Millors proveïdors d’emmagatzematge en línia il limitats 2020

A ningú li agraden les restriccions, “il·limitat” sona millor, no? Això també passa per l’espai d’emmagatzematge: millor tenir una quantitat il·limitada que fixa. Els discos durs són cada cop més grans, però també ho és la demanda d’espai, ja que tot, des de fotografies fins a jocs, necessita més gigabytes. Aquí és on surten les nostres opcions per obtenir el millor emmagatzematge al núvol il limitat.


Qualsevol dels millors proveïdors d’emmagatzematge en núvol que es mostren a continuació no posa cap limitació a la quantitat bruta de dades que podeu emmagatzemar amb ells; alguns, però, cobren pel concert, mentre que d’altres et permeten pagar una quota mensual plana. No importa el cost, però, mai no haureu de preocupar-vos de quedar-vos sense espai.

Si feu una còpia de seguretat més que un emmagatzematge posterior (comproveu la diferència), consulteu la nostra peça a la millor còpia de seguretat en línia il·limitada.

Millors proveïdors d’emmagatzematge en línia il limitats 2020

Allò que millora l’emmagatzematge al núvol il·limitat?

Quan diem “il·limitat” ho volem dir en el sentit més complet de la paraula. La diferència principal és que alguns dels proveïdors que hi ha a continuació són emmagatzematge regular, mentre que d’altres són Infraestructura com a servei (IaaS). Aquests ofereixen un emmagatzematge il·limitat però cobren per gigaquet per mes. A més, no ofereixen una forma senzilla d’introduir els fitxers al núvol. Parlarem de programari que us ajudi a això.

Per descomptat, si ofereixen un espai il·limitat i considerem que no hi haurà manera de valorar-los. El preu és un factor important; ningú voldria pagar una quantitat il·limitada de diners, encara que sigui per emmagatzematge il·limitat. No tots ofereixen períodes de prova, però els que ho fan, ens deixen passar l’atenció.

Amb un emmagatzematge il·limitat, es farà molta càrrega, de manera que les velocitats de transferència bones són imprescindibles. No voleu tenir més pèl gris quan carregueu els acabats que quan el va començar. Com més bona sigui la infraestructura del servei, millor serà la possibilitat de pujar ràpidament sense fallar. A més, una característica excel·lent és la transferència a nivell de bloc, que fa que pugeu més ràpidament transferint només les parts del fitxer que es canvien.

Quan pengeu molts fitxers per emmagatzemar-lo, no voldreu que sigui una tasca complicada. L’experiència dels usuaris ha de ser senzilla. Mirem com funcionen els clients d’escriptori i web i en quins sistemes operatius.

No tindrà cap sentit utilitzar els serveis d’emmagatzematge al núvol si no mantenen els vostres fitxers segurs. Alguns ho fan millor que d’altres. Això és més obvi quan es tracta de xifratge que utilitzen i si ho fan en repòs o en trànsit. També és important si utilitzen xifrat de coneixement zero i autenticació de dos factors.

Teniu tot això en compte, llegiu més informació per saber quin és el servei d’emmagatzematge en núvol que és el nostre màxim escollit per a espai d’emmagatzematge il·limitat.

1. Millor emmagatzematge al núvol il·limitat: Dropbox Business

Dropbox es va crear el 2007 i és avui un dels noms més reconeixibles de la tecnologia. Després d’un incompliment del 2012, s’ha millorat la seguretat, especialment per a la versió empresarial de Dropbox. També ha establert moltes tendències tant en la sincronització com en l’intercanvi d’arxius, que encara avui s’estan perfeccionant.

Dropbox per a negocis

Hi ha dos plans que ofereixen emmagatzematge il·limitat: Advanced i Enterprise. L’avançament costa 20 dòlars al mes per usuari, però hi ha un descompte si pagues a l’any. Per a Enterprise, haureu de contactar amb Dropbox per obtenir el preu. Els dos plans ofereixen diverses funcions, inclosa la sincronització intel·ligent, però només amb Enterprise controleu tot el domini d’usuari.

La velocitat inicial de càrrega no és més ràpida que altres serveis similars, però quan es pengen fitxers canviats la velocitat és molt més gran gràcies a la transferència a nivell de bloc. Tot i aquest avantatge, només alguns competidors l’ofereixen. Una altra característica útil és Smart Sync, l’opció per anul·lar la sincronització de fitxers i veure’ls encara a la carpeta de sincronització.

Dropbox va ser el primer servei que va implementar el model de carpeta de sincronització i la seva presa és entre els millors. Avui, és la clau de tota l’experiència de l’usuari. A més d’això, també podeu utilitzar l’aplicació web per accedir als vostres fitxers; la navegació i la configuració són intuïtius i els menús estan ben organitzats.

Altres motius pels quals ens agrada el negoci Dropbox

Dropbox ofereix un xifrat AES de 256 bits en repòs, xifrat en trànsit de 128 bits, autenticació de dos factors i fins i tot un esborrat remot si algú roba el dispositiu..

