8 dels Millors CRM assequibles per a petites empreses

Tenint en compte que s’ha demostrat que augmenta la retenció de clients i augmenta els ingressos, CRM comporta una diferència substancial entre perdre i mantenir els clients.


En el passat, quan els clients només coneixien el nom d’un producte, l’èxit o el fracàs de la gestió de relacions amb els clients (com a estratègia) era una qüestió de 50/50.

No obstant això, en l’estat actual, on els clients estan més informats que mai, la seva experiència determina en última instància si s’adhereixen a una marca o no.

Abans de desplaçar-se per la vostra llista d’accions, els clients probablement realitzaran investigacions detallades sobre diversos productes, prèviament, i saben exactament quan s’han de llançar i confiar en un competidor..

Sobretot si manca el seu departament d’atenció al client.

Segons Henry Ford, el pare de l’automòbil:

“Una empresa molt dedicada a l’excel·lència en el servei al client només haurà de preocupar-se dels beneficis, perquè serà immensament gran.”

Aquesta senzilla declaració retalla tots els nivells d’una empresa, independentment de la mida i de la indústria.

Aleshores, quan entra CRM??

Fins i tot per a una empresa relativament petita que funciona bastant bé, pel que fa al servei al client, una bona plataforma CRM té el potencial de potenciar-la encara més.

Per posar en perspectiva les coses, Nucleus Research va enquestar a una àmplia gamma d’empreses i es va assabentar que el ROI (Return On Investment) de CRM és de 8,71 dòlars per cada $ 1 gastat..

Com a practicant per a petites empreses, heu d’avaluar de manera crítica diferents CRM, segons la seva eficàcia i el seu preu, abans de pensar definitivament sobre quin s’ha d’utilitzar.

Per ajudar-vos en aquesta cerca, parlarem de 8 de les millors plataformes de programari CRM per a petites empreses. Però abans d’això, deixem en evidència els problemes primordials de CRM.

8 dels Millors CRM assequibles per a petites empreses: Índex

 • ActiveCampaign
 • Ontraport
 • Perspectiva
 • Força de vendes
 • Pipedrive
 • Zoho CRM
 • Infusionsoft
 • Àgil

Per què hauríeu de considerar un CRM en primer lloc?

El programari de gestió de relacions amb els clients ajuda a les empreses petites a gestionar els reptes operatius, com ara:

 • Desalineació entre el personal de vendes
 • Polítiques de la Comissió  
 • Objectius d’ingressos corporatius
 • Alt nivell de client
 • Disminució de les vendes

1. Cal fer un seguiment d’esdeveniments i tasques

Si hi ha una cosa essencial en un entorn empresarial, ha de ser un calendari. L’estratègia i l’eficàcia generals depèn molt de la planificació i el seguiment dels esdeveniments.

I un CRM estable us ajudarà a assolir aquest objectiu. Incorporeu un calendari i us proporcionarà informació detallada sobre les tasques del vostre equip.

2. Alinear i organitzar el negoci

Tot i que potser ja us heu integrat:

 • Un calendari
 • Gestió de tasques
 • Sistemes de calendaris

Et perdràs encara la gran imatge referent a l’organització empresarial. Per què? Com que cadascun d’aquests sistemes funciona de manera independent – i més sovint, acaben malalineats.

Un bon programari CRM integra aquestes tres funcions en un sol sistema, per a un accés, manteniment i gestió convenient.

De fet, és tan ampli, que probablement fins i tot podreu començar a adonar-vos de dades anteriorment desconegudes sobre el vostre negoci.

Fins al moment, el 60% de les petites empreses ja aprofiten el CRM per al màrqueting per correu electrònic i els agraden els resultats.

3. Les matemàtiques empresarials poden ser una mica més complicades del que imagines

Probablement tots pensem que som bons en matemàtiques i és per això que estem en negoci, no?

Al cap i a la fi, què és tan difícil calcular els beneficis, el nombre de clients i els ingressos corresponents? Si penses així, sento ser el portador de les males notícies, però estàs lluny de la veritat.

 • Podeu recordar tots els projectes que el vostre negoci ha gestionat aquest any?
 • Fins i tot, teniu una estimació aproximada del vostre percentatge de conversions mitjà?
 • Pot identificar correctament el mètode de conversió de clients més eficient?

