Com restaurar l’iPad des de la còpia de seguretat de iCloud

Si bé els iPads i altres dispositius Apple es poden fer una còpia de seguretat en una màquina local a través d’iTunes, restaurar l’iPad de iCloud Backup és l’opció més fàcil, ja que no cal:


Informàtica local separada

Instal·lació d’iTunes

Cable USB

Per no oblidar, una còpia de seguretat d’i iCloud es restaura des de qualsevol lloc i a qualsevol dispositiu compatible, sempre que tingueu connexió a Internet.

Al maig, Apple va llançar iOS 9.3.2 tant per a l’iPhone com per a l’iPad, mentre que l’actualització va funcionar sense problemes iPhones, molts iPad 2 no han pogut funcionar després d’haver estat actualitzats a la versió més recent d’iOS.

Des de llavors, el problema ha estat corregit per Apple, ja que l’empresa va llançar una nova versió d’iOS només per a l’iPad 2.

Però en situacions com aquestes, és natural que et preocupis i el pànic.

És per això que és important dades del dispositiu de còpia de seguretat per assegurar-nos, encara que hi hagi errors, o pitjor, l’iPad us robeu; encara podeu restaurar les dades.

Aquest article és la guia definitiva sobre com restaurar un iPad des de la còpia de seguretat de iCloud.

Abans de començar

Des del llançament d ‘iCloud el 2011, Apple ha tractat el programa servei d’emmagatzematge al núvol com a hub digital per a tots els seus dispositius. A banda de desar dades de l’aplicació i altres fitxers, els usuaris poden desar directament còpies de seguretat del dispositiu a iCloud.

Amb 5 GB d’emmagatzematge gratuït i diversos plans de pagament, és increïblement fàcil fer una còpia de seguretat de dades a iCloud.

Abans d’iniciar el procés de restauració, necessitareu el següent:

Un iPad

Compte iCloud

Bona connectivitat WiFi

Feu còpia de seguretat de dades a iCloud

Per fer una còpia de seguretat de les dades de l’iPad a iCloud, primer, seguiu aquests passos:

Connecta l’iPad a una xarxa WiFi

Vés a Configuració

Toqueu l’opció iCloud (just a sota de Privadesa)

Activa la còpia de seguretat d’i iCloud

Feu clic a “Còpia de seguretat ara” per iniciar el procés de còpia de seguretat immediatament

A més, quan l’opció de seguretat de iCloud s’activi, no es crearan còpies de seguretat mitjançant iTunes quan l’iPad estigui connectat a un ordinador local.

Si hi ha algun problema al fer una còpia de seguretat de dades a un iPad, comproveu el següent:

Com restaurar un iPad des de la còpia de seguretat de iCloud

1. Esborra tot de l’iPad

El primer pas en la restauració és esborrar tot l’iPad.

Abans d’avançar amb aquest pas, comproveu el compte iCloud per confirmar que té la còpia de seguretat adequada desada al núvol, si no, podeu acabar perdent totes les dades..

Per comprovar si hi ha còpies de seguretat disponibles, aneu a l’opció iCloud de Configuració -> Emmagatzematge -> Gestiona l’emmagatzematge -> Seleccioneu l’iPad de la llista de dispositius i totes les còpies de seguretat de l’iPad seleccionades haurien de ser visibles.

Les còpies de seguretat es poden diferenciar fàcilment segons el seu segell i mida. L’ideal seria que hagueu de restaurar l’última còpia de seguretat.

Ara, per esborrar tot del vostre iPad, busqueu l’opció General al menú Configuració i feu clic a Restablir (és l’última elecció).

Toqueu l’opció “Esborra tot contingut i configuració”, que hauria d’esborrar totes les dades de l’iPad.

Tanmateix, abans de suprimir-lo, podríeu sol·licitar-vos la vostra contrasenya de l’ID d’Apple.

Esborrar les dades pot trigar molt, així que assegureu-vos que l’iPad tingui una vida útil suficient de la bateria (o connecteu-la).

