Millor còpia de seguretat en línia per a organitzacions sense ànim de lucre i ONG 2020: Còpia de seguretat per a un món millor

Tots sabem que és bo ajudar els nostres companys, però no sempre estem d’acord en la millor manera de fer-ho. És difícil a nivell individual. Afortunadament, hi ha ànim de lucre que ens ajuda a oferir, inclosos més d’1,5 milions d’organitzacions d’aquest tipus als Estats Units En aquesta guia Cloudwards.net, farem la nostra part per ajudar-los a gestionar les despeses generals i a destinar més fons on sigui necessari revisant la millor còpia de seguretat en línia. serveis per a persones sense ànim de lucre.


Aquestes organitzacions treballen amb molts diners i individus i solen fer un seguiment de tot això. Això és igual a terribles dades que no s’han de salvaguardar. Guardar totes les dades en un disc dur pot semblar fàcil, però no és la més segura. Els discs durs poden estavellar-se o mal funcionar, sense oblidar inundacions, incendis i altres desastres poden causar danys. Les SSD són més resistents als fracassos, però més propenses a errors.

Per això, recomanem utilitzar una còpia de seguretat en núvol. Abans d’aconseguir la nostra selecció entre els millors serveis de còpia de seguretat en línia, mirem els criteris que hem utilitzat.

Millor còpia de seguretat en línia per a fins no lucratius 2020

Què proporciona la millor còpia de seguretat en línia per a organitzacions sense ànim de lucre i ONG

Com que els beneficis no lucratius i les ONG se solen gastar en efectiu, els nostres primers criteris seran de valor. Veurem que podeu fer una còpia de seguretat de terabytes de dades per pocs diners. Com més plans ofereix el servei, millor serà la seva flexibilitat i el que s’obté pel preu. També preferim serveis que ofereixen un descompte per a organitzacions sense ànim de lucre i ONG.

Treballar en aquestes organitzacions no vol dir que sigueu assistent informàtic. És per això que tindrem en compte la facilitat d’utilitzar les còpies de seguretat en línia. Si l’experiència de l’usuari és senzilla i atractiva, considerem que és un avantatge.

No voldreu que ningú tingui missatges amb les vostres dades un cop estiguin al núvol. Veurem com els serveis gestionen la seguretat. Sempre hi ha un xifratge i veurem quin tipus fan servir, si tenen autenticació de dos factors i la seguretat dels centres de dades. També ens agrada veure el xifrat de coneixement zero perquè significa que ningú pot llegir les vostres dades.

Les còpies de seguretat poden trigar molt, però no volem que duri més del que hauria de fer, de manera que sempre s’agraeix una connexió estable. L’estabilitat no depèn només de la infraestructura del servei, sinó que també depèn de la proximitat que teniu dels servidors i del vostre ISP..

Ara que coneixeu els nostres criteris, continuem amb els rànquings. Comencem amb el nostre top pick, IDrive.

1. Millor còpia de seguretat en línia per a organitzacions sense ànim de lucre i ONG: IDrive

IDrive ha estat des del 1995. La companyia té els seus coneixements i ho demostra. Està a la part superior de la nostra comparació dels millors serveis de còpia de seguretat en línia.

Hi ha dos plans personals disponibles: un amb 2TB i l’altre amb 5TB d’espai de còpia de seguretat. A més, obteniu 2TB o 5TB d’espai de sincronització. No es pot pagar mensualment, cal registrar-se un o dos anys. Ofereix un parell de descomptes. Per al primer any, obteniu un descompte pel preu estàndard de 69,50 dòlars. Si pagueu dos anys, s’amplia el descompte.

Les entitats sense ànim de lucre obtenen un descompte del 50 per cent en el preu de 2TB, que ascendeix a 34,75 dòlars anuals. També hi ha un pla gratuït de 5 GB que et permet provar el servei abans de comptar amb una subscripció a llarg termini.

Amb IDrive, haureu de gestionar la vostra còpia de seguretat, a diferència dels serveis il·limitats que realitzen còpies de seguretat de tot. Això no serveix per a una experiència senzilla d’usuari. Com que hi ha moltes opcions, pot trigar una estona a acostumar-se (els usuaris de la potència no els importa). Tanmateix, un cop configurat, el pla de còpia de seguretat es pot executar en segon pla. L’usuari mitjà no hauria de tenir cap problema.

