Millor VPN de Kodi el 2020

Kodi és una plataforma de centre de mitjans de codi obert, amb un especial interès en la transmissió en streaming; Transmetre contingut amb drets d’autor, és a dir. Kodi està carregat de pirateria i, mentre que el seu ús previst no cau en aquesta categoria, és a l’origen de molts usuaris. Amb qualsevol de les nostres millors VPN per a Kodi, però, podeu evitar aquests problemes legals.


Tot el poder d’una VPN es pot aprofitar quan s’aconsegueix amb Kodi. Complements com Covenant o Elysium contenen una biblioteca de pel·lícules i programes de televisió, tots disponibles per a reproduir-los immediatament. Tot i que sembli prou innocent, encara participeu en una acció il·legal, per molt que siguin els vostres mitjans.

Un advocat no us llançarà una carta d’infracció dels drets d’autor al correu electrònic quan utilitza una VPN, i aquest és l’avantatge evident, però també n’hi ha d’altres. Els nostres millors complements esportius Kodi, per exemple, inclouen jocs de tot el món. En funció de la vostra regió, és possible que no pugueu veure aquests jocs ni fer comentaris sobre aquest tema.

Les empreses de geoblocatge, com se sap, són utilitzades per evitar que un país accedeixi al contingut d’un altre. Netflix només mostra la casa de les targetes en determinats llocs i els residents que no són del Regne Unit estan bloquejats fora de la BBC iPlayer.

Una VPN eludeix aquests blocs. En lloc que es mostri la vostra ubicació, podeu connectar-vos a qualsevol dels servidors de la xarxa per mostrar-la. Els millors proveïdors de VPN tenen una gran selecció de servidors de tot el món que atorguen accés a contingut a l’estranger.

Amb aquestes prop de milers de paraules següents, us guiarem a través de les millors VPN de Kodi i per què heu de tenir-ne un. ExpressVPN és el millor de les nostres revisions VPN per evitar geoblocs mentre manteniu un flux continu, per la qual cosa feu un cop d’ull amb molta atenció quan escolliu la més adequada.

5 millors millors VPN per a Kodi 2020

El que fa que una VPN sigui la millor per a Kodi

Podeu triar qualsevol VPN de l’Ol i estar al vostre camí, però probablement haureu de tenir problemes. Ja veieu, les VPN arriben a la velocitat d’internet quan us connecteu a ells, no importa el benefici del proveïdor i això no funciona bé amb Kodi.

Els complements busquen una llista de fonts de safareig, cadascuna amb credibilitat constant, de manera que no hi ha manera de saber si un determinat flux es carregarà ràpidament o no. Heu d’utilitzar la VPN més ràpida possible amb Kodi, tret que us agradi veure un cercle girant tot el dia.

Normalment això vol dir una àmplia xarxa de servidors, que té un altre avantatge significatiu per a Kodi: podeu deixar de banda els geoblocs només si hi ha un servidor a la ubicació que intenteu fer malbé. Si voleu fer rugbi des de Zimbabwe, haureu de connectar-vos a un servidor de Sud-àfrica.

El més important, però, hem tingut present la seguretat. Se suposa que una VPN us protegeix en cas que hi hagi disputes legals quan utilitzeu Kodi. Va vestit d’una altra manera, però la transmissió de Kodi continua sent pirateria.

Per això, ens vam assegurar que cada proveïdor va mantenir una política estricta de registre sense registres, de manera que no hi ha cap registre que us connectés en primer lloc. Et presentaràs completament incògnit perquè puguis reproduir el contingut mentre els advocats debaten si Kodi és legal o no.

1. Millor VPN per a Kodi: ExpressVPN

ExpressVPN és la millor VPN per a qualsevol cosa (inclosa la nostra millor VPN per Netflix si la legalitat és un problema) i Kodi no és una excepció. Els servidors de 94 països diferents fan que els geoblocs siguin fàcils de desviar, ben situats en els centres multimèdia del món. És car, però proporciona tot el que podríeu desitjar amb una VPN per a Kodi.

La velocitat és el més impressionant, però. Es va observar, com a màxim, un descens del 10 per cent de les velocitats en la connexió. És enorme per a Kodi, especialment amb l’objectiu d’un flux fluix de 1080p. Amb ExpressVPN, és poc probable que notis una diferència.

