Millor còpia de seguretat en línia amb versió de fitxers 2020

Heu creat una còpia de seguretat dels fitxers, però hi ha alguna cosa que no funciona. Vosaltres (o algú altre) vau fer canvis al vostre informe financer, al seu esbós nou o a un altre fitxer important i ja no hi ha la versió adequada. La versió de fitxers, que és com un historial desat dels fitxers, us pot ajudar. Hem escollit la millor còpia de seguretat en línia amb versió de fitxers.


El servei de còpia de seguretat registrarà els vostres canvis en el sistema (quants depenen del servei). Podeu utilitzar la versió del fitxer per tornar i recuperar la versió que necessiteu.

És possible que hàgiu de fer-ho a causa dels pirates informàtics. Poden utilitzar programari maliciós especialitzat, anomenat ransomware, per xifrar els vostres fitxers i, a continuació, exigir-vos una rescripció per xifrar-los. No hi ha cap garantia de rebre els vostres fitxers, encara que pagueu. Versió permet evitar-ho fent un revés per recuperar-les.

Aquí, us oferirem un detall dels serveis que ofereixen les millors funcions de versió de les millors còpies de seguretat en línia. Consulteu el millor emmagatzematge al núvol per a la seva versió, si ho busqueu. Abans de començar la llista, superarem els criteris que havíem de fer.

Millor còpia de seguretat en línia amb versió de fitxers 2020

Què proporciona la millor versió de còpia de seguretat en línia

Alguns serveis ofereixen versions il·limitades, mentre que d’altres us ofereixen una finestra de temps limitat per recuperar els vostres fitxers, per exemple, 15 o 30 dies. Centrar-se només en la versió de fitxers podria dificultar la determinació de quin servei és millor, així que també anem a mirar altres aspectes..

El nostre segon criteri és el valor. No voldreu buidar el vostre compte bancari per pagar un servei capaç. És millor si un servei tingui més plans, ja que podreu escollir el que s’adapti a les vostres necessitats sense pagar en excés. Alguns serveis són un dels millors en línia de còpia de seguretat il·limitada.

Sempre és bo si podeu fer servir un pla o prova gratuïta abans de subscriure-us.

L’experiència dels usuaris no us hauria de desbordar amb la configuració. El millor és si utilitzeu la versió senzilla. Això també hauria de ser vàlid per a la resta del servei. Veurem quina atractiva i funcional és la interfície i en quins sistemes operatius funciona el client.

La versió prèvia ajudarà a protegir els vostres fitxers contra atacs de ransomware, però el xifratge pot ajudar a protegir-se d’altres amenaces. Veurem com de fort és i si s’utilitza tant en repòs com en trànsit.

Ens agrada el xifrat de coneixement zero, ja que només vol llegir les dades. L’autenticació de dos factors ajuda si algú roba la vostra contrasenya. Els centres de dades segurs són imprescindibles.

Una connexió bona i estable és clau a l’hora de crear la vostra còpia de seguretat. La velocitat de càrrega dels fitxers dependrà de la infraestructura del servei, i de la proximitat que teniu dels servidors i de l’amplada de banda que tingueu. La transferència a nivell de blocs és una característica fantàstica que ajudarà a agilitar les transferències després de la còpia de seguretat inicial.

1. Millor còpia de seguretat del núvol per a la versió de versió: CrashPlan per a petites empreses

CrashPlan es va llançar el 2007, però es va retirar del mercat de consum deu anys després. Tot i així, el seu pla de negoci ho compensa, ja que és barat, ofereix bones característiques, com ara la versionada i que els consumidors domèstics poden utilitzar.

Podeu definir la vostra política de versió a partir del client d’escriptori de CrashPlan. La versió no és molt il·limitada, però també es pot considerar que es pot conservar la versió del fitxer a increments de 15 minuts per temps indefinit. Podeu mantenir els fitxers suprimits per sempre, cosa que és molt millor que altres serveis que els eliminin al cap de 30 dies.

CrashPlanSmallBusiness.Versioning

Cada equip de còpia de seguretat tindrà un cost de 10 dòlars al mes. Obtindreu còpia de seguretat il·limitada i l’opció de fer còpia de seguretat de les unitats externes il·limitades. És una subscripció mensual, de manera que podeu cancel·lar-la en qualsevol moment. El preu no és fantàstic quan el compareu amb Backblaze, és el doble del cost, però és molt bo respecte d’altres serveis..