IDrive xifra les vostres dades amb l’algoritme AES de 256 bits en repòs i en trànsit. També pot desxifrar les dades ja que les manté clavada per defecte, però les podeu conservar si ho desitgeu. Per fer-ho, haureu d’habilitar el xifrat privat abans de fer la vostra còpia de seguretat primera.

L’autenticació de dos factors no està disponible per protegir-vos si algú us roba la contrasenya. Assegureu-vos que teniu una contrasenya contundent per evitar-ho.

Els centres de dades segurs dels Estats Units contenen els servidors d’IDrive. Els centres de dades s’endureixen contra els desastres naturals i els incendis. Utilitzen sensors de vigilància, alarmes i moviments per evitar intrusions.

Altres motius pels quals ens agrada IDrive

Ens agradaria veure millors velocitats a les càrregues inicials, però, en realitat, poden trigar una estona. Afortunadament, hi ha un servei de missatgeria que ajuda a anomenar-se IDrive Express. També podeu utilitzar-lo per a descàrregues.

IDrive és barat quan es té en compte l’important descompte sense ànim de lucre. Podeu fer una còpia de seguretat de dispositius il·limitats i utilitza xifratge privat per protegir les vostres dades. Tot i això, no proporciona autenticació de dos factors ni és fàcil d’utilitzar. En general, n’hi ha prou amb aconseguir que sigui el primer lloc del nostre rànquing. Si aquesta mini revisió us ha interessat, podeu llegir més informació a la nostra revisió completa de IDrive.

2. SpiderOak ONE

SpiderOak ONE és el servei principal per a aquells que busquen mantenir els seus fitxers segurs contra la corrupció, el robatori i la mirada indiscreta.

El servei no és barat, però hi ha un descompte per als plans SpiderOak ONE si feu servir SpiderOak per a ànim de lucre o institucions acadèmiques. Hi ha diversos plans, que proporcionen flexibilitat i una prova gratuïta de 21 dies.

El pla més barat ofereix 5 GB per 5 dòlars al mes, el següent ofereix 400 GB per 9 dòlars al mes, després hi ha un pla de 2 TB per 12 dòlars al mes i un pla de 5 TB que costa 25 dòlars al mes. Si pagueu per l’any, hi ha un petit descompte.

El client de l’escriptori se sent malament i sense data. La majoria ho fan, per la seva atenció a la utilitat. La interfície web de SpiderOak és similar al client d’escriptori en funcionalitat. No podeu modificar el pla de còpia de seguretat de forma remota i no hi ha cap vista de casa que mostri activitat del compte. L’aplicació per a telèfons intel·ligents és limitada en funcionalitat, però fàcil d’utilitzar.

El xifratge privat és el predeterminat per a SpiderOak ONE. El nivell de xifratge és de 256 bits AES i els fitxers es xifren en trànsit amb SSL. L’empresa no conserva les metadades a la base de dades, sinó que la deixa a l’ordinador. L’autenticació de dos factors també està disponible.

Tot i que els fitxers estan xifrats i privats, SpiderOak encara té centres de dades protegits contra intrusos virtuals i físics. També poden suportar desastres naturals.

Altres motius pels quals ens agrada SpiderOak ONE

No hi ha cap servei de còpia de seguretat ni restauració de missatgeria, però SpiderOak té una bona infraestructura. Segons els clients de SpiderOak, la còpia de seguretat triga una hora per 1 GB. Pel que fa als serveis de còpia de seguretat en línia, no va bé. Les nostres proves van confirmar la seva reclamació. Les còpies de seguretat inicials duraran, com a mínim, diversos dies. Després d’això, tot hauria de funcionar més ràpidament a causa d’una còpia de seguretat a nivell de bloc.

SpiderOak ONE no és la millor opció per a tots els usuaris, però és una bona elecció gràcies al seu xifrat privat, una bona velocitat i un descompte sense ànim de lucre. Si voleu les femelles i els cargols, feu una ullada a la nostra crítica SpiderOak ONE.

