Carbonite vs. CrashPlan: Tenim un clar guanyador

Si intenteu decidir si CrashPlan o Carbonite són la millor còpia de seguretat en línia per a la vostra decisió comercial, heu arribat al lloc adequat. Durant aquesta revisió de cap a cos, examinarem aquests rivals de recuperació de desastres durant molt de temps abans de triar un guanyador.


Comparem els costos i ens fixarem en els processos de còpia de seguretat i restauració de cadascun. Aleshores, acabarem amb una ullada a la seguretat i al suport. Estarem segurs, però estem segurs, però pensem que hem obtingut un guanyador clar per a la majoria dels propietaris de petites empreses que hi ha: CrashPlan, tot i que Carbonite s’acosta.

Si cap dels dos serveis compleix les vostres necessitats, no us enyoreu: tenim una col·lecció completa de ressenyes de còpia de seguretat en línia que voleu fer servir. També hem combinat diverses comparacions de còpia de seguretat de negocis a considerar, com ara una revisió CrashPlan vs IDrive i una altra per a CrashPlan vs Backblaze..

Per descomptat, també tenim una revisió completa de CrashPlan per a petites empreses i una revisió de Carbonite per a Office que també podeu consultar..

The Battle: CrashPlan per a petites empreses vs Carbonite Safe Pro

Tot i que ni CrashPlan ni Carbonite són les eines de còpia de seguretat més ràpides o fins i tot més prestades per a les empreses del mercat, tots dos són serveis capaços d’utilitzar fàcilment i proporcionen un bon valor en relació amb opcions més cares..

CrashPlan, per la seva banda, ara dedica tota la seva infraestructura a la recuperació de desastres per a les empreses, després de disgustar la seva solució de còpia de seguretat en línia personal el 2017 (fins a cert). Si bé Carbonite té un pla personal disponible que se situa entre les millors eines de còpia de seguretat en línia il·limitades, els seus plans de negoci són una alternativa convincent per a CrashPlan per a petites empreses, almenys en paper..

A continuació, veurem cada servei al llarg de cinc rondes, tal com es va prometre: plans de preus, procés de còpia de seguretat, procés de restauració, seguretat i assistència. Després de cada ronda, declararem guanyador i, a continuació, resumirem les nostres conclusions per coronar un campió de còpia de seguretat global.

1

Plans de preus

La línia de fons no ho fa tot com a còpia de seguretat, però per a les PIME que busquen limitar les despeses, és bastant crític. En aquesta nota, primer avaluarem el valor revisant els costos del pla de preus de CrashPlan i Carbonite en relació amb la quantitat total d’emmagatzematge i dispositius compatibles.

CrashPlan per a petites empreses

CrashPlan facilita les coses a l’hora de triar un pla per al vostre negoci: només n’hi ha un. També s’ofereix una bona quantitat amb un espai de còpia de seguretat il·limitat per només 10 dòlars al mes.

El pla s’anomena CrashPlan per a petites empreses, però el nom en si és una relíquia que queda des dels dies en què l’empresa també va oferir un pla de còpia de seguretat il·limitat per a ús personal. (Si és la vostra necessitat, Backblaze té un pla il·limitat de 5 dòlars al mes per a ús domèstic.)

Tot i que un valor excel·lent per a aquells que no tenen terabytes de dades a còpia de seguretat, una subscripció única només és útil per a un equip i CrashPlan no té descomptes per adquirir protecció per a diversos empleats. Tampoc proporciona còpia de seguretat de telèfons intel·ligents, com els serveis de la millor còpia de seguretat per a articles mòbils.

D’altra banda, podeu adjuntar tantes unitats externes com vulgueu al vostre ordinador i afegir-les al vostre pla de còpia de seguretat sense cap cost addicional. Això no inclou dispositius NAS, però no deixa de ser útil per protegir els que tenen piles d’HDD.

El pla en sí no imposa cap restricció de mida del fitxer, i CrashPlan afirma no agilitar l’amplada de banda si pengeu massa dades (traducció: no dubteu a obrir).

Recomanem donar-li la volta a la prova gratuïta abans de comprometre’s, tot i que podeu cancel·lar-lo quan vulgueu després de registrar-vos. La prova és bona durant un mes i, com la subscripció, és il·limitada.

Carbonite Safe Pro

Si bé el pla d’ús personal de Carbonite és il·limitat, les opcions comercials no ho són. També no són tan assequibles.

