Les 10 millors persones més innovadores de la indústria del núvol

La tecnologia de computació al núvol no va sorgir durant la nit. Va tenir algú fora per innovar i impulsar-lo. Per tal de reconèixer aquells tècnics que ens han proporcionat aquesta increïble tecnologia, hem recopilat una llista de les 10 persones més innovadores en informàtica en núvol.


Va dibuixar Houston


© Cloudwards.net Encara que era petit, Drew Houston estava més interessat en com funcionaven els programes en lloc de simplement utilitzar-los. Als cinc anys, el seu pare el va animar a aprendre la programació amb BASIC quan la família va obtenir el seu primer ordinador.

Mentre que Houston li agradava jugar, sempre estava més interessat en la manera de combinar la programació. 

Aquest interès el va seguir a l’escola secundària i al MIT. Al MIT Houston va poder submergir-se en les zones que més li interessaven. Mentre es trobava al campus va poder utilitzar l’entorn Athena per ajudar a fer còpia de seguretat de la seva estació de treball, fins i tot quan va oblidar-se de portar un disc de polze.

No obstant això, després de pujar tot l’entorn de desenvolupament a una unitat flash USB, l’oblidà quan va pujar al bus cap a Nova York poc després de la seva graduació. Aquest error el va portar a crear un dels programes més populars disponibles avui en dia.

Les primeres línies de codi que va escriure mentre viatjava a Nova York es van convertir en la base de Dropbox, el lloc d’emmagatzematge en línia i compartició de núvols utilitzat per més de 300 milions de persones a tot el món. En aquest moment Houston continua sent el conseller delegat de la companyia que va crear en un moment de frustració.

Tot i que potser la seva solució d’emmagatzematge en núvol no és la primera, és un dels serveis més populars, que és el que li guanya un lloc a la nostra llista.

Aaron Levie


© Cloudwards.net Aaron Levie no estava tan fascinat amb la codificació que altres de la nostra llista, tot i que sí que tenia una bona dosi d’il·lusionació per la tecnologia. En canvi, el seu interès era trobar una manera d’ajudar els consumidors i les empreses a desenvolupar una manera unificada d’emmagatzemar dades.

La idea va néixer el 2004 durant un projecte empresarial universitari en què Levie estava treballant.

Per a aquest projecte, s’està examinant com les empreses utilitzaven l’emmagatzematge basat en núvol per estalviar contingut. Després de múltiples debats amb CIOs de diferents corporacions, es va adonar que el consens estava fragmentat sobre com utilitzar aquesta potent eina.

Decidit a resoldre el problema, Levie i diversos amics de la seva infància van llançar la plataforma d’emmagatzematge al núvol de Box. Originalment, el grup va orientar usuaris i consumidors individuals al programa fàcil d’utilitzar, permetent-los emmagatzemar contingut mentre es gestionava mitjançant una interfície intuïtiva.

El focus ha passat recentment a una plataforma de clients empresarials, mantenint els seus serveis frontals fàcils d’utilitzar. Aaron Levie encara actualment dirigeix ​​el càrrec a Box. Les seves habilitats per llegir el mercat i comprendre el que les empreses necessiten a la seva plataforma de núvols és per això que ha inclòs a la nostra llista.

Marc Benioff


© Cloudwards.net No tots els programes al núvol es tracten estrictament d’emmagatzematge. Hi ha creadors i fundadors de programes de computació en núvol que segurament entren en la nostra llista. Marc Benioff, fundador de Salesforce, és un d’aquests creadors.

El 1999, Benioff va tenir la idea de crear un servei que substituís el programari empresarial tradicional i servís com a plataforma de gestió d’informació sota demanda. El seu pla, que va anomenar “El final del programari”, utilitzarà Internet per canviar la manera de dissenyar i distribuir els programes.

Si bé Benioff creia que el programari com a servei substituiria els programes tradicionals, va acabar creant el terme plataforma com a servei quan va llançar Salesforce.com. Amb el pas del temps, ha ampliat l’empresa per ser més que un negoci de gestió de relacions amb els clients. Ara els clients poden utilitzar tecnologies mòbils, socials i en núvol per llançar les seves pròpies aplicacions.

