Guia Cloudwards: Què és Amazon QuickSight?

Amazon ha introduït recentment QuickSight, una eina d’intel·ligència empresarial basada en el núvol amb l’objectiu principal de simplificar tot el procés d’elaboració d’informacions a partir de fonts de grans dades de forma fàcil, ràpida i per descomptat a un baix cost..


Amazon afirma que l’eina és una intel·ligència comercial ràpida i fàcil d’utilitzar, basada en núvols, que suposa per 1 / 10è el cost de les solucions tradicionals de BI.

Ajudar els serveis web d’Amazon

No nega que durant els últims anys Amazon Web Service ha creat un terreny fort per a si mateix, proporcionant una sèrie de serveis per recollir, emmagatzemar i processar una gran quantitat de dades..

Centre de dades AWS
Amazon Web Services

Us sorprendrà conèixer la llista d’empreses que actualment confien en Amazon Web Services. Des de grans empreses establertes, com Philips i Samsung, fins a empreses de suport tecnològic, com Adobe i Netflix, tots prefereixen els serveis d’Amazon Web per les seves necessitats de grans dades.

Fins i tot startups com FourSquare i AirBnB es basen en AWS.

Per entendre com QuickSight pot ajudar a AWS, anem a aprofundir-hi una mica més. Una vegada que les dades generades per les aplicacions de clients passen a la infraestructura AWS, es transmeten a través de Amazon Kinesis i es guarden en una font de dades relacional com:

  • Amazon Redshift
  • Amazon Aurora
  • Amazon RDS

Les fonts de dades també es podrien basar en fitxers com Amazon S3 o fonts de dades NoSQL com Amazon DynamoDB. Després d’assegurar les dades, s’envien per a la seva anàlisi. Per analitzar i processar dades, hi ha eines com AWS Data Pipeline i AWS Machine Learning.

Hi ha una gran bretxa en la manera com es recopilen i processen les dades i com els usuaris del negoci prenen cada dia decisions clau mitjançant l’anàlisi d’aquestes dades..

Jo mateix he treballat en algunes eines de Business Intelligence quan treballava a la indústria informàtica i puc dir-vos que tot el procés des de la recollida de dades fins a crear informes és massa llarg del que ningú voldria que fos..

Amazon Web Services
© Amazon

Generalment, les solucions d’intel·ligència empresarial necessiten diversos equips d’enginyers per passar mesos per comprendre i crear models de dades complexos. Les fonts de dades es combinen i es proven una vegada i una altra per assegurar-se que no hi hagi cap error.

I només després d’esborrar la ronda final de QA, es passa al següent equip que utilitza un programari completament diferent per generar informes.

Aquest és l’informe que es mostra als principals responsables de la decisió de l’empresa en lloc de les fonts de dades reals. Aquestes solucions limiten els usuaris empresarials a les consultes i informes pre-seleccionats perquè no hi ha espai per a les capacitats visuals ni l’exploració interactiva de dades.

Per acabar-ho de fer, les organitzacions han de gastar milers de dòlars cada any en llicències, taxes de manteniment i maquinari pesat. Per donar suport a aquestes eines de Business Intelligence. I si les organitzacions volen augmentar el seu nombre d’empleats o el seu volum de dades, és obvi que hagin de gastar més diners per continuar les coses.

QuickSight: la resposta a tots els problemes de la BI

Amazon QuickSight és un servei d’intel·ligència empresarial basat en núvol creat per resoldre problemes de grans dades, com ara complexitat, velocitat i cost.


© AWS

Això ho fa fent que totes les fonts de dades grans siguin fàcilment disponibles per als usuaris comercials i proporcionant-los una interfície fàcil d’utilitzar a 1/10 del cost total d’altres solucions d’intel·ligència empresarial. Crec que AWS ha redefinit el món “assequible” proporcionant Amazon QuickSight a un cost de 9 dòlars per usuari al mes.

Components clau de QuickSight

1. ESPECIA

El motor de càlcul súper ràpid, paral·lel i de memòria (SPICE) és el component més potent i clau de QuickSight. Realment està construït pel mateix equip de persones que us va portar Amazon RedShift i Amazon Aurora.


© TechCrunch

SPICE és l’habilitador clau de QuickSight i ajuda a escalar a través de terabytes de dades i manté un temps de resposta d’uns pocs mil·lisegons. Bàsicament, quan indiqueu les vostres dades a QuickSight, SPICE les agafa totes les dades per produir un rendiment de consulta òptim.

Amb els seus rics càlculs, SPICE permet als seus usuaris obtenir informació sobre les seves fonts de dades sense cap tipus de subministrament ni infraestructura addicional.

La raó per la qual SPICE té una resposta tan ràpida a les consultes és perquè replica dades de gran rendiment i disponibilitat. Això significa que les organitzacions poden escalar fins a milers d’usuaris que poden realitzar anàlisis interactius i ràpids, alhora i a través de diverses fonts de dades.

2. Descoberta automàtica

Si alguna vegada heu utilitzat una eina d’intel·ligència empresarial, sabríeu que un dels majors reptes és descobrir les dades i seleccionar-les per a l’anàlisi..

Analítica de dades d'usuari del núvol
© NEC Corporation of America

Normalment, això requereix un equip d’enginyers de dades per catalogar i fer que les dades siguin descobertes amb l’ajut d’un motor d’analítica. Però, amb QuickSight, quan inicieu la sessió, el programari descobreix automàticament les fonts de dades a les quals teniu accés, les analitza i configura.

3. AutoGraph

Quan treballava amb BI, un dels problemes més frustrants que he tingut era crear gràfics i visualitzar com es podria veure cada gràfic.


© AWS

I estic content que QuickSight s’hagi ocupat d’aquest problema. Tot el que heu de fer és seleccionar el tipus de dades que esteu tractant i QuickSIght seleccionarà el gràfic més adequat per visualitzar-lo.

4. Compartir i col·laboració

Hi ha una excel·lent funció del tauler d’història que permet combinar visualitzacions i presentar-les en forma de taulers de negoci, afegir comentaris i compartir-los amb grups o individus (de les vostres organitzacions). Novament, genial per treballar més ràpid i millor.

Preu d’Amazon QuickSight

Aquesta, naturalment, és una de les funcions més atractives de QuickSight. Una subscripció anual estàndard costarà 9 dòlars mensuals, mentre que una subscripció mensual costarà 12 dòlars al mes.


© Mark Moz

Una subscripció anual de l’empresa tindrà un cost de 18 dòlars, mentre que la subscripció mensual tindrà un cost de 24 dòlars. Inclou espai de 10 GB per a SPICE agrupat. Per cada GB extra d’espai, heu de pagar 0,25 dòlars mensuals per l’edició Standard i 0,38 dòlars per l’edició Enterprise.

Conclusió

Amazon QuickSight sens dubte ens ha entusiasmat i realment pensem que pot canviar el joc de BI oferint eines de rendiment ràpid a un preu molt elevat.

Només està disponible com a funció prèvia en aquest moment, però sentim que Amazon la llançarà prou aviat. En cas que us interessi comprovar la previsualització, podeu registrar-vos aquí

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me