzacions, però encara tindrà més paciència que monday.com.

Aquesta ronda és una clara victòria per a monday.com, i Wrike està a les cordes, amb la campana que sonava just al moment. Tot i això, les coses haurien de ser més properes a la ronda final.

Ronda: Punt de facilitat d’ús per a monday.com

4

Seguretat & Privacitat

No podeu ser massa prudent quan es tracta de seguretat en línia. Mantenir la seguretat de la ciberdelinqüència és important quan es treballa en línia, de manera que ens fixarem en què fa cada plataforma per evitar que la informació quedi fora de les mans equivocades. Wrike va incloure aquesta categoria a les nostres ressenyes, però ambdues plataformes són fortes, de manera que comparar-les serà interessant.

monday.com

Amb un fort xifrat: TLS v1.2 per a les dades en trànsit i AES 256-bit per a emmagatzematge: podeu assegurar-se que el vostre treball està ocult als ulls indiscretos amb monday.com.

Compleix el Reglament general de protecció de dades i la UE-EUA. Escut de privadesa. També té certificacions SOC i ISO. El nostre article PRISM, Snowden i vigilància del govern s’introdueix en privadesa amb més detall.

També teniu diverses opcions de personalització de seguretat, i els usuaris de l’empresa reben una atenció especial. Hi ha configuració de la SAML, l’autenticació d’aplicacions de Google, les inscripcions amb restricció de domini i la configuració de la política de contrasenya.

dilluns-administrador

Si teniu problemes per gestionar les contrasenyes, mireu el nostre article sobre el millor gestor de contrasenyes.

L’autenticació de dos factors està disponible, que podeu llegir a la nostra peça d’autenticació de dos factors. Podeu mantenir fitxes sobre el que fa el vostre equip amb els registres d’auditoria, cosa que també és útil si heu de guardar registres detallats per compliment legal o per raons similars.

En general, a Monday.com ens agrada molt i no hi ha cap problema real.

Wrike

Igual que monday.com, Wrike ofereix autenticació de dos factors mitjançant l’aplicació Google Authenticator. També coincideix amb el que ofereix monday.com en xifrat, amb TLS v1.2 i AES 256-bit. Podeu obtenir més informació sobre els detalls del xifrat.

També presenta monday.com en les seves certificacions ISO i SOC i el compliment de la GDPR i la UE-EUA. Escut de privadesa.

Per tercera vegada, com a monday.com, obtindreu una àmplia selecció d’opcions de seguretat, amb la més adequada disponible en els seus plans Enterprise. Podeu controlar la política de contrasenya i la política d’accés a la xarxa. També hi ha opcions per personalitzar la configuració relacionada amb el fitxer i la invitació.

Potser això vol dir que l’auditoria de monday.com l’ofereix? No, Wrike també ho fa.

Ronda de quatre pensaments

Monday.com i Wrike estan tan igualats que és difícil declarar guanyador. Tots dos es prenen seriosament la seguretat del lloc web i han fet moltes coses per mantenir les vostres dades segures. Els criminals hauran de treballar dur per accedir a les vostres dades en qualsevol dels dos.

Amb els dos jugadors cansats a la ronda final, sembla que cap dels dos ha produït un cop final. Totes dues són excel·lents en aquest àmbit, de manera que si la seguretat és el que t’importa, qualsevol dels dos hauria de ser més que adequada. Decidim que aquesta ronda és un empat.

Ronda: Seguretat & Privacitat Sense guanyador clar, punts per a tots

5

El Veredicte

Es tracta d’un concurs interessant, amb dues rondes estretes, una eliminatòria i una altra amb un clar guanyador. Va ser la gran victòria de monday.com a la ronda de “facilitat d’ús” que va marcar la diferència, convertint-lo en el campió, amb dues rondes a la de Wrike.

Barrets a monday.com, però no descompteu Wrike. Té moltes excel·lents funcions i no és massa car, tenint en compte la quantitat que pot fer per a vostè. Tanmateix, ocupa el segon lloc.

Guanyador: dilluns.com

Separar aquest parell de titans va ser difícil, i qualsevol dels dos és una bona opció per gestionar els vostres projectes al núvol. Ambdues disposen de conjunts de característiques molt forts, juntament amb una excel·lent seguretat. Cap dels dos és massa costós. La manca d’accessibilitat de Wrike és l’únic inconvenient de qualsevol d’ells.

Tot i que són dos dels nostres preferits, hi ha moltes alternatives que hi ha, moltes de les quals ofereixen alguna cosa diferent. 

Si heu utilitzat qualsevol plataforma i teniu res per compartir, feu-ho als comentaris. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me