Bé, suposo que no … i és exactament allà on arriba el programari CRM. Un sistema estable proporcionarà mètriques en temps real sobre tots els aspectes del vostre negoci, incloses les coses menors.

Els informes posteriors generats ajudaran a millorar estratègicament el vostre negoci de manera més eficient, especialment quan es tracta de conversió i retenció de clients.

4. La vostra memòria no és 100%

D’acord, ara que hem establert matemàtiques empresarials és molt més extens del que es pensava abans, probablement penseu que almenys tota la informació de la vostra empresa està emmagatzemada en una trampa d’acer.

Segur, és possible que tinguis la capacitat de memòria a l’instant per recordar la informació de 10 o 20 clients, però què passa quan aquest nombre continua augmentant?

Si no és un super-ésser, aparentment molt poques persones poden recordar informació de 50 o 100 clients.

Fins i tot un bloc de notes serà poc fiable en aquest cas. En canvi, un sistema CRM emmagatzemarà, gestionarà i recuperarà la informació del client mitjançant el clic d’un botó.

Hi ha tal cosa com “El millor programari de CRM”?

Hi ha un punt important a considerar, hi ha alguna cosa com “el millor programari CRM”? La veritat és que, igual que qualsevol altre tipus de programari, els sistemes CRM no són tots els mateixos.

Cadascuna d’elles inclou únics:

 • Especificacions
 • Costos
 • Nivells de rendiment
 • Flexibilitat

En definitiva, l’eficàcia de la vostra empresa dependrà no només d’adoptar un bon sistema CRM, sinó també de l’eficàcia del programari escollit.

El que és millor per a un agent de béns arrels, per exemple, pot no ser especialment idoni per a representants de vendes d’assegurances; per la complexitat i la singularitat de diferents tipus de negoci.

La millor manera de determinar la vostra solució CRM perfecta és avaluar diferents paquets de programari, segons la vostra configuració i necessitats empresarials.

Avui, examinarem breument els factors a tenir en compte a l’hora de seleccionar CRM per a petites empreses:

 • Escalabilitat

Tot i que reconeixem la importància del CRM en els negocis, és fàcil oblidar que hauria de créixer també amb la vostra empresa.

Escala
Escala

El millor CRM per a les empreses, encara que sigui una startup, ha de ser capaç d’abordar nous objectius i preocupacions a mesura que es vagin desenvolupant.

Tot mantenint constantment les operacions, any a part, sense problemes i sense problemes.

Al cap i a la fi, no voldreu gastar recursos i temps implementant una solució CRM, només per actualitzar-vos una vegada que la vostra empresa comenci a expandir-se.

 • Suport multi-plataforma

Atès que el lloc de treball mitjà depèn molt dels ordinadors de sobretaula, els sistemes CRM estan optimitzats per a ordinadors.

Tanmateix, amb el recent augment de l’ús de telèfons intel·ligents i tauletes, ha esdevingut fonamental que tant les petites com les grans empreses adoptin programes CRM que admetin diverses plataformes.  

Aquesta acció només va augmentar la productivitat en més del 20% el 2012.

Les empreses habilitades per a CRM mòbils han superat, des de llavors, les empreses amb CRM no mòbils, respecte a les quotes de vendes aconseguides.

Mentre que només el 22% d’aquests últims compleixen les seves quotes de vendes, el 35% dels primers ho fa còmodament.

 • Enfocament del desplegament

Normalment, les empreses tenen l’opció de triar entre SaaS sota demanda i solucions in situ.

La primera, que és basat en núvol, proporciona menys capacitats de control i personalització en comparació amb aquestes últimes, que s’integra fàcilment amb les infraestructures i aplicacions comercials existents.

Tot i això, les solucions in situ són força cares i s’apliquen majoritàriament a les grans corporacions, que poden permetre’s instal·lar-les i mantenir-les.

El programari CRM basat en SaaS és més factible per a les petites empreses, a causa del reduït cost de manteniment, la flexibilitat i l’accés remot.

 • Usabilitat

Ja hi ha moltes aplicacions empresarials complexes.

Per tant, només seria contraproduent l’adopció d’una solució CRM, que requereix que dediqueu molts recursos a la formació dels empleats per utilitzar la seva interfície i les seves funcions.

Un bon programari CRM ha de ser fàcil d’utilitzar i funcionar amb una interfície fàcil d’entendre per algú amb coneixements bàsics en informàtica.

