DreamHost vs HostGator Battle Out el 2020

DreamHost és fàcilment un dels millors serveis d’allotjament web que hem revisat. Ofereix una llarga llista de plans, sentint-se perfectament arrodonit amb el seu preu, a més d’una excel·lent velocitat, seguretat superior i preus econòmics. HostGator, per contra, té alguns problemes, és a dir, en els departaments de privadesa i velocitat. 


En aquesta comparació DreamHost vs HostGator, veurem com s’acumulen pas a pas, aïllant les variables que els fan brillar i les que les fan enfonsar. Al final, sabreu quina és la millor opció per allotjar el vostre lloc. Dit això, recomanem llegir la nostra revisió DreamHost i HostGator, a més d’aquesta guia.

Com que ens centrarem principalment en aquests serveis d’allotjament web, el seu rànquing general podria canviar. Com es pot veure en la nostra comparació DreamHost vs. SiteGround, de vegades un servei millor que la resta del mercat no és millor quan es compara un a un.

Configuració d’una lluita: DreamHost vs HostGator

Per a les nostres comparacions, seguim fàcilment els criteris utilitzats en les ressenyes individuals. “Loosely” és la paraula operativa, doncs, si seguim les nostres ressenyes es produiria exactament un bany de sang de vuit tones que no només és llarg, sinó que també és injust. En lloc de posar el mateix pes, per exemple, en els tipus d’allotjament i la velocitat, hem condensat els criteris de revisió. 

Hem detectat que cinc àrees són importants: característiques, preus, facilitat d’ús, velocitat i seguretat. El suport també és important, però veure que la majoria dels amfitrions web tenen almenys un suport decent, normalment no és una preocupació. Cada ronda val un punt i, el servei d’allotjament web que reclami tres o més punts al final serà el nostre guanyador. 

Cada ronda començarà amb algunes notes sobre les nostres expectatives per aquests criteris. Per exemple, busquem còpies de seguretat diàries a la primera fase i una política de reembossament generosa a la segona ronda. A continuació, parlarem del nivell de satisfacció de les nostres expectatives pels serveis per a aquesta ronda i, a continuació, reflexionarem sobre la seva comparació. Finalment, declarem guanyador i adjudicarem un punt. 

Dit això, recomanem llegir a cada ronda en lloc de simplement escanejar els guanyadors. Algunes rondes estan molt a prop, obligant-nos a fer una crida sobre el judici sobre quins aspectes creiem que són els més importants: una avaluació que necessàriament no t’aplica.

1

Característiques

Els amfitrions web han evolucionat durant els darrers anys pel que fa a funcions. Els crèdits gratuïts d’anuncis d’iPage semblen ara obsolets en comparació amb el programari de servidor avançat d’Hostinger (consulteu la nostra revisió d’iPage i la revisió d’Hostinger). Tot i que agraïm els dolços addicionals, no són un reemplaçament adequat per al que considerem característiques essencials. 

Aquestes funcions us poden ajudar a fer tres coses: crear, optimitzar i protegir el vostre lloc. Hi hauria d’haver almenys una característica a cada àrea. Per exemple, un servei sòlid d’aquesta ronda proporcionarà un creador de llocs web, una memòria cau integrada i còpies de seguretat diàries. Compararem el que ofereixen DreamHost i HostGator quan es tracta de funcions i també quan introdueixen aquestes funcions en la línia.

DreamHost

DreamHost ofereix una excel·lent gamma de funcions que s’ajusten directament a les tres àrees esmentades anteriorment. Parlarem sobre la creació en un minut, però per optimitzar-vos, teniu un emmagatzematge complet de SSD i una memòria cau en determinats tipus d’allotjament i, per assegurar-vos, teniu còpies de seguretat diàries i un certificat SSL / TLS gratuït.. 

Si bé els plans compartits encara presenten moltes funcions, els plans de WordPress destaquen sobretot. DreamHost la va incorporar al nostre millor allotjament web per a la guia de WordPress amb els seus plans DreamPress: solucions de WordPress gestionades integrades en un entorn núvol (consulteu la nostra revisió MDDHosting per a un altre host centrat en el núvol). 