Revisió empresarial de Dropbox

Amb Dropbox Business (consulteu la nostra revisió detallada de Dropbox Business) podeu triar servidors a Europa per allotjar les vostres dades, cosa que us permet mantenir-vos al capdavant de l’ANS. Tingueu en compte que Dropbox Business no és un servei de coneixement zero, però podeu integrar-vos amb Boxcryptor i reforçar la vostra privadesa (llegiu la nostra crítica de Boxcryptor).

2. Capsa

Box està dirigit a clients empresarials, per la qual cosa no és estrany veure moltes empreses de grans lligues que l’utilitzen: afirma tenir el 59 per cent de Fortune 500, així com 59.000 empreses més petites com a clients. També és una de les millors plataformes EFSS disponibles avui.

Hi ha diversos plans de negoci que ofereixen emmagatzematge il·limitat: Business, Business Plus i Enterprise. Obteniu un període de prova gratuït de dues setmanes per als dos plans empresarials. Per obtenir més informació sobre el pla Enterprise, haureu de sol·licitar un pressupost a la casella.

Els dos plans empresarials tenen un límit màxim de càrrega de fitxers de 5 GB. També hi ha un mínim de tres usuaris, però no n’hi ha un màxim. El negoci cobra 15 dòlars mensuals per usuari, mentre que Business Plus cobra 25 dòlars. Ambdues tenen fitxers únics (SSO) i prevenció de pèrdues de dades (DLP). Plus ofereix funcions addicionals com a col·laboradors externs il·limitats i accés a Box KeySafe.

Per penjar fitxers amb el quadre, utilitzeu una carpeta de sincronització, qualsevol fitxer o carpeta que hi col·loqueu es sincronitza amb el núvol. Per emmagatzemar les carpetes només al núvol i estalviar espai al disc dur, feu servir una funció anomenada sincronització selectiva. La sincronització selectiva permet “anul·lar la sincronització” de determinades carpetes, després no estaran disponibles fora de línia.

La velocitat de sincronització es compara bé amb la resta de serveis quan es penja per primera vegada, però no quan haureu de sincronitzar els fitxers que ja heu penjat. El fet que el quadre no té transferències de fitxers a nivell de bloc.

Quan instal·leu el client d’escriptori, es crea una carpeta de sincronització al disc dur. Les dades que hi conserveu es sincronitzaran al núvol. Si bé la carpeta de sincronització és clau per al vostre treball, també podeu utilitzar el client web per accedir als vostres fitxers.

L’experiència del client web és força senzilla. El disseny és intuïtiu i el seu esquema de colors és fàcil de mirar. Fins i tot podeu personalitzar l’URL del vostre espai de treball i afegir el vostre propi logotip. L’aplicació per a mòbils també és fàcil d’utilitzar.

Altres motius pels quals ens agrada la caixa

Com que Box s’adreça a les empreses, no és sorprenent que ofereixi una bona seguretat. Com que pengeu molt, la xifrada en trànsit protegirà els vostres fitxers contra atacs de mà al mig. El xifrat AES de 256 bits protegirà les vostres dades al servidor. A més, Box envia la vostra clau amb el mateix nivell de xifratge AES.

A Box ens agraden molt. És molt a prop de Dropbox Business, però no té transferència a nivell de bloc i no hi ha cap opció per visualitzar fitxers només en línia. Llegiu la nostra ressenya de Box per obtenir més detalls.

3. OpenDrive

OpenDrive ofereix algunes funcions interessants, plans de preus i l’opció d’utilitzar un compte d’usuari compartit, pràcticament inèdit. Tot i que és excel·lent en paper, OpenDrive no ho fa tan bé quan es tracta d’execució.

És interessant veure un pla personal amb emmagatzematge en núvol il·limitat, que és el que s’anomena adequat pla personal. Fins i tot es pot compartir entre quatre usuaris del compte, mentre que el propietari gestiona qui té accés. El cost és de 9,95 dòlars al mes o de 99 dòlars l’any.

El pla d’empresa ofereix una gestió de marca i de comptes a més del que ofereix el pla Personal. A més de les funcions anteriors, el pla Revendor us ofereix la possibilitat de personalitzar OpenDrive com a servei propi i vendre’l. El negoci costa 29,95 dòlars i el revendedor 59,95 dòlars, i el preu augmenta per a cada usuari addicional.

Com que la sincronització no és complicada per si mateixa, els serveis difereixen pel bé que poden implementar-la. En comparació amb altres, la velocitat de càrrega d’OpenDrive deixa molt a desitjar; és diverses vegades més lent que, per exemple, Dropbox.

L’aplicació web d’OpenDrive no és tan intuïtiva com la d’altres serveis i també té una certa antiguitat. Tanmateix, no tota l’experiència es troba al web i l’OpenDrive utilitza el model estàndard de sincronitzacions, fàcil d’utilitzar. L’aplicació per a mòbils no és tan fantàstica, ja que tendeix a xocar més que un cotxe de prova.