A causa del seu paper important en la determinació de l’eficàcia, el 55% dels empresaris enquestats per Inside CRM, va dir que la facilitat d’ús és el seu primer criteri a l’hora d’avaluar els sistemes CRM.

 • Cost

Tot i que el cost és, sens dubte, un factor molt crític, no s’hauria de valorar per separat.

Més aviat, valoreu els costos segons les funcionalitats d’un sistema CRM i el ROI previst previst.

Altrament, acabareu amb una solució barata que introdueixi nous problemes en lloc de resoldre els antics.

Segons les estimacions, el programari CRM costa al voltant de 2000 dòlars, segons el nombre d’usuaris i la mida d’una organització.

A la part inferior, alguns sistemes ofereixen de forma gratuïta durant un parell de setmanes abans que finalment haureu de subscriure’s a un paquet de pagament..

Màrqueting Automatització VS CRM

Ja sé que penses, el CRM no sona molt a l’automatització de màrqueting? Tot i que poden semblar el mateix a primera vista, tot comença a tenir sentit en la fase operativa.

Si bé CRM es centra en les vendes, l’automatització del màrqueting se centra principalment en el màrqueting. Per simplificar-ho més aviat, aconseguim que els experts reals es diferencien entre tots dos.

Marketo, un proveïdor d’automatització de màrqueting de renom mundial, defineix el seu sistema com aquell que:

“Permet a les organitzacions mesurar, automatitzar i racionalitzar tasques de màrqueting i fluxos de treball”.

Els venedors solen utilitzar aquest programari en planificar i rastrejar estratègies o esdeveniments de màrqueting.

Al costat inclinat, Salesforce, un prestigiós proveïdor de programari CRM, descriu CRM com:

“Estratègia per gestionar totes les interaccions de la vostra organització amb clients potencials i actuals”.

És per això que les empreses utilitzen CRM per optimitzar la comunicació entre empresa i clients, per augmentar la satisfacció del client i augmentar les vendes.

Per tant, tots tracten la mateixa informació sobre clients i possibles clients, però tenen objectius finals separats.

Màrqueting per correu electrònic i CRM

Ara que hem eliminat l’automatització de màrqueting i el CRM, pot semblar una mica estrany per què el 60% de les empreses petites utilitzen CRM per a màrqueting per correu electrònic, com s’ha dit anteriorment.

El màrqueting per correu electrònic no hauria de formar part de l’automatització del màrqueting? Segur, el màrqueting per correu electrònic és una part integral del programari d’automatització de màrqueting. Però també pot ser part de CRM, especialment quan trieu un paquet de programari que tingui una suite integrada.

De fet, hi ha qui argumenta que, tot i que tant l’automatització de màrqueting com la CRM són una combinació excel·lent per a qualsevol organització, un bon CRM sol és perfectament adequat per a petites empreses i sense ànim de lucre..

 • Un 2% de les organitzacions l’utilitzen per al seguiment de vendes
 • 5% per a la gestió de la informació
 • 9% d’atenció al client
 • 59% de la previsió de vendes
 • 60% per a màrqueting per correu electrònic
 • 65% per la cura de plom
 • 94% per a la gestió de contactes

Aleshores, com de bons són els sistemes CRM integrats quan es tracta de màrqueting per correu electrònic? Un sistema integrat, per començar, situa i gestiona tots els elements de dades d’una base de dades central.

Imagineu-vos l’eficiència d’un sistema d’aquest, sobretot quan també s’integra amb programari de gestió de projectes, com Xero i Quickbooks.

El vostre equip no només millorarà la visió en temps real del comportament dels clients al correu electrònic, sinó que també podrà calcular fàcilment el ROI combinat de tota una campanya de màrqueting per correu electrònic..

A més, podreu redactar missatges més personalitzats, que segons Aberdeen, millora els percentatges de clics un 14% i les conversions un 10%.

CRM i facturació

A més del màrqueting per correu electrònic, una altra funció de CRM que és útil és la facturació.

Amb la possibilitat de personalitzar les factures i formularis de pressupost, a més de fer el seguiment de tots els pagaments realitzats, un bon programari CRM pot redundar el vostre programari de facturació actual..

De fet, és possible que ni tan sols necessiteu programari de comptabilitat. Podeu convertir les pressupostes fàcilment en factures i imprimir-les o enviar-les per correu electrònic, per correu electrònic a clients respectius.

