Com connectar Microsoft Office 365 i Dropbox

El novembre passat, Microsoft i Dropbox van sortir amb una sorprenent i previsible notícia: anaven a unir-se i treballar junts.


Això no significava que combinessin OneDrive i Dropbox, sinó que volien combinar Microsoft Office amb Dropbox. De fet, aquest va ser un pas molt atrevit per a ambdues empreses, però demostra una cosa: Microsoft Office és molt més important per a l’empresa que la seva plataforma de núvols, OneDrive.

No ens sorprèn, ni de debò.

OneDrive ha tingut una proporció pròpia de problemes al llarg dels anys, però Microsoft Office sempre ha estat el principal producte rendible de l’empresa. Des que Microsoft va crear Office, hi ha hagut un programari que ha intentat prendre la seva posició, però cap d’ells ha tingut èxit.

Fins i tot ara, la gent prefereix la simplicitat de Microsoft Office, siguin quants errors tingui al seu interior. I Microsoft ho sap.

Office Push de Microsoft

Si la companyia ha de recórrer un quilòmetre addicional per aconseguir més clients, així serà. Si bé ambdues companyies van declarar clarament en els seus comunicats de premsa que aquesta característica es va llançar només per ajudar els usuaris, podem pensar fàcilment en alguns motius egoistes que tindrien.

Programari Kubernetes
© Faizan Hassan

Les dues companyies han competit contínuament en el mercat de sincronització d’arxius i emmagatzematge al núvol, però aquí hi ha la diferència: per a Dropbox, l’aplicació cloud és el seu pa i mantega principal, però per a Microsoft, no és més que una opció que explorin..

Microsoft ha renovat tant Office Online com les seves aplicacions mòbils d’Office, incloses Word, Excel i PowerPoint. De manera que ara, els usuaris poden connectar-se als seus comptes de Dropbox sense problemes des d’aquestes aplicacions. Dropbox ha fet una cosa similar amb la seva aplicació per a mòbils, cada vegada que feu clic a un fitxer de Microsoft Office a Dropbox, el fitxer s’obrirà directament a l’aplicació Microsoft Office corresponent..

Per descomptat, perquè funcioni, caldrà que les dues aplicacions es facin al vostre telèfon; només un no ho farà. No podeu tenir el vostre pastís ni menjar-ne. Dropbox també havia declarat el novembre de 2014 que crearia una aplicació nativa per a telèfons Windows, cosa que va fer al maig d’aquest any.

A més de les funcions habituals de Dropbox, aquesta aplicació et permet compartir carpetes amb contactes telefònics i descarregar fitxers directament a una targeta SD o a la memòria interna del dispositiu. Sí, ambdues companyies semblen compromeses, però sembla més que un “rascar-me l’esquena i esgarraré el vostre escenari”.

Microsoft intenta sacrificar OneDrive?

Aquest tracte amb Dropbox demostra definitivament que Microsoft està més preocupat pels ingressos procedents d’Office 365 que OneDrive. De fet, per a Office 365, aquest tracte pot ser un conductor d’ingressos potencials per a sistemes que no siguin del Windows on evidentment es preferisca més Dropbox.

solucions d’emmagatzematge al núvol per al vostre negoci
© OneDrive

Per tot plegat, Microsoft permet que Dropbox s’incorpori a l’emmagatzematge d’Office on abans estava promovent OneDrive. Sembla que a Microsoft, és més important que la gent utilitzi Office que el servei d’emmagatzematge al núvol: OneDrive.

Què pot treure Dropbox d’aquest acord?

Si feu un acord amb Microsoft, Dropbox arriba a sobreviure i no ha d’aconseguir les eines d’edició a casa, que haurien acabat semblant una versió “lite” de Microsoft Office.

Siguem sincers, Dropbox és una excel·lent aplicació al núvol, però les seves eines d’edició simplement ho haurien complicat i probablement han fallat.

