Millors alternatives hubiC 2020: fem una oferta indefinida

Au revoir, hubiC. En cas que no ho hagueu sentit, el proveïdor d’emmagatzematge en núvol basat a França ha decidit tancar la botiga. Cest final, pràcticament.


La companyia matriu OVH va anunciar recentment que hubiC ja no acceptaria nous usuaris. Els usuaris existents, per molt pocs que siguin, encara no seran expulsats. Tanmateix, sense que hi hagi més actualitzacions i ja no existeixi una assistència per al client gairebé inexistent, el moment de trobar una alternativa hubiC viable és ara.

Tot i que mai no s’acosta a competir amb les millors solucions d’emmagatzematge en núvol, l’oferta de HubiC de 25 GB d’emmagatzematge en núvol gratuït i la bona reputació d’OVH és certament que va cridar l’atenció. Amb l’admissió pròpia d’OVH, però, a causa d’altres interessos, l’empresa mai no va tenir temps de seguir millorant el que, fa set anys, era un producte modestament prometedor.

A continuació, us oferirem un detall de diverses opcions d’emmagatzematge en núvol per substituir el vostre compte hubiC. Atès que molts usuaris de hubiC es van atraure al lloc de servei com a alternativa de Dropbox, ens centrarem especialment en algunes opcions de nínxol que creiem que us agraden, encapçalades per pCloud..

Primer, però, com que no hi ha res més divertit que copsar un cavall mort, parlem una mica més sobre per què hubiC es va mossegar el més gran.

Millors alternatives de HubiC 2020

El que va provocar l’aturada del hubiC

Llegiu la nostra revisió de hubiC i veureu que hem tingut problemes amb una solució d’emmagatzematge en núvol. Si bé OVH és una potència global en la indústria del núvol, la companyia clarament no ha fet cap esforç per aconseguir que hubiC sigui realment digne de valor..

Potser el millor indicador del desinterès d’OVH va ser el fet que no hi havia cap canal de suport directe per als usuaris de hubiC: no hi havia assistència telefònica, ni xat en directe i ni tan sols una adreça de correu electrònic. L’únic mitjà per obtenir ajuda era un fòrum d’usuaris que no s’utilitzava mai.

Un cop més, 25 GB d’emmagatzematge gratuït és una oferta que no trobareu inclosa en un altre lloc, ara que MEGA ha centrat l’oferta de 50 GB. Encara més impressionant va ser el pla d’emmagatzematge de 10TB de hubiC per una mica més de 50 dòlars anuals. És a dir deu vegades la quantitat d’emmagatzematge que obteniu amb Dropbox (consulteu la nostra revisió de Dropbox) per menys de la meitat del cost.

Resulta, però, que hi ha una raó per la qual hubiC va llançar tant d’emmagatzematge en núvol als usuaris. De fet, hi ha diversos motius: lenta sincronització d’arxius, aplicacions mòbils amb buggy i funcions pobres de compartir fitxers a la llista.

Per afegir els problemes, hubiC no era tan segur. El servei no només va oferir un xifrat de coneixement zero, que és un dèficit comú – HubiC ni tan sols va xifrar les dades en repòs al núvol.

Per a un món en què la ciberdelinqüència està en augment, és un pecat força imperdonable al mercat d’emmagatzematge en núvol d’avui (tot i que es compromet amb OneDrive Personal i Amazon Drive).

Altres funcions que faltaven eren l’autenticació de dos factors, les previsualitzacions de fitxers, la versionada, la retenció de fitxers suprimits i el suport de WebDAV: totes les funcions que espereu trobar en una solució moderna d’emmagatzematge en núvol..

El resultat final, és a dir, el final de HubiC, va ser el que, francament, esperem aquí a Cloudwards.net des de feia uns quants anys. Per descomptat, també vam trobar que el proveïdor de còpia de seguretat en línia Degoo (llegiu la nostra revisió de Degoo) primer es multiplicaria, però encara ho considerem com a “així ho he dit”.

