Com veure Netflix dels Estats Units a Mèxic (o en qualsevol altre lloc)

Els serveis en streaming com Netflix abasten el món, però el contingut no és el mateix per a tothom. Si teniu previst experimentar la cínica muntanya russa de House o riure amb Parks and Recreation a Mèxic, no serà cap sorpresa. Per veure el vostre espectacle favorit mentre descanseu a la vostra acollidora habitació d’hotel a l’acollida Acapulco amb un tequila a la mà, haureu de saber com veure Netflix dels EUA a Mèxic.


El cert és que els vostres programes preferits disponibles als EUA ni tan sols es presentaran. Això passa a causa d’un geoblocatge. Netflix bloqueja el contingut en funció del país on esteu, de manera que no tindreu accés a tot el que la plataforma de streaming us pot servir.

Allà és on entra una VPN. Si no teniu ganes de continuar la vostra tasca, podeu accedir directament a la nostra millor VPN per a l’article de Netflix. En cas contrari, llegiu la informació per assegurar-vos que Netflix no pot arruïnar les vibracions de vacances amb la seva prohibició de VPN.

Què és una VPN?

Una xarxa privada virtual és una xarxa que no permet que ningú sàpiga qui ets o on es troba. Essencialment, accediu a una xarxa remota com si estiguéssiu físicament allà (en aquest cas, en un altre país) sempre que inicieu la sessió.

Penseu-hi com una xarxa local que es superposa a la part superior de la xarxa global (Internet). La tecnologia es va desenvolupar originalment per permetre als usuaris remots accedir de forma segura a les aplicacions i recursos corporatius.

Mitjançant una VPN, creeu un túnel segur entre el vostre ordinador i el servidor VPN. Accedireu a Internet exclusivament mitjançant aquest túnel. Un (o més) nivells de xifrat el protegeixen, de manera que ningú pot veure què feu, inclòs el proveïdor VPN en la majoria dels casos, ja que molts no mantenen cap registre del vostre trànsit..

Ningú pot dir d’on vingueu, inclòs el vostre ISP i Netflix. A més, aquests proveïdors no podran dir-vos que heu estat connectats a la xarxa VPN en primer lloc, la qual cosa us permetrà obviar els geoblocs mentre resteu privats i segurs..

Pel que fa a Netflix, una VPN funciona només com a bypass geobloc, però també et protegeix de qualsevol programa d’espionatge del govern o de descàrregues en línia qüestionables (consulteu la nostra millor VPN per fer-ne el torrent).

Si voleu obtenir més informació sobre la mecànica d’una VPN, consulteu el que és un article VPN.

Com veure Netflix dels EUA a Mèxic

Al capdamunt de la nostra llista de millors proveïdors de VPN hi ha ExpressVPN. Hi ha altres serveis que s’acosten, però mai no la superen. Té els seus inconvenients, inclosos un cost elevat de preus i una commutació de servidor desagradable, però són fàcils de passar per alt tenint en compte la quantitat que aporta a la taula.

ExpressVPN utilitza un xifrat AES de 256 bits que trigarà a 50 supercomputadors mil milions d’anys a esquerdar-se. Fins i tot podeu habilitar seguretat de 4096 bits per assegurar-vos que no pugueu ser detectables quan deixeu el gran tallafoc. Hem utilitzat proves de filtració de DNS, webRTC i IP de tercers per verificar que ExpressVPN no sigui segur.

No conserva cap registre de registre del vostre ús, de manera que no pot mostrar el que heu fet a qualsevol organització que pugui venir demanant.

Molts serveis ho deixen fora, però ExpressVPN té un killswitch, que obvia la connexió quan el servidor VPN deixa de funcionar per qualsevol motiu. Això és especialment important per a torrenters i persones que vulguin evitar la mirada del règim (llegiu la nostra millor VPN per a la Xina, si us preocupa).

El servei ofereix una altra funció rara, el tunelatge dividit, que us permet escollir quins programes i aplicacions fan ús de la VPN i que es poden eliminar.

ExpressVPN és fàcil d’utilitzar, de manera que l’utilitzarem com a exemple de com veure Netflix dels EUA fora del continental 48. Un cop descarregueu i instal·leu ExpressVPN, la seva configuració és senzilla..

