VPN më e mirë për HBO Tani në vitin 2020

HBO Tani është një nga platformat më të mira të transmetimit në dispozicion. Ne e theksuam atë në mënyrën tonë për të parë udhëzuesin e Game of Thrones, por platforma ka më shumë për të ofruar sesa dragons dhe fantazia. Përveç bibliotekës në zhvillim të filmave të kuruar, dhe shfaqje të tilla si Javën e kaluar Sonte me John Oliver, HBO Tani ka diçka për të gjithë.


Citizendo qytetar amerikan, d.m.th. Megjithëse HBO është në dispozicion në rreth 50 vende, HBO Tani është në dispozicion vetëm në SH.B.A. si Hulu, HBO Tani ka filmat më të fundit dhe shfaqjet televizive, dhe shpërndarësit dëshirojnë të mbajnë një kontroll të ngushtë se kush mund të shikojë se çfarë (lexoni VPN-në tonë më të mirë për Udhëzues Hulu).

Ka mënyra për këtë, sidoqoftë. Në këtë udhëzues për VPN më të mirë për HBO Tani, ne do t’ju tregojmë se si një rrjet privat virtual mund të hapë përmbytjet e rrjedhës. Duke përdorur rishikimet më të mira të VPN-së, kemi kurorëzuar pesë ofrues që do të hyjnë në HBO Tani dhe do të ofrojnë një përvojë të këndshme për rrjedhën.

Pse keni nevojë për një VPN për HBO Tani

Siç u përmend më lart, HBO Tani është në dispozicion vetëm në Sh.B.A, kështu që të gjithë të tjerët në mbarë botën janë pa fat. Ekziston një mënyrë për të anashkaluar atë geoblock dhe zhbllokimin e përmbajtjes që HBO Tani duhet të ofrojë, megjithatë.

Duke përdorur një VPN, ju mund ta mashtroni HBO Tani duke menduar se jeni i vendosur në SH.B.A. Një VPN ju cakton një adresë të re IP, që është ajo që HBO Tani përdor për të zbuluar në cilin vend ku jeni vendosur. Për shembull, nëse keni dashur për të transmetuar BBC iPlayer, do t’ju duhet të përdorni një adresë IP në Mbretërinë e Bashkuar (lexoni udhëzuesin tonë më të mirë për udhëzuesin iPlayer të BBC).

Para se të lidheni me HBO Tani, së pari do të lidheni me një server në pronësi të ofruesit VPN që ndodhet në Sh.B.A. Tani në HBO Tani, do të duket sikur të keni lidhje vetëm me serverin VPN, do të thotë se mund të transmetoni nga kudo në botë.

Për ata që kanë qenë rreth e përqark teknologjisë, ju do të dini se e njëjta gjë mund të realizohet me një përfaqësues, por, siç e theksuam në VPN-në vs proxy-udhëzuesin Tor, përdorimi i një është përgjithësisht një ide e keqe. Për dallim nga një përfaqësues, një VPN kodon lidhjen tuaj fillestare, duke e bërë kështu të pamundur për të identifikuar kush jeni.

Gjurmimi i thjeshtë i rrugës mund të tregojë lidhjen tuaj prapa jush nëse përdorni një përfaqësues, por nuk mund të jetë me një VPN. Duke enkriptuar lidhjen tuaj, serveri VPN vepron si bllok, duke ju lejuar të tunelit pa u mundësuar të tjerët të gjurmojnë lidhjen tuaj përsëri tek ju.

Kjo do të thotë që një VPN jo vetëm që do t’ju lidhë me HBO Tani, por do t’ju mbajë të mbrojtur në këtë proces. Me sulmin e spiunimit dhe të poshtërimit të lidhjeve, një VPN është një masë kryesore e sigurisë që e rikthen intimitetin tuaj në duart tuaja.

