Guia Cloudwards: Les 9 millors solucions de còpia de seguretat de servidors

Benvingut a la guia de Cloudwards.net per trobar les millors solucions de còpia de seguretat del servidor disponibles avui. En aquest cercle, us presentarem solucions d’emmagatzematge dissenyades per ajudar a la recuperació de desastres per a servidors estavells o danyats i migracions planificades cap a un nou maquinari..


Si busqueu opcions de recuperació de desastres més adequades per a tots els vostres dispositius d’oficina, la nostra millor còpia de seguretat en línia per a la guia del comprador empresarial és un bon lloc per començar.

Els servidors s’utilitzen per emmagatzemar dades crítiques i fitxers d’aplicacions, entre altres coses. Tanmateix, com qualsevol sistema de seguretat us diu, cap servidor no dura per sempre. Tanmateix, amb un bon pla de recuperació de desastres, la caiguda inevitable és només un inconvenient; sense una, és possiblement una catàstrofe.

Mirem les millors maneres d’evitar les catàstrofes, sense trencar el banc ni augmentar la pressió arterial mentre intenteu i apreneu a funcionar. Si també teniu un mercat real, també us recomanem que consulteu el nostre millor article sobre servidor de petites empreses.

Com vam fer les nostres eleccions per fer còpies de seguretat del servidor més alt

Fa anys que avaluem i revisem el programari de còpia de seguretat dels servidors, i obtenim aquesta experiència per fer la nostra selecció superior per a la còpia de seguretat del servidor. Tot i que algunes opcions, entre les quals es va fer el backup de Carbonite i CloudBerry, no eren fàbriques, algunes de les altres no van ser tan fàcils.

Quan avaluem la còpia de seguretat del servidor, busquem diverses funcions. Per a un, com a entusiastes del núvol, preferim solucions que facilitin la còpia de seguretat de fitxers del servidor a centres de dades remots. Tanmateix, també reconeixem que la còpia de seguretat local té molts avantatges, inclosa la recuperació. Tenint això en compte, tendim a preferir eines que admetin un enfocament de còpia de seguretat híbrida.

També hem buscat eines que puguin realitzar còpies de seguretat basades en fitxers i basades en imatges, a més de còpia de seguretat completa, incremental i diferencial. També hem considerat les capacitats de planificació de còpies de seguretat que permeten a les persones planificar còpies de seguretat fora de punt per limitar els recursos del sistema. Altres funcions clau inclouen la còpia de seguretat en calent, que us permet fitxers de còpia de seguretat que s’utilitzen actualment i una còpia de seguretat multithreaded, que us permet executar diversos processos de còpia de seguretat al mateix temps..

Finalment, afavorim una capacitat anomenada restauració de metall nu. Amb la restauració de metall nu, podeu restaurar una imatge a un servidor que encara no té instal·lat cap programari, cosa que estalvia temps valuós en el procés de recuperació de desastres..

Selecció de còpia de seguretat de millor servidor 1. IDrive per a empreses

IDrive for Business es classifica de forma constant com una de les nostres opcions de còpia de seguretat preferides per als consumidors. Els seus plans de còpia de seguretat empresarial també són excel·lents, proporcionant flexibilitat de plataforma i funcions que coincideixen o superen opcions més cares com MozyPro i SOS Online Backup for Business..

Un primer pla:
Pla segon:
Pla tres:
Cost anual:99,50 dòlars199,50 dòlars499,50 dòlars
Ordinadors:Il·limitatIl·limitatIl·limitat
Servidors:Il·limitatIl·limitatIl·limitat
Emmagatzematge total:250 GB500 GB1,25 TB

Obteniu un descompte del 25 per cent en el primer any de servei (o dos anys si no us importa aquest tipus de compromís), cosa que fa que els preus siguin encara més atractius. 

Hi ha més opcions de subscripció, fins i tot fins a 12,5 TB. A diferència de Carbonite Office i d’altres opcions, és una mica més difícil escalar l’emmagatzematge amb IDrive perquè cal que s’adhereixi a un si els seus plans d’emmagatzematge establerts. Però, en general, el seu baix cost el fa un valor millor. 

IDrive és capaç de fer còpies de seguretat de la majoria d’aplicacions del servidor, incloses Windows Server, Linux Server, MS SQL Server, MS Exchange Server, MS SharePoint Server, Oracle Server, Hyper-V i VMWare. 

