Millor programari de creació d’aplicacions – Como Vs. Appy Pie Vs. Bon perruquer

Fer aplicacions és una manera ideal de guanyar diners a les persones que utilitzen telèfons intel·ligents i tauletes, no només per buscar informació, sinó per fer compres, reservar entrades i fer gairebé qualsevol cosa imaginable..


La creació d’una aplicació personal o de petita empresa a través d’un desenvolupador costarà molt probablement un braç i una cama. Una excel·lent solució alternativa és crear un mateix, amb un creador d’aplicacions, que no només estan fàcilment disponibles, sinó que també són fàcils d’utilitzar.

Però, quin és el millor fabricant d’aplicacions per aquí? En aquest article, compararé el millor programari de creació d’aplicacions per crear aplicacions personals o empresarials per a Android i iOS, sense necessitat de serioses habilitats de codificació.

L’objectiu aquí és permetre-vos triar un fabricant d’aplicacions que s’adapti millor als vostres requisits de desenvolupament.

Taula de continguts:

Criteris per a l’elecció del programari de creació d’aplicacions

Primerament, anem a fer una llista de les coses més importants a buscar quan escolliu el millor fabricant d’aplicacions. He seleccionat els criteris d’aquesta llista en funció de l’experiència personal que crea aplicacions.

1. Facilitat d’ús

Quan cerqueu programari de creació d’aplicacions, heu de tenir un que sigui fàcil i fàcil d’utilitzar. Un creador d’aplicacions que ofereix totes les eines o funcions necessàries al tauler té com a resultat un procés de creació molt fàcil.

El programari que requereix molta recerca per realitzar tasques bàsiques, com ara penjar un logotip o enllaçar-se a Google Analytics, no serveix per a la persona mitjana.

Necessiteu un creador d’aplicacions que es pugui utilitzar amb facilitat i sense saber-ho, o haver d’aprendre massa codi.

2. Plantilles i funcionalitat

La majoria de plantilles disponibles als creadors d’aplicacions tenen diverses funcions integrades.

Tanmateix, és important no tenir pressa a l’hora d’escollir-ne l’únic adequat, ja que primer haureu de passar per totes les plantilles disponibles..

La idea és seleccionar una plantilla de bon aspecte que compleixi moltes funcions bàsiques i avançades, sense haver de dedicar temps a incrustar aquestes funcions.

Tot i que actualment només es requereixen algunes funcions essencials, tingueu en compte el joc a llarg termini i comproveu les funcions avançades disponibles a l’hora de fer la selecció..

També és fonamental veure les revisions dels clients de l’eina que considereu, comprovant no només les seves funcions, sinó explorar-les durant un judici gratuït, mai no afecta.

3. Disponibilitat multiplataforma

Si teniu previst crear una aplicació per a:

Android

iOS 

Windows

Té sentit buscar un creador d’aplicacions que ajudarà a crear tot tipus d’aplicacions. No voldreu acabar creant una aplicació per a Android, només per adonar-vos pocs mesos després que el vostre públic objectiu té molts usuaris d’iOS.

En aquest cas, portar l’aplicació ja feta costarà diners i temps.

Es poden evitar molts mals de cap, desenvolupant-se des del principi.

4. Integració CMS

El fet de tenir integrat un sistema de gestió de continguts des del procés de sortida significa que sempre podreu penjar informació de forma ràpida i senzilla en algunes plataformes.

Trieu un CRM amb el qual us sentiu còmode, i comproveu que el vostre fabricant d’aplicacions el pugui fer servir.

5. Suport CRM

És possible que el treball d’una eina de desenvolupament no s’acabi una vegada que l’aplicació es posa en marxa.

De fet, el veritable repte comença després, ja que més usuaris comencen a utilitzar la seva aplicació i, per mantenir-la al voltant, cal que millori l’experiència de l’usuari.

El programari de gestió de relacions amb els clients és útil aquí, ja que permeten la recollida de dades en temps real relacionades amb la manera en què els clients fan servir l’aplicació. Aquestes dades poden ajudar a planificar estratègies i millorar encara més l’experiència de l’usuari de l’aplicació. El suport del vostre CRM és fonamental perquè la vostra aplicació creïdora d’aplicacions tingui un CRM.

6. Funcions de mitjans socials

En l’era de Facebook i Twitter, tots els programes de desenvolupament haurien d’oferir integració en mitjans socials, per arribar a una àmplia audiència.

Apunteu als creadors d’aplicacions que mantenen els usuaris actualitzats amb notificacions push i augmenten el seu compromís amb l’aplicació, mitjançant programes o concursos de fidelització. Aquestes funcions d’interacció dels usuaris fan un llarg camí per augmentar el nombre de descàrregues d’una aplicació i retenir els clients existents.

Al cap i a la fi, no voleu tenir una aplicació que se suprimeixi en primera instància d’un avís de “memòria completa”.

Comparació dels millors fabricants d’aplicacions

Després d’haver desenvolupat diverses aplicacions pròpies, utilitzant diversos programes de disseny diferents i basat en l’experiència personal, he seleccionat tres que compleixin els requisits de la majoria de la gent.