Aquesta integració resultarà molt útil per a persones com jo, amants del servei de Dropbox, però encara no estan disposats a allunyar-se de Microsoft Office. Si sou fan tant de Microsoft Office com de Dropbox, es tracta d’una situació de guanyar-guanyar completa. 

A continuació, detallem algunes maneres d’integrar el vostre compte de Dropbox amb Microsoft Office.

Utilitzeu l’aplicació web en línia d’Office per editar fitxers Dropbox

Fa temps que vull tenir aquesta funció a Dropbox. De fet, l’única raó per la qual he utilitzat OneDrive va ser perquè tenia Office Online relacionat amb ell. Finalment, Dropbox també ha incrustat aquesta característica. Aquí teniu el que heu de fer:

 • Feu clic a qualsevol dels fitxers Microsoft Office de la carpeta Dropbox
 • Quan el fitxer s’obre en una nova finestra. Feu clic a l’opció “Obrir” a la cantonada superior dreta

Obre fitxers de caixa de sortida a l'aplicació web d'Office
© Núvols

 • Se us demanarà que permeteu l’accés a Microsoft Office

Obriu fitxers de caixa de sortida a l'aplicació web d'Office
© Núvols

 • I hi esteu, treballant a Office Online i editant el vostre document exactament tal com us agradi

Obre fitxers de caixa de sortida a l'aplicació web d'Office
© Núvols

Connexió d’Office Online a Dropbox

En connectar Microsoft Office Online al compte de Dropbox, podeu desar directament fitxers a Dropbox, de la mateixa manera que els fitxers desats a OneDrive..

 • Inicieu la sessió a Office Online mitjançant les vostres credencials Microsoft / Outlook

Connecta Office en línia a Dropbox
© Núvols

 • Obriu qualsevol tipus de document enumerat: Word Online / Excel en línia / PowerPoint Online
 • Un cop a la pàgina, a l’extrem inferior esquerre, podreu veure una opció Dropbox que es troba just a sota de OneDrive

Connecta Office en línia a Dropbox
© Núvols

 • Introduïu les vostres credencials de Dropbox i heu acabat!
 • Deseu els fitxers a la carpeta Dropbox

Afegeix Dropbox a Office 2013

Quan intenteu guardar fitxers d’Office, podreu veure les opcions de OneDrive i Sharepoint a “Afegir lloc”, però realment no podeu afegir Dropbox aquí oficialment. Evidentment, això pot suposar un problema quan feu servir Dropbox com a espai d’emmagatzematge principal. Cada vegada que creeu un fitxer en un ordinador portàtil, heu de carregar explícitament el fitxer a Dropbox.

Aquests són els passos per afegir un compte Dropbox a Office 2013: 

 • Baixeu aquest fitxer per lots. Si utilitzeu Google Chrome, pot ser que indiqui que el fitxer és potencialment perillós, però tot provat i provat
 • En acabar, feu doble clic al fitxer per obrir-lo. S’obrirà un indicador d’ordres i us demanarà que introduïu un camí. Aquí és on heu d’introduir el camí d’accés a la vostra carpeta Dropbox local

Connecta dropbox a Office 2013
© Núvols

 • Torneu a Office 2013; aquí estic navegant per Word 2013. Vés a la pestanya Fitxer -> Compte-> Afegir un servei. A partir d’aquí, trieu el servei que voleu afegir. En aquest cas, es tracta de Dropbox

Connecta dropbox a Office 2013
© Núvols

Aquesta configuració és específica de la màquina, cosa que significa que si inicieu la sessió al vostre compte de Microsoft en una altra màquina, haureu de tornar a executar el fitxer per lots..

Conclusió

Malauradament, el script que funciona amb Office 2013 no funciona amb el 2016. Per desar els fitxers a Dropbox, haureu de desar directament els fitxers directament a la vostra carpeta Dropbox local. Estàs satisfet amb la col·laboració de Dropbox i Microsoft Office? Canviarà la manera de treballar? Ens ho informem als comentaris que es mostren a continuació!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me