Google Drive vs Box: compartiu món amb seguretat

Quan l’objectiu és la productivitat, poques solucions d’emmagatzematge al núvol coincideixen amb Google Drive. Amb el suport de Google Docs i una biblioteca d’aplicacions de tercers més gran i creixent, Google Drive ofereix un parc infantil de col·laboració que farà que els sucs creatius surtin.


Afegiu 15 GB d’emmagatzematge gratuït i els lligams estrets de Google Drive amb Gmail i Android, i obtenim per què Google Drive apareix al mercat d’emmagatzematge al núvol amb més de 800 milions de registres.

Hi ha ofertes millors i, certament, millor seguretat, i per això no situem Google Drive al capdamunt de les millors posicions d’emmagatzematge al núvol. Tot i això, encara ens vam preguntar si hi ha una millor solució d’emmagatzematge en núvol per fer les coses.

Hi ha alguns concursants, inclosos els dos rivals més propers de Google Drive a Dropbox i OneDrive. En aquest article, ens centrarem en una tercera opció menys coneguda: Box, una solució d’emmagatzematge en núvol coneguda pels seus plans de negoci i donant suport a les col·laboracions de diversos membres.

A la casella no hi ha els números que tingui Google Drive. La companyia que hi ha al darrere concentra els seus esforços de màrqueting a fer una crida a la multitud de vestits i emparrats amb poc interès en els consumidors domèstics, com ho demostra un pla individual que costa més d’11 dòlars mensuals per un suport de 100 GB d’emmagatzematge..

Per a ús empresarial, situem Box a la llista dels millors proveïdors de sincronització i participació de les empreses, gràcies als seus plans d’emmagatzematge il·limitats i a les seves pràctiques funcions de gestió d’usuaris. És més adequat que Dropbox per a l’ús empresarial, sense oblidar-nos de Google Drive.

L’objectiu d’aquest article és comparar les funcions de productivitat de Google Drive i Box. Tot i que les necessitats dels autònoms independents varien de manera desagradable entre, per exemple, els advocats, procurarem tenir una visió àmplia, de manera que trieu el que millor s’adapti a les vostres necessitats laborals..

Ha arribat el moment de Google Drive vers Box. Estalvieu la vostra ràbia de nerd per al final.

Google Drive vs Box: la nostra metodologia

Hi ha diferents enfocaments per avaluar l’emmagatzematge en núvol. Podríem aprofundir en el suport i la seguretat, ambdues són consideracions crucials que heu de tenir en compte abans de donar-vos d’alta en un servei, però anirem assenyalant alguns dels temes habituals per centrar-nos en la productivitat. Ni tan sols parlem de costes, a banda d’algunes mencions casuals.

Hem analitzat cinc anàlisis: apartaments d’oficines, aplicacions de notes, aplicacions de tercers, sincronització d’arxius i col·laboració. Després de llegir aquest article, tenim una revisió completa de Google Drive, a més d’una revisió de Box Business, que podeu llegir per obtenir més informació.

Anem al negoci.

1

Suites d’Office

Aquí a Cloudwards.net, el que preferim de Google Drive és Google Docs, una de les dues o tres millors suites d’oficines basades en núvols disponibles. Vam argumentar que no valdria la pena fer-ho servir d’altra manera, principalment a causa de la set de Alphabet Inc. de dades d’usuari i, per tant, d’un enfocament lax de la seguretat.

Hi ha maneres de protegir-vos dels marcadors dentats puntuals de Google, inclòs l’ús d’un servei de xifrat privat, com Boxcryptor, per rastrejar els fitxers. No obstant això, qualsevol fitxer xifrat de punta a punta mitjançant una eina com Boxcryptor no es pot obrir ni tan sols fer una vista prèvia amb Google Docs..

El nom Google Docs fa referència tant a la suite com al processador de textos de la suite. Descombolació momentània a part, la suite rivalitza amb Office Online en termes de facilitat d’ús i de funcions. Igual que la suite d’oficines al núvol de Microsoft, és completament gratuïta.

Una de les millors coses de Docs és la prestació de les col·laboracions. Si compartiu accés a fitxers amb d’altres, podeu convidar-los a deixar comentaris, a fer edicions o a deixar suggeriments d’edició.