Tenint en compte totes les funcions de les que hem parlat fins ara, probablement CRM sembla la solució perfecta tot-en-un per a petites i grans empreses..

Però, no és realment així, no tots els proveïdors de programari CRM tenen totes les funcions que hem comentat integrades en paquets únics.

Així, doncs, com us ajudo a resoldre-ho tot, a la vista de 8 dels millors CRM i assequibles per a petites empreses.

1. ActiveCampaign

ActiveCampaign es percep com una eina de màrqueting de correu electrònic integrada amb funcions CRM.

Fins al moment, segons GetApp, gaudeix d’una popularitat aclaparadora entre les petites empreses, el 67% dels usuaris són empreses d’un a deu individus..

A més del servei gratuït de telefonia, de xat en directe i de correu electrònic, ActiveCampaign inclou:

 • Formació gratuïta d’un en un
 • Màrqueting per SMS
 • Formulari personalitzats per a pàgines de destinació
 • Plantilles de correu electrònic gratuïtes
 • Seguiment d’ubicació de contacte
 • Monitorització i automatització de mitjans socials
 • Informes de campanyes, contactes i llistes
 • Fluxos de treball d’automatització personalitzada
 • Segmentació i orientació avançades
 • Perfil de contacte
 • Respostos automàtics intel·ligents
 • CRM i automatització de vendes

Al costat inclinat, no tenen funcions de seguretat avançades, com ara l’autenticació de múltiples factors i el xifrat de dades al descans.

Em va semblar una excel·lent eina per crear i dissenyar campanyes de màrqueting multidimensionals, gràcies a les seves funcions d’automatització de màrqueting, integrades a tot el paquet CRM.

Mentre que l’equip de màrqueting crea i rastreja campanyes de correu electrònic, un equip de vendes podria automatitzar els processos de transaccions, consolidant tota la informació rellevant relacionada amb els clients.


© ActiveCampaign

Afortunadament, no heu de pagar ni una centa per provar-ho.

Comenceu amb una prova gratuïta de 14 dies, després de la qual haureu de pagar una subscripció, a partir de 9 dòlars mensuals pel pla bàsic, que inclou principalment automatització de màrqueting i màrqueting de correu electrònic..

Malauradament, no rebrà funcions de CRM fins a l’actualització al programa Plus, que costa 49 dòlars al mes.

El programa Enterprise, d’altra banda, amb un preu de 149 dòlars al mes, ofereix suport prioritari addicional i una representació dedicada al compte.

2. Ontraport

Ontraport és una eina d’integració de CRM dins d’un paquet de programari de màrqueting.

Disposa de:

 • Gestió potent de tasques
 • Integració en mitjans socials
 • Automatització del màrqueting
 • Prova de divisió
 • Intercanvi d’arxius
 • Eines de captació de plom

La plataforma permet a les empreses gestionar la informació, vendes, màrqueting i contingut global de la informació amb facilitat.

En definitiva, és un programari holístic que proporciona a les empreses petites i grans les eines per gestionar tot el treball dur, quan es tracta de la gestió del lideratge i les relacions amb els clients..

Les funcions principals d’Ontraport estan optimitzades per a quatre objectius bàsics: organització, vendes, màrqueting i publicació.

Per ajudar eficaçment a organitzar i alinear tota la vostra empresa, el sistema inclou:

 • Projectes Ontraport
 • Una API oberta segura
 • Ontraport mòbil
 • Tauler de comandament de mètriques
 • Objectes personalitzats
 • Automatització empresarial
 • Un potent CRM

Per facilitar les vendes, Ontraport ofereix:

 • Capacitats de seguiment del carretó abandonat
 • Gestió de tasques
 • Gestió i puntuació del lideratge
 • Es ven amb un clic per vendre
 • Formulari de comanda

Per al màrqueting, d’altra banda, ve amb:

 • Purls
 • Seguiment de màrqueting
 • Programes de socis
 • Màrqueting de postals
 • Missatgeria SMS bidireccional
 • Automatització del màrqueting

Finalment, pel que fa a la publicació, l’ús d’Ontraport us donarà accés a:

 • Prova de divisió
 • Integració a Facebook
 • Llocs de membres
 • Integració de WordPress
 • Formes web
 • Formes ONTRA.

