Millor còpia de seguretat en línia il limitada 2020

La còpia de seguretat del núvol il·limitada sona bé, però molts serveis asseguren oferir una còpia de seguretat il·limitada i, a continuació, us assequen amb restriccions. Ens hem assegurat de trobar un parell, com a mínim, que no restringeixin la quantitat d’espai que utilitzeu per fer còpies de seguretat o d’accelerar l’ample de banda. Aquí, descrivim els millors serveis de còpia de seguretat en línia sense límits.


La vostra música, els informes financers, les pel·lícules en alta definició i les fotos reposen en el vostre disc dur. Els vehicles són cada cop més grans que mai. Els discos portàtils mitjans tenen més de 250 GB, mentre que els dels ordinadors de sobretaula poden variar en els terabytes, però això no té una capacitat d’emmagatzematge il·limitada. S’omplirà més aviat que tard.

Els discos també es poden trencar o caure i les vostres dades es perdran. Aleshores, sereu obligats a utilitzar el programari de recuperació de dades. Es pot recuperar les dades, però no és un tret segur. Potser, utilitzeu un SSD. Segur, tenen un índex de fallada per sota de l’1 per cent, però experimenten més errors de dades.

És millor fer una còpia de seguretat de les dades en diversos llocs. Això és el que recomana la “regla 3-2-1”. Un d’aquests llocs hauria de ser el núvol. Si busqueu emmagatzematge il·limitat (educeu-vos en la diferència aquí), llegiu els nostres millors proveïdors d’emmagatzematge il·limitat. En cas contrari, anem a complir els criteris que hem utilitzat per fer les nostres eleccions per obtenir els millors serveis de còpia de seguretat en línia.

Millor còpia de seguretat en línia il limitada 2020

El que fa la millor còpia de seguretat en línia il limitada

Ens assegurem que és una còpia de seguretat realment il·limitada, sense restriccions ocultes, com ara la mida del fitxer, l’acceleració, els taps, etc..

El valor serà la nostra preocupació principal, ja que no volem pagar una quantitat il·limitada de diners per còpia de seguretat en línia il·limitada. Veurem quants plans ofereixen els serveis i quins són els plans que ofereixen el preu. Proporcionar un pla o judici gratuït sempre és bo. Si busqueu còpia de seguretat gratuïta, llegiu la millor peça de còpia de seguretat en núvol gratuïta.

L’experiència de l’usuari és essencial, ja que farà una còpia de seguretat de moltes dades. És millor si sigui senzilla i intuïtiva, en lloc de molesta. Això és més evident en el comportament del client (escriptori i web) i si ofereix una còpia de seguretat per tipus de fitxer.

Un cop les vostres dades estiguin al núvol, la seguretat ha de ser ajustada. No voleu que les vostres dades es mostrin en els grups d’atenció als pirates informàtics. A més a més, sempre és benvingut el xifratge privat, ja que les vostres dades només les tindreu visibles. Ens sentim de la mateixa manera envers l’autenticació i dos centres de dades segurs.

La còpia de seguretat requereix molt de temps i, com que necessiteu una còpia de seguretat il·limitada, necessitareu tota la velocitat que pugueu obtenir. La còpia de seguretat a nivell de blocs és clau, juntament amb una bona infraestructura. Tingueu en compte que la velocitat també depèn de la proximitat que teniu dels servidors del servei.

Millor còpia de seguretat en línia il·limitada 1. Backblaze

Backblaze es va llançar el 2007 i és un dels serveis més populars avui en dia. Amb una trajectòria tan llarga, no és estrany que estigui a la part superior de la nostra millor llista de còpia de seguretat en línia.

El backblaze no estableix restriccions de fitxer a la vostra còpia de seguretat il·limitada. Podeu fer còpia de seguretat de fitxers de qualsevol mida sense selecció manual. El pla de preus és senzill: només hi ha un pla. Costa 5 dòlars al mes o 50 dòlars a l’any. El pla mensual és convenient, tenint en compte que la majoria dels altres serveis de còpia de seguretat no els ofereixen.

Si decidiu utilitzar Backblaze a llarg termini, podeu optar per pagar amb un any o dos per avançat, cosa que us donarà un descompte de 10 o 25 dòlars.

