Automatització de còpia de seguretat al núvol: 5 eines que ajudaran la còpia de seguretat automàticament a Amazon S3


© Cloudwards.net


“Holy guacamole, un desastre va fer que el meu ordinador s’estavellés!” La majoria de la gent no se sap quan alguna cosa desastrosa elimina les seves valuoses dades.

No obstant això, la gent té experiències diferents quan es tracta dels propers passos que fan. Per a alguns, és normal passar hores lamentant-se de la lamentable pèrdua

D’altra banda, d’altres s’espesseixen ràpidament i somriuen, ja que protegien de manera proactiva les seves dades mitjançant eines d’automatització de còpies de seguretat en núvol. En aquest article tractaré el concepte d’automatització de còpia de seguretat en núvol i també revisaré cinc eines essencials que us ajudaran a fer una còpia de seguretat automàtica a Amazon S3.

5 Eines per fer una còpia de seguretat automàtica a Amazon S3 – Taula de contingut

1. Còpia de seguretat de CloudBerry

2. Còpia de seguretat de S3

3. Duplicitat 

4. DragonDisk

5. Disc de la selva

6. En resum

Com triar les eines d’automatització de còpia de seguretat de Cloud

L’elecció d’una eina per a fer còpies de seguretat de les dades al núvol pot funcionar a favor o en contra. Una eina fiable i fàcil d’utilitzar ajudarà a recuperar eficientment els articles perduts, en cas de vaga de desastres.

Alternativament, una solució poc efectiva només et farà plorar més a causa de la pèrdua de dades digitals valuoses. En primer lloc, avaluar les vostres necessitats és fonamental. Té moltes dades a la còpia de seguretat o és la quantitat mínima?

L’elecció d’una eina d’automatització de còpies de seguretat en núvol que reflecteixi les vostres preferències i requisits us ajudarà a protegir-vos millor:

 • Documents
 • Fotografies
 • Altres mitjans de comunicació

A més, si els vostres documents contenen informació sensible o altament confidencial, opteu per una solució que ofereixi seguretat de coneixement zero. El programari d’automatització de còpies de seguretat en núvol segur inclourà funcions beneficioses, com ara la xifrada i la protecció de contrasenya.

Per tant, busqueu un servei que no distribueixi les dades de pagament ni altra informació personal rellevant a tercers no autoritzats. Un altre factor essencial que cal tenir en compte, a l’hora d’escollir una eina d’automatització de còpies de seguretat en núvol, són els seus plans de preus.

Com que invertireu diners molt guanyats en una eina d’automatització de còpies de seguretat en núvol, és important saber des del principi en què es faran les despeses. La majoria dels serveis de còpia de seguretat al núvol estan basats en subscripcions i per augmentar l’atractiu dels seus productes; les empreses solen utilitzar diverses tècniques per tallar i retallar els seus honoraris

Alguns requereixen que els subscriptors paguin mensualment, sobretot si es compromet amb un pla de pagament d’un any o dos anys. Altres ofereixen comptes completament gratuïts, amb menys funcions, mentre que molts només proporcionen un servei gratuït durant un període limitat.

Més important encara, una eina d’automatització de còpies de seguretat en núvol no serveix de res, si complica el procés de recuperació. Cerqueu un servei que restableixi convenientment els fitxers i les carpetes. Ja ho he buscat, però no deixa de ser un consell útil.

Al mateix temps, necessiteu una eina que pugui preparar ràpidament fitxers per a còpies de seguretat i restaurar-los ràpidament a una ubicació de destinació. Probablement penediràs d’haver escollit una eina d’automatització del núvol que no utilitzi plenament l’ample de banda.

Beneficis de les eines d’automatització de còpies de seguretat de Cloud

Els actius crítics d’empresa i la informació personal ja no es poden emmagatzemar de manera segura només en ordinadors o suports portàtils.

Aquests mètodes d’emmagatzematge tradicionals solen ser poc fiables i difícils de sostenir. Més encara, les dades s’han convertit en un element vital de l’empresa, en el món tecnològic actual i la seva salvaguarda és vital.

L’Agència Federal de Gestió d’Urgències (FEMA) dels EUA i l’Administració de petites empreses (SBA) dels EUA han revelat que entre el 25% i el 45% de les empreses no continuen les seves operacions després d’un desastre relatiu a les dades..

