Com instal·lar Pacte a Kodi

Si bé Netflix, Amazon i Hulu són excel·lents, no cobreixen totes les bases de reproducció. Si, com jo, heu emplenat la vostra llista (no s’ha de completar mai) i encara voleu veure una altra cosa, haureu d’instal·lar Pacte a Kodi.


Kodi, si mai no ho heu sentit a parlar, és un reproductor de suports de codi obert gratuït, dissenyat per funcionar amb Android, Windows i una sèrie de sistemes operatius de TV intel·ligent. El mateix Kodi s’utilitza per emmagatzemar qualsevol material que ja tingueu, però no és molt divertit.

Kodi es fa interessant amb els addons i, en particular, el Pacte. Aquesta extensió troba torrents de pel·lícules i programes de televisió de tot Internet i els transmet. De vegades, fins i tot podeu trobar pel·lícules subtitulades que encara no s’han publicat al vostre país. Tingueu en compte, però, que si Kodi és legal, la pirateria no ho és, així que assegureu-vos de protegir la vostra privadesa.

Èxode vs Pacte

Abans del Pacte, Èxode era el favorit per a la transmissió de pel·lícules i programes de televisió. L’èxode ja no s’actualitza, però el Pacte és exactament el mateix i encara es manté. Penseu-hi com l’última versió d’Exodus, que fa que qualsevol guia sobre com instal·lar Exodus a Kodi sigui obsoleta.

Tanmateix, el Pacte no és un complement oficial de Kodi per raons òbvies. Es pot trigar un temps a configurar-se, així que volíem ajudar a facilitar el procés. Tot i que Kodi abasta diverses plataformes diferents, el procés és el mateix, de manera que no es presta massa compte al dispositiu que utilitzeu..

Com instal·lar Pacte a Kodi

Abans de començar, potser voldreu assegurar-vos que esteu utilitzant qualsevol de les nostres millors VPN per a les opcions de Kodi, ja que potser tindreu problemes legals..

Activa fonts desconegudes

Abans d’obtenir Covenant, hem de permetre a Kodi que instal·li complements de fonts desconegudes ja que el Pacte no és compatible oficialment. Segons la versió de Kodi que tingueu, aquesta pot estar habilitada de manera predeterminada, però us enviarem els passos per tal de comprovar, independentment.

Per a aquest tutorial, estem utilitzant Kodi 17.4, la versió més recent. Si teniu una versió anterior, els passos haurien de ser similars, tot i que la interfície és una mica diferent.

Primer, obriu Kodi i feu clic a la icona de configuració. Sembla un engranatge.

A continuació, aneu a la “configuració del sistema” que hauria de ser l’opció més dreta a la segona fila.

A partir d’aquí, només cal que aneu a la secció de complements i assegureu-vos que la commutació de “fonts desconegudes” està a la dreta. Apareixerà una notificació que us avisarà sobre els riscos d’instal·lar des de fonts desconegudes, però ja sabem què fem. Només heu de fer clic a “sí” i aneu bé.

Ara teniu la configuració de Kodi per permetre que Covenant s’instal·li correctament. Tot i que pot no semblar un pas crucial, si no ho comproveu, més endavant es farà un procés confús.

Instal·lació del Pacte

Després de poder instal·lar complements de fonts desconegudes, vés al menú de configuració (probablement al prémer “escapar”). Ara, ens dirigirem al “gestor de fitxers”, la tercera opció de l’última fila.

Dins del gestor de fitxers, feu doble clic a “afegir font” a la columna de l’esquerra.

Apareixerà una finestra demanant la ruta del material que esteu provant d’afegir. Com que instal·larem el complement mitjançant una URL, endavant i feu clic a “Cap”.

Ara, hem d’accedir al dipòsit que té Pacte al seu interior. A la línia d’adreces que apareix, introduïu “http://mediarepos.org/tco” (exactament tal com està escrit aquí) i feu clic a “D’acord”.