És fàcil instal·lar el client d’escriptori i només triguen un parell de minuts. No és difícil utilitzar-lo, però configurar l’operació de còpia de seguretat pot ser més senzill. No hi ha manera de fer còpies de seguretat en funció del tipus de fitxer. Haureu de crear manualment el vostre pla de còpia de seguretat, tot i que sigui il·limitat.

El client és intuïtiu i fàcil de navegar. Si heu de supervisar la vostra còpia de seguretat, la interfície web hauria de fer el truc. Podeu utilitzar-lo per comprovar les estadístiques dels usuaris, crear informes i supervisar la restauració de fitxers. També hi havia una aplicació per a telèfons intel·ligents, però es va suspendre.

Abans que els fitxers abandonin l’ordinador, CrashPlan els xifra mitjançant un xifrat AES de 256 bits. En trànsit, AES de 128 bits els protegeix. El servei retindrà la vostra clau de xifratge, però podeu habilitar el xifratge privat, si voleu. Si està activat, CrashPlan no podrà recuperar la vostra contrasenya, així que no la perdreu.

De qualsevol manera, assegureu-vos que teniu una contrasenya contundent, perquè CrashPlan no ofereix autenticació de dos factors. La seguretat del centre de dades està al nivell. CrashPlan manté vigilància 24 hores i altres mesures per evitar intrusions. Els centres poden resistir fallades d’energia, desastres naturals i incendis.

Altres motius ens agrada CrashPlan

És difícil agradar la velocitat de CrashPlan, perquè no és ràpid. Podeu desactivar alguns dels processos que utilitza mentre feu una còpia de seguretat dels fitxers, però no us ho recomanem. Si els recursos del sistema són baixos, podeu activar l’acceleració i configurar el client per eliminar el límit un cop fora. La còpia a nivell de bloc accelerarà les còpies de seguretat posteriors.

CrashPlan ofereix una còpia de seguretat il·limitada, una versió gairebé ilimitada que podeu personalitzar, gran seguretat i encriptació privada. Tot i que pot ser més senzill utilitzar i aconseguir velocitats més ràpides, en general és un bon servei i, per tant, és el número u de la nostra llista. Obteniu més informació al nostre comentari detallat sobre CrashPlan.

2. Acronis True Image 2018

Acronis us permet guardar versions anteriors dels fitxers fins assolir els criteris establerts per a la neteja. Podeu configurar-la per suprimir versions de fitxers fins a tres anys d’antiguitat. També podeu definir quantes versions recents ha de conservar Acronis (fins a 99). Acronis manté els vostres fitxers suprimits tret que activeu la seva supressió.

Hi ha un pla de vida, però, com que té diverses advertències, no ho podem recomanar. Els plans avançats us neten 250 GB d’espai de còpia de seguretat per 4,16 dòlars al mes o 500 GB per 5,83 dòlars al mes. Els plans premium comencen amb 1TB per 8,33 dòlars al mes i acaben amb 5TB per 21,66 dòlars al mes. El servei costa més que els seus competidors, però no massa.

El client d’escriptori és clar i intuïtiu. El menú de navegació de l’esquerra és senzill d’utilitzar. Acronis us permet fer una còpia de seguretat de tot, en lloc de seleccionar fitxers específics. Tot i que ocupa més espai, facilita la creació d’un pla de còpia de seguretat. Si decidiu fer-ho, podeu excloure fitxers que no vulgueu fer una còpia de seguretat. Les notificacions per correu electrònic us mantindran informat.

Mitjançant el tauler de control en línia, podreu executar còpies de seguretat manuals i recuperar fitxers, útil per a la gestió remota. La interfície en línia és tan bona com la d’escriptori.

El nivell de xifrat és de 256 bits AES. TLS / SSL protegeix les vostres dades en trànsit. Per a protecció contra ransomware, podeu utilitzar una característica nova anomenada Acronis Active Protection. Si falla, podeu confiar en la versió per ajudar a recuperar els vostres fitxers. No hi ha autenticació de dos factors.

Acronis us permet escanejar fitxers abans d’enviar-los al núvol. El procés requereix que utilitzeu una contrasenya que només coneixeu. Els fitxers es mantindran xifrats fins que no els desxifreu. Això vol dir que Acronis és zero.

Els centres de dades d’Acronis utilitzen targetes clau, exploració biomètrica, patrulles i monitoratge per descoratjar els intrusos. No us heu de preocupar pels desastres naturals i els incendis, ja que la infraestructura pot gestionar-los.