Avui en dia, la majoria d’empreses i individus utilitzen diverses eines d’automatització de còpies de seguretat en núvol, de manera que tinguin un pla integral de recuperació de desastres, sempre que es produeixi un desastre:

Els avantatges d’utilitzar eines d’automatització de còpies de seguretat de núvol

Eficiència i fiabilitat

La majoria d’eines d’automatització de còpies de seguretat en núvol utilitzen tecnologia d’última generació per oferir maneres eficients i fiables de fer còpies de seguretat i restaurar dades fins a l’últim minut.

Crashplan Pro vs Carbonite Business
Fiable

A més, durant el procés de còpia de seguretat del núvol, la majoria d’eines xifraran les dades i les transmetran ràpidament a centres de dades controlats les 24 hores del dia..

Per tant, sempre podeu tenir tranquil·litat sabent que els fitxers emmagatzemats són segurs, independentment del que passi. 

I, ràpidament, podeu restaurar fitxers i carpetes desats, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Còpies de seguretat contínues automàtiques

Després de la configuració inicial, la majoria d’eines d’automatització de còpia de seguretat del núvol comencen a fer una còpia de seguretat de documents importants automàticament i ho fan de manera contínua amb una mínima intervenció.

A més, la majoria de solucions poden programar còpies de seguretat per satisfer les vostres necessitats, ja sigui dues vegades a la setmana, diàriament o diverses vegades al dia, la decisió és vostra.

Només heu de definir el sistema com a “configurar i oblidar”, i el miracle de la còpia de seguretat continuarà, i no us haureu de preocupar de modificar ni fer tasques complicades..

Còpia de seguretat fora del lloc

Emmagatzemar una còpia de dades sensibles fora del lloc és fonamental.

Tot i que els vostres documents estiguin recolzats en un servidor, una catàstrofe natural o un robatori pot destruir l’ordinador i les còpies de seguretat locals, provocant estralls..

Per tant, emmagatzemar dades de còpia de seguretat garanteix que els vostres documents siguin segurs, independentment de quina incidència tingui lloc.

En qualsevol moment, Accés en qualsevol lloc

De vegades oblideu documents importants a casa?

T’agrada mostrar als amics fotos captivadores?

Aleshores, no us preocupeu més.

Si es guarden dades al núvol es pot accedir fàcilment, on vulgueu i quan vulgueu fitxers.

I quan hi hagi una connexió a Internet disponible, podeu restaurar fitxers fàcilment a un ordinador o dispositiu mòbil.

Estalvia diners

En lloc de buidar la cartera en discos durs externs costosos, els serveis d’automatització de còpies de seguretat en núvol permeten reduir els costos d’adquisició de còpies de seguretat de forma significativa.

Emmagatzematge al núvol
Val la pena els diners

De fet, el model de pagament lliure que utilitzen els serveis de còpia de seguretat en núvol, que tenen un espai de còpia de seguretat gairebé il·limitat, és un estalvi excel·lent de diners..

Especialment per fer còpies de seguretat de grans quantitats de dades amb freqüència. Segons un estudi de Computer Economics, les empreses que utilitzen serveis en núvol van obtenir més d’un 15% d’estalvi en el seu pressupost informàtic.

A més, les mesures de seguretat utilitzades per protegir les dades de còpia de seguretat del núvol superen àmpliament les de les opcions de còpia de seguretat tradicionals, com els discs i discs durs.

Característiques addicionals

La majoria d’eines d’automatització de còpia de seguretat en núvol ofereixen versions de fitxers.

Quina és la possibilitat de veure i recuperar versions anteriors d’un fitxer, en cas que hàgiu fet edicions de forma errònia o l’elimineu de l’ordinador.

La majoria dels serveis també disposen d’assistència premium gratuïta. Altres serveis addicionals que ofereixen els serveis de còpia de seguretat en núvol inclouen la possibilitat de:

Còpia de seguretat a l’emmagatzematge local

Localitzeu de forma remota els dispositius perduts

Esborra de forma segura les dades

Utilitzeu les aplicacions per accedir als fitxers

Els inconvenients de l’ús d’eines d’automatització de còpies de seguretat de núvol

La majoria d’eines d’automatització de còpies de seguretat en núvol, tot i que brillen, no sempre són d’or, però tenen alguns inconvenients

Els quals es poden superar fàcilment pels molts avantatges que parlen per si mateixos, però, però, és important tenir una comprensió de les seves debilitats.

Aquests són els desavantatges d’utilitzar eines d’automatització de còpies de seguretat en núvol.

Control limitat

Com que la infraestructura del núvol es troba completament sota la gestió d’un proveïdor de serveis de tercers, us proporciona un control mínim sobre el que passa a les dades.