Hi ha tres plans Carbonite Safe disponibles per a empreses: Pro, Power i Ultimate. Cadascun es pot utilitzar per fer còpies de seguretat d’ordinadors il·limitats. Carbonite Safe Power també us permet fer una còpia de seguretat d’un servidor, mentre que Ultimate inclou còpia de seguretat il·limitada del servidor.

Si bé ens encanta la còpia de seguretat il·limitada de l’ordinador, el problema amb Carbonite és que no obteniu gaire espai en núvol per als vostres diners. Una subscripció Carbonite Safe Pro, de fet, inclou només 250 GB de còpia de seguretat per uns 270 dòlars anuals. Això suposa més de 20 dòlars al mes.

Podeu afegir més còpies de seguretat si no n’hi ha prou, cosa que és probable que no sigui per a més de dos o tres equips. Tot i això, cada 100 GB de còpia de seguretat addicional us costarà 100 dòlars més a l’any.

Les subscripcions també s’han de pagar anualment, de manera que se’t enganxa el cost si decideix portar la teva empresa a un altre lloc. Assegureu-vos que aprofiteu la prova de 30 dies abans d’entrar-vos-hi.

Primer Pensament

Si escollís entre CrashPlan per a petites empreses i un pla de Carbonite Safe, moltes empreses no haurien de triar amb Carbonite degut al fet que els seus plans Power i Ultimate inclouen la còpia de seguretat del servidor. Tanmateix, hi ha moltes altres opcions de còpia de seguretat del servidor, com les de la nostra guia de còpia de seguretat del servidor que és millor, en general.

Quan es tracta d’una còpia de seguretat d’ordinador assequible per a la vostra empresa, hem de donar un fort cop d’ull a CrashPlan. 10 dòlars al mes per còpia de seguretat il·limitada és molt millor que 22 dòlars al mes per 250 GB, i CrashPlan no us bloquejarà en un compromís d’un any.

Ronda: Punt de plans de preus per a Crashplan Pro

Logotip de Carbonite Backup Safe Pro
Logotip de CrashPlan per a petites empreses

2

Procés de còpia de seguretat

A continuació, us presentarem les funcions i els processos bàsics de còpia de seguretat de CrashPlan i Carbonite, i esbrineu el que proporciona la millor combinació de comoditat i característiques.

CrashPlan per a petites empreses

La còpia de seguretat amb CrashPlan no és tan fàcil com utilitzar Backblaze rival il·limitat, però l’experiència general continua sent satisfactòriament senzilla. Per crear un pla de còpia de seguretat, fareu servir el client de l’escriptori per etiquetar objectes del vostre sistema de fitxers com a còpia de seguretat.

Feu clic a “còpia de seguretat” a les opcions de navegació a la part esquerra del client i, a continuació, feu clic al botó “canviar” a “fitxers”. Podreu seleccionar les carpetes i els fitxers com a còpia de seguretat.

Us recomanem que feu una còpia de seguretat al nivell de la carpeta, i exclouu els fitxers dels quals no vulgueu fer una còpia de seguretat més endavant. En realitat, podeu excloure per tipus de fitxer si voleu obviar el sistema, fitxers temporals i similars.

També podreu establir una destinació de còpia de seguretat. Si bé la destinació és el núvol CrashPlan per defecte, podeu fer una còpia de seguretat de les unitats externes si voleu implementar una còpia de seguretat local en núvol i local, cosa que es recomana si us subscriviu a l’escola de còpia de seguretat 3-2-1 (i hauríeu de fer-ho). ).

El client CrashPlan per a petites empreses executa una còpia de seguretat contínua, és a dir, els fitxers es protegeixen en temps real gairebé quan s’afegeixen fitxers nous o es canvien els fitxers existents. Si preferiu còpies de seguretat menys regulars, podeu fer servir les funcions de programació del client per restringir les operacions a determinades hores o dies determinats.

Tanmateix, en general, haureu d’executar bé amb còpia de seguretat contínua, ja que, per tal de conservar l’ample de banda, només es copia el núvol del fitxer alterat al núvol en lloc del fitxer sencer (si això era grec per a vosaltres, consulteu el nostre bloc -article de sincronització del nivell per esbrinar de què parlem).

En una nota final, CrashPlan comprimeix els fitxers de manera predeterminada. Generalment, la compressió s’utilitza per disminuir l’espai de fitxers al núvol, però amb CrashPlan que no hauria de ser un problema per a vosaltres (perquè és il·limitat).

