Millors serveis d’emmagatzematge al núvol per a Windows 2020

Windows és un dels sistemes operatius més populars del món. Tot i que està lluny del sistema operatiu més robust i sense errors, la darrera versió, Windows 10, té cura dels errors dels seus predecessors. Complementarem això amb una llista del millor emmagatzematge en núvol per a Windows, a partir de Sync.com.


Com més fitxers s’incorporin al disc dur, més errors i disminució del rendiment experimenteu. Una solució és emmagatzemar tantes dades com pugueu al núvol per optimitzar la unitat per a Windows. Música, pel·lícules, fotos i grans fitxers són els principals candidats a una nova llar al núvol.

Si només voleu una còpia de seguretat i hi ha alguna diferència, llegiu la nostra llista de serveis de còpia de seguretat en línia. En cas contrari, us oferirem les millors opcions per a Windows entre els millors serveis d’emmagatzematge al núvol. Abans de començar, però, mirem quins són els factors que vam utilitzar per valorar-los.

Millors serveis d’emmagatzematge al núvol per a Windows 2020

Què proporciona el millor emmagatzematge al núvol per a Windows

El suport de Windows és el principal aquí. Veurem el funcionament del servei i el fàcil que poden utilitzar els ordinadors d’escriptori, web i mòbil. El millor és si la interfície és atractiva i intuïtiva i no una desordenada molèstia.

Ser barat és també un avantatge. Si un servei té molts plans, és molt probable que en trobeu el que millor s’adapti a les vostres necessitats. Això inclou obtenir més espai d’emmagatzematge per menys diners o, és a dir, el millor valor. Si és la vostra preocupació principal, llegiu les nostres millors ofertes en emmagatzematge al núvol.

L’espai d’emmagatzematge sol no tindrà una quantitat elevada si es necessita per sempre transferir fitxers al núvol. També necessitareu una connexió estable amb velocitats de càrrega ràpides. La velocitat també depèn del vostre ISP i de la proximitat que teniu dels servidors que feu servir. La transferència a nivell de bloc també ajuda, perquè només penja les parts del fitxer que han canviat des de la càrrega anterior.

Un cop hàgiu transferit els fitxers, la seguretat segura els mantindrà en seguretat. Comprobarem quin tipus de xifrat utilitza el servei i si el fa servir en trànsit i en repòs. El coneixement zero és millor, perquè impedeix que ningú accedeixi a les vostres dades que no siguin tu Si algú raja la vostra contrasenya, tenir una autenticació de dos factors també és útil, com a capa addicional de seguretat (assegureu-vos de llegir el nostre article sobre el millor 2FA. aplicacions per obtenir més informació).

1. Sync.com

Sync.com es troba a la part superior de la nostra llista de comparació de núvols. El servei basat a Toronto té una bona reputació per una seguretat robusta i una bona privacitat dels usuaris, gràcies, en part, a les lleis de privadesa canadenques, que són una de les millors del món.

El client d’escriptori funciona a Windows 10, 8, Vista, 7 i XP. Treballar amb ella és fàcil i consisteix a utilitzar la carpeta de sincronització, que sembla una carpeta regular amb marca de verificació i accedir al client a través de la icona de la barra de tasques. El client web és clar i intuïtiu i té les mateixes funcions que l’escriptori, a més d’altres que enriqueixen l’experiència general.

Sync.com-Web-Control-Panel-Slider-1
© Cloudwards.net

Sync.com-Share-File-Link-Slider-2
© Cloudwards.net

Sync.com-Carpeta de Sincronització-Lliscant-3
© Cloudwards.net

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4
© Cloudwards.net

Sync.com-Autenticació de dos factors-Autenticació-Lliscant-5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

També hi ha una aplicació per a mòbils disponible per a Android o iOS. Podeu utilitzar-lo per treballar amb fitxers fora de línia i penjar fotos i vídeos al núvol.

Els plans de preus pagats són competitius. Personal Pro us costarà 49 € a l’any per 500 GB o 96 dòlars per 2TB, convertint-lo en una de les millors ofertes d’emmagatzematge al núvol. Si sou un usuari empresarial, podeu sol·licitar fitxers als clients i assegurar el compliment de l’HIPAA, juntament amb les altres funcions habituals, per 96 dòlars a l’any al pla Business Solo.