Els plans DreamPress compten amb totes les funcions esmentades, així com un CDN il·limitat, una sola configuració de WordPress d’un clic, gestions actualitzades de WordPress i una versió de pagament de Jetpack, que és un complement imprescindible de WordPress (tal com es pot llegir a la guia per a principiants de l’ús. WordPress). 

Per a aquells que no estiguin familiaritzats amb WordPress, podeu utilitzar Remixer, que és el creador de llocs web intern de DreamHost. Tot i que no s’ajusta als nostres millors creadors de llocs web, Remixer és una oferta sòlida, que s’adapta amb una interfície a l’estil de bloc que s’assembla a Webnode (consulteu la nostra revisió Webnode). La selecció del tema també és sòlida.

dreamhost-review-remixer

Tot i això, Remixer té un avantatge únic respecte a altres creadors de llocs web. Podeu utilitzar l’excel·lent selecció de temes i una interfície arrossegable i fàcil per dissenyar el vostre lloc web, però també podeu exportar el lloc web finalitzat a WordPress. Si voleu la flexibilitat de WordPress, però no us interessa contractar un desenvolupador o comprar un tema, Remixer és una de les poques maneres de submergir el peu en els dos mons.. 

HostGator

HostGator té tantes funcions com DreamHost, però no abasten la gamma de plans. En lloc de dividir els nivells d’allotjament en funció del rendiment, HostGator, en la seva majoria, els separa en funció de les funcions que obteniu, que és una pràctica datada que hem vist de serveis com Bluehost (llegiu la nostra ressenya de Bluehost)..

Igual que iPage i JustHost (llegiu la nostra crítica de JustHost), HostGator distreu la manca de funcions amb crèdits d’anuncis gratuïts i diversos instal·ladors d’un clic. No ens queixem, però realment aquestes característiques no són, en aquest moment, són les expectatives. El que falta és l’emmagatzematge SSD en els plans, també les còpies de seguretat i la memòria cau diàries que es mostren als plans de WordPress.

Les funcions que no s’inclouen al vostre pla estan disponibles al mercat i, tot i que agraïm la compra única, per fer compres, ens agradaria tenir la majoria de les funcions incloses fora de la porta.. 

hostgator-review-marketplace

On HostGator brilla és al departament d’edificació. Teniu a la vostra disposició dos creadors de llocs web, tot i que un d’ells és clarament superior. El primer és el creador de llocs web intern d’HostGator, que (com podeu llegir a la nostra revisió de Gator) no és tan impressionant. 

També podeu utilitzar Weebly per crear el vostre lloc. Com podeu veure a la nostra revisió de Weebly, és una inclusió sòlida per a qualsevol paquet d’allotjament, encaixat amb una interfície sense tonteries, una meravellosa selecció de temes i sòlides integracions de tercers. HostGator proporciona el paquet “connect”, que us permet utilitzar la versió gratuïta de Weebly amb el vostre propi domini. 

Primer Pensament

Aquesta ronda no es refereix a les funcions incloses, sinó a les funcions incloses. DreamHost proporciona els elements bàsics per a tots els plans, aprofitant-los a mesura que augmenta el preu. HostGator, d’altra banda, amb prou feines t’ofereix res a la gamma baixa, obligant-te a actualitzar a un paquet costós per obtenir una llista de funcions ben arrodonida.

Ronda: Punts de DreamHost

Logotip de DreamHost
Logotip de HostGator

2

Preu

El preu és un tema complex per als amfitrions web. Si bé hi ha excepcions (llegiu el nostre número 1&1 revisió IONOS per a un d’ells), la majoria dels serveis esperen fins a la data de sortida per aclarir la tarifa que pagareu. El que s’anuncia com a paquet que costa uns dòlars al mes sol ser superior als 100 dòlars quan introduïu la informació de pagament. Això és així perquè haureu de comprar diversos anys d’allotjament per obtenir un preu decent. 

En aquesta ronda, estem analitzant la taxa de DreamHost i HostGator, però també el clar que és la taxa durant tot el procés de checkout. A més, haurem de comparar la durada dels plans disponibles i les garanties de devolució.