  • Feu clic al botó “tria la ubicació”. Veureu una llista de servidors que podeu triar.

  • Feu clic a “Estats Units” i seleccioneu el servidor que us quedi més a prop.
  • Feu clic al botó “poder” gran a la finestra principal

  • Espereu que es connecti

Allà el teniu. És tan fàcil. Si voleu saber-ne més, assegureu-vos de llegir la nostra crítica de ExpressVPN.

Les VPN xifren la vostra connexió i envien el senyal a una ubicació remota. Malauradament, això resulta en una connexió més lenta. ExpressVPN no veu un cop massiu (aproximadament un 10 per cent més), ja que el servei té més de 2.000 servidors per tot el món. Heu de trobar un que us sembli més a prop. De fet, ExpressVPN és la VPN més ràpida que hem provat.

Netflix podria bloquejar alguns d’aquests servidors, així que si la VPN no us funciona, proveu d’utilitzar un servidor diferent. Fins i tot les millors VPN tenen problemes per passar per aquests blocs, per la qual cosa haureu de passar una mica de temps passant de servidor a servidor fins que en trobeu l’adequat..

L’únic inconvenient de ExpressVPN és el preu. Hi ha alternatives gratuïtes, però no la recomanem la majoria. Alguns poden no xifrar el trànsit o, si ho fan, venen les vostres dades als venedors. Existeixen algunes excepcions i en podeu llegir més informació sobre el nostre millor article VPN gratuït. En cas contrari, seguiu llegint per veure quins altres serveis VPN recomanem.

VPN recomanades per veure Netflix des de Mèxic

Si busqueu més proveïdors de VPN, hi ha moltes opcions per triar. No tot és adequat per a Netflix o streaming, però alguns ho faciliten que d’altres. Volem que el servei pugui canviar entre servidors fàcilment amb una xarxa de servidors gran i velocitats d’arrencada ràpides.

A més de l’excel·lent ExpressVPN, hi ha NordVPN. Disposa d’una sèrie de servidors ubicats als EUA, que proporcionaran accés a Netflix. Disposa d’una llista massiva de 4.514 servidors a 62 països, de manera que és probable que trobeu un servidor ràpid, independentment del lloc on us heu localitzat o del que intenteu accedir. Llegiu la nostra ressenya completa de NordVPN, si voleu obtenir més informació.

VyprVPN també és una bona elecció, ja que compta amb un gran nombre de servidors en més de 70 països, 10 dels quals ubicats als Estats Units. Si utilitzeu el servei premium, tindreu fins a cinc connexions simultànies, seguretat forta, velocitats decents i un valor excel·lent. La seva interfície també és fàcil d’utilitzar i està disponible a Windows, Mac, iOS i Android. Consulteu la nostra revisió de VyprVPN per obtenir més informació.

CyberGhost us permet accedir fàcilment a Netflix dels EUA. El que el fa fàcil són els “perfils” especials que té, un dels quals està ajustat per a la transmissió en temps real. Utilitzant-lo, hauríeu de poder jugar allò que vulgueu, on vulgueu. El servei té un greu inconvenient: la velocitat. Un cop creus una distància important, no teniu cap garantia de velocitat, cosa que pot suposar mal de cap quan sortiu massa lluny dels EUA..

Llegiu la nostra ressenya de CyberGhost per obtenir més detalls.

Pensaments finals

Netflix sempre està ampliant la seva col·lecció de programes de televisió, pel·lícules i programacions originals. Netflix dels EUA té la crema del cultiu i, per poder veure-la des d’un altre país, haureu de passar per alt el geobloc. Assegureu-vos de consultar la nostra millor VPN per a la transmissió en temps real, si necessiteu algunes opcions més.

Fora de Netflix, utilitzar una VPN és una bona pràctica mentre s’accedeix a Internet. El vostre ISP i les vostres organitzacions governamentals no us podran espiar i, si viviu en països que censuren Internet, podreu obviar els miralls de fum per accedir al contingut real..

Heu provat a veure Netflix dels EUA a Mèxic? Feu-nos saber com va anar en els comentaris a continuació.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me