Millor còpia de seguretat al núvol de Synology 2020

Synology Diskstations s’utilitzen a les llars i les organitzacions per emmagatzemar una gran quantitat de dades en una ubicació central d’emmagatzematge, a la qual poden accedir els usuaris a través d’una LAN (xarxa d’àrea local). La idea és proporcionar còpies úniques dels fitxers per a diversos usuaris. I he reunit els cinc serveis principals de còpia de seguretat al núvol per ajudar-los a fer-ho.


És evident que els dispositius Synology emmagatzemen una gran quantitat de dades i la seva pèrdua d’informació podria ser desastrosa. Per als usuaris domèstics, es poden fer servir els dispositius NAS de Synology per desar:

 • Arxius multimèdia
 • Sistemes de seguretat
 • Televisors intel·ligents
 • Altres dispositius

Mentre que per a organitzacions, aquests dispositius es poden utilitzar per accedir a dades des d’una ubicació centralitzada. Principalment perquè com a ubicació centralitzada per a l’emmagatzematge de dades, no hi ha duplicitats. És per això que es fa vital per a les dades de còpia de seguretat dels dispositius Synology.

Millor còpia de seguretat al núvol de Synology 2020

CrashPlan 5,99 dòlars
Per mes
GB il·limitat
ElephantDrive25,00 dòlars
Per mes
50 GB
HiDrive6,45 dòlars
Per mes
100 GB
Còpia de seguretat de glaceres0,007-0.113 dòlars
Per mes
1 GB
Simfòmica50,00 dòlars
Per mes
500 GB

Tot i que hi ha molts serveis de còpia de seguretat en núvol disponibles, els que ofereixen còpia de seguretat per a dispositius Synology són sorprenent. A més, com que probablement aneu a fer una còpia de seguretat de moltes dades, també és important triar un servei de còpia de seguretat en núvol assequible i segur. Per ajudar-vos a prendre la decisió correcta, he curat cinc de les millors opcions de còpia de seguretat del núvol per a Synology.

Com configura aquest article

M’agradaria trigar un segon per explicar la configuració d’aquest article i el seu propòsit. Aquest article no és una revisió completa de cada servei, sinó que intento presentar:

 • Un resum de cada servei de còpia de seguretat de Synology
 • Un petit fragment sobre per què m’agradaven cadascú
 • Una llista de pros i contres

Per descomptat, després de llegir aquesta obra, us aconsello que dediqueu un temps per provar l’oferta gratuïta de cada servei, ja sigui un període de prova o un compte gratuït. Abans de prendre una decisió final amb qui fer una còpia de seguretat del dispositiu NAS de Synology.

CrashPlan

Amb CrashPlan, obteniu un emmagatzematge il·limitat per 5,99 dòlars mensuals i aquesta és una de les raons, entre moltes altres, per què aquest servei de còpia de seguretat al núvol es troba a la part superior de la nostra llista.

Crashplan vs Carbonite: és el millor servei

La còpia de seguretat de les unitats de Synology mitjançant CrashPlan no és tan fàcil com fer una còpia de seguretat de dades d’ordinadors personals. Es necessita una mica de recerca i us recomanaria fer-ho amb algú que hagi gestionat coses així abans. Com que CrashPlan es basa en Java, el primer que heu de fer és instal·lar Java al vostre sistema.

Baixeu CrashPlan, després instal·leu-lo i inicieu Synology a través de la seva interfície web.

Si ja heu descarregat el servei de còpia de seguretat, ha de ser visible al centre de paquets. Sí, pot ser una mica confús la primera vegada, però si utilitzeu un dispositiu Synology, estic segur que ja esteu acostumats a això. A més, estic segur que no t’importaria passar uns minuts addicionals per fer una còpia de seguretat de fitxers, si això significa que es protegeixin les dades. CrashPlan també conserva versions il·limitades de fitxers i es poden recuperar fàcilment els fitxers suprimits.

Per què ens agrada CrashPlan:

Tocem la seguretat; CrashPlan ofereix diverses capes de protecció per assegurar-se que les vostres dades sempre són segures. Primer, hi ha una contrasenya del compte i, a part, CrashPlan també proporciona xifratge local de 448 bits, la clau a la qual està establert un usuari. Aquesta clau no s’envia mai al servidor de CrashPlan, ja que les dades es xifren primer a la vostra màquina local i després s’envien al seu servidor..