A banda del processador de textos de Google Docs, altres aplicacions incloses a la suite inclouen Fulls de Google, Presentacions de Google, Formularis de Google i Dibuixos de Google.

Google Fulls de càlcul proporciona un entorn de full de càlcul amb totes les funcions que espereu, com ara fulls, gràfics, filtres i funcions.

Per a presentacions, utilitzeu Google Slides, mentre que Google Forms es pot utilitzar per crear enquestes, preguntes, aplicacions de treball i altres formularis. Google Forms ofereix diversos temes predefinits per ajudar-vos, com ara plantilles per a RSVPs, comentaris del client, informació de contacte i invitacions a esdeveniments..

Els dibuixos de Google es poden utilitzar per crear diagrames de flux, models de lloc web, mapes conceptuals i altres diagrames. Tot i que entristeix amb LucidChart o Microsoft Visio, cap d’aquests programes és gratuït.

Amb la seva suite d’oficines autèntica i ben dissenyada, Google té un avantatge que cap proveïdor d’emmagatzematge en núvol fora de Microsoft i Apple no pot coincidir. En lloc de crear les seves pròpies aplicacions d’oficina, moltes solucions d’emmagatzematge en núvol simplement integren les realitzades per altres.

Box no només adopta aquest enfocament, sinó que va més enllà de la majoria associant-se amb Microsoft i Google per oferir eines de les suites d’oficines d’ambdues.

Des de la interfície web de Box, podeu crear nous fitxers Microsoft Word, Excel o PowerPoint, a més dels fitxers Google Docs i Fulls de càlcul. Box també es pot utilitzar per previsualitzar i editar fitxers creats a Google Drive i OneDrive i traslladar-se al núvol de Box (potser mitjançant una eina de gestió de núvol a núvol).

Box té aplicacions per a Docs i Office integrades a la seva eina web, però les edicions per a Google Docs es realitzen realment a la xarxa núvol de Google, després es desa a Box, el que significa que haureu de configurar un compte de Google..

Les funcions són les mateixes, tant si utilitzeu Box com si utilitzeu OneDrive o Google Drive directament. L’accés a les dues suites és gratuït.

Un dels principals avantatges d’utilitzar Box, des del punt de vista de la productivitat, és el fet que algunes persones són converses de Google Docs, mentre que d’altres són diats de Microsoft Office. Amb Box, podeu treballar amb tots dos, proporcionant contingut en qualsevol dels dos formats.

El quadre no us permetrà accedir a diapositives, formularis o dibuixos de Google. Google també té un connector d’Office 365 que pot guardar fitxers i accedir al fitxer del vostre compte de Google Drive. A més, Google Drive té una configuració del mode de compatibilitat d’Office que es pot utilitzar per editar fitxers Microsoft mitjançant Google Docs.

Quan es tracta d’eines d’oficina, Google Drive i Box excel·len. Estem donant una volta a Box perquè no haureu de deixar la interfície de Box per crear i editar fitxers Google i Microsoft, però la victòria és escassa.

Ronda: Office Suites Point for Box Business

Logotip de Google Drive
Logotip comercial de Box

2

Aplicacions de presa de notes

Els quaderns núvols són la creativitat del que és la carn de temperatura ambient a E. coli. Abans havíem publicat una guia sobre les millors aplicacions de presa de notes disponibles i, mentre que Evernote pot ser el nostre favorit, Google i Box tenen entrades que han fet la llista a Google Keep i Box Notes..

Tècnicament, Google Keep no forma part de l’ecosistema de Google Drive. Keep no consumeix l’emmagatzematge de Google Drive, cosa que és bona cosa, i no podeu llançar-lo des de la interfície de Google Drive. Dit això, ho considerarem aquí tenint en compte que s’integra amb Google Docs.

Google Keep funciona millor per a llistes de memòries i tasques ràpides. Tot i que podeu accedir a Continuar utilitzant el vostre navegador, la aplicació per a telèfons intel·ligents per a Android i iOS és la que us resultarà útil.

Les funcions clau inclouen l’enregistrament de veu, la conversió de veu a text, llistes de comprovació i recordatoris de despertador. És l’acompanyant perfecte per a ments creatives que constantment exploten idees, però no tenen lloc on posar-les, com ara estant enganxades al mig d’un embús de trànsit o despertar-se al mig de la nit..

