Millor emmagatzematge al núvol del Canadà 2020

Si viviu a Amèrica del Nord, és probable que vulgueu emmagatzemar els vostres fitxers en algun lloc que les agències nord-americanes no puguin accedir a ells. Canadà és un candidat principal per això, ja que no disposa de lleis, com la Llei Patriota dels EUA, el CLOUD o el PRISM, que permeten al govern mirar les vostres dades. En aquest article hem seleccionat el millor emmagatzematge en núvol del Canadà, amb Sync.com al primer lloc.


El govern del Canadà està intentant actualitzar les seves lleis perquè coincideixin amb el Reglament general de protecció de dades de la UE i es mantingui el dret a la transferència gratuïta de dades. Aquesta és una gran notícia per a les persones preocupades per la seva privadesa.

A més, l’emmagatzematge de dades al núvol eliminarà el desorden del disc dur, us permetrà compartir i col·laborar amb d’altres i protegir les vostres dades de cops del disc dur..

Abans de començar amb les nostres eleccions, anem a complir els criteris que vam utilitzar per triar el millor emmagatzematge en núvol del Canadà de la nostra millor llista d’emmagatzematge en núvol. Si esteu buscant una còpia de seguretat, llegiu la nostra millor guia de seguretat en línia per al Canadà. Per obtenir una millor idea de la còpia de seguretat i el magatzem, consulteu la diferència.

Millor emmagatzematge al núvol del Canadà 2020

Què és el millor emmagatzematge en núvol del Canadà

Tot i que la vostra privacitat està ben gestionada, la seguretat dels teus fitxers encara està en qüestió. Els pirates informàtics no dubtaran a orientar les vostres dades. Veurem quin tipus de xifratge assegura les vostres dades en trànsit i en repòs. El xifratge privat és la millor manera d’assegurar-vos que només podeu llegir les vostres dades, però el servei ha de tenir una autenticació de dos factors per protegir les vostres credencials.

Una connexió estable i ràpida us ajudarà a carregar i descarregar els vostres fitxers ràpidament. Això també depèn de la proximitat que teniu del servei i del proveïdor de serveis d’Internet. Alguns serveis permeten millorar la vostra connexió canviant la configuració de la transferència i molts utilitzen un algorisme de transferència a nivell de bloc.

No volem que buideu el vostre compte bancari per pagar l’emmagatzematge al núvol, així que ens assegurem d’aprofitar-lo al màxim per obtenir un preu barat. Com més plans estiguin disponibles en el servei, millorran les vostres opcions. Si busqueu una oferta, consulteu les millors ofertes d’emmagatzematge al núvol.

Una experiència d’usuari senzilla és millor que aquella que és complexa i complexa. El millor és no necessitar ser un geni tecnològic per utilitzar un servei d’emmagatzematge al núvol. Veurem quins sistemes operatius admeten els serveis, així com quines són les seves interfícies agradables i atractives.

1. Millor emmagatzematge al núvol per a Sync.com

Sync.com va ser fundada a Toronto el 2011 i ha guanyat una bona reputació per una forta seguretat i privacitat dels usuaris, cosa que va ajudar a situar-se en la nostra primera llista.

La seva forta seguretat rau en l’ús del xifrat AES de 256 bits i el protocol TLS, que protegeix les dades durant les transferències a centres de dades dels atacs de mà al mig. Sync.com utilitza xifratge privat per protegir els vostres fitxers i no podreu recuperar la vostra contrasenya si la perdreu. És la nostra elecció més destacada per obtenir els millors serveis de coneixement zero.

Sync.com-Web-Control-Panel-Slider-1
© Cloudwards.net

Sync.com-Share-File-Link-Slider-2
© Cloudwards.net

Sync.com-Carpeta de Sincronització-Lliscant-3
© Cloudwards.net

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4
© Cloudwards.net

Sync.com-Autenticació de dos factors-Autenticació-Lliscant-5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

L’autenticació de dos factors està disponible per ajudar-vos contra els pirates informàtics que voldrien robar la vostra contrasenya, però és una bona idea fer-ne una primera.

Les velocitats inicials són mitjanes per a un servei d’emmagatzematge en núvol i no hi ha cap còpia a nivell de blocs per augmentar les velocitats després. Si el procés de sincronització utilitza massa els recursos del sistema, hi ha una opció per accelerar-lo. Sync.com us permet establir límits de càrrega i descàrrega mensuals, però és bo per a aquells que utilitzin un pla de dades limitat.

Altres motius ens agraden Sync.com

Sync Starter proporciona 5 GB d’emmagatzematge gratuït. No és molt, però és suficient provar Sync.com per veure si funciona per a vosaltres.

