10 consells sobre com el núvol pot fer més productiva la vostra empresa el 2015

Quan parlen del núvol, la majoria dels consumidors pensen automàticament en l’emmagatzematge. Tot i que poder arxivar i fer còpies de seguretat d’un sistema és important, no és l’únic que fa que aquesta tecnologia sigui tan atractiva.


Hi ha moltes maneres diferents en què el núvol pot augmentar la productivitat en el lloc de treball. A continuació, es detallen 10 maneres que poden ajudar a fer més productives les empreses.

1. Accés a qualsevol lloc

El fet de poder accedir a fitxers des de qualsevol lloc és un veritable avantatge per a les empreses. La piscina de talents ja no es limita a una àrea local. Poden contractar qualsevol persona amb accés a Internet. A més, si es produeix una zona amb clima inclement i els treballadors no poden entrar a l’oficina, el teletreball pot mantenir l’empresa en marxa sense perdre cap ritme..  

Productivitat
© Steve Rhode

Un dels majors actius del núvol és la seva disponibilitat des de qualsevol ubicació. Les bases de dades es poden obtenir en dispositius mòbils en un moment previ. Si és necessari, es poden compartir amb membres del personal seleccionats.

2. Col·laboració en temps real

Cada vegada més empreses com Box Business comencen a oferir eines per a empreses que permetran als usuaris no només accedir a fitxers en qualsevol lloc, sinó que treballen amb altres en projectes allà on es trobin. Això significa que els socis comercials de tot el món poden estar al dia de l’empresa encara que estiguin en diferents llocs.

Productivitat
© Venessa Miemis

Això ajuda a augmentar l’eficiència dels treballadors i accelerar el procés, eliminant la necessitat de correus electrònics infinits amb fitxers adjunts que continguin revisions.

Aquestes eines de col·laboració sovint no només permeten que diversos usuaris obrin i editen un document alhora, sinó que també tenen una funció de xat que permet als socis del projecte comunicar-se en temps real. Això alleuja les trucades telefòniques i els missatges de correu electrònic d’anada i tornada i accelera el procés.

3. Augment de la productivitat

La possibilitat d’accedir a fitxers i bases de dades des de qualsevol lloc i col·laborar amb altres treballadors permet a les persones treballar més ràpidament i més de forma intel·ligent. En lloc de sortir d’una reunió i tornar a la oficina per acabar un projecte, els empleats poden simplement accedir als documents del seu dispositiu mòbil. 


© Ken Teegardin

Redueix llargues trucades telefòniques, correus electrònics i l’espera d’altres que enviïn als usuaris el que necessiten per acabar en un projecte. Com menys temps es perd, més productiva es converteix en una empresa.

4. Tecnologia assequible i fiable

Empreses com Amazon Web Service, Microsoft Azure i VMware permeten que les empreses utilitzin el núvol per fer anàlisis i computació pesada. Aquest maquinari no és mantingut per l’usuari sinó per l’empresa matriu, fent-lo un ús actualitzat i fiable.

Productivitat
© pitbull2013

Els costos d’aquests productes són assequibles per garantir que les corporacions puguin aprofitar els seus serveis. Sovint, la facturació total es basa en la quantitat utilitzada en un període determinat, aplicant-se una taxa mínima.

Si lloguen l’espai en un servidor núvol, les empreses tindran accés a una tecnologia que es mantingui bé i possiblement sigui més fiable que la que disposen a casa.

5. Costos menors

És costós comprar i mantenir equips a nivell local. No només cal actualitzar el maquinari de manera regular per convertir-lo en la versió més actualitzada disponible, sinó que s’ha de contractar un personal per assegurar-se que funcioni correctament..

Si utilitzeu eines al núvol es pot reduir una part d’aquest cost.


© pixabay

Llogar espai o un servidor sencer és menys costós que comprar equips per a ús local. L’empresa propietària del maquinari s’assegurarà que estigui actualitzat i mantingut per al seu ús. Es necessita un personal informàtic més reduït per assegurar la cura dels empleats.