Al igual que el pla de preus, l’experiència d’usuari de Backblaze és senzilla i senzilla. No cal que gestioneu quant o què feu una còpia de seguretat, perquè Backblaze ho fa per vosaltres (excloent fitxers del sistema i temporals). Ni tan sols heu de crear un pla de còpia de seguretat, tot està automatitzat.

L’aplicació Backblaze presenta un disseny mínim, que va bé amb la seva bona facilitat d’ús. La interfície web tampoc us oferirà problemes. El seu menú de navegació és amable. La pestanya “visió general” us permetrà comprovar l’estat del vostre compte i la pestanya “visualitzar / restaurar” us permetrà accedir als fitxers.

Backblaze té moltes funcions de seguretat que esperem veure en un servei de còpia de seguretat, inclòs el xifrat privat. Si la desactiveu, Backblaze mantindrà la vostra clau de xifratge. En cas contrari, conserveu la clau. Tot i així, haureu d’enviar la vostra contrasenya a Backblaze perquè recuperi els vostres fitxers. La companyia afirma que suprimeix el registre després.

Per evitar que els pirates informàtics robin la vostra contrasenya (perquè no és feble), podeu activar l’autenticació de dos factors. També podeu definir una opció per requerir un codi de seguretat cada vegada que inicieu la sessió.

Al núvol, Backblaze xifra els fitxers amb AES de 128 bits. Ningú no ha trencat fins al que sabem, però ens agrada la seva versió més pesada, AES 256-bit, més. SSL protegirà els vostres fitxers en trànsit.

Backblaze mantindrà diverses còpies de fitxers en diversos servidors en centres de dades per aconseguir una redundància mitjançant una configuració RAID. Els centres de dades poden suportar desastres naturals, incendis i intrusos físics.

Altres motius ens agrada el retrovisor

Totes les còpies de seguretat inicials necessiten molt de temps per completar-se, però alguns serveis ho gestionen millor que altres. El backblaze no limita la velocitat de càrrega i descàrrega. A més, podeu augmentar el nombre de fils de còpia de seguretat que teniu en marxa per aconseguir una velocitat més gran. Els únics factors restants haurien de ser la distància que es troba dels servidors a Califòrnia, el xifrat i la compressió de fitxers.

Revisió de retrocessos

Un cop finalitzeu la vostra còpia de seguretat inicial, les còpies de seguretat es processaran per augment. Si canvieu una part del fitxer, la còpia de seguretat a nivell de bloc només transferirà aquesta part.

Backblaze compta amb còpies de seguretat il limitades econòmiques i us ofereix l’opció de fer còpies de seguretat de les unitats externes il·limitades, té una bona seguretat, una experiència d’usuari senzilla i intuïtiva i una còpia de seguretat ràpida. És per això que el situem a la part superior de la llista. Per obtenir més informació, llegiu la nostra crítica de Backblaze.

2. CrashPlan

CrashPlan va sorprendre als usuaris i al món de les còpies de seguretat en línia quan es va retirar del camp de les còpies de seguretat dels consumidors a l’agost. Tot i així, el seu pla de negoci és una bona inversió, si necessiteu una còpia de seguretat il·limitada.

Haureu de pagar 10 dòlars per cada equip que feu una còpia de seguretat. CrashPlan for Small Business us permet fer còpies de seguretat de les unitats externes il·limitades. A diferència d’IDrive, CrashPlan és una subscripció mensual, de manera que podeu cancel·lar-la en qualsevol moment. És el doble del cost de Backblaze, però tenint en compte altres serveis, no deixa de ser un bon preu. Si voleu una comparació en profunditat, consulteu CrashPlan vs Backblaze.

El client d’escriptori és fàcil d’instal·lar i només triga un parell de minuts. No és difícil d’utilitzar, però el funcionament de còpia de seguretat pot ser més senzill. No es fa una còpia de seguretat basada en el tipus de fitxer, haureu de fer-ho manualment, cosa que significa que haureu d’etiquetar les carpetes i fitxers que voleu fer una còpia de seguretat. El client és intuïtiu i fàcil de navegar.

Es complementa bé amb la interfície web que us permet consultar les estadístiques dels usuaris i supervisar la restauració d’arxius des del tauler. Les visualitzacions mostren usuaris, dispositius i us ofereixen l’opció de crear informes. L’aplicació per a mòbils us permetrà accedir als vostres fitxers des de qualsevol lloc, però CrashPlan l’ha suprimit.