Malauradament, no obteu cap prova gratuïta; En canvi, Ontraport ofereix una garantia de devolució de 90 dies en qualsevol dels tres plans.

Amb un cost de 79 dòlars mensuals, el pla bàsic està limitat a un sol usuari, amb missatges de correu electrònic il·limitats, 1000 contactes, automatització de màrqueting per SMS, CRM, plantilles de correu electrònic i pàgines web d’ONTRApages..

El pla Pro, d’altra banda, està obert a 2 usuaris i triga unes 2 hores a configurar totes les seves funcions, que inclouen 10.000 correus electrònics al mes, 25.000 contactes i una plataforma completa d’Ontraport..

Si encara voleu ampliar el nombre de contactes, usuaris i correus electrònics al mes, aneu amb el Pla d’equip. Amb 597 dòlars al mes, ofereix deu usuaris amb 100,00 correus electrònics al mes, 100.000 contactes i, per descomptat, la plataforma completa d’Ontraport.

3. Perspectiva

A diferència de les dues plataformes anteriors, que estan optimitzades per a màrqueting i CRM, Insightly s’inclina per combinar la gestió de projectes i el CRM.

Tot i que s’adapta especialment a les empreses amb 25-100 empleats, Insightly és popular entre les empreses d’un a deu treballadors, que representen el 54% de la seva base d’usuaris..

Les empreses mitjanes, d’altra banda, amb 11-50 empleats, representen el 34%, mentre que les empreses de 150 a 200 ocupen un 7% entre les empreses, i la resta el 5%.

Actualment, creada per a la integració amb Google Apps, Insightly és l’aplicació CRM número 1 del mercat de Google.

Després es va revisar i actualitzar per a altres plataformes i ara podeu utilitzar la versió web si no coneixeu especialment les aplicacions de Google.

Algunes de les seves característiques principals inclouen:

 • Integració OneDrive, Dropbox, Box
 • Intercanvi d’arxius
 • Integració de Xero i Quickbooks
 • Informes
 • API oberta
 • Extensió de crom de la barra lateral
 • Camps personalitzats
 • Sistema de notificació i flux
 • Integració de Microsoft i Google Calendar
 • Aplicacions mòbils Android i iOS natives
 • Gestió de projectes
 • Fites i tasques
 • Gestió de distribució de clients
 • Seguiment de pipelines / oportunitats
 • Llibreta d’adreces automàtica

Un dels punts forts d’Insightly són els seus plans de preus, que són més flexibles que els competidors anteriors que ja hem vist.

Curiosament, per a una empresa amb només dos usuaris, no haureu de pagar res per accedir a l’emmagatzematge de 200 MB, 2.500 registres, plantilles de correu electrònic i suport massiu de correu electrònic..

Si voleu provar-los primer, Insightly us ofereix un període de prova gratuït de 14 dies per a cada pla.

4. Força de venda

És probable que ja hagueu sentit a parlar de Salesforce, com un dels CRMS més destacats, fins i tot abans d’ensopegar amb aquest article. Això és degut a que actualment serveix centenars de milers d’empreses a tot el món, en diverses indústries i mides.

És un sistema d’automatització de vendes i de CRM basat en núvol, optimitzat per a diferents sectors, inclosos:

 • Educació superior
 • Automoció
 • El sector públic
 • Grups sense ànim de lucre
 • Mitjans de comunicació
 • Venda al detall
 • Comunicacions
 • Ciències de la vida
 • Atenció sanitària
 • Serveis financers

Tot i que és força popular entre les microempreses amb entre 1 i 10 membres, la majoria dels usuaris (el 30% per ser precisos) són empreses d’11 a 50 membres..

Aleshores, què és el que fa que Salesforce sigui tan atractiu? Doncs ofereix dues funcions de seguretat crítiques que falten a les tres plataformes anteriors.

Autenticació multi-factor i encriptació de dades en repòs.

Els usuaris també poden beneficiar-se de:

 • Organització del flux de treball
 • Visibilitat en temps real
 • Contacte del gestor
 • Mòbil per mantenir-se connectat
 • Analytics
 • Xerrador
 • Comptes i contactes socials
 • Aprovacions i flux de treball
 • Compromís amb els clients remots
 • Predicció
 • Construir i executar aplicacions innovadores
 • Integració del correu electrònic
 • Prospecció de màrqueting i vendes
 • Comunitats per vendes

En general, és un sistema que combina a la perfecció col·laboració, analítica, xerrades i connectivitat mòbil per millorar el compromís global del client i el procés de vendes..