2. Torneu a encendre el dispositiu

Després de restablir-lo, reinicieu l’iPad.

La pantalla de Hello patent patentada d’Apple apareixerà juntament amb la visita de benvinguda habitual. Seguiu la gira i aviat arribareu a les aplicacions & Pantalla de dades.

Amb les quatre opcions disponibles, toca “Restauració de la còpia de seguretat de iCloud” i inicia la sessió a iCloud amb el mateix ID d’Apple que s’utilitza durant el procés de còpia de seguretat..

Apareixerà una llista de còpies de seguretat amb els seus horaris i mides. Trieu-ne la més rellevant i inicieu el procés de còpia de seguretat.

Si hi ha una versió iOS més recent disponible, potser també se us demanarà una actualització. També hi haurà una sol·licitud per iniciar la sessió a iTunes i a l’App Store.

3. Espere que es finalitzi el procés de restauració

El procés de restauració pot trigar un temps, segons la mida de la còpia de seguretat i la velocitat del WiFi. El procés pot trigar entre uns minuts i unes hores.

Un cop finalitzeu, podeu començar a utilitzar l’iPad com si no hagués passat res.

Fer front a problemes comuns

Si el WiFi deixa de funcionar

En cas que es perd la connectivitat a Internet, el procés de restauració s’aturarà i es reprendrà una vegada que Internet torni a funcionar.

Si la restauració triga massa a acabar-se

Si el fitxer de còpia de seguretat és massa gran o si la velocitat de WiFi és lenta, potser la restauració pot trigar un parell d’hores. En aquest cas, assegureu-vos que la connexió a Internet és fiable i que hi ha un carregador a prop.

Si la bateria baixa per sota del 50%, connecteu l’iPad a un carregador i espereu que acabi la restauració.

Si un missatge sol·licita diversos identificadors Apple

En el passat, si heu utilitzat més d’un identificador d’Apple per comprar aplicacions a l’App Store o suports a iTunes, l’iPad us demanarà diversos accessos d’identificació Apple.

En cas que hagis oblidat cap de les contrasenyes o no hagis comprat res a un altre identificador Apple; es mostrarà el missatge següent:

“Algunes aplicacions o contingut no es poden restaurar, ja que ja no estan disponibles a iTunes o App Store, es van comprar amb un compte diferent o es van sincronitzar des del vostre ordinador.”

Recupereu la contrasenya de l’ID d’Apple mitjançant un altre dispositiu. Vés a l’opció Contrasenya oblidada i segueix els passos.

En la majoria dels casos, se us demanarà que respongueu a preguntes de seguretat, o bé s’enviarà un nou enllaç de contrasenya a una adreça de correu electrònic registrada. Si no heu utilitzat cap altre identificador d’Apple per a compres, contacteu amb l’equip d’assistència d’Apple.

Si una aplicació triga massa a restaurar-se

Si una aplicació triga massa temps a restaurar-se o si es té un color gris, prova de tocar-ne el nom, aturant el procés de restauració i tornant a iniciar-lo de nou..

En resum…

Apple ha facilitat i fàcil el procés de còpia de seguretat i restauració amb iCloud.

La configuració de còpies de seguretat difícilment dura uns quants moments, i resulten increïblement útils si el dispositiu s’enfronta a errors, o fins i tot si es roben.

Si bé també és una bona opció guardar còpies de seguretat en ordinadors portàtils a través d’iTunes, no és possible portar un bloc de notes a tot arreu junt amb un iPad..

De fet, el principal motiu pel qual la majoria invertim en un iPad és perquè no hem de portar ordinadors portàtils a tot arreu.

Amb iCloud, es pot fer una còpia de seguretat de dades i restaurar-se a qualsevol lloc sempre que hi hagi una connexió a Internet decent.

Tens alguna idea o idea per compartir sobre el tema? No dubteu a utilitzar la secció de comentaris que hi ha a continuació per compartir-los amb nosaltres.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map