Millor programari de gravació de pantalla

El programari d’enregistrament de pantalla us permet fer una captura del monitor i compartir-lo amb el món. Tant si es tracta d’un flux de jocs, una presentació per a una oficina o una conferència de vídeo per als estudiants, el programari d’enregistrament de pantalla és primordial en la manera en què ara compartim informació.


Tot i això, no totes les peces es creen iguals. Alguns tenen filigranes no dolents o una manca d’opcions d’exportació. Aquí a Cloudwards.net, vam analitzar el millor programari d’enregistrament de pantalla per determinar quin és el que proporciona més potència, al preu més baix, alhora que també és fàcil d’utilitzar.

Continua llegint per veure les nostres recomanacions i per què l’hem escollit. Si encara quedeu imatges seguides, llegiu la nostra peça al millor programari de captura de pantalla.

El que fa que el programari de gravació de pantalla sigui bo?

Hi ha una gran quantitat d’opcions de registre de pantalla, des del freeware fins al donationware fins al crapware i tot el que hi ha entremig. El malbaratament de tot això pot ser una tasca, tenint en compte que el programari té com a finalitat realitzar una tasca, però sovint realitza moltes altres.

És el que vam mirar primer, que el programari es podia desenvolupar pel seu compte sense cap funció addicional. Per exemple, molts hi afegeixen editors de vídeo que són maldestres, amb interfícies que semblen MS Paint més que Premiere. Tot i que us oferirem algunes opcions en aquesta llista que inclouen editors de vídeo, cadascun d’ells pot fer-ho de la seva manera.

A continuació, es va mirar el cost. Tenint en compte que són sovint una altra eina, no han de tenir una etiqueta de preu massa elevada, especialment per a funcions que no són ideals. Vam mirar un programari que o bé tenia una versió gratuïta o era molt barat, intentant saltar-nos de les opcions amb una quantitat excessiva de bloatware inclòs.

Tot i que els editors de vídeo no van afegir molt a les puntuacions, vam mirar les funcions incloses amb cada programari. Es van tractar principalment de funcions que van ajudar durant la gravació i no a la publicació. Per exemple, la possibilitat d’afegir superposicions o de gravar imatge en imatge es va classificar molt entre les nostres consideracions.

Per últim, es va mirar la usabilitat. La capacitat d’obrir el programari i començar a gravar ràpidament va ser important, sense que es necessiti una configuració àmplia per obtenir l’aspecte desitjat. Pot ser que hagueu d’aprofundir en profunditat per desbloquejar tota la potència, però la usabilitat de la base continua sent senzilla.

Camtasia

Camtasia és el programari més car d’aquesta llista, però també és el millor. Aquesta és una de les rares ocasions en què l’editor de vídeo inclòs és força bo, permetent-vos capturar diverses pistes d’àudio i vídeo i ajuntar-les en un sol lloc.

El que fa que la seva implementació funcioni tan bé és que l’editor de vídeo i la captura de porcions del programari es trobin en diferents llocs. Un cop que accediu al mode de gravació de pantalla, l’editor desapareix, de manera que no esteu fent malabars a les finestres.

Vostè té l’opció de gravar tota la pantalla o només una finestra particular. Aquesta petita característica és molt útil. Prendre, per exemple, un educador que hagi de capturar la pantalla per fer una conferència. Podien capturar part de la pantalla mentre tenien notes de lliçons en una altra part.

És probable que sigui un escenari probable, ja que tenint en compte que Camtasia et permet deixar presentacions de PowerPoint directament al programari. Seleccioneu les diapositives que vulgueu i les importa i, a continuació, podeu col·locar la vostra càmera web o qualsevol altre suport a la part superior.

Hi ha moltes funcions que inclouen Camtasia, com ara anotacions, pulsacions de teclat i ratolí i renderització de vídeo 4K. El programari és car, però inclou tot el que necessiteu per portar-vos des de la gravació fins a l’exportació.

TinyTake

TinyTake és més barat i despullat que Camtasia, però tot i així ofereix moltes funcions. L’aplicació base és totalment gratuïta, però només per a ús personal. Per a qualsevol empresa comercial, haureu de comprar una subscripció.

Al principi, no érem fan d’aquest model, tenint en compte que TinyTake limita els temps de gravació de la pantalla. Tot i això, els plans funcionen molt bé i inclouen funcions addicionals com l’emmagatzematge en núvol per endolcir el pot (tot i que res a la lliga dels nostres millors proveïdors d’emmagatzematge en núvol).

Aquest programari s’adapta millor a aquells que necessiten quelcom ràpid sense massa temps ni esforç. Camtasia és molt més potent, però també triga molt a aprendre’s. No és el cas aquí. La interfície és senzilla, cosa que comporta una quantitat limitada d’opcions, però confusions molt menys.

A causa de les opcions limitades i els registres, TinyTake s’adapta als que necessiten fer vídeos petits. A diferència de Camtasia, on algú podria gravar un tutorial de quatre hores, TinyTake es centra en la gravació de trossos de mida picada que, tenint en compte, significa que el nom és molt adequat.