CrashPlan afirma que el procés de compressió també accelera la vostra còpia de seguretat i que no té pèrdues, és a dir, no degradarà els fitxers de cap manera. Tanmateix, en la nostra experiència, la compressió sol tenir més freqüència que retardar la còpia de seguretat. Recomanem tancar-lo si teniu problemes de càrregues lentes per veure si això ajuda a avançar les coses.

Carbonite Safe Pro

En molts aspectes, la creació de plans de còpia de seguretat amb Carbonite comporta molta menys feina que CrashPlan. Això es deu al fet que es necessita l’enfocament de Backblaze d’explorar el vostre equip i fer una còpia de seguretat de tots els fitxers d’un determinat tipus, inclosos documents, imatges, vídeos, correus electrònics i la majoria d’altres tipus de fitxers comuns..

Tot i que ens agrada aquest enfocament per a una còpia de seguretat il·limitada, Carbonite recopila les vostres dades totals, cosa que pot fer que simplement agafi tot un enfocament terrible, especialment si teniu diversos ordinadors empleats connectats al vostre compte..

Si això és un problema, podeu iniciar la sessió a la interfície del navegador Carbonite i crear polítiques de còpia de seguretat que es poden aplicar als ordinadors del vostre compte, restringint la còpia de seguretat a determinades carpetes i tipus de fitxers..

De fet, és possible que vulgueu ajustar-la de totes maneres ja que Carbonite té una política per defecte que restringeix la còpia de seguretat a la carpeta de l’escriptori, la carpeta de documents, la carpeta de dades d’Outlook, la meva carpeta d’imatges, la meva carpeta de música i la meva carpeta de vídeos (a Windows). Els fitxers temporals i del sistema també s’exclouen de manera predeterminada.

Les còpies de seguretat s’executen contínuament amb Carbonite Safe per ajudar a mantenir les unitats protegides en temps real, però podeu desactivar-ho si voleu fer una còpia de seguretat només un cop al dia o desactivar la còpia de seguretat durant determinades hores..

Carbonite només realitza una còpia de seguretat de les parts canviades dels fitxers editats, com CrashPlan, per la qual cosa hauria de funcionar bastant eficientment sense desactivar la còpia de seguretat contínua. Carbonite també comprimeix fitxers mitjançant el que la companyia afirma que és compressió zlib sense pèrdues. No hi ha cap opció per desactivar-la.

Ronda dos pensaments

El major problema que tindrà la còpia de seguretat dels fitxers és el mateix per a CrashPlan i Carbonite: velocitat. Tot i que això no és un problema enorme un cop finalitzeu el procés inicial de còpia de seguretat, superar aquest embotit posarà a prova la vostra paciència.

Hem provat tots dos serveis i, en els dos casos, ens ha trigat més d’una hora a fer una còpia de seguretat d’un fitxer de gigabytes. Si teniu 500 GB d’arxius a còpia de seguretat, probablement estareu buscant prop d’un mes per completar l’etapa inicial.

Podeu llegir el nostre article general sobre les expectatives de velocitat de còpia de seguretat per obtenir més informació sobre factors d’impacte, però el problema central dels dos serveis sembla ser que no té molta infraestructura..

Si la velocitat de còpia de seguretat és una gran preocupació, considereu un servei amb diversos centres de dades a tot el món, com ara Rackspace Cloud Files. (Parellat amb CloudBerry Backup per gestionar el procés de còpia de seguretat, per descomptat, tal com es detalla a la primera fase de la guia Rackspace.)

Pel que fa al cas, estem donant la segona volta a Carbonite. L’ús de còpia de seguretat de tipus de fitxer combinada amb còpia de seguretat de la ubicació de fitxer, a més de la capacitat de crear polítiques de còpia de seguretat, facilita el disseny de plans de còpia de seguretat complets.

Ronda: Punt de procés de còpia de seguretat per als negocis de carbonita

Logotip de Carbonite Backup Safe Pro
Logotip de CrashPlan per a petites empreses

3

Procés de restauració

Igual d’important que fer que els fitxers al núvol siguin capaços de recuperar-los ràpidament i fàcilment quan es produeix un desastre. Tenint en compte això, la tercera fase tracta tot sobre la restauració d’arxius.

