Millor còpia de seguretat del núvol per a iPhone 2020

iCloud ha demostrat ser una aplicació de núvol natiu prou bona però no prou bona per a l’iPhone. 


És relativament cara, relativament insegura i no és una opció especialment bona per a celebritats, com podreu trobar més avall. Tenint en compte les seves vulnerabilitats, tant en termes de funcionalitat com de privacitat, hem decidit combinar una llista de les cinc millors aplicacions de còpia de seguretat en núvol per a iPhone.

Quina aplicació s’utilitza per fer còpies de seguretat de les dades del vostre iPhone, permeteu-me endevinar, iCloud? És el mateix iCloud que es va piratejar l’any passat i es va filtrar nus de celebritats? Els pirates informàtics probablement també haurien filtrat els vostres nus, però per desgràcia, encara no sou una celebritat. Apple ha entrat recentment a la notícia una vegada més, perquè van negar a construir una porta posterior per al FBI, cosa que hauria afectat la seguretat de tots els iPhones.

Tot i que les dades del telèfon d’Apple estan molt xifrades i es bloquegen després de tres intents de fallada, les dades que es recolzaran a iCloud no són molt segures.

Per què iCloud no és una opció segura

És possible que Apple no vulgui compartir dades d’iPhone amb el govern dels Estats Units, però és probable que l’empresa no falli la seguretat de les dades d’usuari emmagatzemades a iCloud..

Actualment, iCloud utilitza un xifratge AES de 128 bits i hi ha notícies que la companyia afegirà al xifratge, però no sabem quan pot ocórrer això. Apple s’ha mostrat inquiet en enviar avisos quan algú ha restaurat un compte iCloud des d’un dispositiu nou; A més, no s’ha pogut estendre l’autenticació de dos factors i no proporciona seguretat de coneixement zero.

Falles com les esmentades anteriorment i d’altres són per això que necessiteu una alternativa a iCloud; per sort, en tinc cinc. Però, abans de començar, és important tenir clar què passa aquí. Només escric un resum de cada servei, el que més m’ha agradat i una llista de pros i contres. Aquest article no és una revisió en profunditat de cada servei, per a això, només cal que feu clic al botó “Llegir ressenya” a cada resum del proveïdor.

Millor còpia de seguretat del núvol per a iPhone 2020

Condueixo

IDrive proporciona 5 GB d’espai d’emmagatzematge gratuït per començar; Té una aplicació d’escriptori i pot fer la sincronització de fitxers i la còpia de seguretat. Considerada la millor selecció per la versatilitat a preus baixos, IDrive és la meva elecció número u per la seva riquesa de funcions.

Revisió IDrive

Alguns dels quals inclouen:

 • Xifrat Adamantí
 • Carrega automàticament imatges
 • Còpia de seguretat de Facebook i Instagram

I fins i tot una aplicació Apple Watch aviat. IDrive també pot reproduir música i vídeos, a més de proporcionar accés a contactes de seguretat, missatges, recordatoris de calendari i tot el procés que ofereixen còpia de seguretat il·limitada. IDrive també té un servei lateral extraordinari on envien discos als clients que disposen de moltes dades que necessiten una còpia de seguretat ràpida.

Per què ens agrada IDrive:

La instal·lació i la inscripció a l’aplicació van ser fàcils. El servei també és bastant barat i ofereix una còpia de seguretat i sincronització il·limitada del dispositiu. A més hi ha una opció de xifrat privat disponible, que elimina la sensació d’inseguretat associada a iCloud.

Llegiu la ressenya aquí.

SugarSync

Tot i que una aplicació de sincronització, SugarSync també es pot utilitzar per a còpia de seguretat i intercanvi de fitxers. També té un pla d’emmagatzematge gratuït de 5 GB, a més d’una sala de bonificació quan convideu més amics a utilitzar l’aplicació. La meva primera impressió sobre l’aplicació per a iPhone de SugarSync va ser molt positiva, a causa del disseny elegant i la facilitat d’ús. Instal·lar l’aplicació ofereix una opció per carregar fotos automàticament.

Revisió empresarial de SugarSync

Les imatges i els vídeos carregats a SugarSync es poden veure a l’aplicació iOS o es poden copiar a una altra aplicació. Al panell de configuració, podeu activar o desactivar la còpia de seguretat de la càmera, configurar un pin per a l’aplicació i esborrar la memòria cau, i tot això.

Quan vaig intentar penjar dades directament a una de les carpetes de SugarSync, vaig descobrir que només es poden penjar fotos o vídeos des d’un iPhone. No hi ha forma de fer còpia de seguretat de contactes, notes, calendari o qualsevol altra dada, que és un gran problema.

Per què ens agrada SugarSync:

Podeu veure les carpetes i fitxers que hagin d’estar disponibles fora de línia, enllaços públics i carpetes compartides. Amb una interfície fantàstica i un període de prova gratuïta de 30 dies, és una vergonya que SugarSync només faci una còpia de seguretat de fotos i vídeos. I aquesta és l’única raó per quedar en segon lloc.

Llegiu la ressenya aquí.

Còpia de seguretat en línia SOS

SOS Online Backup és conegut per la seva velocitat, la versió il·limitada d’arxius i les aplicacions mòbils molt ben dissenyades. Però no tenen algunes funcions esperades, com ara la càrrega de vídeos. L’aplicació per a iPhone de SOS Online Backup està dissenyada perquè els usuaris puguin accedir a les seves dades de seguretat mitjançant un PC o un Mac. Al iniciar la sessió, teniu l’opció de fer una còpia de seguretat de les fotos, dels vídeos, dels documents i de la música penjats.