Business Pro s’adapta a les necessitats de diversos usuaris (requereix un mínim de dos) i té un cost de 60 a 180 dòlars l’any, segons el nombre d’usuaris i la quantitat d’espai d’emmagatzematge. Inclou control administratiu i facturació centralitzada.

Les velocitats de càrrega inicials de Sync.com són mitjanes d’un servei d’emmagatzematge en núvol, però podeu augmentar les velocitats si el procés de sincronització interfereix amb altres activitats. També hi ha una opció per definir els límits de càrrega i descàrrega mensuals per als que treballin amb un pla de dades limitat.

Altres motius pels quals ens agrada Sync.com

La seguretat no cau en la privadesa. Sync.com utilitza encriptació de 256 bits AES i el protocol TLS per protegir les vostres dades en transito i en repòs. El servei és compatible amb el coneixement zero, de fet, es troba a la llista de millors serveis de coneixement zero, de manera que no us pot ajudar si perds la contrasenya.

Tanmateix, l’autenticació de dos factors pot ajudar-vos, si heu creat una contrasenya dèbil i algú la heu esquerdat (llegiu la nostra guia sobre com fer una contrasenya forta).

Sync.com ofereix un bon valor amb els seus plans de subscripció, un ús senzill i seguretat. Tot això fa que s’adapti a la part superior d’aquesta llista. Podeu obtenir més informació sobre la seva seguretat i altres funcions a la nostra revisió de Sync.com.

2. pCloud

pCloud és la nostra segona opció i està disponible per a totes les versions principals de Windows. L’ús del client d’escriptori és agradable i fàcil. Hi accedireu de la mateixa manera que ho faríeu la majoria de serveis: mitjançant la icona de la safata del sistema o la unitat pCloud del gestor de fitxers del sistema. La interfície és desoladora, però clara i intuïtiva.

La interfície web tampoc us decebrà, ja que té més funcions, ofereix una experiència racionalitzada i us permet accedir a totes les eines de pCloud en un sol lloc. A més, és ràpid. L’únic defecte és que no serveix per transferir fitxers grans. S’adhereix al client d’escriptori per això.

fitxers d'interfície web pCloud

Carpeta de sincronització de pCloud

Enllaç de fitxers de compartir pCloud

Enllaços de descàrrega de pCloud

Client de pCloud Drive

Anterior

Pròxim

L’aplicació per a mòbils també és bona, perquè us permet editar documents en comptes de veure’ls. També reproduirà els vostres fitxers de vídeo i àudio.

pCloud ofereix plans per a usuaris personals i empresarials. Els usuaris personals poden triar Premium, que costa 4,99 dòlars mensuals per 500 GB, o Premium Plus, que us permetrà tornar a 9,99 dòlars mensuals per 2TB. Tots dos inclouen funcions com ara mantenir l’historial de versions de fitxers durant 30 dies i càrregues remotes il·limitades. Obtindreu un descompte si pagueu un any.

Si escolliu un pla de vida també obtindreu un descompte. El pla gratuït us permet accedir a 10 GB d’emmagatzematge i un gigabyte addicional per a totes les referències de fins a 20 GB.

La velocitat de càrrega és comparable a la d’altres serveis, però la connexió no és tan estable com hauria de ser. Tot i això, tendeix a assolir velocitats més altes.

Altres raons Per què ens agrada pCloud

Com Sync.com, pCloud utilitza el protocol TLS per protegir les dades en trànsit i AES 256-bit per xifrar els vostres fitxers. Tanmateix, el xifrat de coneixement zero requerirà el complement Crypto, que costa 4,99 dòlars al mes. Potser valdria la pena perquè la política de privadesa de pCloud té algunes clàusules qüestionables, tot i que el servei es basa a Suïssa.

pCloud i Sync.com són excel·lents serveis i comparar-los és dividir pèls. Creiem que Sync.com és millor, ja que proporciona coneixement zero sense cap cost addicional i té una connexió més estable al penjar. Això fa que pCloud sigui segon, només per un marge petit. Per obtenir més informació sobre el servei, llegiu la nostra ressenya pCloud.