CrashPlan per a petites empreses

Podeu restaurar fitxers de còpia de seguretat directament des del client d’escriptori fent clic a la pestanya “restaurar”. Un arbre de fitxers us permetrà comprovar i desmarcar carpetes i fitxers. Quan esteu preparat per restaurar, només cal que feu clic al botó “restauració” situat a la part inferior de la pantalla.

També podeu restaurar versions anteriors de fitxers. CrashPlan es pot configurar per guardar totes les versions de tots els fitxers, la qual cosa és útil tant per tornar a generar canvis no desitjats com a corruptes dels fitxers. Com que obteniu un espai de còpia de seguretat il·limitat amb CrashPlan, tampoc no hi haurà cap problema amb la versió limitada.

CrashPlan també et permetrà restaurar automàticament els fitxers a la seva ubicació original o descarregar un fitxer .zip al disc dur per treballar manualment.

A més del client d’escriptori, podeu accedir a fitxers des de la interfície del navegador CrashPlan i a les aplicacions mòbils per a Android i iOS. Això proporciona un mitjà convenient per accedir a fitxers de la carretera i als equips que no us pertanyen.

Carbonite Safe Pro

Carbonite també admet la recuperació d’arxius directament des del client d’escriptori. Tot i això, només serà per recuperar-ho tot alhora. També hi ha una opció per recuperar fitxers individuals, però us redirigirà a la interfície del navegador per gestionar el procés de recuperació.

En recuperar tots els fitxers amb el client d’escriptori, podeu triar recuperar tot de nou a la ubicació original o descarregar un fitxer .zip.

Les restauracions web us permeten seleccionar contingut per descarregar si activeu la casella que hi ha al costat. No hi ha cap opció per restablir fitxers individuals a la ubicació original, de manera que hauràs de gestionar-ne la part per compte propi.

Carbonite també té aplicacions mòbils per a Android i iOS que podeu utilitzar per accedir als vostres fitxers. De manera predeterminada, Carbonite sempre conserva almenys tres versions de fitxers que es recolzin en equips Windows. Tanmateix, la versió no es ofereix per al client de Mac per algun motiu.

Ronda de tres pensaments

Realment no hi ha molt per separar el procés de restauració entre CrashPlan i Carbonite. Ambdues són relativament fàcils d’utilitzar, tenen bones capacitats de versió (tret que sou un usuari de Carbonite Mac) i us permeten restaurar els fitxers a les ubicacions originals o bé descarregar-los en un fitxer zip. Ambdues també tenen aplicacions per a telèfons intel·ligents per accedir als fitxers.

CrashPlan, però, ofereix una flexibilitat més gran. Per un, podeu restaurar fitxers individuals a la ubicació original, mentre que Carbonite només us permet fer-ho si recupereu tota la còpia de seguretat. A més, Carbonite t’obliga a recuperar fitxers individuals mitjançant la interfície gràfica del navegador, mentre que amb CrashPlan ho podràs fer servir també amb el client d’escriptori..

Ronda: Restaura el punt de procés de Crashplan Pro

Logotip de Carbonite Backup Safe Pro
Logotip de CrashPlan per a petites empreses

4

Seguretat

La seguretat dels fitxers emmagatzemats al núvol sempre és una gran cosa, especialment per als usuaris empresaris. A continuació, cobrirem les opcions de xifratge i tot el que voldreu saber abans de deixar que qualsevol empresa salvaguardi els vostres fitxers.

CrashPlan per a petites empreses

Quan envieu fitxers a CrashPlan per fer-ne una còpia de seguretat, se’ls xifrarà de punta a punta. Això vol dir que els fitxers no es poden llegir abans de sortir de l’ordinador i no es tornaran a fer junts fins que no els recuperis. En trànsit, també estan protegits mitjançant la seguretat de la capa de transport (TLS).

De manera predeterminada, CrashPlan gestiona les claus de xifratge per a vosaltres, cosa que permet a la companyia restablir la vostra contrasenya si l’oblideu. Tanmateix, també significa que els fitxers podrien ser desxifrats tant per l’empresa com per sol·licitud de la policia, o per algú que robi les claus del servidor CrashPlan (els incompliments solen ser dins de les feines).

Per protegir-vos d’aquestes possibilitats, CrashPlan té una opció de xifrat privat que podeu activar i habilitar. Si feu això, només podeu desxifrar els fitxers.