Els usuaris personals poden triar entre dos plans competitius: Personal Pro amb 500 GB i Personal Pro amb 2 TB d’espai. El primer costa 49 dòlars l’any, mentre que el segon costa 96 dòlars l’any, el que la converteix en una de les millors ofertes en emmagatzematge al núvol.

Els plans comercials comencen amb el pla Business Solo, que proporciona 2 TB per 96 dòlars anuals. També permet als usuaris empresarials sol·licitar fitxers dels clients i garanteix el compliment HIPAA, a més de les funcions habituals.

Per a diversos usuaris, n’hi ha un mínim de dos, Business Pro és la millor opció i té un cost de 60 a 180 dòlars l’any, segons el nombre d’usuaris i la quantitat d’espai d’emmagatzematge. Proporciona control administratiu i facturació centralitzada.

L’ús del client d’escriptori de Sync.com és fàcil i us exigeix ​​que utilitzeu la carpeta de sincronització i la icona de la barra de tasques. Està disponible a Windows i macOS, però no a Linux (consulteu el nostre millor emmagatzematge en núvol per a Linux). També obtindreu les mateixes funcions amb el client web, a més d’altres que milloren l’experiència global.

També hi ha una aplicació per a mòbils per a Android i iOS. Podeu utilitzar-lo per accedir als fitxers mentre estigueu fora de línia i pengeu automàticament fotos i vídeos al núvol.

Sync.com és un bon valor, és fàcil d’utilitzar, té una gran seguretat i protegeix la vostra privadesa. Aquestes credencials permeten estar al capdamunt de la nostra llista. Si voleu obtenir més informació sobre això, llegiu la nostra crítica de Sync.com.

2. OneDrive for Business

Microsoft és un dels majors noms de tecnologia i ha augmentat la seva producció d’aplicacions empresarials en els darrers anys. OneDrive for Business és el servei de sincronització i compartició de fitxers empresarials. Té dos servidors al Canadà: un a Toronto i un altre a Ciutat de Quebec.

Fitxers d'interfície web OneDrive

Control lliscant de carpeta de OneDrive

OneDrive App Launcher

OneDrive Creació de fitxers enllaç

OneDrive Word Online

Anterior

Pròxim

Microsoft no està obert sobre les seves mesures de seguretat, però sabem que utilitza el xifrat AES de 256 bits en repòs. El protocol TLS protegeix els vostres fitxers durant la transferència i el procés de 248 bits RSA escaneja la vostra clau de xifrat. No podeu definir els requisits de contrasenya i els valors per defecte del servei en vuit caràcters. Si sou administrador, podeu demanar autenticació de dos factors.

Les velocitats inicials de càrrega i descàrrega dels fitxers coincideixen amb les d’altres serveis, però es pot retardar quan es carreguen canvis realitzats a fitxers perquè no té sincronització a nivell de bloc. L’algorisme està disponible per a fitxers d’Office, però podeu bloquejar sincronitzar certs tipus de fitxers.

Altres motius ens agraden OneDrive per als negocis

OneDrive for Business té molta flexibilitat del pla. Heu de pagar almenys un any per endavant per a tots els usuaris, però, en general, és més barat que la competència i els usuaris no han de compartir espai d’emmagatzematge com ho farien amb altres serveis. Un avantatge enorme per a OneDrive.

OneDrive for Business 1 costa 60 dòlars per usuari i proporciona a cada 1TB de dades. OneDrive for Business 2 costa el doble, però ofereix un emmagatzematge il·limitat. Comença amb 1TB, però es pot demanar espai addicional.

El client d’escriptori està disponible per a macOS o Windows i segueix l’enfocament comú de carpeta de sincronització. També podeu utilitzar la intuïtiva i atractiva interfície web per accedir als vostres fitxers.

L’experiència mòbil és tan fluida com la web i les aplicacions són més senzilles d’utilitzar. De manera predeterminada, els fitxers no ocupen espai al mòbil, però podeu etiquetar-los i emmagatzemar-los per accedir fora de línia. L’escaneig de documents i les càrregues automàtiques per a fotografies i vídeos també estan disponibles.

Tot i que és una opció fantàstica, OneDrive for Business segueix en segona posició a Sync.com, perquè manca de xifratge privat i té uns requisits de contrasenya febles. Si voleu aprofundir en les seves funcions, llegiu la nostra revisió OneDrive for Business.

3. Capsa

Box és una de les millors plataformes EFSS, amb petites empreses i empreses Fortune 500 entre els seus clients. Utilitza una tecnologia anomenada “Box zones”, que permet als subscriptors de Business Plus o Enterprise triar una regió, inclosa Toronto, on guardar els seus fitxers.