I tot això, per descomptat, arriba a 25 dòlars per usuari al mes; per a un paquet CRM fora de caixa només està disponible per a cinc usuaris.


© Salesforce

Si voleu equips més grans, opteu pel paquet Lighting Professional, que ascendeix a 75 dòlars per usuari al mes, sense limitació de les mides del grup..

Les empreses grans que necessiten solucions CRM a mida podrien optar pel paquet Lightning Enterprise a 150 dòlars per usuari al mes o el paquet Lightning Unlimited a 300 dòlars per usuari al mes, per poder i suport CRM il·limitats..

Hi ha disponible un període de prova gratuïta de 30 dies per a qualsevol d’aquests paquets; per si voleu provar-los abans de subscriure-us.

5. Pipedrive

Pipedrive, desenvolupat per venedors experimentats, és un sistema CRM senzill però potent, específicament optimitzat per gestionar i impulsar vendes. És un sistema pràctic estàndard per a empreses petites i mitjanes empreses, organitzacions sense ànim de lucre i autònoms.

És per això que Pipedrive és més popular entre les petites empreses, amb un 52% dels usuaris que se situen entre el paràmetre 1-10 de membres.

Algunes de les seves característiques principals són:

 • Suport per a aplicacions mòbils
 • API potent
 • Integració del calendari i contactes de Google
 • Assistència 24/7
 • Suport multilingüe
 • Rols i jerarquia organitzativa
 • Fixació i informes d’objectius
 • Integració del correu electrònic
 • Personalització completa
 • Historial de contactes
 • Visualització de pipeline de vendes

Pel que fa a la seguretat, tot i que proporciona encriptació de dades en repòs, la plataforma no té autenticació de diversos factors.

Tanmateix, a més de les seves funcions d’optimització de vendes i de CRM, és bastant recomanable un sistema que només costa 12 dòlars al mes per usuari..


© Pipedrive

A un preu tan baix baix, no sé per què ni tan sols necessiteu una prova gratuïta. Però, en cas que ho faci, tingueu l’alegria d’aprendre que ofereixen un període de prova gratuït de 30 dies.

6. CRM Zoho

Zoho està desenvolupat per proporcionar a les petites i grans empreses una eina de gestió de relacions amb els clients per a la gestió d’inventaris, atenció al client, màrqueting i gestió de vendes.

El sistema no només proporciona una plataforma per gestionar les dades dels clients, especialment pel que fa a la venda creuada i la venda a la venda, sinó que també rastreja oportunitats de negoci, perspectives i avantatges..

Algunes de les funcions que ofereix inclouen:

 • Integració amb Microsoft Outlook i Office
 • CRM amb correu electrònic
 • API de desenvolupadors per a la integració de tercers
 • Seguretat basada en papers
 • Gestió de fluxos de treball
 • Analítica CRM
 • Gestió d’inventari
 • Atenció i atenció al client
 • Automatització del màrqueting
 • Automatització de la força de vendes

Les seves característiques de seguretat són força completes i inclouen còpia de seguretat de dades multi-ubicació, opcions d’autenticació de diversos factors, HTTPS per a totes les pàgines i xifrat de dades en repòs.

Igual que la resta de sistemes de CRM que hem revisat, les funcions es distribueixen per plans, Zoho adopta tres programes principals.

També hi ha disponible un període de prova gratuïta de 15 dies per a cadascun d’aquests paquets.

De forma alternativa, proveu l’edició gratuïta, que només està oberta a deu usuaris i ofereix una sèrie de funcions que inclouen aplicacions per a mòbils, documents, fonts, contactes, comptes i comptes.

Per a les empreses que necessiten un sistema més centralitzat, Zoho ofereix un paquet especial CRM Plus per 50 dòlars per usuari al mes.

7. Infusionsoft

Infusionsoft és una infusió d’eines de comerç electrònic, màrqueting i CRM.  

Pel que fa al comerç electrònic, proporciona eines rellevants per a seguiments posteriors a la compra, gestió de factures i col·leccions, configurar comandes o pàgines d’aparador i molt més.