Altres motius pels quals ens agrada OpenDrive

OpenDrives us ofereix l’opció de triar entre xifratge gestionat i privat. Amb Administrat, OpenDrive controla la vostra clau de xifratge i, de forma privada, el controla. Les transferències de fitxers utilitzen el protocol TLS / SSL protegit per AES de 128 bits, al costat del servidor es xifren amb AES-256.

Malauradament, no hi ha autenticació de dos factors. OpenDrive ofereix algunes opcions interessants, però les velocitats de càrrega lentes i l’experiència de l’usuari obsoletes el situen en tercer lloc. Llegiu-ne més informació a la nostra revisió d’OpenDrive.

4. Rackspace Cloud File

Com s’ha esmentat, Rackspace Cloud Files és un servei d’infraestructura en núvol, un dels millors en realitat. Un avantatge interessant d’aquests serveis és que poden emmagatzemar fitxers il·limitats. Tanmateix, cal integrar-los amb un altre programari per tal de poder accedir fàcilment als fitxers al núvol. Amb això, IaaS es pot considerar emmagatzematge al núvol il·limitat.

No hi ha moltes plataformes dissenyades per funcionar amb fitxers de núvol o IaaS en general. Tanmateix, n’hi ha un de molt bo: emmagatzematge fàcil (pime; consulteu la nostra ressenya d’emmagatzematge fàcil). Està disponible per a Windows, Mac i Linux. L’aplicació mòbil està disponible per a Android, iOS i Blackberry.

Una vegada que creeu un compte de pime, la connexió amb Rackspace és senzilla amb la GUI. Després d’això, fareu servir el gestor de núvols Rackspace per carregar els vostres fitxers. Té un bon disseny net i pot utilitzar arrossegar i deixar anar els fitxers. Rackspace compta amb més de 200 centres de dades a tot el món, de manera que podreu penjar els vostres fitxers ràpidament.

Fins que no arribeu a 1 TB, el preu per gigabyte és de 0,10 dòlars. Després d’això, com més emmagatzemi, menys haurà de pagar. Per als propers 49TB, és de 0,09 dòlars, etc. L’ús de l’ample de banda comença a 0,12 dòlars per al primer terabyte i després baixa a 0,10 dòlars per als propers 40 TB, etc..

Altres motius pels quals ens agraden els arxius de núvol de Rackspace

Per arribar fins i tot a fitxers de núvol, els usuaris necessiten una clau d’API. Aquesta clau només està disponible per als usuaris autoritzats, de manera que permet una altra capa de seguretat. Després, el protocol SSL protegeix les vostres dades durant el trànsit. Tanmateix, els fitxers de núvol no emmagatzemen dades en un formulari xifrat, de manera que és vulnerable si es produeix una infracció.

Rackspace ofereix molt als usuaris que volen crear el seu propi núvol, però per als clients que només desitgen espai d’emmagatzematge il·limitat, el camí a seguir és una plataforma d’emmagatzematge en núvol adequada. Si encara voleu utilitzar els fitxers de núvol com a emmagatzematge en núvol, llegiu la nostra guia sobre com començar amb Rackspace Cloud Files.

5. Retrocés B2

La darrera opció també és un proveïdor de IaaS, però és diferent del Backblaze regular, que proporciona una còpia de seguretat il·limitada. També és el més barat.

L’emmagatzematge de Backblaze costa només 0,005 cèntims de dólar per gigaquet per mes. Això passa després dels primers 10 GB, que són gratuïts. El backblaze B2 cobra 0,004 dòlars per cada 10.000 descàrregues i 0,005 dòlars per gigabyte, cosa que encara és barata. Els primers 1 GB de dades descarregades cada dia són gratuïts.

Quan es tracta de la velocitat de transferència, Backblaze B2 té un rendiment excel·lent, sobretot si es compara amb altres serveis al núvol. No obstant això, els usuaris de fora dels Estats Units han de tenir en compte que emmagatzemen tot en un centre de dades a Sacramento, Califòrnia. Això significa, per descomptat, una velocitat de transferència més lenta per a aquells que no estan a prop. De nou, es tracta d’utilitzar programari addicional, com per exemple, per a una experiència d’usuari còmoda.

Altres raons per les quals ens agrada el backblaze B2

No gaire, de veritat. Igual que amb els fitxers de núvol, Backblaze B2 no xifra les dades. Tampoc ofereix la mateixa infraestructura que els fitxers de núvol, de manera que no es garanteix la velocitat de transferència. Tot i això, és molt barat, i aquest serà el factor decisiu per a alguns usuaris.

Pensaments finals

Bé, és així, heu arribat al final de la llista. Amb aquests serveis, no us haureu de preocupar pel límit o el fracàs del vostre disc dur. Voldríem oferir només un emmagatzematge en núvol adequat, però ens veiem obligats a omplir les files posteriors amb serveis d’infraestructura del núvol.

Dropbox Business es posa al capdavant amb la seva rapidesa, gran seguretat i experiència d’usuari, però si no us importa el preu i res més, busqueu l’OpenDrive. Si la infraestructura del núvol és el vostre acord, teniu els dos subcampions.

Vam trobar a faltar alguna cosa? Té alguna pregunta o pensament? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map