Llegiu la ressenya aquí.

ElephantDrive

ElephantDrive es preinstal·la en moltes estacions de disc Synology. Les còpies de seguretat de Synology estan disponibles a tots els nivells, inclòs el lite, que ofereix 2 GB d’emmagatzematge gratuït. ElephantDrive ve integrat amb les unitats Synology, cosa que significa que no us haureu de preocupar de gestionar les coses de backend i de configurar ordres per fer una còpia de seguretat d’una unitat de Synology.

Revisió ElephantDrive

Primer cal accedir i instal·lar Elephant Drive en un sistema si aneu al paquet instal·lador mitjançant DMS.

Tan aviat com hi feu clic, s’obrirà un assistent de configuració per guiar-vos en el procés d’instal·lació. I ja està; no hi ha res més a fer. El servei de còpia de seguretat en núvol admet dispositius Synology de 10 a 16 sèries. A banda del pla gratuït de 2 GB, els plans de pagament s’inicien en 9,99 dòlars mensuals per 1TB de dades i 39,95 dòlars mensuals per 2TB de dades..

ElephantDrive també ofereix funcions com ara programació, còpia de seguretat incremental, còpia de seguretat contínua i acceleració de l’ample de banda. Aquest servei en núvol també està disponible mitjançant aplicacions d’escriptori, web i mòbils. Tot i que no hi ha sincronització de fitxers, l’intercanvi de fitxers continua sent una opció disponible. Conserva versions de fitxers il·limitats als quals els usuaris poden accedir posteriorment.

Per què ens agrada ElephantDrive:

Les opcions de privadesa d’ElephantDrive també són impressionants. Com ElephantDrive utilitza servidors Amazon S3 per emmagatzemar dades. Aleshores hi ha xifratge local de 256 bits, i us recomano fermament establir una clau de xifrat personal. També hi ha encriptació de servidors de 256 bits.

En general, ElephantDrive és una excel·lent opció de còpia de seguretat en núvol per a dispositius Synology. Especialment amb els primers 2 GB gratuïts, però si teniu més de 1 TB de dades a còpia de seguretat i no us importa el treball addicional, us recomano CrashPlan.

Llegiu la ressenya

HiDrive

HiDrive funciona amb Strato, un dels serveis més importants d’allotjament web a Europa. Amb un pla inicial inicial de 5 GB i integració directa amb els dispositius Synology, és una opció fantàstica per fer còpies de seguretat de dades. Si bé el client d’escriptori és molt fàcil d’utilitzar, no té l’opció de programar còpies de seguretat o automatitzar-les. I això pot suposar un gran problema per als usuaris que tinguin una còpia de seguretat important de dades.


www.free-hidrive.com

Al costat del flip, l’opció de compartir fitxers és una opció amb HiDrive. Els usuaris poden crear enllaços i proporcionar als destinataris accés de només lectura o edició. Els plans pagats proporcionen l’opció d’establir contrasenyes d’enllaços de fitxers. HiDrive no guarda exactament diferents versions d’un fitxer; porta instantànies de tota la còpia de seguretat, a intervals de temps específics.

A la configuració, podeu triar en quins intervals voleu que HiDrive creï aquestes instantànies de còpia de seguretat. Malauradament, la seguretat es manté molt temps amb HiDrive. No hi ha cap xifrat privat, la qual cosa és decebedor. De fet, tampoc hi ha un xifrat del costat del servidor. Els fitxers es xifren quan hi ha un trànsit amb un xifratge SSL. Els clients i llocs web d’escriptori també semblen tenir funcions limitades.

Per què ens agrada HiDrive:

Podeu instal·lar HiDrive al vostre sistema si voleu. Però, en la majoria de sistemes, ja s’instal·la com a complement, proporcionant una forma ràpida de dades de còpia de seguretat. És un dels pocs serveis de còpia de seguretat en núvol que la pròpia Synology recomana.

Si teniu fotos, podeu crear àlbums de fotos en línia i compartir-les. També recomanaria aquest servei si voleu un servei de còpia de seguretat preinstal·lat i no disposeu de moltes dades a la còpia de seguretat.