IDrive és compatible amb la còpia de seguretat híbrida si voleu copiar els fitxers del servidor tant a nivell local com al núvol. També té eines de control decents per mantenir-vos al capdamunt de les vostres còpies de seguretat en temps real. La recuperació de desastres de metall baix i la còpia de seguretat de les imatges de disc també són compatibles.

Les opcions de telèfon, de correu electrònic i de xat en línia estan disponibles per a atenció al client, que sempre hem trobat molt oportunes. El servei d’assistència també està disponible les 24 hores del dia, tal i com podeu llegir al nostre IDrive de negocis.

2. Còpia de seguretat de CloudBerry

Còpia de seguretat de CloudBerry és una mica més complexa que IDrive for Business, ja que no ofereix la seva pròpia xarxa d’emmagatzematge en núvol. En comptes d’això, heu de comprar el programari de CloudWid Backup i, a continuació, comprar l’espai d’emmagatzematge al núvol per separat d’un servei compatible.

No obstant això, amb més de cinquanta opcions d’emmagatzematge en núvol compatibles, els que estan bé per obtenir una mica tècnics poden gaudir de la versatilitat. Els venedors compatibles inclouen Amazon S3, Microsoft Azure, Google Cloud i Backblaze B2. CloudBerry Backup també és compatible amb la còpia de seguretat local.

Haureu de comprar programari segons quin tipus de servidor o servidors utilitzeu:

  • Servidor Windows: 119,99 dòlars
  • Servidor SQL: 149,99 dòlars
  • Intercanvi: 229,99 dòlars

Les opcions de programari SQL Server i Exchange també són compatibles amb Windows Server. També hi ha un pla final de 229.99 dòlars que es pot utilitzar per a Windows Server, SQL Server i Exchange.

Ambdues funcions són la còpia de seguretat basada en imatge i la restauració de metall nu. CloudBerry Backup també admet la restauració de servidors amb un maquinari diferent i la restaura directament des del núvol mitjançant una unitat flash USB.

El programari té un assistent fàcil d’utilitzar per accedir a les opcions, inclosos els horaris de programació de les vostres còpies de seguretat. Tant la còpia de seguretat completa com la diferencial són compatibles. També es poden comprimir els fitxers quan es fa una còpia de seguretat per reduir l’amplada de banda que s’utilitza.

CloudBerry Backup és compatible amb la còpia de seguretat del client per restringir l’accés als fitxers al núvol. El nivell de xifrat del costat del client utilitzat és AES de 256 bits. Per obtenir més detalls, consulteu la nostra revisió de còpia de seguretat de CloudBerry.

3. Carbonita per Office

Els plans de Carbonite per a Office inclouen opcions per a còpies de seguretat locals i núvols, convertint-lo en una eina de còpia de seguretat híbrida. Admet servidors físics i virtuals, a més d’emmagatzematge adjunt a la xarxa (NAS), xarxa d’àrea d’emmagatzematge (SAN) i unitats externes. És un servei de còpia de seguretat sòlid, tot i que el suport de la plataforma no és tan bo com el que obteniu amb IDrive, i costa bastant més.

A més de fer una còpia de seguretat i restaurar fitxers individuals, podeu realitzar una restauració completa del sistema amb Carbonite. El servei admet restauracions d’imatge i de metall nu. Per configurar un pla de recuperació de desastres per al vostre servidor, haureu d’anar més enllà del pla bàsic bàsic de Carbonite, que es limita a la còpia de seguretat de l’ordinador..

PlaEmmagatzematgeCost anualNº d’ordinadorsNombre de servidors
Nucli250 GB269,99 dòlarsIl·limitatCap
Potència500 GB599,99 dòlarsIl·limitat1
Definitiva500 GB999,99 dòlarsIl·limitatIl·limitat

Carbonite per a Office Power us permet fer una còpia de seguretat d’un servidor, mentre que Carbonite per a Office Ultimate us permet fer còpies de seguretat de servidors il·limitats. Tots dos us proporcionen 500 GB d’emmagatzematge base i us permetran afegir 100 GB d’emmagatzematge per 99 dòlars a l’any.

Potser el que més ens agrada de Carbonite és el més fàcil de configurar en comparació amb la majoria d’altres opcions de còpia de seguretat del servidor. Algunes d’aquestes opcions de còpia de seguretat poden tenir un preu més baix que Carbonite, però també són més difícils de gestionar. Els propietaris d’empreses que desitgin tenir un pla de còpia de seguretat del servidor ràpidament i mantenir-lo en funcionament sense gastar un munt de diners en el personal d’assistència haurien d’estar contents.