El servei utilitza el protocol TLS per protegir les vostres dades durant la transferència i el xifrat AES de 256 bits el protegeix al servidor. A més, Box envia la vostra clau al mateix nivell de xifrat. No és un xifrat privat, però podeu configurar-lo amb Boxcryptor.

Hi ha autenticació de dos factors per ajudar a protegir la vostra contrasenya, així com requisits de contrasenya personalitzats per als usuaris. També està disponible l’inici de sessió únic, cosa que permet als empleats iniciar sessió a diverses aplicacions comercials alhora.

Podeu limitar la quantitat de dispositius que cada empleat pot sincronitzar amb el fixació del dispositiu i hi ha una opció per comprovar quants dispositius poden accedir al vostre emmagatzematge al núvol. També podeu desvincular un dispositiu per tallar-ne el dispositiu, però no podeu netejar el contingut que ja hi ha.

Les càrregues inicials a l’emmagatzematge al núvol es comparen bé amb altres serveis, però els posteriors no ho són perquè Box no tingui sincronització a nivell de bloc..

Altres motius ens agraden

Box Starter és el més barat dels plans de negoci i requereix un mínim de tres usuaris. Costa 5 dòlars per usuari al mes i ofereix 100 GB d’espai, cosa que no és suficient per a la majoria de les empreses. La mida màxima del fitxer és de 2 GB.

El pla de negocis us ofereix un emmagatzematge il·limitat per 15 dòlars i us permet carregar fitxers de 5 GB.

Business Plus costa 25 dòlars i proporciona integració SSO, col·laboradors externs il·limitats i accés a Box Key Safe. El pla Enterprise us ofereix grups d’usuaris, automatització de flux de treball i altres funcions. Ambdues us permeten triar quin servidor voleu utilitzar per emmagatzemar les vostres dades.

La interfície web és atractiva, senzilla i no us deixarà confusos. Us permet personalitzar l’URL de l’espai de treball i afegir el vostre logotip també.

També hi ha un client d’escriptori. Després d’instal·lar-lo, veureu la carpeta de sincronització del disc dur. El client està disponible per a Windows o macOS. Si necessiteu accedir als vostres fitxers fora de línia, podeu utilitzar l’aplicació per a mòbils per a Android o iOS. Per veure com s’assembla a la interfície i obtenir més informació sobre el servei, llegiu la nostra crítica del quadre.

4. pCloud

pCloud és un servei relativament nou que es troba a la part superior de la nostra millor llista d’emmagatzematge en núvol. Està basada als Estats Units, però la seva seguretat pot compensar-ho.

pCloud confia en el protocol TLS per protegir les dades en trànsit i AES de 256 bits per xifrar els vostres fitxers. Quan les vostres dades arriben al centre de dades de pCloud, es reprodueixen a almenys cinc servidors.

fitxers d'interfície web pCloud

Carpeta de sincronització de pCloud

Enllaç de fitxers de compartir pCloud

Enllaços de descàrrega de pCloud

Client de pCloud Drive

Anterior

Pròxim

El xifrat de coneixement zero protegirà la vostra privadesa, però només si compra el complement Crypto per 3,99 dòlars al mes. Tot el que poseu a la vostra carpeta Crypto només serà accessible, ja que té una contrasenya especial que només coneixeu. Abans de subscriure-us, podeu provar-lo amb una prova de 14 dies.

Malauradament, no hi ha autenticació de dos factors, així que assegureu-vos que teniu una contrasenya contundent.

Les velocitats de connexió poden variar, però són millors que la majoria dels serveis i arriben a cims més alts sovint. Les nostres proves van demostrar que la sincronització és fiable i no deixa caure fitxers ni barrejar-los. Els usuaris al Canadà estan més a prop del centre de dades, de manera que poden esperar velocitats més fiables que vam veure. Si les transferències requereixen molts recursos del sistema, hi ha configuracions per compensar-ho.

Altres motius ens agrada pCloud

Només hi ha un parell de plans, però tenen un gran valor. El pla Premium proporciona 500 GBP per 47,88 dòlars l’any, mentre que el Premium Plus costa 95,88 dòlars anuals per 2TB. Si decidiu fer servir pCloud a llarg termini, un pla de vida us estalviarà molts diners.

Abans de decidir la subscripció, podeu utilitzar un pla gratuït, que us proporcionarà 10 GB d’emmagatzematge generós. Per a tots els amics que feu referència, obteniu 1 GB d’espai addicional fins a 20 GB. Podeu obtenir altres 4 GB d’espai d’emmagatzematge gratuït si realitzeu cinc passos després d’haver registrat el vostre compte.