DreamHost

DreamHost és barat a tota la taula, tot i que en un principi no pot semblar així. En comparació amb un servei com Hosting24, la tarifa de DreamHost és més elevada (consulteu la nostra crítica de Hosting24). En el moment de la renovació, però, DreamHost és més barat que la majoria de la competència i us proporciona flexibilitat en la durada per arrencar. Si busqueu allotjament web barat, DreamHost és una aposta segura. 

Els plans compartits són molt impressionants, amb DreamHost ofereix una taxa introductòria inferior a 3 dòlars mensuals durant un any o tres anys i una taxa de 6 dòlars mensuals a la renovació. Aquesta taxa de renovació s’aplica també al pla mensual que DreamHost ofereix, per sort, sense penalització (consulteu la nostra crítica d’Arvixe per obtenir un exemple d’amfitrió que castiga els usuaris mensuals).. 

Els plans de DreamPress són més cars, però encara són lleugerament més barats que Kinsta amb un conjunt de funcions similar (consulteu el nostre comentari de Kinsta). Dit això, si no podeu canviar de preu de 20 a 30 dòlars, SiteGround és una excel·lent alternativa de pressupost (consulteu la nostra ressenya de SiteGround)..

El que distingeix més DreamHost, però, és la seva garantia de devolució. Teniu 97 dies complets per canviar d’opinió, la qual cosa només suposa la garantia de devolució de diners d’A2 Hosting en qualsevol moment (consulteu la nostra crítica d’allotjament A2). La garantia de DreamHost també s’aplica independentment de la durada. Això vol dir que si decidiu comprar un pla mensual, restareu al nord de tres mesos per recuperar tots els vostres diners. 

HostGator

Si compareu la taula de preus d’HostGator amb la de DreamHost, els serveis mostren que els serveis són similars. Els plans compartits comencen gairebé al mateix punt de preu i els plans de WordPress són encara més barats amb HostGator. Tot i això, sembla que és enganyós, i això és cert aquí. 

Els preus que es llisten al lloc web d’HostGator només són vàlids si compreu tres anys d’allotjament anticipat. Tot i això, HostGator també ofereix plans d’un i dos anys, i també durada d’un, tres i sis mesos. Com més curta sigui de durada, més car és la tarifa mensual.

Els plans d’un, tres i sis mesos cobren la taxa de renovació, que és d’11 dòlars per al pla compartit més barat. HostGator pot donar-vos un bon tros al vostre terme inicial, però ho aconseguireu a llarg termini. A més, haurà de comprar un munt d’allotjament per obtenir el descompte, cosa que significa costos importants inicials. 

Per sort, la garantia de devolució dels diners no està malament. HostGator ofereix 45 dies per obtenir un reemborsament, que és més que la majoria dels amfitrions. Tot i així, és inferior a DreamHost i InMotion Hosting, aquest últim us proporciona 90 dies complets (llegiu la nostra ressenya de Hosting InMotion).

Ronda dos pensaments

Igual que la primera ronda, aquesta és força clara. HostGator és més costós a la renovació i t’obliga a comprar diversos anys d’allotjament per obtenir un preu decent. DreamHost té un esquema de preus senzill que costa aproximadament la meitat a la renovació i li proporciona flexibilitat a l’hora de durar sense càstigs..

Ronda: Punt de preu per DreamHost

Logotip de DreamHost
Logotip de HostGator

3

Facilitat d’ús

Amb totes les nostres ressenyes d’allotjament web, comprem un pla d’incògnit perquè puguem experimentar el mateix que voldríeu. Això comença amb l’aterratge al lloc, navegar per la llista de plans disponibles, triar-ne un i completar la caixa. En aquesta ronda, veurem el fàcil que és comprar un pla i configurar un lloc web amb DreamHost i HostGator.

DreamHost

DreamHost facilita trobar i triar un pla. El lloc web és modern i intuïtiu i cada pàgina de producte proporciona una alternança per veure les tarifes mensuals i anuals. Un cop heu triat un pla, el lloc us portarà a un procés de revisió de tercers que fa vergonya la revisió en diversos passos de Namecheap (llegiu la nostra revisió de Namecheap). 