AES 256 bits xifra els fitxers abans que surtin del vostre ordinador. Mentre estan en trànsit, AES 128-bit els protegeix. De manera predeterminada, CrashPlan conservarà la vostra clau de xifrat. D’aquesta manera, si oblideu la vostra contrasenya, CrashPlan podrà restaurar-la. També significa que algun empleat que no és bo, podria llegir les vostres dades. Podeu habilitar el xifrat privat per evitar-ho.

Tot el que decidiu, assegureu-vos que feu una contrasenya contundent, ja que CrashPlan no ofereix l’autenticació de dos factors.

La seguretat del centre de dades és forta, ja que CrashPlan manté la vigilància 24 hores i altres mesures que vetllen contra l’intrusisme. També estan dissenyats per resistir la fallada elèctrica, els incendis i els desastres naturals.

Altres motius ens agrada CrashPlan

És difícil agradar la velocitat de CrashPlan, ja que no és ràpida. Podeu millorar-lo desactivant processos que facin compressió, xifratge i deduplicació. No ho recomanem, però. Si la còpia de seguretat requereix una gran quantitat dels recursos del sistema, podeu accelerar-la i configurar el client per eliminar el límit un cop no se us hagi passat.

Malgrat la velocitat, CrashPlan ofereix una còpia de seguretat il·limitada per un preu sòlid, gran seguretat i xifrat privat. La situem al darrere de Backblaze, ja que és més complex d’utilitzar i no aconsegueix velocitats similars. Per obtenir més informació sobre el servei, llegiu la nostra crítica de CrashPlan.

3. Carbonita

La carbonita s’adreça als usuaris domèstics i a les petites empreses. Ha estat en negoci des del 2005, convertint-lo en un dels serveis més antics.

A diferència d’altres serveis, ofereix tres plans anuals il·limitats: Basic, Plus i Prime. Basic us costarà 71,99 dòlars. A més, afegeix còpia de seguretat de la unitat externa i còpia de seguretat automàtica de vídeo per 111.99 dòlars. Prime costa 149,99 dòlars i porta a la taula el servei de recuperació de missatgeria. Si decidiu comprar dos anys per endavant, tindreu un descompte del 5 per cent. Durant tres anys, obtindreu un 10 per cent.

Tingueu en compte que els plans de Carbonite Safe no ofereixen fitxers de còpia de seguretat de 4 GB o més per defecte. Haureu d’etiquetar-los per fer-ne una còpia de seguretat manualment.

El client d’escriptori Carbonite és fàcil d’instal·lar. Després d’això, només hi ha un pas en iniciar la còpia de seguretat, ja que la majoria del procés funciona automàticament (hi ha una llista de fitxers i extensions que Carbonite exclou al seu lloc web). Carbonite codificarà els vostres fitxers (si activeu la funció), de manera que podreu veure el seu estat més fàcilment durant la còpia de seguretat.

L’aplicació per a mòbils Carbonite, disponible per a Android i iOS, us permetrà fer el mateix. La interfície és mínima, de manera que no està desordenada ni desorganitzada. A més d’accedir a fitxers emmagatzemats, podeu utilitzar l’aplicació per fer una còpia de seguretat automàtica de totes les fotos emmagatzemades al vostre telèfon. Tenir l’opció de fer còpies de seguretat d’altres fitxers, seria bo, però l’espai il·limitat per a les fotografies encara és bo.

Altres motius ens agrada la carbonita

El procés de còpia de seguretat és molt més lent que els competidors (consulteu la nostra comparació amb CrashPlan per obtenir més informació). El retrovisor i l’IDrive també el deixen a la pols. Tot i això, després de la transferència inicial, la còpia de seguretat a nivell de bloc agilitarà el procés. Si voleu saber més sobre la seva velocitat i altres funcions, llegiu la nostra crítica sobre Carbonite.

4. Livedrive

Livedrive ha passat per moltes transformacions des que es va iniciar el 2008, però la que va provocar el canvi més gran de qualitat es va produir després que el servei es traslladés als EUA..

El pla de còpia de seguretat ofereix l’emmagatzematge il·limitat per a un ordinador al preu de 8 dòlars mensuals (80 dòlars l’any). Exclou altres suports d’emmagatzematge com ara USB, CD o DVD. El pla Pro Suite us proporcionarà 5 TB d’emmagatzematge de sincronització en diversos dispositius, a més d’espai de còpia de seguretat il·limitada per a fins a cinc equips. Costa 25 dòlars al mes (250 dòlars anuals).