Els clients d’escriptori estan disponibles per a Windows, Mac i Linux. De fet, pCloud és el millor emmagatzematge en núvol per a Linux. Un cop instal·leu el client, veureu una icona de la unitat de pCloud i la safata del sistema, que us ajudarà a interactuar amb la unitat. La interfície és fosca, però és intuïtiva i fàcil d’utilitzar.

Si esteu en un altre equip, podeu utilitzar la interfície web. És més fàcil de navegar, té més funcions i, en general, és més agradable. Podeu accedir a totes les eines de pCloud que hi ha, però la interfície no pot gestionar fitxers grans.

L’aplicació per a mòbils és convenient si esteu en moviment. Disposa de càrregues automàtiques per a les vostres fotos i està disponible per a Android i iOS. Si voleu obtenir més informació sobre el servei, llegiu la nostra ressenya pCloud.

5. Egnyte Connecta

Egnyte Connect té una xarxa global de servidors i diversos es troben als Estats Units, per la qual cosa els usuaris canadencs no hauran de connectar-se a un servidor d’un altre continent. És un dels millors serveis EFSS.

El xifrat AES de 256 bits rastreja els fitxers abans de penjar-los. Tanmateix, el servei no té coneixement zero, perquè desxifra els fitxers per llegir-los metadades i els xifra de nou. Podeu utilitzar Boxcryptor, un complement de xifrat privat per evitar-ho. Tingueu en compte que si l’utilitzeu, la sincronització a nivell de bloc no funcionarà.

21886

Podeu habilitar l’autenticació de dos factors per protegir-vos si algú us roba la contrasenya i, per protegir les vostres credencials d’inici de sessió, podeu definir requisits mínims de contrasenya.

Fins i tot amb una xarxa global, Egnyte Connect triga més temps que altres serveis per carregar fitxers inicials. Pujar una carpeta de 250 MB trigava el doble de temps que necessitaven els rivals. Les pujades posteriors van ser molt més ràpides, gràcies al seu algorisme de sincronització a nivell de bloc.

Altres motius ens agrada Egnyte Connect

El pla d’equip és adequat per a un o tres usuaris. Costa 10 dòlars per usuari al mes i proporciona 1 TB d’emmagatzematge i moltes funcions.

Podeu triar entre tres plans comercials: Office, Business i Enterprise. El pla d’Office ofereix 5 TB d’emmagatzematge en línia per 8 dòlars per usuari al mes i requereix un mínim de cinc usuaris. Per a més de 25 usuaris, el pla de negoci proporciona 10 TB d’emmagatzematge per 15 dòlars per usuari al mes.

Si teniu més de 100 usuaris, el pla Enterprise us proporciona espai d’emmagatzematge “fins a il·limitat”, a més del control administratiu i el suport premium. Haureu de trucar a Egnyte per obtenir un pressupost.

El client d’escriptori utilitza el model de carpeta de sincronització comuna: una icona de safata del sistema i una carpeta de sincronització del disc dur. Està disponible per a Windows o macOS.

El client web és fàcil d’utilitzar i força capaç. El mateix passa amb l’aplicació per a mòbils. Podeu utilitzar-lo per obrir i editar els vostres fitxers al núvol, inclosos els documents .pdf i Office, de manera que no necessiteu comprar Microsoft Office 365. L’aplicació mòbil també pot emmagatzemar contingut des del telèfon..

Per obtenir més informació sobre aquestes funcions, llegiu la nostra crítica sobre Egnyte Connect.

Pensaments finals

Hem destacat els serveis que emmagatzemen fitxers en servidors al Canadà a causa de les seves lleis de protecció de la privadesa. També hem considerat altres factors, com ara la velocitat i la seguretat, per classificar els serveis. Tanmateix, no hi ha molts proveïdors al Canadà, per la qual cosa hem omplert els buits amb serveis basats en Estats Units amb xifratge privat per protegir la vostra privadesa.

Sync.com es mereix el primer lloc, ja que emmagatzema les vostres dades al Canadà, té plans que ofereixen un gran valor i proporcionen una gran seguretat. OneDrive for Business i Box són bones alternatives, però heu de subscriure-vos a un dels plans més cars d’utilitzar Box al Canadà. pCloud i Egnyte Connect tenen centres de dades als Estats Units, però no deixen de ser bones opcions.

Feu servir un altre servei situat al Canadà que vam trobar a faltar? Què en penses de les nostres opcions? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me