VPN më e mirë për HBO Tani 2020

Zgjedhja e VPN më e mirë për HBO Tani

Megjithëse ideja për të përdorur cilindo VPN me HBO Tani funksionon në letër, nuk funksionon në praktikë. HBO Tani, së bashku me shumicën e platformave të tjera të rrjedhës, ka sisteme për të zbuluar nëse po përdorni një VPN. Para fillimit të listës sonë, ne zbardhëm opsionet duke parë nëse një ofrues mund të hynte edhe në platformë.

Thyerja e një herë nuk është e mjaftueshme, sidoqoftë. Ne provojmë qasjen në platformat streaming në shumë servera, dhe vetëm ofruesit që mund të përdorin vazhdimisht ato platforma ngrihen në krye. Për shembull, VPNArea do t’ju futë në Netflix, por vetëm në serverë të veçantë në Sh.B.A (lexoni rishikimin tonë VPNArea).

Shpejtësia luan një pjesë të madhe edhe në përvojën e transmetimit. Në qoftë se ofruesi i shërbimit tuaj të internetit nuk po e lidh lidhjen tuaj, një VPN do të marrë një sasi të shpejtësisë tuaj të internetit. Duke shtuar një server tjetër në miks, ju po rritni rrjetin lart. Kjo tha, vetëm sepse ka degradim të shpejtësisë që nuk do të thotë që lidhja juaj duhet të jetë e ngadaltë.

Ofruesit që kemi përzgjedhur kanë pak ndryshim midis shpejtësisë së mbrojtur dhe të pambrojtur. Lessshtë më pak e rëndësishme me HBO Tani sesa është, të themi, Netflix, sepse HBO Tani nuk e mbështet HDR ose 4K streaming (lexoni udhëzuesin më të mirë VPN për Netflix).

Megjithëse nuk është veçanërisht shqetësuese për HBO Tani, siguria dhe intimiteti janë gjithmonë një fokus kur po përdorni një VPN. Ne zgjodhëm ofruesit që ofrojnë më të mirën në sigurinë e VPN, duke ju mbrojtur juve dhe atë që jeni duke bërë në internet nga kushdo që ngjitet në hundën e tij ku nuk i përket.

Jashtë kësaj, ne gjithashtu shikuam çmimin, lehtësinë e përdorimit, vendet e serverëve dhe shërbimin ndaj klientit, por ato zona ishin periferike. Megjithëse janë të rëndësishme, ne ishim të gatshëm të tregtonim, për shembull, miqësi ndaj përdoruesve për shpejtësi më të shpejtë.

VPN më e mirë për HBO Tani: ExpressVPN

ExpressVPN është VPN më e mirë për transmetim, kështu që nuk është për t’u habitur që është VPN më e mirë për HBO Tani, gjithashtu. Midis ndërfaqes së saj të lehtë për t’u përdorur, shpejtësive ultra të shpejtë dhe qasjes së pakuptimtë ndaj privatësisë, ExpressVPN është VPN perfekte për pothuajse çdo gjë. Thënë kështu, aftësia e saj për të anashkaluar geoblocks e bën atë veçanërisht të mirë për transmetim.

expressvpn-rishikim-speed-test

Kur bëhet fjalë për transmetimin, nuk ka shumë ofrues që mund të përputhen me ExpressVPN. Gjatë testimit tonë, ajo ishte në gjendje të anashkalojë shumicën e geoblocks në mënyrë të vazhdueshme. U mundua me Amazon Prime dhe Hulu, por vetëm në disa serverë. Me Netflix, BBC iPlayer dhe HBO Tani, ajo arriti në platformë pa marrë parasysh se cilin server kemi testuar.