3. CrashPlan

CrashPlan no té plans personals perquè es va retirar del mercat de consum l’agost del 2017. Tot i això, el seu pla de petites empreses és barat i suposa una bona inversió tenint en compte altres funcions que ofereix el servei..

Obteniu una còpia de seguretat il·limitada per a un ordinador per un preu de 10 dòlars, amb càrrec mensual, de manera que podeu cancel·lar-la en qualsevol moment (a diferència d’IDrive, comproveu una comparació en aquest article). CrashPlan us ofereix l’opció de fer còpies de seguretat de les unitats externes il·limitades. El preu no és alt en comparació amb altres serveis, però està molt lluny del pitjor. No hi ha descompte per als sense ànim de lucre.

La instal·lació i l’inici de sessió del client triguen uns minuts. No tindreu problemes amb el client, però configurar la vostra còpia de seguretat pot ser més senzill. No hi ha manera de fer còpies de seguretat en funció del tipus, haureu de fer-ho manualment, tot i que es faci una còpia de seguretat il·limitada.

El client d’escriptori és intuïtiu i fàcil de navegar. Si heu de supervisar la vostra còpia de seguretat, la interfície web hauria de funcionar. Podeu utilitzar-lo per comprovar les estadístiques dels usuaris i controlar la restauració de fitxers.

CrashPlan us proporciona el xifrat de punta a extrem i de repòs. El nivell d’AES utilitzat és de 256 bits. CrashPlan contindrà les tecles de xifratge, però podeu habilitar el xifrat privat. Independentment, assegureu-vos de triar una contrasenya forta, perquè no hi ha autenticació de dos factors. La versionada està disponible per ajudar contra el ransomware.

Altres motius pels quals ens agrada CrashPlan

No ens agrada molt més perquè CrashPlan no funciona bé al departament de velocitat. Podeu desactivar alguns dels processos que utilitza mentre feu una còpia de seguretat dels fitxers, però no us ho recomanem. Les nostres proves ens diuen que podríeu penjar uns 10 GB diaris.

Fer una còpia de seguretat d’un ordinador per 10 dòlars és molt bé. La seguretat també està al nivell. Si no us importa la velocitat més lenta, CrashPlan pot ser una bona opció per a vosaltres. Podeu obtenir més informació sobre les seves funcions a la nostra revisió completa de CrashPlan

4. Caixa de carbonita

Carbonite ofereix un emmagatzematge il·limitat, però ofereix tres plans en lloc d’un. Basic és el més barat a 72 dòlars anuals. A més, costa 112 dòlars, però inclou una còpia de seguretat de disc dur HDD i vídeo automàtic. Prime afegeix un servei de missatgeria per $ 150. Tanmateix, aquests plans no ofereixen cap descompte.

Les ONG aconsegueixen un descompte del 10 per cent en el pla de còpia de seguretat segura Carbonite, que és un pla dirigit a petites empreses. Per 287,99 dòlars l’any, obtindreu 250 GB de còpia de seguretat en núvol i podreu fer còpies de seguretat d’ordinadors il·limitats. Si us subscriviu amb antelació per dos anys, obteniu un descompte addicional del 5 per cent. Si us subscriviu tres anys, obteniu un 10 per cent.

Treballar amb carbonita és senzill. El client d’escriptori (per a Windows o macOS) és fàcil d’instal·lar. Només cal realitzar un pas en iniciar la còpia de seguretat, perquè la majoria del procés està automatitzat. Carbonite fins i tot facilita la comprovació de l’estat dels fitxers proporcionant codis de color.

També hi ha un client web que podeu utilitzar per comprovar l’estat de la vostra còpia de seguretat, administrar el vostre compte i accedir als vostres fitxers. Carbonite Mobile et permet fer aquestes operacions a Android o iOS. La interfície és mínima. Volem dir que d’una bona manera, ja que no està desordenada.