GoPlay

GoPlay es troba entre les dues primeres opcions a l’hora d’estructura i característiques de preus. Aquest programari d’enregistrament de pantalla es centra principalment en jocs, però podeu utilitzar-lo amb qualsevol aplicació. És compatible amb tots els jocs 3D / OpenGL, així com títols per a mòbils, per la qual cosa hauríeu de tenir cobert.

No hi ha tantes funcions durant la gravació, però. Encara podeu seleccionar una àrea de la pantalla i capturar la càmera web, però GoPlay no inclou funcions com la gravació de pulsacions de teclat i les anotacions.

El que aneu aconseguint és la captura completa de 4K a 60 fotogrames per segon. Per als jugadors que capturen el seu joc, això és enorme, ja que ara YouTube permet el contingut de 4K60p de forma nativa. Un cop acabis l’edició, també pots penjar directament a YouTube en lloc d’exportar i passar pel procés per separat.

L’editor inclòs aquí és el que mira millor a la llista, però no tan potent com Camtasia. Podeu afegir filtres, transicions i, fins i tot, manipular la velocitat, que són característiques impressionants, però no aquelles que fan una diferència considerable. El gruix del que fa aquest editor és el que ajunta els clips i, per tant, no es pot causar cap culpa.

GoPlay ofereix una versió gratuïta del programari, però amb limitacions estrictes. Només podeu gravar fins a 10 minuts a la vegada, a 720p, amb una filigrana. La versió completa és inferior a 100 dòlars per una llicència de per vida i fins i tot és més barata si opteu per un pla anual, per la qual cosa té sentit només picar la bala per això.

XSplit

Un altre programari dirigit als jugadors, XSplit és una potent aplicació de gravació de pantalla que té usos molt fora del seu públic objectiu. S’ha centrat molt més en el costat de la producció del procés i no del costat de l’edició, per la qual cosa recomanem un editor extern, tot i que no és necessari.

La integrada funciona principalment per dividir clips separats entre si. Hi ha l’opció de pujar directament a YouTube o a les xarxes socials, però no trobareu la flexibilitat d’altres aplicacions d’aquesta llista.

Tanmateix, realment no és un problema, perquè XSplit us permet fer moltes coses amb anterioritat. Una interfície d’estratègia senzilla permet col·locar superposicions, captura de càmeres web i molt més en el fotograma abans de batre el registre. Hi ha fins i tot una opció per eliminar els fons de pantalla verda d’una càmera web.

Es pot fer encara més quan es combina el programari amb els plugins. La botiga de complements de XSplit us permet personalitzar la interfície a les vostres necessitats i afegir elements d’escena nous segons els necessiteu. Per exemple, els streamers de Twitch poden afegir una llista emergent personalitzada de les donacions o una llista de subscriptors que es presenta. Aquí hi ha un munt de possibilitats i s’actualitza contínuament de manera que sempre teniu alguna cosa nova a provar.  

XSplit s’apunta cap als jugadors, però també és un programari competent en altres àrees. Es presenta completament a la portada i li falta una mica al darrere. Tot i que, de vegades és millor capturar l’escena per primera vegada en lloc d’intentar combinar-la més endavant.

OBS

OBS, o programari Open Broadcast, és fidel al seu nom. És un programari gratuït de gravació de pantalla oberta, amb moltes opcions i molts plugins per arrencar.

És com XSplit menys l’editor de vídeo i la interfície elegant. Tanmateix, teniu les mateixes opcions per elaborar la vostra escena. Hi ha opcions per situar la càmera web, afegir encavalcaments estàtics i capturar només les zones seleccionades de la pantalla.

No hi ha cap editor de vídeo, però és perquè realment no en necessiteu cap. Com el seu nom indica, aquest programari està enfocat a la transmissió, el que significa que podeu configurar canvis d’escena en les tecles de control ràpides per fer-ne l’edició..

Es coneix com a “manera d’estudi” i us permet previsualitzar fins a vuit fonts alhora i canviar entre elles segons sigui necessari. Els fluxos en viu que necessiten una càmera i una captura de pantalla, per exemple, poden aprofitar el poder de l’OBS per aconseguir-ho.

No cal que l’utilitzeu només per emetre’s. La gravació de pantalla senzilla és el centre de l’OBS, i això aconsegueix que sense llançar massa opcions a la cara. També és completament gratuït, així que el millor és descarregar-lo i provar-ho per tu mateix.

Conclusió

El programari d’enregistrament de pantalla sovint es veu afectat per infundació, poc efectiu per dur a terme una tasca a la qual està pensat o trencat per un editor incomplet. Aquests programes trenquen aquesta tendència, encaixen amb editors funcionals, interfícies intuïtives i moltes funcions per portar-vos de registre a exportació.

Quin programari heu descarregat? Té alguna opció que hem perdut? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map