Les notes creades amb Google Keep tenen un límit de 20.000 caràcters, és a dir, aproximadament 4.000 paraules, i no hi ha cap opció per crear quaderns organitzatius, per la qual cosa no recomanem Google Keep per a investigacions detallades. Tanmateix, podeu crear notes il·limitades, sense haver-vos de preocupar mai d’espai d’emmagatzematge.

Les notes elaborades amb Box Notes no estan restringides per un límit de caràcters igualment reduït: el límit és de 500.000 caràcters i 200 pàgines. Tanmateix, sense organitzar funcions com els quaderns i l’etiquetatge de notes, tampoc podem recomanar l’eina de Box per a projectes de recerca detallats. Com Google Keep, Box Notes no proporciona gaire opcions de format de text.

El Box Notes funciona bé per agafar notes de notes i reunions i compartir aquestes creacions amb altres persones. Fins a 20 persones poden editar la mateixa nota simultàniament i Box Notes crea noves versions cada 30 segons, en cas que necessiteu tornar a canviar els canvis no desitjats. Els usuaris de Box Business també poden rastrejar, veure, editar i eliminar notes.

Aquestes funcions s’ajusten bé a la idea de Box com a eina d’emmagatzematge en núvol més adequada per a la productivitat del lloc de treball. Tot i que Box Notes té algun valor, donem la segona volta a Google, gràcies a les funcions de registre i veu de Keep, juntament amb la seva excel·lent experiència mòbil.

Ronda: punt d’aplicacions de presa de notes per a Google Drive

Logotip de Google Drive
Logotip comercial de Box

3

Aplicacions de tercers

La tercera fase se centrarà en les integracions d’aplicacions de tercers diferents de Microsoft Office.

Les aplicacions de tercers són un àmbit on Google ha destacat gràcies, en part, a una actitud més o menys gratuïta envers la seva API i la innovació exterior. A part de Google Docs i d’un dels millors plans d’emmagatzematge gratuïts disponibles, és possible que la biblioteca d’aplicacions de tercers de Google sigui la millor..

És cert que moltes de les centenars d’aplicacions disponibles a la biblioteca són, per dir-ho amb el·lusió, brossa total, gràcies a aquesta mateixa actitud de desenvolupament obert, però hi ha moltes aplicacions útils que es poden trobar..

Accediu a la biblioteca d’aplicacions fent clic a “nou” a la part superior esquerra de Google Drive, després a “més” i “connecteu més aplicacions”.

Utilitzeu el camp de cerca per cercar aplicacions o navegar per categoria. Un cop trobeu el que voleu, integrar-lo amb Google Drive només cal que feu clic al botó “connectar”.

Les categories d’aplicacions inclouen productivitat, social i educació, entre d’altres. En aquestes categories, trobareu editors .pdf, editors de text, editors d’imatges, creadors de esquemes, eines de flux de treball, convertidors de tipus d’arxius, eines de xat, eines de fax, eines per crear gifs..

Alguns dels nostres favorits inclouen:

 • DocHub: .pdf editor
 • Lumin PDF: editor .pdf
 • Pixlr Editor: editor d’imatges
 • GeoGebra: eina matemàtica per a gràfics, geometria, etc.
 • WeVideo: editor de vídeo
 • PicMonkey: editor de fotos

Es tracta d’una caixa d’eines principalment sense rival entre els serveis d’emmagatzematge al núvol, amb només dos que s’acosten: Egnyte Connect i Box. Per trobar i connectar aplicacions a la interfície de la caixa, feu clic a l’enllaç “aplicacions” del menú del perfil d’usuari per obrir la biblioteca d’aplicacions.

Podeu trobar aplicacions específiques que utilitzen el camp de cerca o bé que utilitzen les opcions per categories, com ara anotació, col·laboració, edició i seguretat. Segons les vostres necessitats, un possible avantatge de Box respecte a Google Drive és que té moltes més aplicacions dissenyades per a l’ús empresarial.