Després, tornareu a la finestra “Afegir fitxer font”, amb l’URL que acabeu d’introduir a la part superior de la llista. Introduïu el nom “tco” a la part inferior on us demani. Potser ja hi és, per tant, en aquest cas, no haureu de fer res. Feu clic a “D’acord” quan hagueu acabat.

Amb accés al dipòsit, ara podem instal·lar-lo i obtenir Covenant. Torneu a la pantalla d’inici i seleccioneu “complements”.

Un cop allà, feu clic al navegador. És una icona circular a la part superior que sembla un quadre obert.

Podem instal·lar el dipòsit que hem afegit abans amb l’URL. Feu clic a “Instal·la des del fitxer zip” a la llista d’opcions. Hauria de ser el quart des de dalt.

Apareixerà una finestra amb jerarquia de carpetes. Feu clic a l’etiqueta de l’element “tco”.

A l’interior, hi hauria d’haver dos elements. Feu clic a “-SmashRepo-.zip”. Al cap d’un moment o dos, a la cantonada superior dreta de Kodi apareixerà una notificació de complement. Assegureu-vos d’esperar fins que aparegui aquesta notificació abans de continuar.

Després que aparegui la notificació, seleccioneu “instal·la des del repositori” a la pantalla de complements.

Un cop dins, veureu tots els repositoris instal·lats actualment. Feu clic a “-SMASH Repo”.

El dipòsit conté tot tipus de complements, però volem Pacte. Feu clic a l’opció superior, anomenada “repositori addicional”.

En aquesta carpeta, feu clic a “repositori colossus”. Hi ha una altra opció amb el nom de “repositori de biblioteques de colossus”, però no és el que estem buscant.

Després, feu clic al botó “instal·lar” a la fila inferior de les icones. Hauria de ser bastant fàcil de trobar, perquè és l’única opció que no té color. Espereu la mateixa notificació instal·lada i, a continuació, continueu.

Una vegada que la notificació hagi aparegut, torneu a la pantalla d’inici de Kodi. A partir d’aquí, es tractarà de tornar a la instal·lació del repositori, de manera que donarem els passos de forma real.

 • Vés a la pantalla d’inici de Kodi
 • Feu clic a “complements”
 • Feu clic al navegador (icona de caixa oberta)
 • Seleccioneu “instal·lar des del dipòsit”

Si necessiteu referències de captura de pantalla per als passos anteriors, varem superar el procés anteriorment al tutorial. Un cop arribeu a aquest punt, feu clic a “dipòsit de colossus”.

Al seu interior, feu clic a “Complements de vídeo” que haurien de ser l’opció inferior.

Desplaça’t cap avall per la llista i troba el “Pacte”.

A la pantalla següent, feu clic a “instal·lar”, de nou, l’única opció que no està en gris.

Després d’això, només cal que espereu la notificació instal·lada del complement i el Pacte està llest per començar. Un cop finalitzat, podreu accedir-hi des del menú de complements de vídeo.

Conclusió

Kodi és excel·lent per diverses raons, entre les quals el mínim és Pacte. És com Netflix, excepte gairebé tot (fins i tot contingut geoblocat) accessible. Després d’instal·lar, és difícil justificar una subscripció a Netflix, i molt menys una factura per cable.

Hi ha riscos, però. Ja que transmets torrents en línia, voldràs mantenir-te protegit. Penseu en assegurar la vostra connexió a Internet amb qualsevol dels nostres millors proveïdors de VPN si encara no ho heu fet i consulteu els riscos d’enderroc al nostre article sobre llocs de torrent alternatius..

Utilitzeu Kodi? Ho fem saber en els comentaris a continuació; gràcies per llegir. Si preferiu no utilitzar Kodi, però voleu obtenir més informació a la vostra subscripció a Netflix, assegureu-vos que consulteu el nostre millor VPN per a l’article de Netflix. A més, si el mateix Kodi us ofereix problemes, assegureu-vos de llegir la nostra guia completa de Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map