El procés de checkout no us bombardeja amb complements ni serveis addicionals. Demana la durada que voleu comprar i poca cosa més, fent que tot el procés se senti sense esforç. Després d’haver completat el pagament, anireu directament a una pàgina de creació de contrasenyes, que és millor que enviar un correu electrònic amb les vostres credencials d’inici de sessió (consulteu la nostra revisió LunarPages per obtenir més informació). 

Finalment, podeu iniciar la sessió. DreamHost utilitza un panell de control propietari que combina la gestió de comptes i llocs web en un sol lloc. Dit això, manca de la finor dels quadres de control vistos amb Pagely i Kinsta. El tauler de control de DreamHost s’assembla més a Midphase, mostrant tots els serveis disponibles mitjançant un menú a la part esquerra (consulteu la nostra ressenya de Midphase)..

dreamhost-revis-control-panel

En lloc de centrar-se exclusivament en el servei que heu comprat, DreamHost té pestanyes per a cada servei que ofereix. Darrere dels serveis que no disposeu hi ha anuncis per adquirir-los, la qual cosa comporta una interfície inflat. Dit això, ens agrada tenir-ho tot sota un mateix sostre, de manera que és difícil fallar a DreamHost.

HostGator

HostGator presenta alguns problemes durant la facturació, no perquè la sortida sigui difícil, sinó perquè haureu d’estar atents a no pagar en cap moment la vostra subscripció. Com s’ha esmentat a la segona ronda, HostGator us ofereix una tarifa de tres anys. A més, selecciona prèviament diversos complements durant la facturació, cosa que molesta. 

Un cop hàgiu acabat de pagar, HostGator us enviarà diversos correus electrònics, un dels quals té les vostres credencials d’inici de sessió. Aquest mètode d’entrega planteja alguns problemes. Si el client no té una connexió xifrada, el correu electrònic arribarà a una connexió no segura, cosa que significa que un atac de mà al mig pot exposar els detalls bruts del vostre compte. A més, la contrasenya que ens va enviar no funcionava. 

Tanmateix, ràpidament oblidareu aquestes falles un cop heu accedit al tauler de control. HostGator utilitza un cPanel modificat digne del nostre millor allotjament web amb guia cPanel, que combina la gestió de comptes i hosting a un sol sostre d’una manera encara més distingida que DreamHost..

hostgator-review-cpanel

Podeu saltar al mercat per comprar serveis addicionals, accedir al suport mitjançant la barra esquerra i gestionar els vostres dominis des de la mateixa pantalla. Si voleu aprofundir en els detalls, HostGator proporciona una versió completa de cPanel. El tauler de HostGator se sent com la segona versió de DreamHost. És més concis, més potent i millor optimitzat.

Ronda de tres pensaments

DreamHost té un procés de check-out senzill, mentre que HostGator us manté de peu seleccionant una durada i alguns complements. Dit això, el quadre de control és més significatiu aquí. Són molt similars, en general, però HostGator se sent més refinat, cosa que és suficient per posar-lo al tauler per primera vegada.

Ronda: Punt de facilitat d’ús per a HostGator

Logotip de DreamHost
Logotip de HostGator

4

Velocitat i temps de treball

Mesurem la velocitat i el temps de funcionament utilitzant dues eines: Pingdom Speed ​​Test i Load Impact. Per garantir un terreny de joc igual durant les proves, iniciem un lloc mitjançant el pla compartit més barat i instal·lem una còpia en blanc de WordPress. D’aquesta manera podem eliminar variables i aïllar només el rendiment de l’amfitrió web.

DreamHost

DreamHost ha tingut un bon rendiment durant les proves de velocitat, tot i que hem vist hostes més ràpids. Va obtenir 90 punts sobre 100 de Pingdom, cosa que suggeria una bona interferència de l’amfitrió web en la velocitat de càrrega. En comparació, Bluehost va obtenir 94 punts sobre 100, i A2 Hosting i SiteGround en van fer 96. 

dreamhost-review-speed-test

Excavant el gràfic anterior, podem observar que la majoria del temps de càrrega, que era poc més d’un segon, va resultar de la mètrica “espera”. Això significa que el navegador estava esperant per rebre dades del servidor. Tenint en compte que el pla compartit més barat no inclou la memòria cau inclosa en els plans DreamPress, és el culpable més probable.