6. Reduir el manteniment informàtic

Amb servidors locals, la TI passa una bona part del seu temps per actualitzar i mantenir l’equip. Mitjançant els serveis al núvol, poden dedicar el seu temps a treballar en problemes de TI reals. Dedicaran menys temps a llançar pegats per a la seguretat dels dispositius locals i treballaran en projectes que puguin fer l’empresa més eficient.

Productivitat
© Nathaniel Ivie

Poden ajudar a dissenyar i distribuir aplicacions al lloc de treball i a mantenir bases de dades per a ús corporatiu. Tot el manteniment del servidor serà a càrrec del proveïdor del núvol, i allibereu IT per fer les seves coses.

7. Fes realitat els teus propis dispositius

Més empreses busquen reduir costos permetent als empleats utilitzar els seus dispositius personals en lloc de la tecnologia subministrada per a empreses. Això contribueix a garantir que els treballadors tinguin a la seva disposició la tecnologia més actualitzada, alhora que redueixen els costos generals.

Productivitat
© NEC Corporation of America

La tecnologia del núvol no es basa en un sistema ni cap tipus de dispositiu per funcionar. Es pot accedir a qualsevol lloc amb qualsevol instrument, mòbil o escriptori. L’únic que cal és l’accés a Internet i possiblement el programari per accedir a tipus de fitxers específics com ara documents de text o PDF.

Permetent que els empleats puguin portar els seus propis dispositius, les empreses els permeten utilitzar el que millor els funciona. Això augmenta la productivitat i l’eficiència.

8. Millorar la comunicació

Els missatges de correu electrònic infinits i les trucades perdudes poden frustrar el treball en un projecte. La col·laboració de Cloud disminueix la necessitat de enviar missatges de correu electrònic d’un projecte enrere i enrere. En lloc d’esperar que arribi a la safata d’entrada, els treballadors poden col·laborar en temps real, amb habilitats de missatgeria que els permeten “parlar” del projecte.

Productivitat
© Jamie Welsh

Molts d’aquests proveïdors de núvols també ofereixen una manera perquè els administradors puguin mantenir les pestanyes dels projectes. Permet als empleats oferir-los actualitzacions constants i als supervisors una manera de donar comentaris immediatament, obrint la línia de comunicacions al nivell executiu.

9. Encoratja els empleats a créixer en el seu lloc de treball

Amb tota aquesta comunicació millorada i augment de la productivitat es fomenta el creixement dels empleats.

Els treballadors estaran motivats a completar la seva feina ràpidament i s’adaptaran naturalment a més responsabilitats a mesura que l’empresa creixi.

10. Major seguretat

La seguretat és una preocupació important i molt vàlida entre les empreses. Si bé pot semblar que els administradors estiguin donant a conèixer a un tercer el benestar de la informació de propietat a tercers, les dades són més segures.

Al contrari de la creença popular, els hackers no són el major risc per a una empresa, sinó que els empleats perden dispositius que contenen informació sensible.


© Cloudwards.net

Els serveis al núvol no només permeten que es faci una còpia de seguretat d’informació sensible als seus servidors, sinó que molts tenen eines al seu lloc per permetre que els administradors de TI esborrin les unitats de forma remota. Això significa que les dades es guarden, però es poden eliminar fàcilment dels dispositius compromesos, encara que no estiguin a l’abast, cosa que permet mantenir la seguretat a nivell corporatiu..

Resum

La computació en núvol pot fer una empresa més productiva. Amb una major comunicació, tecnologia fiable i menys manteniment, els empleats poden passar el seu temps treballant en lloc d’esperar les peces que necessiten per completar un projecte..

El teletreball i l’ús d’aparells personals és una idea fantàstica, ajudant a les empreses a estalviar diners i aprofitar un potencial de talents no accessibles en el passat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map