Shpejtësitë e saj janë gjithashtu të mëdha. ExpressVPN mori kurorën në udhëzuesin tonë më të shpejtë VPN duke ruajtur pjesën më të madhe të shpejtësisë sonë të pambrojtur pa marrë parasysh se ku po bënim tunele. Megjithëse qëndrimi i shpejtë afër shtëpisë është i zakonshëm, ExpressVPN është i rrallë në atë që qëndron shpejt në distanca të gjata. Për shkak se HBO Tani është i disponueshëm vetëm në Sh.B.A, ajo rezistencë është e rëndësishme.

Ka shumë vendndodhje për të zgjedhur në SH.B.A., gjithashtu. ExpressVPN ka 21 lokacione atje që përfshijnë nga New York City në Los Angeles, me një numër të habitshme të opsioneve në Midwest. Shumica e serverëve amerikanë mbështesin gjithashtu të gjitha protokollet e ExpressVPN, kështu që ju të mund të përdorni nivelin e sigurisë me të cilin jeni komod.

Arsyet e tjera që na pëlqejnë ExpressVPN

Elsedo gjë tjetër në lidhje me ExpressVPN është, sinqerisht, e shkëlqyer. Megjithëse nuk ka këmbanat dhe bilbilat e disa ofruesve që do t’i përmendim në këtë udhëzues, ai kompenson të metat e tij me një shërbim të fortë thelbësor.

Me pak fjalë, kjo do të thotë pa marrë parasysh se ku po tunifikoni nga ose në, ExpressVPN mund të ofrojë. Shpejtësitë e saj të shpejta globale ekuilibrojnë një nga problemet më të frikshme me të cilat përballen VPN-të, dhe mentaliteti i tij i gatshëm për ta bërë bën gjetjen e një serveri dhe konfigurimin e aplikacionit të thjeshtë. Enoughshtë mjaft e lehtë që një i ri të fillojë ndërsa ruan konfigurimin e përparuar për tinkerers të rrëmbehen.

Dobësia e vetme është etiketa e lartë e çmimit të ExpressVPN. Në krahasim me disa ofrues, ExpressVPN është e shtrenjtë, por në krahasim me, të themi, Hide.me, nuk është shumë e keqe (lexoni rishikimin tonë Hide.me). ExpressVPN nuk ka çmimet më të këqija, por do të shpenzoni më shumë mesatarisht.

Mund të mësoni më shumë rreth çmimeve dhe veçorive në rishikimin tonë ExpressVPN ose ta provoni vetë me garancinë e kthimit të parave prej 30 ditësh.

Cyberghost

CyberGhost ka qenë gjithmonë një shërbim i shkëlqyeshëm, por ndërfaqja e tij e vjetër la shumë për të dëshiruar. Përditësimi në versionin 7 e ka bërë atë në një forcë që të llogaritet, megjithëse, duke e thjeshtuar përvojën e përdoruesit dhe duke shtuar një mori karakteristikash të reja në proces.

Cyberghost-Streaming-Servers

Shtë më e lehtë se kurrë për të hyrë në serverat e specialitetit të saj për transmetim. Për dallim nga ExpressVPN, CyberGhost ka një listë të vendndodhjeve të kërkuara për të transmetuar. Ka rreth 50 vendndodhje, secila e optimizuar për një platformë të ndryshme transmetimi, duke përfshirë HBO Tani. Platformat që kanë kufizime rajonale, të tilla si HBO Tani, kanë vende në vendin ku ata janë vendas.

Megjithëse serverat e transmetimit nuk duket se po bëjnë asgjë të veçantë, CyberGhost nuk lë dyshim se në cilin vend duhet të zgjidhni për të transmetuar HBO Tani. Nga testimi ynë, serverat funksionojnë në të gjithë platformat, kështu që një server në Mbretërinë e Bashkuar i optimizuar për iPlayer BBC mund të punojë me Netflix, si dhe.

Sa i përket shpejtësive, CyberGhost nuk është më i miri, por nuk është edhe i keq. Kur përdorni OpenVPN, rënia fillestare e shpejtësisë është e thellë, por përdorimi i IKEv2, me të cilin instalon CyberGhost, rezulton me shpejtësi shumë më të shpejtë.