Carbonite protegirà les dades emmagatzemades als seus servidors mitjançant xifratge AES de 128 bits. Es mantindrà disponible per a la clau de xifratge, però podeu habilitar el xifrat privat. Si ho activeu, Carbonite actualitzarà el nivell de xifrat a AES de 256 bits. Carbonite requereix que creeu una contrasenya segura. Si algú aconsegueix que s’esquerdi, l’autenticació de dos factors hi és útil.

Altres motius pels quals ens agrada la carbonita

No hi ha molt més perquè el procés de còpia de seguretat de Carbonite no sigui ràpid, a diferència d’alguns dels seus competidors. Si us interessa llegir més informació, visiteu la nostra revisió detallada sobre carbonita.

5. Còpia de seguretat de CloudBerry

A diferència de la còpia de seguretat en línia regular, CloudBerry Backup no inclou espai d’emmagatzematge inclòs i no emmagatzemarà fitxers. Funciona més com un tauler de control que us ajuda a gestionar plans de còpia de seguretat en altres plataformes de núvol. En termes tecnològics, es diu Infraestructura com a servei o IaaS. Si necessiteu gestionar diversos ordinadors i servidors, CloudBerry pot ser la millor solució per a vosaltres.

CloudBerry cobra de manera diferent perquè no hi ha emmagatzematge inclòs. Haureu de comprar una llicència única i pagar per la vostra còpia de seguretat que escolliu. Per exemple, haureu de pagar 5,57 dòlars al mes per 250 GB a Amazon S3. Recomanem Wasabi ja que és barat i escalable (0,0039 dòlars per GB emmagatzemat i 0,04 dòlars per GB descarregada).

Hi ha moltes opcions per configurar per fer còpies de seguretat amb CloudBerry. Heu d’afegir tots els comptes d’emmagatzematge al núvol de manera individual (podeu triar entre 65 destinacions d’emmagatzematge). Hi ha moltes opcions per triar i això pot ser desconcertant.

L’accés web només és compatible amb Amazon S3 i el vostre PC ha d’actuar com a host amb CloudBerry Backup en funcionament. S’aconsegueix la feina, però no ofereix moltes funcions. No hi ha cap aplicació per a mòbils i això és comprensible, tenint en compte quants proveïdors es poden connectar a CloudBerry.

Podeu reforçar la seguretat de CloudBerry, tot i que el que podeu aconseguir depèn del soci d’emmagatzematge. CloudBerry utilitza SSL en trànsit, però el xifratge al costat de l’origen i al repòs depèn dels proveïdors.

Amb el soci adequat, CloudBerry admet un AES de fins a 256 bits del client. Moltes empreses de còpia de seguretat només admeten el xifrat del servidor, cosa que significa que no controleu la clau de xifratge i qualsevol persona amb credencials pugui llegir les vostres dades. És per això que el xifrat del client de CloudBerry pot ser de gran ajuda. Assegureu-vos que no perdeu la contrasenya, perquè ningú no la pot recuperar.

Altres motius pels quals ens agrada la còpia de seguretat de CloudBerry

Des que transferiu la vostra còpia de seguretat a serveis de tercers, no és possible provar la velocitat de CloudBerry. Les nostres proves van mostrar bons resultats, però es van fer en un cas òptim. CloudBerry no admet el xifrat i la compressió, cosa que hauria reduït el procés per als nostres serveis escollits.

CloudBerry és diferent dels serveis de còpia de seguretat en línia clàssica. És barat i escalable, però no és fàcil per a usuaris que no estiguin enamorats de les TI. Tot i que no és per a tothom, encara aconsegueix fer el que va ser dissenyat.

Pensaments finals

No molts serveis atenen ànim de lucre, però n’hi ha diversos. Si escolliu l’adequat, podeu fer una gran diferència en el vostre dia a dia, sense oblidar-vos de l’impacte en les vostres finances. Creiem que IDrive hauria de ser la vostra elecció màxima, ja que ofereix un descompte enorme, ordinadors il·limitats i xifratge privat.

CrashPlan i SpiderOak ONE són substitutius fiables, mentre que heu de considerar els dos últims només si us agraden les seves característiques específiques..

Què en penses de les nostres opcions? Coneixeu algun altre servei que ofereixi un descompte per a persones sense afany de lucre? Feu-nos-ho saber als comentaris. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map