A més de construir Salesforce.com, Benioff ha establert un “model 1-1-1” per als negocis. Sota aquesta estructura de filantropia corporativa, la seva empresa contribueix de nou a la comunitat que serveix. Donant un tant per cent de producte. un per cent de les hores de treball i un percentatge del patrimoni.

Actualment, Benioff és el president i conseller delegat de Salesforce.com, és directiu de Cisco i és autor de tres llibres. Marc Benioff ha estat el fil conductor que aporta el software com a servei al núvol, el que el posa en el top 10 de les persones més innovades de la indústria del núvol.

Paul Maritz


© Cloudwards.net La informàtica sempre ha estat un interès de Paul Maritz, tant de fet que va obtenir titulacions tant de la Universitat de Natal com de la Universitat de Ciutat del Cap. En obtenir el títol, va treballar per a Intel, a partir del 1981, durant cinc anys i va ajudar a desenvolupar eines per ajudar a escriure programari per a la plataforma x86..

Maritz va deixar Intel per unir-se a Microsoft i va continuar treballant amb la companyia fins al 2000. Durant el seu temps amb el gegant del programari va ser clau per desenvolupar molts títols importants de programari com Windows NT i Internet Explorer. Les seves visions solien aprofitar no només Microsoft, sinó la indústria informàtica.

Després de deixar Microsoft després dels processos antimonopoli del 1999, Maritz va cofundar Pi Corporation, que després va ser adquirida per EMC, on va ascendir al president i director general de la divisió de computació en núvol de EMC. Actualment, Maritz és el conseller delegat de GoPivital, Inc. una empresa que proporciona aplicacions personalitzades basades en la tecnologia de computació en núvol.

Gràcies als seus molts anys en la indústria de la tecnologia de la informació i a les seves innovacions que han contribuït a conduir a la construcció de la tecnologia de computació en núvol i al seu treball continuat en aquest camp, hem nomenat Paul Maritz a la nostra llista.

Tom Gonser


© Cloudwards.net Tom Gonser va començar la seva carrera treballant amb comunicacions de dades sense fils i transaccions basades en la web. Al considerar que havia d’haver una manera millor de gestionar tràmits i signatures electròniques, Gonser es va ramificar per desenvolupar aquest sistema..

Va fundar DocuSign per tal de fer realitat aquesta idea. Utilitzant la tecnologia del núvol, l’empresa DocuSign de Gonser s’ha convertit en l’estàndard global de transaccions digitals. Ha utilitzat un procés automatitzat per substituir la forma de ploma i paper per transaccionar negocis, cosa que pot retardar les empreses. El seu programari està dissenyat per gestionar de forma digital totes les transaccions de documents de forma digital.

Gonser té una gran participació en les operacions quotidianes a DocuSign, exercint el càrrec de cap d’estratègia de l’empresa. Tom Gonser ha aconseguit un lloc a la nostra llista gràcies a la seva innovació en la gestió de transaccions digitals.

Mark Belk

 


© Cloudwards.net Començant la seva carrera a Naval Intelligence, Mark Belk es va familiaritzar amb els sistemes de dades requerits pels representants del govern. Després de servir a la Guerra del Golf, Belk va marxar per treballar per a BTG com a enginyer de solucions i més endavant en projectes de programari com a servei..

Després de deixar BTG, Belk continuà treballant amb Homeland Security com a arquitecte en cap de Microsoft. Aquí es va distingir desenvolupant, validant i executant estratègies informàtiques associades al sector públic de seguretat nacional.  

Aquesta xarxa mundial ha ajudat a canviar la cara del cloud computing i la ciberseguretat. Ara, Belk treballa amb Juniper Networks com a arquitecte en cap. El seu treball en la indústria global, la ciberseguretat federal i les solucions d’arquitectura tècnica li han valgut un lloc en la nostra llista.

Yung Chou


Yung Chou com a evangelista tecnològic per a Microsoft, té moltes oportunitats de servei als clients en les àrees de gestió de comptes de suport, assistència tècnica i vendes tècniques..