Arsyet e tjera që na pëlqejnë CyberGhost

Për dallim nga ExpressVPN, tiparet janë një nga pikat kryesore të shitjes së CyberGhost. Përveç serverëve të transmetimit, ai përfshin serverë përrua. Ata nuk bëjnë asgjë të ndryshme për sa i përket shpejtësisë ose sigurisë, ato thjesht lënë mënjanë lidhjet e bashkuara me bashkëmoshatarët të uritur nga të dhënat. Për shkak të atyre serverëve të specialitetit, CyberGhost fitoi një vend në VPN tonë më të mirë për udhëzues për torrenting.

Megjithatë, një nga karakteristikat më interesante është automatizimi i brendshëm. CyberGhost ju lejon të vendosni “rregulla të zgjuara”. Ata i tregojnë asaj se çfarë të bëjmë pas, të themi, duke u lidhur me një server. Për shembull, mund t’i thuash CyberGhost që të nisë shfletuesin tënd pasi ta lidhësh ose t’i thuash që të përdorë VPN vetëm në rrjete të caktuara WiFi..

Megjithëse kemi parë sugjerime të këtij funksionaliteti me shërbime të tjera, implementimi i CyberGhost ndjehet më i plotë. Ju mund të mësoni më shumë rreth rregullave të zgjuara, si dhe karakteristikave të tjera të CyberGhost, në rishikimin tonë në CyberGhost ose t’i provoni me garancinë e tij të kthimit të parave 45-ditore.

NordVPN

NordVPN ka shumë për të, duke përfshirë shpejtësi të lartë të lartë, një rrjet masiv serverash dhe një listë të gjatë karakteristikash. Akoma bie nën ExpressVPN. Siç mund ta shihni në krahasimin tonë ExpressVPN vs NordVPN, NordVPN vendoset më së miri si një medalje argjendi, e aftë të bëjë më shumë sesa ExpressVPN por me konsistencë shumë më pak.

nordvpn-rishikim-server-navigacion

Bën gjithçka që duhet, por rrjeti i madh i serverëve shpesh bie. Në vend që t’ju prezantojmë vendndodhjet, NordVPN ju lejon të zgjidhni serverin individual me të cilin dëshironi të lidheni. Ndërsa shkon me shumicën e teknologjisë, jo çdo server kryen ashtu si duhet në çdo kohë, kështu që gjasat për të gjetur atë që po përjeton çështje është më i madh sesa me ofruesit e tjerë.

Gjatë testimit tonë, ne u lidhëm me serverë që thjesht nuk kanë punuar shumë herë. Kur yjet rreshtohen, megjithatë, nuk ka asnjë shërbim ashtu si NordVPN. Mund të thyejë gati çdo gjeobllok, përfshirë HBO Tani dhe të ruajë disa nga shpejtësitë më të shpejta që kemi parë.

Kjo kërkon të dhëna nga ju, sidoqoftë. Nëse doni të zhyteni, ExpressVPN është më shumë “prizë dhe luani”. NordVPN kërkon që ju t’i merrni duart tuaja të ndyra, por duke bërë kështu do të paguani.

Arsyet e tjera që na pëlqen NordVPN

Lista e veçorive të NordVPN është ndër më të mirat. Fillon me CyberSec, një reklamues të integruar dhe bllokues të malware. Për dallim nga PureVPN, i cili duket se e përdor bllokuesin e tij të reklamave si një pikë marketingu dhe jo një mjet funksional (lexoni rishikimin tonë PureVPN), CyberSec funksionon mjaft mirë, por ne ende rekomandojmë të shikoni në programin më të mirë antivirus për një zgjidhje më të mirë-rrumbullakosur.