Les opcions inclouen editors .pdf, programari d’enregistrament de trucades, aplicacions de gestió d’Agile-Scrum, programari de facturació i seguidors de tasques. Hi ha massa aplicacions per anomenar-les totes, però aquí teniu alguns notables:

 • Editor Adobe Acrobat: .pdf
 • 1r registre de trucades: captura de trucades de telèfon
 • Agilewords: revisar i aprovar documents
 • AppCooker: gestió de projectes per al desenvolupament d’aplicacions
 • BigMind Pro: recopila idees i pluja d’idees
 • DocuSign: recopila signatures

L’elecció entre Google Drive i Box, quan es tracta d’aplicacions de tercers, dependrà de les aplicacions que necessiteu i del que feu per treballar. Com a norma general, èmfasi en general, la biblioteca d’aplicacions de Google s’adapta millor als autònoms i als estudiants, mentre que la biblioteca de Box funciona millor per al conjunt de coll blanc..

Ens trobem a Google, perquè pensem que més persones trobaran valor a la col·lecció d’aplicacions, però no dubteu en desaconseguir-ho amb veu. Us recomanem que configureu comptes gratuïts amb els dos serveis per comprovar-ne.

Si trobeu que tant Google Drive com Box tenen aplicacions que us agraden, podeu gestionar-les junts mitjançant una eina de gestió de diversos núvols com Otixo (consulteu la nostra ressenya Otixo).

Ronda: punt d’aplicacions de tercers per a Google Drive

Logotip de Google Drive
Logotip comercial de Box

4

Sincronització de fitxers

La majoria d’eines d’emmagatzematge en núvol us permeten sincronitzar fitxers entre dispositius. Al servir com a intermediari entre els punts finals, podeu editar un fitxer en un dispositiu i veure les edicions reflectides en un altre poc després. L’ideal és que “en breu” signifiqui a prop de temps real, però alguns serveis d’emmagatzematge en núvol es sincronitzen més ràpidament que d’altres.

Google Drive and Box segueixen el familiar model de sincronització perfeccionat per Dropbox: instal·leu un client d’escriptori i es crearà una carpeta connectada al núvol al vostre sistema de fitxers. Tots els fitxers o carpetes que s’instal·len en aquesta carpeta s’envien al núvol i es distribueixen a qualsevol altre dispositiu amb un client de sincronització connectat al vostre compte d’emmagatzematge..

Ni la Google Drive ni la velocitat de sincronització de l’acceleració de caixa. Les càrregues i descàrregues han de dependre de la qualitat de la connexió a Internet. Tanmateix, en les proves realitzades per a les nostres ressenyes, Google Drive va realitzar de manera constant càrregues de fitxers més ràpides, mentre que les descàrregues dels dos serveis eren gairebé iguals.

Temps per carregar una carpeta de prova d’1 GB (en minuts) Càrrega mitjana: descàrrega mitjana:
Google Drive:10:474:55
Caixa de negocis:16:005:10

El quadre Box tampoc pot gestionar fitxers superiors a 5 GB, i només si sou subscriptors empresarials o empresarials. Les subscripcions més econòmiques tenen una tapa de 2 GB i el pla gratuït de Box està restringit a 250 MB. Google Drive us permet penjar i sincronitzar fitxers de fins a 5 TB.

Google Drive té un límit de sincronització de 750 GB al dia i, després, se us bloquejarà la càrrega de més fitxers fins l’endemà (si teniu un fitxer superior a 750 GB, completarà la càrrega abans de tallar-lo).

Per utilitzar l’emmagatzematge en núvol per alliberar espai del disc dur, heu de ser capaç de desactivar la sincronització, ja que és un mecanisme que es basa en l’emmagatzematge de fitxers al núvol i a la unitat de l’ordinador. Google Drive and Box tenen una funció de sincronització selectiva que us permet fer això.

Ambdós serveis us permeten establir límits d’amplada de banda per carregar i descarregar. La definició de límits es reduirà la sincronització, però també es destalen recursos informàtics per a altres tasques, com ara veure vídeos al canal de YouTube de Cloudwards.net..

En general, ambdós serveis d’emmagatzematge al núvol fan una feina de fitxers de sincronització acceptables, tot i que cap de la nostra llista inclou el millor emmagatzematge en núvol per a la sincronització. Estem donant el cop de cap a Google perquè suporti mides de fitxers més grans i rendeixi millor en les càrregues de fitxers.