Abans d’unir-se a Microsoft, Chou es va establir com un expert en programació de sistemes, desenvolupament d’aplicacions i gestió de TI. També ha ofert serveis de consultoria a empreses d’aquestes àrees. Chou també allotja un bloc on els nous usuaris poden arribar a conèixer el núvol i tot el que li ofereix.

Els seus coneixements sobre l’arquitectura de cloud computing i cloud computing híbrids han servit per ajudar a Microsoft a continuar construint les seves plataformes de núvols empresarials i personals. Gràcies al seu treball amb Microsoft, la seva formació en departaments informàtics i la demanda actual com a orador als esdeveniments de TechNet i Microsoft, l’hem afegit a la nostra llista.

Mitch Coopet


© Cloudwards.net El fet de poder compartir fitxers i carpetes és només la meitat de l’equació quan es tracta de computació en núvol. Almenys així ho ha vist sempre Mitch Coopet

Com a responsable de producció i cofundador de Code42, la companyia que està darrere de CrashPlan i SharePlan, la còpia de seguretat i el compartir només són una part de l’equació.

Sempre ha vist la seguretat com el factor més important. De fet, ha utilitzat els seus coneixements i innovació per aportar una experiència més segura i segura a la plataforma núvol. Coopet continua treballant amb l’empresa que va ajudar a fundar.

El seu treball per oferir una experiència d’emmagatzematge en núvol més segura i per educar el públic sobre com tenir una experiència d’emmagatzematge i compartició més segura és el que l’ha arribat a la nostra llista.

Chris Pinkham


© Cloudwards.net Una de les primeres solucions de núvols conegudes no va sorgir per si mateixa, Chris Pinkham, va donar un cop de mà en aquesta creació.

Pinkham va començar la seva carrera al món dels ordinadors cofundant el primer ISP de Sud-àfrica anomenat TICSA / Internet Africa. Diversos anys després l’empresa va ser venuda a UUNET i Pinkham va anar a treballar amb Amazon. Pinkham va ser responsable de l’enginyeria d’infraestructures i de les operacions del lloc web de l’empresa.

Durant aquest temps va començar a treballar en un projecte lateral que es convertiria en el molt exitós Núvol de càlcul elàstic.

Tot i que va deixar l’empresa el 2006 per començar a operar Nimbula, una empresa centrada en el programari d’informàtica en núvol, no es pot obviar la seva contribució al món d’emmagatzematge en núvol. Més endavant, Oracle va comprar Nimbula.

Willem Van Biljon


© Cloudwards.net Willem Van Biljon va començar la seva aventura amb ordinadors quan es va graduar a la Universitat de Ciutat del Cap amb una llicenciatura en informàtica.

Va continuar ocupant càrrecs amb l’Institut Nacional de Recerca per a Ciències Matemàtiques i LinkData. Van Biljon va ajudar a cofundar Mosaic Software i va crear el primer interruptor de pagament de gamma alta per a sistemes de maquinari i sistemes operatius. Aquesta companyia va ser un dels tres primers títols de programari de processament de pagaments quan es va vendre el 2004.

Després de treballar amb Mosaic, Van Biljon va anar a treballar a Amazon.com. Aquí, amb l’ajuda del col·laborador Chris Pinkham, va ajudar a desenvolupar Amazon Elastic Compute Cloud. Ha assistit en la gestió de productes i en la comercialització del nou servei públic de núvols.

Després de sortir d’Amazon el 2006, va col·laborar amb Chris Pinkham per crear Nimbula un títol de programari informàtic en núvol. Després de la compra del 2013 per Oracle, es va incorporar a takealot.com com a codirector i CTO. El seu paper en el desenvolupament de Nimbula i Elastic Compute Cloud li ha valgut un lloc en la nostra llista.

Conclusió

Hi ha molts més innovadors i especialistes a citar. Hi ha noms que es queden sense rostre i estan treballant entre bastidors perquè el núvol es posi al capdavant de la tecnologia informàtica.

Tanmateix, creiem que aquests deu gurús d’informàtica destacats han estat els responsables de la innovació i la tecnologia de computació en núvol.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map