Les millors alternatives hubiC

No serveix de res plorar sobre la llet vessada. Si bé no hi ha tantes solucions d’emmagatzematge en núvol tan bones com desitgem, encara hi ha més que suficient per trobar una alternativa hubiC adequada.

Tenint en compte que molts usuaris de hubiC estan probablement bloquejats amb el servei d’emmagatzematge gratuït, potser voldreu donar una lectura següent al nostre millor article d’emmagatzematge en núvol gratuït. De fet, hubiC s’esmenta en aquest article, tot i que és una menció “deshonrosa”, sobretot per la seva falta de xifratge de fitxers i el fet que l’empresa mai no va respondre als nostres correus electrònics..

A més, si busqueu la vostra oferta, les nostres millors ofertes d’articles d’emmagatzematge en núvol són un altre article que val la pena consultar. Tanmateix, trobareu moltes de les mateixes opcions que es mostren a continuació, començant per la nostra selecció superior com a substitució de hubiC, pCloud.

1. pCloud

Com que hubiC va adoptar un enfocament tan descuidat per salvaguardar fitxers, vam decidir començar la nostra llista amb un servei que majoritàriament fa de seguretat. Tots els fitxers emmagatzemats amb pCloud es xifren tant en trànsit com en repòs mitjançant AES-256, un protocol de xifratge que és àmpliament considerat com el més segur en ús, almenys comercialment.

Millor encara, amb pCloud es pot comprar un xifrat de coneixement zero com a complement. Es diu Crypto, el complement té un cost addicional (consulteu la nostra revisió de pCloud per esbrinar quant), però val la pena. El xifrat de coneixement zero significa que els vostres fitxers estan protegits des del moment en què deixen l’ordinador fins que els torneu a baixar, i ningú més que podeu desxifrar-los.

pCloud no us proporciona gairebé tant emmagatzematge en núvol gratuït com hubiC, però els 10 GB que us proporciona són força bons, independentment. pCloud també té un programa de derivació decent, que us proporcionarà un gigabyte addicional per inscripció, però si no us ve de gust posar-vos en obra, els plans de preus també són assequibles..

Podeu registrar-vos per 500 GB d’emmagatzematge al núvol per només 5 dòlars al mes o obtenir una suma total de 2 TB per 8 dòlars. pCloud també ofereix ara plans de vida gratuïts per a aquells que estiguin realment connectats al servei.

Tot i que no és un tracte tan generós com el hubiC en termes de diners per emmagatzemar, pCloud proporciona la majoria de les funcions que faltava hubiC, la qual cosa va acabar amb la desaparició. Inclou la versió de fitxers i les previsualitzacions de fitxers. Fins i tot podeu transmetre música i pel·lícules amb pCloud, convertint-lo en el nostre emmagatzematge en núvol preferit de fotos i vídeos.

La nostra única precaució amb pCloud és que el servei no ofereix autenticació de dos factors. Si us preocupa, potser voldreu considerar la nostra tria al tercer lloc, Sync.com, un servei que considerem el millor servei d’emmagatzematge en núvol de coneixement zero en general.

2. MEGA

Per a aquells que guardin emmagatzematge gratuït sobretot, MEGA podria ajustar-se a la factura. Si bé el servei ja no ofereix 50 GB d’emmagatzematge gratuït com abans, els 15 GB que li proporcionen són millors que la majoria, sobretot ara que el hubiC ja no està en funcionament.

Amb referències i realitzant determinades accions com baixar l’aplicació MEGA Android, podreu obtenir encara més, tot i que qualsevol emmagatzematge de bonus desapareix al cap d’un any.

En general, MEGA és un servei al qual hem tornat i no pas aquí, a Cloudwards.net. D’una banda, algunes de les seves característiques semblen una mica implementades, com la mecànica per compartir arxius. Tot i això, MEGA també proporciona una gran seguretat i bones característiques de gestió de fitxers.

Recentment hem actualitzat la nostra revisió de MEGA per orientar-nos cap a un favor, sobretot perquè finalment vam decidir que era hora de donar una passada a MEGA sobre els seus vincles anteriors amb la controvertida Kim Dotcom i la inestabilitat que representés..