El protocol de xifratge utilitzat per CrashPlan és AES, que és el mateix protocol que utilitza la majoria dels altres proveïdors de núvols, la majoria de bancs i la majoria d’organitzacions governamentals. El nivell d’AES utilitzat és de 256 bits, que amb la tecnologia actual trigaria molts milions de milions d’anys a produir-se amb la força bruta..

Ja hem mencionat la versió anterior, però val la pena tornar-la a mencionar aquí, ja que aquesta característica et permet desfer potencialment els danys causats per programes de ransomware com CryptoLocker i CryptoWall. Un cop hàgiu suprimit el programari maliciós infractor, només cal que el fitxer corromput es torni a desplegar per netejar còpies, i haureu de ser bo per reprendre el vostre negoci sense haver de desembossar milers de dòlars.

Una gran mancança de CrashPlan és l’autenticació de dos factors (2FA). En no incloure aquesta característica, les contrasenyes robades són molt més fàcils d’utilitzar, ja que no es requerirà cap autorització de seguretat addicional per iniciar la sessió al vostre compte en màquines poc conegudes..

Si heu venut a CrashPlan a excepció de l’absència de 2FA, la bona notícia és que el servei és compatible amb molts serveis d’inici de sessió (SSO) com OneLogin. Configurar la integració us costarà més diners, però us donarà més control sobre les contrasenyes dels usuaris, minimitzeu les oportunitats de pesca i us permetrà activar 2FA.

L’ús de SSO també disminueix la fatiga de la contrasenya de l’usuari, permetent que la vostra plantilla utilitzi les mateixes credencials per a diverses eines, inclosos molts d’aquests serveis esmentats a la nostra millor sincronització empresarial i guia de compartició.

Carbonite Safe Pro

Carbonite fa la majoria dels mateixos passos que CrashPlan per mantenir els teus fitxers segurs. Els fitxers que es mantenen al costat del servidor es xifren amb AES i es protegeixen en trànsit amb TLS. El xifratge és de punta a punta, tot i que no és privat per defecte.

Si preferiu guardar les vostres claus de xifratge i no deixar que la companyia les administri, podeu habilitar el xifrat privat. Tot i així, heu de fer-ho abans de la vostra còpia de seguretat inicial; si canvieu d’opinió i voleu afegir-ne 2FA més endavant, haureu de tornar a fer una còpia de seguretat de tots els fitxers.

Menys preocupa és que la carbonita utilitzi AES de 128 bits en lloc de 256 bits. Això no és tan segur un xifrat, sinó només relativament. Encara trigarien milers de milions d’anys a triturar-se, no tants milers de milions.

La carbonita, com CrashPlan, també té una característica de versió profunda tal com vam observar anteriorment. Igual que CrashPlan, és útil per recuperar les corruptes de fitxers causades per ransomware, que d’altra manera podrien enfonsar el vostre negoci..

Quan CrashPlan falla, Carbonite colpeja permetent als usuaris habilitar 2FA. Quan inicieu la sessió al vostre compte des d’una màquina desconeguda, haureu d’introduir un codi de seguretat enviat a través de text. Sempre que qui hagi robat la vostra contrasenya no obstrueixi el telèfon intel·ligent, els fitxers haurien d’estar segurs.

Carbonite també admet integracions de SSO si preferiu una supervisió més gran respecte a les contrasenyes dels vostres empleats.

Ronda de quatre pensaments

No tenim cap tipus de dubte sobre recomanar cap servei des del punt de vista de la seguretat, i això és principalment gràcies a la inclusió de xifratge privat de punta a punta i potents funcions de versió. Tanmateix, l’absència d’autenticació de dos factors dissuadirà amb raó alguns propietaris de l’empresa de triar CrashPlan per protegir els seus discs durs.

A la vista d’això, estem donant la volta a la carbonita.

Ronda: Punt de seguretat per als negocis de carbonita

Logotip de Carbonite Backup Safe Pro
Logotip de CrashPlan per a petites empreses

5

Assistència

Amb la nostra batalla empatada a dues rondes cadascuna, aquesta ronda final és per a tots els marbres, i per a aquesta ronda final, estarem donant suport. Trobar ajuda adequada i fiable quan sigui necessari és una preocupació crítica per a les empreses que es troben en recuperació de desastres.

CrashPlan per a petites empreses

Ens encanta el fet que CrashPlan ofereix múltiples vies d’ajuda directa per problemes tècnics. Inclouen dues opcions per al contacte en directe en el servei de xat i atenció telefònica. Si bé l’ajuda en directe no està disponible 24 × 7, l’horari és raonable: de 7 a 19 h. CDT, de dilluns a divendres.