Ronda: Punt de sincronització de fitxers per a Google Drive

Logotip de Google Drive
Logotip comercial de Box

5

Col·laboració

El potencial d’emmagatzematge de núvol per impulsar esforços col·laboratius és quelcom que Google Drive and Box capitalitza, així com qualsevol altre proveïdor, a excepció d’Egnyte Connect, un servei que incorpora algunes funcions útils de gestió de tasques (consulteu la nostra crítica d’Egnyte Connect)..

La col·laboració amb Google Drive o Box és l’ús compartit de fitxers i carpetes, una funció que es basa en la creació d’enllaços web que altres poden utilitzar per accedir al contingut..

Tenim un article separat sobre el millor emmagatzematge en núvol per compartir fitxers que toca algunes de les funcions de seguretat que volem veure per bloquejar aquests enllaços, ja que crear URL per accedir a fitxers pot ser un negoci arriscat. Google enyora la majoria d’ells; La caixa no.

Per compartir contingut de Google Drive és fàcil: feu clic amb el botó dret a la carpeta o el fitxer i feu clic a “Comparteix”.

Quan compartiu contingut, podeu convidar a altres per adreça de correu electrònic o crear un enllaç compartible que es pot publicar en un compte de xarxes socials, un canal Slack o en qualsevol altre lloc. Els enllaços de Google Drive es poden restringir amb permisos, amb opcions de només visualització, edició i comentaris.

Ens agrada la configuració del permís, però ens agradaria veure la protecció de la contrasenya i les dates de caducitat per ajudar a mantenir aquests enllaços allunyats dels ulls no desitjats..

El quadre us permet compartir també invitacions per correu electrònic o enllaços, però amb més ajustaments per garantir la seguretat dels enllaços que Google Drive. Les opcions inclouen protecció de contrasenya, caducitat automàtica d’enllaços i una casella de selecció que impedeix la baixada de contingut.

Per als subscriptors del pla de negoci, el quadre inclou una funció de “grups” que us permetrà aplicar permisos d’accés a la carpeta a diverses persones alhora, com per exemple per a un departament d’edició o de disseny gràfic..

Box Business ofereix moltes més funcions de gestió d’usuaris per ajudar-vos amb les col·laboracions. Aquests inclouen permetre als companys sincronitzar fitxers amb els seus ordinadors de sobretaula i evitar que col·laboren amb membres que no són del grup.

Quan afegiu permisos de carpeta amb Box Business, hi ha moltes més opcions que les que trobareu amb Google Drive. Les opcions inclouen:

 • Copropietari: pot fer qualsevol cosa, incloses totes les tasques d’administrador
 • Editor: ho pot fer tot, excepte restringir les invitacions
 • Viewer Uploader: usuari bàsic amb capacitats de càrrega
 • Carregador de previsualitzadors: usuari limitat amb funcions de càrrega
 • Visualitzador: usuari bàsic sense capacitats de càrrega
 • Previsualitzador: usuari limitat sense capacitats de càrrega
 • Carregador: pot pujar contingut i crear subcarpetes

Aquests avantatges no estan disponibles per als usuaris de Box Personal, però per a aquells que busquen emmagatzematge en núvol construït per a col·laboracions multiusuaris en una configuració empresarial, Box trontolla fàcilment Google Drive.

Ronda: Punt de col·laboració per a negocis de caixa

Logotip de Google Drive
Logotip comercial de Box

6

Veredicte final

La tabulació final està en, i suma tres rondes per a Google Drive i dues per a Box.

Tot i que ens agrada que Box admet tant Google Docs com Office Online i pensem que té millors funcions de compartició de fitxers, Google Drive té una aplicació de presa de notes més útil, una col·lecció més interessant d’integracions de tercers i sincronitza fitxers amb més fluïdesa que Box..

Pensem que la divisió final de les rondes sona veritat: més gent trobarà que Google Drive facilita els seus objectius de productivitat que Box. El desfasament no és tan ampli com es podria esperar, però, i per a les empreses que juguen una gran plantilla, afirmen que Box Business proporciona més valor.

Ets fan de Google Drive o prefereixes Box per fer-ho? Comparteix els teus pensaments en els comentaris a continuació, i gràcies per llegir.

Guanyador global: unitat de Google

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me