La interfície és fàcil per a la vista i us permet recórrer la major part del procés. Podeu programar còpies de seguretat automàtiques amb un simple planificador i gestionar la càrrega dels recursos del sistema mitjançant la configuració de còpia de seguretat completa, incremental i diferencial. Altres opcions inclouen eines d’acceleració de l’ample de banda, configuració de notificacions i control.

Per seguretat, Carbonite utilitza AES de 128 bits per protegir el contingut emmagatzemat als seus centres de dades. Si voleu, també podeu canviar a encriptació privada i mantenir el control de les vostres claus de xifratge. Això vol dir que ningú de Carbonite mai podrà desxifrar els vostres fitxers.

Finalment, Carbonite compta amb alguns dels serveis d’assistència més útils dels quals hem tractat mai, almenys per a un servei de còpia de seguretat en núvol. Podeu trucar, enviar correu electrònic o xatejar en línia amb suport set dies a la setmana. Carbonite també ofereix instal·lacions de valet gratuïtes, cosa que significa que un empleat de Carbonite configurarà i optimitzarà gratuïtament la còpia de seguretat del servidor.

Podeu obtenir més informació sobre aquest servei a la nostra Carbonite per revisar Office. 

4. Còpia de seguretat de Acronis 12.5

Acronis és una de les eines de còpia de seguretat del servidor més populars disponibles avui en dia perquè ofereix una interfície en línia excel·lent i és molt fàcil d’utilitzar. Tot i això, també pot ser una mica car. El preu bàsic de la subscripció és de 469 dòlars anuals per servidor i també heu de pagar per emmagatzemar:

  • 250 GB: 299 dòlars anuals
  • 500 GB: 499 dòlars anuals
  • 1TB: 899 dòlars anuals
  • 5TB: 4299 dòlars anuals

El preu de 469 dòlars és per a una subscripció estàndard per a còpies de seguretat del servidor Windows i Linux. També hi ha un pla avançat per 839 dòlars. Tots dos plans reben descompte si us registreu per diversos anys d’antelació.

Tant Acronis Backup Standard com Acronis Backup Advanced ofereixen funcions d’imatge de disc i emmagatzematge híbrid. Les opcions d’emmagatzematge local inclouen NAS i SAN. Advanced també inclou la deduplicació, el suport de la unitat de cinta i opcions d’informació i administració molt millors.

Acronis es pot utilitzar per fer còpies de seguretat de servidors físics i virtuals, i pot realitzar una recuperació basada en fitxers, completa i de metall nu. També es pot restaurar al maquinari diferent si cal passar a un servidor nou.

5. Servidor SPX StorageCraft ShadowProtect 

El servidor SPX de ShadowProtect és un altre dels preferits, tot i que inclou algunes limitacions més que les nostres quatre primeres opcions. D’una banda, tot i que molts semblen la seva interfície d’escriptori força fàcil d’utilitzar per a la creació de plans de còpia de seguretat, no és tan fàcil d’utilitzar com Carbonite o fins i tot IDrive, CloudBerry Backup o Acronis.

La limitació més gran és que no s’integra fàcilment amb l’emmagatzematge en núvol, de manera que necessitaràs algú amb grans coneixements tècnics per ajudar-te. Tot això, és la millor utilització per a còpia de seguretat local.

Tanmateix, si podeu cercar aquestes limitacions i necessiteu principalment una solució on-premise, ShadowProtect SPX proporciona un bon ventall de funcions per assegurar els vostres servidors Windows físics i virtuals per a la recuperació de desastres..  

Aquestes funcions inclouen còpia de seguretat completa i incremental, programació de còpies de seguretat i molt bones eines de control. Podeu fer còpia de seguretat de fitxers o una imatge i les imatges de còpia de seguretat es poden restaurar a les màquines amb un maquinari diferent.

El servidor SPX de ShadowProtect té un altre problema que pot no ser adequat per a particulars o petites empreses que necessiten una còpia de seguretat del servidor: cost. Una llicència de vida us restituirà 1095 dòlars i un any de suport premium costa 164 dòlars addicionals. No obstant això, el suport prioritari inclou suport telefònic 24 hores.

6. Reflex de Macrium 7

Macrium pateix alguns dels mateixos problemes que el servidor SPX de ShadowProtect, té menys funcions i és menys fàcil d’utilitzar. Tot i això, tot i no facilitar la còpia de seguretat en núvol, no deixa de ser popular entre els departaments de TI com a eina de còpia de seguretat en premissa. Pot ser perquè ShadowProtect SPX costa bastant menys.