Altres raons per les quals ens agrada Acronis True Image 2018

Sorprenentment, Acronis és ràpid per a còpies de seguretat inicials. Només van trigar 15 minuts a fer una còpia de seguretat d’una carpeta d’1 GB a les nostres proves. Aquesta és la raó per obviar el cost més elevat. Per obtenir un detall detallat dels preus i les funcions, llegiu la nostra crítica d’Acronis True Image 2018.

3. IDrive

IDrive es troba al capdamunt de la nostra millor llista de còpia de seguretat en núvol gràcies a la seva facilitat d’ús i processos exhaustius. IDrive mantindrà les 10 versions anteriors de tots els fitxers que heu creat una còpia de seguretat.

Podeu triar entre dos plans personals: el de 2 TB (52,12 dòlars l’any) o el de 5 TB (74,62 dòlars). No hi ha cap subscripció mensual. Si pagueu per dos anys d’antelació, IDrive us donarà un descompte. A més, obtindreu 2TB o 5TB d’espai de sincronització que suposa 4TB o 10TB d’espai real. Hi ha un pla gratuït que us ofereix 5 GB d’espai per provar el servei.

IDrive us permet gestionar la vostra còpia de seguretat, a diferència d’altres serveis il·limitats que fan còpies de seguretat de tot. No és una experiència senzilla per als usuaris. Hi ha moltes opcions i els usuaris principals poden trigar una estona a sentir-se còmodes. Quan configureu el pla de còpia de seguretat, es pot executar en segon pla. No hi hauria d’haver cap problema.

El xifratge AES-256 protegeix les vostres dades en repòs i en trànsit. Hi ha xifratge privat, però l’haureu d’activar abans de la primera còpia de seguretat. En cas contrari, IDrive conservarà la vostra clau de xifrat. Per a sorpresa nostra, no hi ha autenticació de dos factors que us ajudi si algú us roba la contrasenya. L’única manera de protegir-lo és fer-lo fort.

IDrive manté els seus servidors en centres de dades segurs als EUA. Poden suportar incendis i desastres naturals, com terratrèmols i inundacions. Contra les amenaces humanes, fan servir sensors de moviment, vigilància i alarmes.

Altres motius ens agraden IDrive

Les còpies de seguretat inicials sempre triguen una estona, però IDrive s’ho endurà massa. Volem veure millors velocitats. Hi ha un servei de missatgeria anomenat IDrive Express, que us pot ajudar. També podeu utilitzar-lo per a descàrregues. Després de la còpia de seguretat inicial, les coses milloraran a mesura que s’inicia la còpia de seguretat a nivell de bloc. Per obtenir més informació sobre la seva velocitat, llegiu la nostra revisió IDrive.

4. Retrocessament

Backblaze és un dels serveis més populars i per una bona raó. La situem a la part superior de la nostra millor llista de còpia de seguretat en línia. El servei realitza una còpia de seguretat de les versions anteriors del fitxer, però només durant 30 dies. Tot i que ofereix una còpia de seguretat il·limitada, no hi ha manera d’estendre la política de versió. Això la fa menys útil contra atacs de ransomware.

Podeu obtenir una còpia de seguretat il·limitada d’un ordinador per 5 dòlars al mes (50 dòlars anuals). És bo veure un pla mensual, perquè la majoria dels altres serveis no ho ofereixen. El backblaze no estableix restriccions de fitxers a la vostra còpia de seguretat, de manera que podeu fer còpies de seguretat de qualsevol mida sense haver de seleccionar-les manualment.

Si creieu que Backblaze funciona per vosaltres, pagareu amb un any o dos per avançat obtindreu un descompte de 10 o 25 dòlars.

Tan senzill com el seu esquema de preus, el client d’escriptori facilita les coses. No heu de gestionar manualment la vostra còpia de seguretat, perquè Backblaze ho fa per vosaltres. Fa una còpia de seguretat de tot, tret dels fitxers del sistema i temporals. El client ho fa tot, de manera que no cal crear un pla de còpia de seguretat. És l’experiència d’usuari més fàcil que hem trobat.

La interfície web funciona bé. És intuïtiu i la navegació és fàcil d’utilitzar. Podeu comprovar l’estat del vostre compte mitjançant la pestanya “visió general”, mentre que la pestanya “visualitzar / restaurar” us permetrà accedir als vostres fitxers.

No hi falten les funcions de seguretat. Mentre els vostres fitxers estan en repòs, el xifrat AES de 128 bits els manté segurs. No és AES-256, però fa la feina. Durant la transferència, SSL té cura dels fitxers.