La càrrega Impacte va tenir millors resultats. Utilitzem aquesta eina per estressar el servidor, enviant 50 usuaris virtuals en cinc minuts. Durant aquest temps, observem el temps de resposta de cada usuari, així com les peticions no complertes. DreamHost tenia un nivell d’incoherència digne, tot i que estava lluny de l’horrible actuació que vam observar a la nostra ressenya de GreenGeeks.. 

dreamhost-review-load-impacte

Durant les proves, vam tenir un temps de funcionament 100 per cent. DreamHost ja us ha cobert si teniu algun temps d’inactivitat. A diferència de la majoria d’amfitrions web que prometen el 99,9 per cent de temps de funcionament, DreamHost té una garantia de funcionament del 100 per cent. Per cada hora que el vostre lloc s’hagi reduït, rebreu un crèdit per un dia d’allotjament. No obstant això, només es tracta d’un màxim del 10 per cent del proper període d’allotjament, és a dir, només cobreix les tres primeres hores.

HostGator

HostGator és el lloc amb pitjor rendiment que hem recorregut Pingdom. Va obtenir 83 punts sobre 100, la qual cosa és una diferència més que DreamHost del que semblaria al principi. El nostre lloc no tenia contingut, de manera que 17 punts d’una puntuació perfecta suggereixen que no hi ha HostGator optimitzacions. 

hostgator-review-speed-test

Podem veure en el gràfic que el temps d’espera era relativament baix, però. El problema més gran és que HostGator tenia més sol·licituds, probablement per a pàgines “properament” i similars. HostGator també va bloquejar diverses peticions, cosa que significa que van consumir despeses innecessàries de la xarxa sense haver aportat res. 

Si bé DreamHost té una inconsistent quantitat durant la nostra prova d’impacte de càrrega, HostGator tenia encara més. Afortunadament, totes les nostres sol·licituds es van realitzar, però hi va haver una sèrie de pics que van aparèixer a mesura que augmentava la càrrega dels usuaris.

hostgator-load-impacte

Pel que fa al temps, HostGator és millor que la majoria de serveis. Hi ha un 99,9% de garantia de temps de vida que, a diferència del que és el seu germà, HostMonster, realment significa alguna cosa (llegiu la nostra revisió de HostMonster). Si el vostre lloc és inferior al 99,9 per cent de la temperatura, tindreu un mes d’allotjament gratuït. Dit això, la garantia només s’aplica a plans compartits i de revenda.

Ronda de quatre pensaments

Per nombres, DreamHost va eixugar el pis amb HostGator aquesta ronda. No només va funcionar millor en enviar un sol usuari al lloc, sinó que també gestionava millor una càrrega de 50 visitants. Dit això, HostGator té la garantia de temps de funcionament superior. Tot i que això no és suficient per donar-li la victòria a aquesta ronda, és alguna cosa a considerar.

Ronda: Punt de velocitat i temps de funcionament de DreamHost

Logotip de DreamHost
Logotip de HostGator

5

Seguretat i privadesa

Tot i que hem tingut altres rondes d’anada i tornada, aquesta és tan senzilla com arriben. El grup Endurance International (EIG) és propietari d’HostGator, que (com es pot llegir a la nostra revisió del lloc 5), és molt deficient per a la seguretat i la privadesa. DreamHost, en canvi, manté una dedicació clara a les vostres dades que no es veuen gairebé enlloc més.

DreamHost

DreamHost us ofereix totes les eines necessàries per protegir el vostre lloc. Se us protegeix automàticament amb un certificat SSL / TLS gratuït, còpies de seguretat diàries, integració Cloudflare i un tallafoc d’aplicacions web. A més, DreamHost inclou aquestes funcions de seguretat en tots els plans, cosa que significa que estàs protegit independentment del preu que pagueu. 