Ells són:

Como

Appy Pie 

Bon perruquer

Cadascun té els seus inconvenients i avantatges i els he introduït a la taula següent.

Pros i contres:

App MakerSuport a les plataformesMàrqueting per correu electrònicEditor de codi fontMembre gratuït?Importació automàtica del lloc
ComoAndroid, iOS
Appy PieAndroid, iOS, Windows, Blackberry, Amazon Fire
Bon perruquerAndroid, iOS30 dies de prova

Plans de preus:

App MakerPla bàsicPla intermediPla avançat
Como57 dòlars al mes, menys si es paga anualmentN / AN / A
Appy Pie15 $ al mes30 dòlars al mes50 dòlars al mes
Bon perruquer16 dòlars al mes32 dòlars al mes48 dòlars mensuals

Ara que tenim una visió general, fem una ullada més a fons a aquests tres fabricants d’aplicacions.

1. Como

Como és un dels més famosos creadors d’aplicacions de bricolatge, ja que fer una aplicació amb aquesta eina és molt fàcil. Un cop hàgiu iniciat el programa, només heu de seleccionar el tipus d’aplicació que vulgueu crear i Como us proporcionarà una plantilla bàsica corresponent al tipus d’aplicació seleccionat..

Un cop la plantilla estigui preparada, podeu personalitzar-la afegint pàgines noves amb contingut addicional (fotos, mapes, etc.), editant el tema de cada pàgina, carregant un tema o, fins i tot, seleccionant qualsevol dels temes disponibles..

Fins i tot podeu preparar l’aplicació sense tenir un lloc web.

A més, és possible provar algunes funcions de Como amb el seu pla de membres gratuït.

El servei proporciona cinc descàrregues d’aplicacions i permet utilitzar fins a 50 persones al mes. Mitjançant la prova, es permet als usuaris provar les diverses funcions de Como i acostumar-se a la seva interfície.

Moltes de les funcions de Como, com ara:

Notificacions push geo-orientades

Targetes de fidelitat

Cupons exclusius

Opcions de comerç electrònic

Centrem-nos en l’augment de vendes, fidelització i participació en els usuaris. El fabricant d’aplicacions de Como fins i tot proporciona anàlisis avançades per saber quines funcions de l’aplicació funcionen millor.

Per obtenir totes les funcions, podeu optar pels paquets de Como que comencen a partir de 57 dòlars al mes o, si pagueu anualment, 48 dòlars al mes. Fins i tot podeu contractar l’equip de Como per desenvolupar una sola aplicació a un preu fix.

Fortaleses de Como & Debilitats:

   

2. Appy Pie

Appy Pie es troba a la llista per la seva capacitat per crear aplicacions mòbils per a diverses plataformes, com ara:

Android

iOS

Windows

Mora

Amazon Fire

També ofereix plantilles per a un ampli ventall d’indústries.

Igual que Como, Appy Pie és fàcil d’utilitzar i totes les opcions estan disponibles al tauler de control. També encoratja els usuaris a iniciar els seus propis negocis de desenvolupament d’aplicacions i fins i tot proporciona suport mitjançant el servei d’allotjament d’Amazon Drive.

A més, si decidiu no fer cap aplicació, l’equip d’Appy Pie pot crear-ne una per un preu únic.

El pla de preus d’Appy Pie és complet i una mica més barat que el de Como, tot i que cal destacar que ofereixen menys opcions de creació d’aplicacions.

Fortaleses de la Appy Pie & Debilitats:

   

3. Bon Barber

El punt de venda més gran de Good Barber són els més de 70 temes que ofereix per a la creació d’aplicacions.

Si és important fer l’aplicació més atractiva visualment, pot ser que sigui el vostre fabricant d’aplicacions. De les tres aplicacions, és la més agradable per dissenyar-la, encara que manca en altres àrees.

En comparació amb l’eina Como, el preu de Good Barber és molt més assequible, encara que ofereix una funcionalitat menor.

Bons punts forts del Barber & Debilitats:

   

El Veredicte

No és massa difícil trobar el millor fabricant d’aplicacions. Haver utilitzat cadascuna de les eines de creació d’aplicacions comentades anteriorment; Sé que tots tenen una característica que els fa distingir la gent.

Per exemple:

Appy Pie és l’opció més flexible

Good Barber és el concursant més atractiu visual

Como és, en general, el millor fabricant d’aplicacions gràcies a les seves eines completes

A més d’oferir una gran facilitat d’ús, integració de CMS, funcions avançades i personalització amb un editor de codis font, Como també se centra immensament en la participació dels consumidors i en formes de potenciar les vendes..

La qual cosa proporciona suport per al màrqueting per correu electrònic, anuncis de Facebook, targetes de fidelització, etc. Como proporciona una aplicació mòbil rica en funcions i et proporciona eines per fer un seguiment de l’ús de l’aplicació i augmentar l’enginy, de diverses maneres innovadores.

Espero que la informació anterior sobre els millors constructors d’aplicacions resulti útil.

Ja heu fet servir programari Como, Appy Pie, Good Barber o una altra aplicació que faci programari abans? En cas afirmatiu, no dubteu a compartir les vostres experiències o comentaris a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me