Per assistència a la nit i al cap de setmana, no sou del vostre compte, ja que CrashPlan supervisa la seva cua de correu electrònic tot el dia. CrashPlan tria els bitllets per determinar la gravetat, és a dir, els vostres problemes crítics han de proporcionar respostes raonablement ràpides. Fins i tot en problemes no crítics, els nostres correus electrònics de prova a CrashPlan solen derivar en correus electrònics en poques hores.

Si sou més d’un tipus de bricolatge, l’empresa també proporciona una base de coneixement que es pot cercar amb articles de suport, a més de guies tant per als usuaris com per als administradors del compte..

Carbonite Safe Pro

Carbonite ofereix assistència telefònica durant els dies laborables, de 8:30 a 21:00. EST. Tanmateix, no hi ha cap opció de xat en viu per a aquells que prefereixen la comunicació escrita.

També podeu posar-vos en contacte amb Carbonite a través del correu electrònic 24 × 7, proporcionant-vos un mitjà per obtenir ajuda quan el centre de trucades està tancat. Els nostres correus electrònics de prova van donar lloc a respostes generalment al cap d’un mig dia i sovint en poques hores.

L’ajuda també està disponible a través d’una base de coneixement d’assistència, si la necessiteu. Carbonite manté una secció dedicada a la seva solució de còpia de seguretat empresarial, que inclou articles sobre l’ús de les seves diverses funcions d’administració.

Ronda de cinc pensaments  

Tots dos serveis ofereixen opcions d’ajuda tècnica decents. Tot i que desitgem assistir en directe les 24 hores del dia, no és estrany entre els proveïdors, tret que acudeixin a un servei com Acronis Backup, que ofereix una assistència 24/7 de primera qualitat per a empreses si està disposat a pagar-la (consulteu la nostra còpia de seguretat de Acronis. revisió).

Si bé no farà cap diferència per a molts propietaris d’empreses, anem amb CrashPlan per a la seva inclusió de xat en directe.

Ronda: Punt de suport a Crashplan Pro

Logotip de Carbonite Backup Safe Pro
Logotip de CrashPlan per a petites empreses

6

Veredicte final

Si anem per victòries rodones, aquesta batalla serà a favor de CrashPlan, de tres a dos. Tanmateix, estem molt desafavorits de suggerir que cada victòria a la ronda ha de portar el mateix pes. Moltes de les funcions que hem tocat seran més importants per a alguns propietaris d’empreses que d’altres, que potencialment podrien variar la victòria de qualsevol manera.

Tot i així, per a la majoria de propietaris d’empreses que hi ha, creiem que CrashPlan és una opció global millor que la carbonita. La diferència més gran entre aquests dos serveis és el cost i el suport de dispositius. Hi ha diferències en els processos de còpia de seguretat, processos de restauració, seguretat i suport, però, en la seva majoria, són raons menys convincents per triar una o una altra.

CrashPlan us ofereix una còpia de seguretat il·limitada per al vostre ordinador per només 10 dòlars al mes i això inclou la còpia de seguretat de la unitat local. Mentrestant, es pot fer servir una subscripció de Carbonite Safe Pro per fer còpies de seguretat d’ordinadors il·limitats, però només obtindreu 250 GB de còpia de seguretat pel preu base, que és més del doble del cost de CrashPlan al mes, i heu de pagar un any. al davant.

L’únic cas en què realment recomanem Carbonite a través de CrashPlan és si teniu dispositius o servidors NAS per fer una còpia de seguretat, ja que CrashPlan no admet aquestes màquines..

Tanmateix, si busqueu una còpia de seguretat del servidor, probablement vulgueu fer un servei de còpia de seguretat amb millors taxes de transferència de dades, com ara CloudWid Backup (consulteu la nostra revisió de CloudWid Backup) combinada amb un servei IaaS en núvol com Rackspace o Amazon S3.

Per a les empreses que busquen una solució de còpia de seguretat d’ordinadors assequible, no hi ha moltes solucions millors que CrashPlan per a petites empreses.  

Guanyador: CrashPlan per a petites empreses

Si encara no esteu convençuts que CrashPlan serà l’opció òptima per al vostre negoci, no oblideu oferir el nostre millor backup per a l’article comercial. També acollim preguntes i comentaris que podeu deixar a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me