Només tindreu l’oportunitat de gestionar aplicacions sense el privilegi de controlar el que es produeix al fons, encara que sigueu experimentats en informàtica.

Les tasques administratives essencials, com ara l’accés al servidor de shell i la gestió del firmware, quedaran completament a les mans del proveïdor de serveis.

Amb un control mínim, podeu fer poc en cas que un proveïdor de serveis no reprodueixi les vostres dades de còpia de seguretat.

A causa d’un mal funcionament de la infraestructura o per un altre motiu.

Dependència d’Internet

Sense una connexió a Internet ràpida i fiable, la vostra xarxa es bloquejarà cada cop que es produeixi una còpia de seguretat.

Més encara, dependrà d’Internet per restaurar els fitxers des del núvol, sempre que siguin necessaris.

Pitjor encara, de vegades els proveïdors de serveis al núvol es veuen aclaparats amb massa clients, cosa que provoca interrupcions del sistema, que poden perjudicar greument les vostres operacions.

Bloqueig del venedor

La commutació o l’intercanvi de dades entre serveis al núvol pot resultar difícil d’aconseguir amb èxit, sobretot si teniu competències informàtiques limitades.

Normalment, no és un procés senzill allotjar i integrar la majoria de les aplicacions de còpia de seguretat en núvol en una plataforma diferent de les estipulacions dels venedors..

Taula de comparació:

Còpia de seguretat de S3
DuplicitatDragonDisk
Jungle Disc
Còpia de seguretat de CloudBerry
Prova gratuïta?
60 diesCapCapCapVersió gratuïta disponible
Garantia de devolució de diners30 diesCapCap30 diesCap
PlataformesWindows, Mac OS X (beta)GNU / LinuxWindows, Mac OS X, LinuxWindows, Mac OS X, LinuxWindows, Mac OS X, Linux
Preu bàsic35 dòlars (llicència permanent per ordinador)Gratuït d’úsGratuït d’ús4 dòlars per ordinador al mes29,99 dòlars (llicència permanent per ordinador)
Servei d’atenció al clientCorreu electrònicComunitat de suport actiuAssistència limitada disponibleCorreu electrònic, telèfon o xat en directeCorreu electrònic
Aprèn méshttp://s3bk.comhttp://duplicity.nongnu.orghttp://www.s3-client.comhttps://www.jungledisk.comhttp://www.cloudberrylab.com/amazon-s3-cloud-desktop-backup.aspx

Presentació dels cinc grans

El servei d’emmagatzematge d’Amazon Simple (Amazon S3) ofereix als usuaris un mitjà de còpia de seguretat de dades segura, assequible i altament escalable.

Aquí teniu un vídeo que explica com funciona Amazon S3. Després de crear un compte d’Amazon S3, podeu utilitzar eines compatibles amb la seva infraestructura per transferir dades valuoses.

A aquesta secció, revisaré les meves cinc eines útils que podeu utilitzar per aprofitar al màxim els serveis S3 d’Amazon.

1. Còpia de seguretat de CloudBerry

Vaig provar l’aplicació Còpia de seguretat de CloudBerry i vaig trobar una forma senzilla, ràpida i còmoda de fer còpies de seguretat o restaurar dades.

M’ha impressionat especialment la interfície rica en funcions, que pot fer còpies de seguretat de fitxers a Amazon S3, sense cap supervisió necessària de mi.

A més, la restauració d’arxius ha funcionat bé i ràpidament.

Les dues versions principals d’aquesta eina són:

 • Edició gratuïta de còpia de seguretat d’escriptori de CloudBerry
 • Edició Pro de còpia de seguretat d’escriptori de CloudBerry

Trieu la versió gratuïta si sou un usuari personal amb requisits mínims de còpia de seguretat. Té la majoria de les funcions de l’edició Pro, com ara les capacitats de programació i els procediments de retenció.

La versió Pro, amb un preu de 29,99 dòlars per ordinador durant tota la vida, ofereix avantatges addicionals, com ara la compressió d’arxius i la tecnologia de xifrat..

Pros i contres de la còpia de seguretat de CloudBerry

2. Còpia de seguretat de S3

L’eina ofereix un fort xifratge, la qual cosa m’estalvia de mirar sempre per sobre dels espatlles els pirates informàtics.

A més, amb S3, puc executar còmodament una còpia de seguretat programada.

D’altra banda, el que no em va agradar sobre S3 Backup és el servei d’assistència al client, que només està disponible per correu electrònic o obrint un bitllet al seu lloc..

Tot i que van respondre ràpidament a les meves consultes, almenys esperava trobar una funció de xat en directe o un número de telèfon que pogués utilitzar per contactar-los.