L’única cosa que no s’inclou és una eina d’eliminació de programari maliciós, tot i que DreamHost ofereix DreamShield per 3 dòlars al mes. DreamShield esbrinarà el vostre lloc setmanalment per trobar programari maliciós i netejarà automàticament qualsevol cosa que es trobi. Tenint en compte la majoria d’eines de programari maliciós a aquest preu, simplement explora el vostre lloc, DreamShield és impressionant. 

Tot i tan impressionant, però, no és res comparat amb la dedicació de DreamHost a la privadesa dels usuaris. Tots els dominis ofereixen de forma gratuïta la privadesa del domini, que substitueix la informació que haureu d’introduir al registre WHOIS per la informació de DreamHost. Només hi ha uns quants altres serveis que inclouen aquest nivell de protecció de la privadesa, WestHost és un d’ells (llegiu la nostra ressenya de WestHost).

La política de privadesa també és sòlida, però la lluita de DreamHost amb el Departament de Justícia dels EUA (DOJ) parla de volums més que això. El 2017, DreamHost va defensar un lloc que allotjava i els 1,3 milions d’adreces IP que el van visitar. El xoc amb la DOJ es va traslladar fins al Tribunal Superior de Washington D.C. Al final, el tribunal va determinar que el govern “no té dret a desaprofitar la informació continguda al lloc web de DreamHost”.

HostGator

Com s’ha esmentat al començament de la ronda, EIG és propietària d’HostGator. En lloc de tenir una política de privadesa pròpia, totes les 80 marques d’EIG utilitzen una política de privadesa col·lectiva, que permet al monòlit un permís explícit per extreure les vostres dades i vendre-les als anunciants.. 

La llista de socis publicitaris inclou Amazon Web Services, WPBeginner, Yahoo, Bing, Google Ads, Facebook, Twitter i molts, molts més. EIG recopila, desculpadament, tot allò relacionat amb vosaltres i el ven amb ànim de lucre. La privadesa del domini d’HostGator, de manera sorprenent, és de 15 dòlars anuals. 

Per sort, les funcions de seguretat són millors. HostGator inclou còpies de seguretat diàries mitjançant cPanel en plans compartits i a través de CodeGuard en altres més cars. Tanmateix, ni tan sols inclou Lloc Web – la versió “lite” – i és una vergonya. Per sort, encara podeu obtenir un certificat SSL / TLS gratuït. 

Una de les funcions clau que falta, però, és un tallafoc d’aplicacions web. Aquesta és una característica inclosa al paquet SiteLock de 40 dòlars mensuals. Algunes d’aquestes funcions es mostren als plans més econòmics, com ara la gamma de WordPress, però han de cobrir molt.

Ronda de cinc pensaments

Aquesta ronda es va decidir abans d’escriure una paraula, no perquè vulguem perdre HostGator, sinó perquè sabem com són les marques EIG incompletes. DreamHost és increïble pel que fa a la seguretat i la privacitat, el que és adequat per a qualsevol amfitrió. En aquest cas, va guanyar una milla. 

Ronda: Punt de seguretat i privadesa per DreamHost

Logotip de DreamHost
Logotip de HostGator

6

Pensaments finals

DreamHost va arrasar el tauler, quedant lleugerament enrere en la seva facilitat d’ús. Dit això, només es va fer breu perquè el tauler de control de HostGator és tan bo, no perquè el tauler de control de DreamHost és dolent. En general, DreamHost és un dels millors serveis d’allotjament web al voltant i estem encantats de declarar-lo el nostre campió. 

Guanyador: DreamHost

Mentre que HostGator és una de les millors marques EIG del voltant, es manté en gairebé tots els comptes. Tot té una incapacitat, la qual cosa és encara pitjor tenint en compte que el preu és més elevat que la majoria dels amfitrions. Si no esteu satisfets amb DreamHost, us recomanem que reviseu el nostre arxiu d’allotjament web abans de comprar un pla amb HostGator. 

Creus que DreamHost també és l’opció millor? Si no, per què? Feu-nos saber els vostres pensaments als comentaris següents. Com sempre, gràcies per llegir. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map