Una de les millors coses sobre MEGA, a part d’un generós emmagatzematge gratuït, és que, a diferència de pCloud, no haureu de pagar més per xifrar el coneixement zero: és una característica estàndard del servei. Tanmateix, també pensem que pCloud proporciona un millor valor, almenys a la gamma baixa.

1 TB d’emmagatzematge amb MEGA costa més de 3 dòlars més de 2 TB d’emmagatzematge pCloud. Tanmateix, per a aquells que necessiten més espai, MEGA també ofereix plans de 4TB i 8TB més barats del que trobareu en qualsevol altre lloc ara que el sol de HubiC es posa.

Com pCloud, MEGA decepciona en no oferir autenticació de dos factors, però és encara més segur que el hubiC, així que hi ha. Altres avantatges del servei respecte a hubiC inclouen les previsualitzacions de fitxers, la reproducció de música i vídeo i la versió de fitxers.

3. Sync.com

En molts sentits, Sync.com és la millor recomanació d’aquesta llista d’alternatives hubiC. Com pCloud, 2 TB d’emmagatzematge costa només 8 dòlars al mes. A diferència de pCloud, el xifrat de coneixement zero és gratuït, tal com es parla en la nostra revisió de Sync.com.

En general, de fet, estem bastant segurs en la nostra avaluació que Sync.com és el servei d’emmagatzematge en núvol més segur disponible avui, almenys per a ús domèstic. A més del xifrat a prova de bales, Sync.com adopta una acurada aproximació per compartir fitxers que ens agrada molt.

Aquest enfocament inclou opcions com la protecció de contrasenya i les dates de caducitat dels enllaços, prou rares entre els proveïdors de núvol. A més, també podeu definir límits de baixada d’enllaços i proporcionar enllaços de càrrega que altres poden utilitzar per afegir fitxers al vostre compte d’emmagatzematge. Aquestes funcions són la raó per la qual situem Sync.com en el millor emmagatzematge en núvol per compartir arxius.

A l’inconvenient, només obtindreu 5 GB d’espai gratuït amb Sync.com, tot i que l’empresa us permetrà fer referències il·limitades per a 1 GB de més cada una. A més, com que Sync.com està tan bloquejat, les visualitzacions prèvies dels fitxers i la transmissió de suports no són possibles des de la seva interfície web.

4. IDrive

Inclouem IDrive a aquesta llista tot i que és més una còpia de seguretat en línia que emmagatzematge al núvol. El motiu d’això és que hubiC també tenia capacitats de còpia de seguretat en línia, tot i que era realment terrible aquest objectiu. (Si no teniu clar el tema, tenim un article on es detallen les diferències entre la còpia de seguretat en línia i l’emmagatzematge al núvol).

IDrive proporciona 2 TB de còpia de seguretat en línia i 2TB addicionals d’emmagatzematge en núvol per al voltant de 5 dòlars al mes. Això és un gran paper.

IDrive també ofereix moltes de les funcions que permeten una bona còpia de seguretat en línia i emmagatzematge en núvol, cosa que el converteix en potser el millor servei de “crucament” que hi ha. Per a còpies de seguretat en línia, que inclou la planificació de còpies de seguretat, còpia de fitxers a nivell de bloc, còpia de seguretat de disc extern i altres funcions que no disposaven de hubiC.

Per a l’emmagatzematge en núvol, inclou tant funcions de sincronització de fitxers com de compartir fitxers. IDrive també és més segur que el hubiC, proporcionant una opció per a xifrat de final a extrem privat, així com l’autenticació de dos factors. Cobrim totes aquestes funcions en la nostra revisió IDrive. Tanmateix, si la còpia de seguretat en línia és la vostra principal necessitat, podeu llegir millor la nostra guia de còpies de seguretat en línia.

Podeu provar IDrive amb un compte gratuït de 5 GB, que serà suficient per a l’emmagatzematge al núvol, però probablement no us ajudarà amb les necessitats de còpia de seguretat.