3. Egnyte Connecta

Amb Egnyte Connect, que es troba entre els nostres millors serveis de sincronització i compartició de fitxers empresarials, podeu pujar i accedir als fitxers mitjançant un client d’escriptori, una interfície del navegador o una aplicació mòbil..

El client d’escriptori utilitza el model de carpeta de sincronització comú, que emmagatzemarà contingut a la unitat i al núvol. També inclou una funció anomenada Egnyte Drive, que us permet accedir al contingut del núvol des del vostre sistema de fitxers sense necessitat d’espai d’emmagatzematge local.

L’experiència del navegador és agradable ja que la interfície és fàcil d’utilitzar i té moltes funcions. El mateix passa amb l’aplicació per a mòbils. Podeu utilitzar-lo per obrir i editar el contingut que teniu al núvol Egnyte, inclosos els fitxers .pdf i documents Office, de manera que no cal comprar Microsoft Office 365. Egnyte també pot emmagatzemar contingut des del telèfon..

El servei no va ser una bona opció per a particulars abans de llançar el pla d’equip, que és bo per a un a tres usuaris. Està dirigit als usuaris de negocis, però pagar 10 dòlars al mes per 1 TB d’emmagatzematge no deixa de ser un bon preu, sobretot tenint en compte que ofereix una gran quantitat de funcions..

El servei continua oferint els seus plans de negoci, que requereixen almenys cinc usuaris, i cadascun és un valor excel·lent. Per 8 dòlars per usuari al mes, obteniu 5 TB d’espai, més que cap altre servei d’aquest interval. Els plans Business i Enterprise tenen encara més funcions i espais d’emmagatzematge, però inclouen un preu més alt.

Egnyte triga més temps que altres serveis per carregar fitxers inicials. Una carpeta de 250 MB trigava el doble que el temps que necessitaven altres serveis. Canviar els fitxers i tornar a penjar-los és molt més ràpid (només Dropbox la supera) perquè Egnyte utilitza la sincronització a nivell de bloc.

Altres motius pels quals ens agrada Egnyte Connect

El xifratge de 256 bits d’AES esborrarà fitxers abans de penjar-los. Tanmateix, el servei no es pot classificar com a coneixement zero, perquè desxifra els fitxers per llegir-los metadades i els xifra de nou. Afortunadament, Egnyte s’integra amb Boxcryptor, que podeu utilitzar per a encriptació privada, però, per fer això, evitarà que la sincronització a nivell de bloc funcioni.

Revisió Egnyte

Podeu definir requisits mínims de contrasenya per assegurar-vos que la vostra contrasenya no sigui feble i feu servir l’autenticació de dos factors per obtenir més protecció. Per obtenir més informació sobre la seva seguretat, llegiu la nostra crítica sobre Egnyte Connect. Per entendre el servei, podeu utilitzar la prova gratuïta de 15 dies.

4. Tresorit

Tresorit és un dels serveis d’emmagatzematge en núvol més segurs, malgrat que la companyia suïssa manté els seus servidors als Països Baixos i Irlanda. Podeu transferir dades a aquests servidors mitjançant un client d’escriptori o una interfície web amb funcions completes.

Sincronització selectiva de Tresorit

Si utilitzeu l’opció d’escriptori, heu de crear carpetes, anomenades tresors i sincronitzar-les individualment, cosa que pot complicar l’experiència per a alguns. La interfície web és semblant a la de l’escriptori, però no té les mateixes opcions: manca de la pàgina per a “recents”, però té un enllaç per a “contactes”. L’aplicació mòbil està disponible per a Android o iOS.

Tresorit no ofereix un gran valor, ja que els plans de subscripció no són competitius. La prima és la més barata, però costa 200 € al mes per 200 GB. Això suposa una càrrega superior a 1 TB. L’altre pla personal, Solo, proporciona 2 TB d’emmagatzematge per 30 dòlars al mes. Per edulcorar l’oferta, afegeix una versió ilimitada i la capacitat de sincronitzar 10 dispositius en lloc de cinc.