Revisió de còpia de seguretat en línia de SOS

Els fitxers amb còpies de seguretat es poden veure o compartir de forma lliure. Tot i que, em va decebre veure que no es poden compartir fitxers directament amb altres aplicacions, només els envieu per correu electrònic a un destinatari. SOS Online Backup ofereix una opció per protegir contactes i fotos mitjançant l’aplicació iOS. Tanmateix, no hi ha cap opció a fer còpies de seguretat de vídeos, de forma manual o automàtica.

He intentat trobar l’opció Configuració, només per adonar-me’n no n’hi ha cap, l’únic que obteniu és un botó de desconnectar a la part superior. Aquesta aplicació té molt potencial i us la recomanaria si només busqueu les fotos i els contactes de còpia de seguretat.

Per què ens agrada la còpia de seguretat en línia de SOS:

A la part inferior de l’aplicació, hi trobareu quatre opcions:

 1. Contingut
 2. Protegir
 3. Dispositius
 4. Cerca

Podeu accedir a dades de còpia de seguretat mitjançant Contingut, Protect és on es carreguen les dades i podeu veure tots els dispositius enllaçats al vostre compte de còpia de seguretat en línia SOS mitjançant dispositius. La cerca només és la possibilitat de buscar fitxers i carpetes.

Llegiu la ressenya aquí.

CrashPlan

CrashPlan ofereix un espai d’emmagatzematge il·limitat i sense límits de tipus de fitxer; i els usuaris d’iOS que fan música poden crear un arxiu d’artistes preferits. A més, és un servei de còpia de seguretat il·limitat que inclou embussos amb moltes opcions i extres. CrashPlan és un dels serveis de còpia de seguretat en núvol més populars del mercat i no hi puc oblidar incloure-ho.

Revisió de accidents

La funció principal de les aplicacions és permetre l’accés a les dades de l’escriptori des de qualsevol lloc. Tots hem tingut aquells moments en què necessitem urgentment un fitxer mentre viatgem i l’aplicació iOS pot resultar útil per a aquestes situacions..

Però, l’aplicació no té alguns defectes. Malauradament, CrashPlan no permet fer còpia de seguretat de fotografies ni de cap altra dada de l’aplicació. I a cap aplicació no hi ha cap lloc, la compartició i la sincronització també són ineludibles. Però podeu descarregar fitxers individuals i accedir als descarregats anteriorment.

Per què ens agrada CrashPlan:

Després d’haver provat les funcions de l’aplicació d’escriptori en el passat, em va entusiasmar veure què havia d’oferir l’aplicació per a iPhone. El principal punt de venda de CrashPlan en qualsevol plataforma és l’emmagatzematge il·limitat. Podeu fer còpies de seguretat de dades a CrashPlan i gaudir d’accés a còpies de seguretat locals gratuïtes i sembrades des de qualsevol lloc.

Llegiu la ressenya aquí.

Dropbox

Dropbox serveix com a rival directe i alternativa a iCloud, amb funcions de privacitat una mica més millorades: la paraula clau és “lleugerament”. Jo faig servir Dropbox regularment, però va ser la primera vegada que el vaig descarregar en un iPhone i em va sorprendre veure que l’aplicació supera els 80 MB.

La majoria de les altres aplicacions que he revisat tenien menys de 20 MB. Ja que de vegades ens veiem obligats a descarregar aplicacions mitjançant dades mòbils, i no a WI-FI, aquesta mida d’aplicació gran pot ser un problema per a alguns. Aquest petit problema potencial, a part, podeu utilitzar l’aplicació Dropbox iOS per veure els fitxers, posar-los disponibles fora de línia i canviar el nom o traslladar-los a diferents carpetes.

Podeu editar documents, però cal que s’instal·li Microsoft Office per separat. Recordeu que només podeu enviar enllaços a fotos i no a imatges reals. I les fotos de Dropbox no es poden transferir directament a Instagram o Facebook. Però, a part d’això, l’aplicació és perfecta. Compta amb 2 GB d’emmagatzematge gratuït, integració amb Microsoft Office i una interfície molt elegant.

Per què ens agrada Dropbox:

Segons Dropbox, més de 400 milions d’usuaris s’han registrat al servei. Tan bon punt us inicieu la sessió, hi ha una opció disponible per penjar fotografies i vídeos automàticament. També m’ha agradat el fet que Dropbox enviï un correu electrònic per avisar-vos que heu accedit a un iPhone. Hi ha una carpeta independent per visualitzar totes les fotos penjades.

Llegiu la ressenya aquí.

En resum…

Per als usuaris d’iPhone, iCloud podria semblar l’opció més ràpida i senzilla a primera vista, però no és l’únic jugador del joc. Les alternatives com les cinc que he esmentat anteriorment ofereixen una millor seguretat, noves funcions i extres que no es poden trobar a l’aplicació núvol nativa de l’iPhone..

A més, com que no tenen un perfil tan alt que en comparació amb iCloud, és probable que els hackers no els orientin exclusivament. Heu utilitzat aquestes cinc millors millors aplicacions de còpia de seguretat en núvol per a iPhone? Informeu-vos de les vostres experiències amb ells a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map