La interfície web està executada, perquè està molt a prop de l’estàndard d’emmagatzematge al núvol. Una cosa destacada és que anomena les seves carpetes “maletines”, que fareu servir per penjar els vostres fitxers.

L’experiència a l’escriptori no va ser tan fluida, perquè el client va intentar descarregar les biblioteques prèvies per compte propi i va fallar. La suite Pro és l’únic pla que ofereix tot el paquet d’escriptori, però podeu millorar el paquet bàsic amb complements de pagament. La interfície és atractiva i permet accedir fàcilment a la barra de menús.

Livedrive utilitza el xifratge AES-256 (l’anomenem “grau militar”). El servei no té coneixement zero i, ja que té termes i condicions qüestionables, això no és tranquil·litzador. Afirma que examinarà els fitxers i que eliminarà qualsevol cosa que sembli sospitosa. El servei també es posarà en contacte de forma proactiva amb les agències policiades. Assegureu-vos que esteu familiaritzats amb la política de privadesa.

Altres motius ens agraden Livedrive

Ja ho vam dir tot per sobre. Assegureu-vos de registrar-vos a una prova gratuïta de 14 dies abans de comprar.

5. Jottacloud

Jottacloud es troba a Noruega, que té algunes de les millors lleis de privadesa del món. L’empresa valora la vostra privadesa i garanteix que no controlarà les dades que emmagatzemi.

El pla Unlimited us proporcionarà, bé, un magatzem il·limitat per 10 dòlars al mes (99 dòlars a l’any). El pla us proporcionarà la sincronització del dispositiu (tant Backblaze com CrashPlan no en tenen). Hi ha un pla gratuït que us proporciona 5 GB d’espai d’emmagatzematge. No és molt, però és suficient per veure com funciona el servei.

Jottacloud és fàcil d’utilitzar. Quan us registreu, obteniu una subscripció gratuïta automàticament, que podreu actualitzar més endavant. Definireu un pla de còpia de seguretat mitjançant l’aplicació d’escriptori. La interfície web mostrarà els vostres fitxers, però no podreu penjar-los. Restaurar fitxers és flexible, ja que podeu fer-ho mitjançant les dues aplicacions.

També hi ha una aplicació per a mòbils per a iOS i Android. Disposa de les mateixes opcions que la interfície web. No hi ha molt a veure, però els usuaris principals apreciaran la manca de complexitat amb les aplicacions de Jottacloud.

Mentre que el contingut està en repòs als servidors de Jottacloud, el servei els protegeix mitjançant encriptació AES de 256 bits. Durant un trànsit, SSL fa la feina. Jottacloud conserva la vostra clau, de manera que el servei no té coneixement de zero. Però té una autenticació de dos factors.

Altres motius ens agraden Jottacfort

Jottacloud no és la pistola més ràpida a l’oest. Es va trigar uns 10 minuts més que altres serveis per fer una còpia de seguretat d’un contingut de contingut. Podeu controlar l’ús de l’ample de banda durant la càrrega i la baixada, si heu de preservar recursos. L’ample de banda està definit per il·limitat per defecte, però podeu accelerar-lo fins a 65 Kbit / s.

Hi ha disponible un pla de 5 GB. Us recomanem que l’utilitzeu per assegurar-vos que Jottacloud supera la vostra prova d’ancoratge abans de comprometre’s.

Pensaments finals

Tot i que hi ha cinc serveis a la llista, només podem quedar-nos per darrere de les tres primeres opcions excel·lents de la vostra còpia de seguretat il·limitada. Backblaze i CrashPlan, especialment, val la pena mirar-lo. Backblaze té una prova de 15 dies que podeu utilitzar per provar-la, mentre que CrashPlan us ofereix 30 dies.

Tenint en compte que confiarà moltes dades a un servei, és fonamental triar-ne la forma adequada. Per no oblidar que tindreu una bona experiència i seguretat de l’usuari mentre no buideu la cartera.

Què en penses de les nostres opcions per a una còpia de seguretat de núvol il·limitada? Heu provat algun d’aquests serveis? Quins són els vostres pensaments? Comparteix els teus coneixements als comentaris que es mostren a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map