Hi ha un descompte si pagueu durant l’any, però abans de decidir pagar el preu alt de Tresorit, haureu de fer servir la prova de 14 dies per provar el servei.

Les velocitats que aconsegueix Tresorit són més baixes que alguns altres serveis, però no gaire. Si no es treballa amb fitxers grans, no hauria de ser un problema. Podeu afegir-los si Tresorit agafa massa dels recursos del sistema i la planificació quan voleu que el servei també s’executi.

Altres motius pels quals ens agrada Tresorit

Per compensar el seu preu elevat, Tresorit proporciona una seguretat remarcable. Podeu utilitzar coneixement zero per xifrar les dades i fer-les privades. El nivell de xifrat és de 256 bits AES.

Tot i això, això no us ajudarà si algú us roba la contrasenya. L’autenticació de dos factors. Els centres de dades compleixen els darrers estàndards ISO i executen Microsoft Azure. Per obtenir més informació sobre la seguretat del servei, utilitzeu la nostra revista Tresorit.

5. Dropbox

No és estrany que Dropbox ofereixi una experiència d’usuari pulida. El client d’escriptori és senzill (utilitzeu una carpeta de sincronització i una icona de safata de sistema), però ens agrada més que el client web. És sorprenent i mostra tota la informació necessària sense deixar de navegar fàcilment.

També hi ha una aplicació per a mòbils, disponible per a Android o iOS. Podeu utilitzar-lo per penjar automàticament fotos i vídeos des del telèfon.

El pla Plus us permetrà obtenir 1 TB d’emmagatzematge per 10 dòlars al mes, cosa que proporciona un valor decent. També proporcionarà accés a funcions com ara suport de correu electrònic prioritari, supressió de dades remota i carpetes fora de línia al mòbil. Per 20 dòlars al mes, Professional afegeix sincronització intel·ligent, aparador, cerca de text complet i suport de xat prioritari, però no augmenta l’espai d’emmagatzematge.

Basic és un pla gratuït que us proporciona només 2 GB d’emmagatzematge. Podeu afegir-hi 500 MB per cada referència.

Els servidors de Dropbox es troben als EUA, de manera que com més a prop estiguin, millor seran les vostres velocitats. Els resultats de les proves de velocitat eren similars als dels resultats dels altres que hem provat. Podeu utilitzar l’accelerador per limitar la velocitat, però això no hauria de ser necessari ja que la sincronització no utilitza molts recursos del sistema.

La impressionant sincronització a nivell de blocs accelerarà les transferències després de la càrrega inicial. De fet, Dropbox és un dels millors emmagatzematges de núvols per sincronitzar.

Altres raons Per què ens agrada Dropbox

Dropbox utilitza 256 bits AES per protegir els vostres fitxers en transito i en repòs, però no té coneixement de zero, de manera que no protegirà la vostra privadesa. Si ho necessiteu, podeu utilitzar Boxcryptor per obtenir el xifrat de punta a punta. Normalment, Dropbox desxifra les vostres dades quan arriben al centre de dades per accedir als vostres metadades per indexar-los, però Boxcryptor no permetrà que.

Dropbox proporciona una experiència excel·lent per a l’usuari i una sincronització ràpida, però no ofereix xifrat de coneixement zero, limita l’emmagatzematge a 1TB i cobra molt per això. Per obtenir una visió general més detallada del servei, llegiu la nostra crítica de Dropbox.

Pensaments finals

Com que tots els serveis admeten Windows, no és cap sorpresa, hem recorregut a altres factors per fer una classificació com ara valor, velocitat, seguretat i facilitat d’ús. Sync.com té els en piques, com també fa pCloud. Els dos serveis següents són bons, però no són tan bons i els llocs de Dropbox duren perquè l’altre servei estableix la barra massa alta per a això.

Qualsevol que vulgueu, aquests són alguns dels millors serveis de la nostra llista de comparació en núvol i han de complir les vostres necessitats d’emmagatzematge. Vam trobar a faltar alguna cosa? Quin és el vostre servei d’emmagatzematge en núvol preferit? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me