També hi ha una xarxa de servidors massiva per fer una còpia de seguretat. Podeu reproduir tots els esports internacionals que vulgueu o trobar una versió coreana de la darrera pel·lícula de Marvel sense tenir en compte la ubicació.

Altres motius ens agraden ExpressVPN

Tot i això, hi ha molt més que li agrada sobre el servei. Té aplicacions per a mòbils i d’escriptori incloses amb cada pla perquè pugueu xifrar totes les vostres connexions. Per a Kodi, hi ha una aplicació que podeu instal·lar directament a la casella o una al vostre encaminador per a tot el trànsit de la vostra xarxa local..

L’empresa té la seva seu a les Illes Verges Britàniques i és la millor del negoci per a encriptació. Fins i tot a la Xina on els mètodes de detecció de VPN són avançats, ExpressVPN vola sota el radar.

Combina aquesta amb una política estricta sense registres i estàs protegit de qualsevol tipus de persecució per infracció dels drets d’autor.

ExpressVPN és el millor dels millors, amb una selecció massiva de servidors, una gran seguretat i cap sacrifici a les velocitats. Tècniques es regalaran per la quantitat d’opcions i l’atenció al detall del servei malgrat el seu cost. Llegiu la nostra ressenya ExpressVPN per veure com arrodoneix l’espectre VPN o simplement proveu el servei amb una garantia de devolució de 30 dies.

2. NordVPN

NordVPN redueix les opcions que ExpressVPN té, però en guanyar un punt de preu inferior i connexions més simultànies. No obtindreu una llista extensa de servidors, però encara hi ha servidors en 60 països diferents.

Aquests 60 països diferents alberguen més de 5.000 servidors. Tot i que no optimitzeu les velocitats en funció de la ubicació tant com ExpressVPN, hi ha moltes opcions per evitar els geoblocs.

Tanmateix, la velocitat es basa en la manca de servidors. ExpressVPN no garantirà més d’un descens del 10 per cent, cosa que el farà comparable a la vostra connexió de casa. NordVPN pot mantenir velocitats per transmetre Kodi sense pauses al vídeo, però no té la possibilitat de fer tasques com el joc en línia.

Concretament per a Kodi, el servei no suposa cap problema. Els fluxos per a BBC iPlayer o Covenant passen de forma ràpida a poc a poc, fins i tot a 1080p, per la qual cosa Nord és un dels nostres millors VPN per a BBC iPlayer..

Altres motius ens agrada NordVPN

NordVPN cobreix totes les bases amb aplicacions per a Windows, iOS, macOS i Android de forma nativa. Hi ha una aplicació per a Linux, però s’ha d’instal·lar manualment, un procés llarg, sobretot si la vostra màquina Linux és un encaminador..

No esteu protegits de qualsevol problema legal. NordVPN té la seu a Panamà, un país que no té llei sobre els serveis d’internet per mantenir els registres i s’aprofita al màxim. Manté una política estricta sense registres, amb xifratge AES de 256 bits per garantir que esteu protegit durant i després del fet.

Podeu llegir la nostra revisió de NordVPN per veure si el servei és adequat per a vosaltres, o bé simplement provar-lo. Hi ha una garantia de devolució de 30 dies com ExpressVPN, però el preu és prou baix de totes maneres.

3. Accés a Internet privat

L’accés a Internet privat, o PIA, és una de les opcions VPN més populars actuals del mercat. Té un disseny minimalista que permet als novells un punt d’entrada fàcil, amb prou opcions perquè els techies també puguin gaudir. També és la nostra millor VPN per Linux a causa del seu excel·lent client i un bon procés d’instal·lació.

Hi ha més de 3.000 servidors ubicats a 32 països diferents del món, de manera que no tindreu cap problema en navegar per la majoria de geoblocs. Si bé les bases estan cobertes allà, les velocitats fan un cop d’èxit.

Tot i que no tant com NordVPN. PIA es troba entre ExpressVPN i NordVPN en termes de velocitat, però segueix fent una immersió digna, però no és una cosa que afecti gran part del que feu en línia. A Kodi, encara rebreu fluxos sense problemes de memòria intermèdia la majoria de vegades.

Altres motius ens agrada l’accés a Internet privat

El sorteig principal és el preu. PIA està molt lluny de les tarifes de ExpressVPN amb fins a cinc connexions simultànies, el pagament mitjançant BitCoin i l’amplada de banda il·limitada. Fins i tot podeu fer servir aquestes vuit targetes de regal Starbucks que heu rebut com a regals per pagar, que és una bona manera d’esborrar la massa.