5. Google Drive (aviat serà Google One)

Google Drive trenca el tema de la seguretat que hem centrat en algunes amb les nostres quatre primeres opcions. Google Drive no ofereix xifrat privat privat. A més, segons el que podeu llegir a la nostra revisió de Google Drive, hi ha molt bones possibilitats que el departament de màrqueting de Google escaneixi els vostres fitxers per crear un perfil per orientar-vos millor amb anuncis rellevants..

A més de tot, al llarg de la dècada passada, Google ha estat sovint relacionat amb l’NSA.

Tanmateix, Google almenys xifra les dades en repòs, a diferència de hubiC. Addicionalment, el servei és compatible amb un programari de xifrat de tercers coneixements zero, en particular Boxcryptor, que tractem en una revisió separat de Boxcryptor.

Això significa que podeu assegurar-vos que si no us interessa posar una mica de feina. Si ho feu, probablement val la pena comptar amb Google Drive més que la majoria d’altres opcions d’emmagatzematge en núvol mainstream gràcies a excel·lents integracions de col·laboració com Google Docs.

Google també us oferirà 15 GB d’emmagatzematge de Google Drive només per crear un compte de Google, cosa que pràcticament heu de fer si sou un usuari d’Android. Per a aquells que necessitin més emmagatzematge, Google disposa de diversos plans de preus, inclosos un pla de 2 100 GBP de 2 dòlars.

Tot i que actualment, 1TB d’emmagatzematge costa 10 dòlars al mes, Google Drive s’està tornant a distribuir a Google One durant el 2018, període durant el qual duplicarà l’oferta a 2TB. Això la converteix en una de les millors ofertes i no ens estranyaria que vegin més serveis d’emmagatzematge en núvol a la ruta del hubiC (ens veiem més endavant, Dropbox?).

Mencions d’honor

Per descomptat, hi ha altres opcions d’emmagatzematge al núvol per substituir hubiC. Per a aquells que els agrada que el hubiC es basés en la UE favorable a la privacitat, que ara protegeix els ciutadans amb el recent GDPR GDPR, Tresorit és una elecció fantàstica, encara que costosa. S’adapta a Sync.com de la majoria de maneres diferents del valor, de fet, com podeu llegir a la nostra revisió de Tresorit.

Una altra opció és fer una alternativa realment seleccionant un servei d’emmagatzematge personalitzat d’emmagatzematge. La PIME proporciona programari de sincronització i compartició de fitxers, però us permet triar el núvol que vulgueu per combinar-lo.

Tal com s’explica a la nostra revisió d’emmagatzematge fàcil, les opcions per incloure serveis d’infraestructura de núvol com Amazon S3 i Rackspace Cloud Files. Wasabi també és compatible amb el pressupost, un IEAS de núvols que tractem a la nostra revisió completa de Wasabi.

Pensaments finals

L’elecció és un servei d’emmagatzematge en núvol nou per substituir hubiC. Tot i que no trobareu moltes opcions amb 25 GB d’emmagatzematge gratuït i no trobareu cap oferta de 10 TB d’emmagatzematge per al cost d’una novel·la de paper, hi trobareu molts serveis molt més capaços que els hubiC, i fins i tot disposats per respondre també als vostres correus electrònics.

El més difícil pot ser que les vostres dades siguin de hubiC al vostre nou emmagatzematge escollit, especialment si teniu la intenció d’inscriure-vos a més d’un en substitució. Per aquesta part, us recomanem que proveu a MultCloud.

MultCloud és un servei de transferència de núvol a núvol que recentment hem revisat en profunditat (consulteu la nostra revisió de MultCloud) que funciona amb hubiC i diverses altres opcions d’emmagatzematge en núvol, inclosa la nostra millor opció per substituir hubiC, pCloud (però no Sync.com, per desgràcia. ).

Amb això, oferim a HubiC un comiat lleugerament ambivalent. Lamentarem el final d’una època, però bé … Potser lamentarem el que podria haver estat en aquest cas.

No dubteu a deixar els vostres propis suggeriments per a alternatives de hubiC a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me