El servidor Macrium Reflect 7 costa 275 dòlars per servidor per una llicència perpètua. Igual que amb StorageCraft, el suport té un cost addicional, tot i que opteu per obtenir un suport estàndard superior. Tot i això, obté el primer any de suport estàndard gratuït. El primer any de suport premium suma 13 dòlars al cost.

Estàndard: Premium:

Cost de renovació:55 dòlars69 $
Temps de resposta:24 hores12 hores
24/7:No
Assistència telefònica:No
Gestor de casos dedicat:No

El programari es pot utilitzar per fer còpies de seguretat de servidors físics i virtuals sencers en un sol fitxer d’impressió comprimida, o fitxers i carpetes en un sol arxiu comprimit. Un planificador pràctic us permetrà planificar còpies de seguretat completes i incrementals per a quan podeu estalviar els recursos del sistema.  

Amb Macrium ReDeploy, podeu restaurar fitxers directament a un maquinari diferent en cas que els vostres discs del servidor es corrompin o que sigui el moment d’actualitzar-los. L’arrencada virtual també és compatible.

7. Servidor NovaBACKUP

El servidor NovaBACKUP us permet fer una còpia de seguretat local i al núvol. Les opcions per a la còpia de seguretat en núvol inclouen NovaStor, que heu de comprar mitjançant un proveïdor de serveis gestionats o Amazon S3, que podeu configurar.

NovaBACKUP també es pot integrar amb alguns serveis de compartició de fitxers, com Dropbox, Google Drive i OneDrive. Tanmateix, aquestes opcions no estan realment dissenyades per a una còpia de seguretat del servidor.

El propi programari es pot adquirir anualment per 200 dòlars o es pot anar amb una llicència perpètua per 400 dòlars. Si aneu amb una llicència perpètua, només tindreu inclòs un any de suport de NovaCare. NovaCare inclou canals de suport de correu electrònic, xat i telèfon.

A més de ser una solució d’emmagatzematge híbrida, NovaBACKUP admet còpies de seguretat basades en imatges, incrementals, completes i multithreaded. També suporta restauracions de metall nu i restaura dispositius diferents.  

El programari també és capaç de xifrar les dades mitjançant 256-AES, ja sigui desant-la localment o enviant-la al núvol i proporciona eines per a un control proper en temps real..

8. Servidor de còpia de seguretat EaseUS Todo

EaseUS produeix algunes de les eines més populars per als professionals de les TI del món, inclosa una excel·lent eina de recuperació de dades que hem escrit a la nostra revisió de l’assistent de recuperació de dades. El seu programari de còpia de seguretat del servidor, Tot Backup Server, també és molt bo.

Una de les coses més atractives del servidor de còpia de seguretat de tot és el seu cost. Una llicència de per vida per a la versió actual de Todo Backup Server té un cost de 199 $. Una llicència de vida per a les versions actuals i futures té un cost de 359 dòlars.

Malauradament, tot i que el servidor de còpia de seguretat de Tot té algunes funcions molt boniques, no admet la còpia de seguretat en núvol senzilla i això impedeix que sigui molt superior a aquesta llista. Tanmateix, l’FTP és una opció, de manera que encara podeu fer una còpia de seguretat de forma remota si esteu fent una mica de feina.

El Backup Server proporciona una còpia de seguretat completa del sistema per a Windows Server, una imatge de disc a nivell de bloc ràpid i una còpia de seguretat de fitxers. També pot realitzar còpies de seguretat incrementals i completes, i té un bon planificador de còpies de seguretat. Les imatges i els fitxers es comprimeixen per ocupar més espai i es poden xifrar amb AES de 256 bits. També podeu crear notificacions per avisar-vos de processos en curs, finalitzats o fallats.

La restauració del sistema es pot realitzar mitjançant suports d’arrencada i en un maquinari diferent. Podeu restaurar la imatge sencera o realitzar restauracions basades en fitxers.

Pensaments finals

Aquests són els nostres comentaris per obtenir les millors eines de còpia de seguretat del servidor. Per diners, Carbonite s’ha guanyat el seu lloc com a eina principal de còpia de seguretat gràcies a un conjunt de funcions fort, una experiència d’usuari que realment simplifica el procés de còpia de seguretat i un excel·lent suport en el qual no cal gastar diners addicionals.

Tot i això, diferents eines faran una crida a diferents usuaris, i és probable que Carbonite i IDrive siguin atractius per als propietaris de petites i mitjanes empreses que busquen facilitat d’ús i les altres més adequades per a departaments informàtics amb personal. Acollim les vostres preguntes i comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me