Configura instantàniament, no guarda registres i protegeix tot el que feu en línia. Llegiu la nostra ressenya PIA per obtenir més informació o registreu-vos ara amb una garantia de devolució de set dies.

4. CyberGhost

CyberGhost té més de 4.000 servidors a la seva xarxa, i Kodi n’aprofita tot això. Els servidors es redueixen a sis continents, amb un focus especial al Regne Unit, per la qual cosa iPlayer és completament viable per a països de fora del país.

La velocitat també és bona. És important triar un servidor amb el mínim nombre d’usuaris possibles per obtenir un flux continu amb Kodi, però de totes maneres hem vist petits problemes. És possible que hàgiu de cavar una mica més en triar un servidor, però l’avantatge de Kodi és enorme.

Utilitza un sistema anti-empremta digital de manera que no es pot rastrejar res del que es faci. L’empremta digital del navegador és una de les formes més difícils de fer el seguiment, especialment amb la manca d’opcions a Kodi. Aquest sistema significa que, fins i tot quan estigueu connectats de forma remota, no us hi tornarà res.

Altres motius ens agrada CyberGhost

CyberGhost és un dels millors en matèria de privadesa. Cada any publiquen un informe de transparència on es detallen coses com el nombre de consultes aplicades per la llei i les sol·licituds de DMCA. El seu cor es troba al lloc correcte i s’hauria de felicitar a CyberGhost per això.

Hi ha aplicacions per a tots els sistemes operatius principals, inclosos iOS, Windows, macOS i Android. La instal·lació és possible a Linux, però s’ha de fer manualment. Si bé el procés es porta una bona estona, CyberGhost té una extensa redacció detallant com fer-ho.

Tot i que les opcions d’ExpressVPN i el preu baix de PIA no es troben aquí al centre, CyberGhost segueix sent un servei excel·lent que proporciona molt valor a Kodi. Podeu llegir la nostra crítica de CyberGhost per obtenir més informació o bé accedir directament amb una garantia de devolució.

5. IPVanish

IPVanish arriba a la majoria de les àrees adequades, amb un fort focus en l’anonimat, una interfície i servidors dissenyats meravellosament a tot el món. Vol que l’utilitzeu per a Kodi, amb articles detallats que expliquen com configurar-lo directament a la caixa.

La censura és fàcil de desplaçar-se amb una xarxa de més de 1.000 servidors en més de 75 ubicacions. Tots els grans esports mediàtics tenen èxits. Independentment de la ubicació o del que intenteu reproduir, podeu fer-ho amb IPVanish.

Per Kodi específicament, IPVanish té una aplicació per a Amazon TV Fire. Com que podeu tornar a carregar Kodi al dispositiu, aquesta és una de les maneres més fàcils de configurar i utilitzar una VPN sense instal·lació manual..  

Altres motius ens agraden IPVanish

La interfície és especialment impressionant. L’aplicació mostra tots els servidors disponibles i les ubicacions de cadascun, amb les opcions suggerides en funció del lloc on esteu ubicats. Encara podeu cercar i triar per si mateix, amb filtres per regió, paraules clau i molt més.

Les aplicacions per a iOS i Android porten aquest meravellós disseny, optimitzat per a les dues plataformes mòbils. Es tracta d’un àmbit on molts altres proveïdors VPN no tenen res, així que és bo veure amb IPVanish.

Els preus són d’alt nivell, però IPVanish té una garantia de devolució de set dies si voleu saltar a la cabina i provar el servei per si mateix. Si necessiteu una mica més de temps per reflexionar, assegureu-vos de llegir la nostra revisió d’IPVanish per obtenir més informació sobre el perquè del servei és tan bo.

Conclusió

Els dies salvatges de l’oest de Kodi potser seran ben aviat, però les VPNs ofereixen una manera de gaudir encara de la plataforma de reproducció. Fora d’això, una VPN mantindrà tot allò que facis en línia de forma anònima, un enorme avantatge amb o sense Kodi, especialment als Estats.

Ara que teniu un balanceig VPN, assegureu-vos de consultar el nostre arxiu Kodi on tenim tutorials, millors llistes i molt més. Quin proveïdor de VPN heu triat? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map