Des del màrqueting, ajuda els usuaris a connectar-se i a nodrir els seus clients a través de les xarxes socials, el correu electrònic i els canals fora de línia, crear relacions i gestionar compromisos personalitzats, destinats a augmentar les conversions..

En el front de CRM, Infusionsoft està dissenyat per eliminar les activitats de venda redundants i millorar l’eficiència general dels respectius equips de venda.

Per aconseguir-ho tot, Infusionsoft ofereix funcions com:

 • Màrqueting multimèdia
 • Informes de vendes
 • Gestió d’oportunitats
 • Presupostos i comandes
 • Puntuació i distribució del lideratge
 • Tramitació de pagaments
 • Cobraments de comptes, total de vendes i seguiment de comandes
 • Gestió de programes de derivació
 • Eina de puntuació
 • Informes de màrqueting
 • Gestió de màrqueting multimèdia
 • Campanyes automatitzades de màrqueting per correu electrònic
 • Publicació fàcil, pàgines de destinació
 • Compartició social
 • Formulari web
 • Arrossegueu i deixeu anar a la publicació i publiqueu pàgines de destinació
 • Integrada en camps de metadades i paraules clau
 • Automatització del màrqueting

Tot i que no té opcions d’autenticació de diversos factors, Infusionsoft utilitza còpia de seguretat de dades multi-ubicació, HTTPS i xifratge de dades en repòs.

Quan es tracta de fixar preus, Infusionsoft utilitza un enfocament força interessant. Té un paquet de pagament anual i un paquet de kickstart únic.

Hi ha cinc plans dins del primer règim:

Després de seleccionar un paquet mensual, heu de combinar-lo amb un paquet kickstart únic segons les vostres necessitats empresarials específiques..

El paquet, tal com descriu Infusionsoft, se suposa que us proporcionarà una guia per esbrinar-ho tot abans de colpejar el terreny..

Ofereix tres opcions, segons les vostres necessitats i l’estructura empresarial:

 • 699 dòlars per a una petita empresa
 • 1699 dòlars per a una empresa de mida mitjana
 • Taxa negociable per a grans empreses

8. Nimble

Nimble és un programari de gestió de contactes i relacions socials, centrat en optimitzar la creació de relacions en una àmplia gamma de canals socials.

A més de contactar amb contactes, Nimble també proporciona eines per al seguiment i la nutrició i per obtenir nous clients.

Amb el 54% dels usuaris de Nimble són petites empreses amb 1-10 usuaris, el sistema està optimitzat específicament per a petites i mitjanes empreses, buscant crear relacions que es puguin convertir en oportunitats de negoci..

Per assolir perfectament aquest objectiu, integra senyals socials, col·laboracions, calendaris, comunicacions, conversions de correu electrònic i perfils de contacte, i els organitza en una sola plataforma.

Algunes de les seves característiques principals inclouen:

 • Aplicació de contactes intel·ligents
 • Integració
 • Caixa de canals combinada
 • Categorització
 • Historial de contactes i eina “darrera connexió”
 • Cerca de paraules clau
 • Recordatoris
 • Motor de regles
 • Pàgina diària “avui”
 • Calendari & programador d’esdeveniments
 • Assignació de tasques
 • Supervisió i informes de pipeline de vendes
 • Importació automàtica de contactes

És una aplicació bastant simple amb eines de seguretat relativament potents. A més de la còpia de seguretat de diverses ubicacions, Nimble també ha implementat HTTPS per a totes les pàgines més el xifrat de dades en repòs.

En contrast amb Infusionsoft, el preu de Nimble és molt senzill i senzill. Després d’una prova gratuïta de 14 dies, pagueu 25 dòlars per usuari al mes per accedir a totes les seves funcions CRM.

En resum…

Després de mirar 8 de les millors i assequibles plataformes de CRM per a petites empreses, lamentablement no tinc cap preferit per presentar-vos. Cadascuna d’aquestes aplicacions està optimitzada i adequada per gestionar un conjunt únic d’objectius.

Per tant, la millor manera de determinar-ne la més adequada és revisar totes les necessitats de la vostra organització i adaptar-les a cadascun d’aquests sistemes..

Per descomptat, també utilitzeu al màxim els períodes de prova gratuïta, només per assegurar-vos que encerteu la forma adequada. Compartiu amb nosaltres la vostra elecció final i per què creieu que és ideal; ens veiem als comentaris a continuació i gràcies per llegir!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me