Si busqueu una eina d’automatització de còpies de seguretat en núvol que tingui una interfície d’usuari senzilla, ofereix un xifrat fort i rendible (una llicència permanent costa només 35 dòlars per ordinador), aleshores S3 Backup val la pena provar.

Pros i contres de la còpia de seguretat de S3

3. Duplicitat

Esteu cercant una solució de còpia de seguretat segura i portàtil que proporcioni un control complet? A continuació, intenteu combinar l’utilitat fiable de la línia d’ordres de Duplicity, amb un compte d’Amazon S3.

Amb la versàtil línia de comandes de Duplicity, podeu realitzar còpies de seguretat de manera eficient i sense gastar diners.

Excepte, per descomptat, el cost de la publicació d’un compte d’Amazon S3.

Al principi, vaig trobar l’eina una mica complicada d’utilitzar, però després d’estudiar el manual d’usuari, executar Duplicity es va convertir en còmode.

Un cop vaig llançar l’eina, inicialment va generar una còpia de seguretat completa. Després d’això, les còpies de seguretat només emmagatzemaven canvis incrementals.

Pros i contres de la duplicitat

4. DragonDisk

DragonDisk és una robusta eina de gestió de fitxers que podeu utilitzar per còpia de seguretat lliure de dades crítiques a la infraestructura d’Amazon S3.

Es tracta d’una aplicació d’escriptori, que inclou una interfície similar a la del Windows Explorer.

M’agrada la capacitat de DragonDisk per gestionar fitxers ràpidament mitjançant una característica d’arrossegar i deixar anar. 

Tot i això, un important inconvenient que he notat amb el programari és el fet que no s’ha actualitzat gaire temps.

No obstant això, si busqueu una eina d’automatització de còpies de seguretat en núvol amb funcions riques, que també són increïblement fàcils d’utilitzar, podríeu trobar DragonDisk una opció ideal.

Pros i contres de DragonDisk

5. Disc de la selva

Jungle Disk mereix una menció honorífica a qualsevol llista que tracti les eines d’automatització de còpies de seguretat de núvol competents.

La seva adaptabilitat permet fer còpia de seguretat de dades fàcilment al núvol i restaurar fitxers, en qualsevol lloc i en qualsevol moment.

L’eina presenta un model flexible, de pagament, que permet pagar només l’emmagatzematge utilitzat.

El preu comença a partir de 0,15 dòlars per GB, després de 10 GB d’emmagatzematge inicial.

Tot i això, no he trobat la interfície del seu programari elegant o fàcil de navegar.

Tot i això, Jungle Disk és una bona opció, sobretot si voleu protegir les dades de diverses amenaces com ara virus, ransomware i fuites no autoritzades..

Pros i contres del disc de la selva

En resum…

Amazon S3 és una potent infraestructura web que ofereix serveis d’emmagatzematge d’alta velocitat i confiança a baix cost. És una excel·lent plataforma per fer còpies de seguretat de les dades al núvol de manera segura, de manera que estigueu preparat per a què es produeixi un desastre i suprimiu fitxers o documents importants.

Les cinc eines que us ajudaran a fer una còpia de seguretat automàtica a Amazon S3 són:

 • Còpia de seguretat de CloudBerry
 • Còpia de seguretat de S3
 • Duplicitat
 • DragonDisk
 • Jungle Disc

La duplicitat no va funcionar bé per a mi, principalment perquè manca de suport a diverses plataformes i el procés de restauració requereix un temps i un procés difícil.

Així mateix, S3 Backup no admet múltiples plataformes i té un servei deficient per al client. Tot i que DragonDisk és una eina gratuïta i potent, el fet que no s’actualitzi freqüentment i no tingui cap garantia, ho exposa a múltiples riscos de seguretat..

Em van agradar les riques ofertes de Jungle Disk i les funcions importants. Tot i això, puc obtenir les mateixes funcions de CloudBerry a menys de 4 dòlars al mes. Així doncs, crec que l’edició Pro de CloudBerry Backup té un cost de 29,99 dòlars per una llicència permanent, rock!

Tot i que no és una eina perfecta d’automatització de còpies de seguretat en núvol, el programari és fàcil d’utilitzar, fiable, segur i compatible amb la majoria de plataformes.

Teniu experiència amb alguna eina d’automatització de còpies de seguretat en núvol per a Amazon S3? Quins consideres els millors? Compartiu els vostres pensaments a l’apartat de comentaris a continuació i gràcies per llegir!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map