Hi ha xifrat privat. Podeu desactivar-la si voleu que Backblaze mantingui la clau de xifratge. Independentment, haureu d’enviar la vostra contrasenya a Backblaze perquè pugui recuperar els vostres fitxers. L’empresa assegura que suprimeix la vostra contrasenya després de la recuperació.

Podeu habilitar l’autenticació de dos factors per impedir l’accés al vostre compte si algú us roba la contrasenya. Hi ha fins i tot l’opció d’exigir un codi de seguretat cada vegada que inicieu la sessió.

Altres motius ens agrada el retrovisor

El backblaze no limita la velocitat de càrrega, que ajuda a la còpia de seguretat inicial. Podeu augmentar el nombre de fils de còpia de seguretat que s’executen per aconseguir velocitats més ràpides. El que (probablement) no podeu obtenir és la distància als servidors de Califòrnia. El xifrat i la compressió de fitxers també la redueixen. Podeu obtenir més informació sobre el servei a la nostra revisió de Backblaze.

5. Carbonita

Carbonite és un dels serveis de còpia de seguretat més antics, ja que funciona des del 2005 des dels seus negocis. S’adreça als usuaris domèstics i a les petites empreses.

El servei és compatible amb la versió, però no per a Mac. Conserva, com a mínim, tres versions d’arxius, independentment de l’edat. Més enllà d’això, conservarà versions fins a tres mesos, inclosa una versió per a cadascun dels set dies anteriors, una versió per a cadascuna de les tres setmanes anteriors i una versió per a cadascun dels dos mesos anteriors. Els fitxers suprimits romanen durant 30 dies.

A diferència d’altres serveis de còpia de seguretat il·limitada, Carbonite us permet triar entre tres plans. Basic us costarà 71,99 dòlars i us ofereix una còpia de seguretat il·limitada d’ossos nus. A més, afegirà la còpia de seguretat de la unitat externa i la còpia de seguretat automàtica de vídeo a l’oferta per 111,99 dòlars. Prime us costarà 149,99 dòlars i us donarà l’opció d’utilitzar el servei de recuperació de missatgeria. Càrrega dels plans a l’any.

Obtindreu un descompte si pagueu amb dos (5 per cent) o tres (10 per cent) anys per avançat. Si voleu provar el servei, hi ha una prova gratuïta de 15 dies.

Treballar amb Carbonite és senzill i el client d’escriptori és fàcil d’instal·lar. Només cal realitzar un pas en iniciar la còpia de seguretat, ja que la major part del procés està automatitzat (consulteu la llista de fitxers i extensions que Carbonite exclou al seu lloc web). Carbonite fins i tot facilita la comprovació de l’estat dels fitxers proporcionant codis de color.

Podeu fer el mateix fent servir l’aplicació per a mòbils Carbonite, disponible per a Android o iOS. La seva interfície és mínima i ofereix un disseny i una navegació clars. Podeu accedir als fitxers emmagatzemats i a les fotografies de còpia de seguretat de forma automàtica mitjançant l’aplicació. Estaria bé tenir l’opció de fer còpies de seguretat d’altres tipus de fitxers, però encara obteniu espai il·limitat per a les vostres fotos.

Carbonite protegeix totes les dades emmagatzemades als seus servidors mitjançant xifrat AES de 128 bits. Conservarà la vostra clau, però podeu habilitar el xifrat privat. Si ho feu, Carbonite utilitzarà AES de 256 bits. El servei requerirà que feu una contrasenya contundent. Podeu utilitzar l’autenticació de dos factors per assegurar-vos que esteu segur si algú el roba.

Altres motius ens agrada la carbonita

La còpia de seguretat no és ràpida, de manera que no s’acosta als seus competidors, com Backblaze i IDrive. Després de la transferència inicial, el seu algorisme a nivell de blocs ajudarà a accelerar el procés. Si esteu interessats en obtenir més informació, llegiu la nostra crítica sobre Carbonite.

Pensaments finals

Tot i que tots els serveis tenen una versió decent, CrashPlan i Acronis es troben al cap i a les espatlles per sobre de la resta. Us permetran exercir un control més fi sobre quantes versions conserveu i durant el temps. Altres serveis posen una tapa dura en el nombre de versions o dies que necessiteu per conservar-les.

Analitzant altres criteris, com ara valor, seguretat, rapidesa i facilitat d’ús, permet que IDrive i Backblaze estiguin molt més a prop dels dos primers llocs de la nostra llista. La carbonita queda darrere d’ambdues.

Quines funcions de versió us funcionen millor? Falta el servei preferit d’aquesta llista? Expliqueu-ho als comentaris que hi ha a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me