Llegiu la ressenya

Còpia de seguretat de glaceres

Potenciat per Amazon, puc dir que Glacier Backup és un dels serveis més fiables i assequibles d’aquesta llista. Es troba al quart lloc perquè és un servei de còpia de seguretat molt bàsic i pot resultar una mica complicat manejar si ets completament nou a les estacions de disc Synology i Amazon Glacier. Per bàsic, vull dir que el servei no pot recuperar un fitxer que heu perdut accidentalment ni recuperar una petita carpeta.

Còpia de seguretat de les vostres dades a Amazon Glacier

Quan Glacier comença a extreure’s, es triga molt temps, ja que es recuperen les dades alhora. Glacier és una solució secundària de seguretat que no voleu utilitzar sovint. Afegeix perfectament als usuaris de Synology amb grans arxius que han de protegir.

Haig de mencionar això, no hi ha cap aplicació que pugui descarregar ni carregar dades, i que les aplicacions de tercers tinguin assignada aquesta tasca molt important i funcionen igual que qualsevol altra aplicació de còpia de seguretat en núvol. Glacier té característiques com l’amplada de banda a l’ampliació, la sincronització d’arxius i la programació. El preu varia des de 0,007-0,113 dòlars mensuals per GB, i el preu exacte depèn del centre de dades que trieu per emmagatzemar dades a dins.

Per què ens agrada la còpia de seguretat de les glaceres: 

Glacier utilitza encriptació AES de 256 bits al costat del servidor: per protegir les dades. No hi ha cap xifratge privat, però obté un identificador d’accés i la clau al fitxer. Heu d’introduir aquestes credencials juntament amb les vostres principals credencials per iniciar la sessió en un compte.

Si no voleu emmagatzemar dades als centres de dades dels EUA, podeu triar-la traslladar a Europa o Àsia. I això és un avantatge significatiu de la glacera.

Simfòmica

Symform proporciona a tots els usuaris de Synology 10 GB d’espai d’emmagatzematge gratuït, sense adjuntar cadenes. Segons el lloc web de l’empresa, aquest espai es pot estendre a un espai d’emmagatzematge “il limitat i gratuït”, oferint voluntàriament l’emmagatzematge addicional de Synology a Symform.

Mentre testeu els serveis d’emmagatzematge al núvol, hi ha una lliçó que he après: “gratuït” i “il·limitat” no van de la mà. Així que vaig començar a investigar més informació sobre les reclamacions d’emmagatzematge gratuït i il limitades de Symform. Resulta, per cada 1 GB d’espai de Synology donat a Symform; obteniu 2 GB d’espai al núvol.

Tècnicament, no hi ha emmagatzematge gratuït i il·limitat, fins i tot si aporteu 1 TB d’espai, només aconseguireu 2TB d’espai al núvol. També podeu optar per plans de pagament que comencen a 10 dòlars al mes per 100 GB de dades, i el pla d’emmagatzematge més alt disponible és d’1 TB, que costa 100 dòlars al mes..

A més, és una mica estrany donar espai personal a una empresa de còpia de seguretat del núvol; mai se sap com l’utilitzen.

Per què ens agrada Symform: 

Com que Symform s’ha unit amb Synology, instal·lar la seva aplicació és tan fàcil com la d’ElephantDrive. Podeu trobar-lo directament al gestor de paquets. També hi ha xifratge AES de 256 bits al costat del servidor, però no hi ha cap xifrat privat disponible.

En resum…

Synology Diskstations és útil per emmagatzemar grans quantitats de dades, i la còpia de seguretat és tan important com fer una còpia de seguretat dels ordinadors personals. És lamentable que no existeixin moltes aplicacions de còpia de seguretat bones, que puguin satisfer les necessitats dels usuaris de Synology.

Tot i això, he intentat tot el possible per trobar-los. I, com podeu veure, l’elecció del servei de còpia de seguretat en núvol adequat dependrà de la quantitat que esteu disposat a gastar i del temps que tingueu per mantenir aquests serveis. No dubteu a compartir qualsevol pensament o comentari que tingueu a continuació, i gràcies per llegir!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map