Ashtu si CyberGhost, NordVPN përfshin serverë specialiteti, por asnjëri nuk është i optimizuar për transmetim. Përkundrazi, ata mund të ndihmojnë në sigurinë ose intimitetin. Për shembull, serverat Tor do të mbrojnë identitetin tuaj duke ju kërcyer disa serverë përpara se të lidheni, dhe serverët Double VPN do të shtojnë një shtresë të dytë të kriptimit në lidhjen tuaj.

NordVPN është gjithashtu i lirë. Megjithëse plani mujor nuk është mbresëlënës, kontratat shumëvjeçare sjellin çmimin mujor në më pak se disa dollarë. Ju mund ta shihni skemën e çmimeve në rishikimin tonë të NordVPN ose ta provoni me garancinë e tij për 30 ditë kthimin e parave.

TorGuard

TorGuard është një i preferuar këtu në Cloudwards.net, edhe nëse nuk është VPN më i mirë për të gjithë. Nuk është opsioni më tërheqës në treg, por niveli i konfigurimit që ai ofron është i pakrahasueshëm. Fatmirësisht, nuk janë të gjitha pullat dhe butonat. Nën panelin e kontrollit është një shërbim solid që akseson në platformat më të transmetimit me shpejtësi të shpejtë.

torguard-rishikim-ndërfaqe

Bën gjithashtu kështu vazhdimisht. TorGuard u ul së bashku me ExpressVPN në udhëzuesin tonë më të shpejtë të VPN për qëndrueshmërinë e tij nëpër vende të shumta. Thënë kështu, shpejtësia mesatare e TorGuard është më e ulët. Megjithëse shumica e lokacioneve performojnë mirë, babagjyshi i rastit pengon cilat do të ishin rezultate të shkëlqyera.

Sa për vendet e serverëve, TorGuard nuk është shumë mbresëlënës, por ai ka një përqendrim në SH.B.A., gjë që e bën atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për HBO Tani. Ka vende në të gjithë SH.B.A., duke përfshirë qendrat e të dhënave në Dallas, Chicago dhe Atlanta.

TorGuard ka edhe sigurinë më të mirë që kemi parë, gjithashtu. Me protokolle të mjaftueshme VPN për ta bërë kokën tuaj të rrotullohet dhe përqendrohet në konfigurimin, ajo mund të strehojë çfarëdo konfigurimi të sigurisë që dëshironi..

Arsyet e tjera që na pëlqejnë TorGuard

Siç u përmend, aspekti më i fortë i TorGuard është personalizimi i tij. Ju jo vetëm që të zgjidhni cilin protokoll përdorni, por edhe llojin e kriptimit, metodën e vërtetimit të mesazhit dhe madhësinë e çelësit. Megjithëse për shumicën e njerëzve ndryshimi midis AES-256-CBC dhe AES-256-GCM nuk ka rëndësi, ata që duan të konfigurojnë sigurinë e tyre mund të.

Kjo fleksibilitet zgjerohet me mbështetje për skriptet me porosi dhe vrasjen e aplikacioneve, e cila ju lejon të vendosni një vrasje në aplikacione të caktuara. Për shembull, ju mund t’i thoni TorGuard që të bllokojë lidhjen e internetit me klientin tuaj përrua nëse VPN nuk funksionon dhe lini shfletuesin tuaj të paprekur.

Skriptet e personalizuara janë të disponueshme përpara lidhjes, pas lidhjes dhe pas shkëputjes. Ju do të duhet të shkruani skriptet dhe t’i tregoni TorGuard atyre, por niveli i fleksibilitetit është i pakrahasueshëm. Si një shembull i thjeshtë, ju mund t’i thoni TorGuard që të nisë Chrome në Modalitetin e Njohjes pasi të keni lidhur.

Përkundër pamjes së tij të datës, ka shumë për të pëlqyer në lidhje me TorGuard. Ju mund të mësoni më shumë në rishikimin tonë TorGuard ose të shihni se si ju pëlqen me një provë pa javë.

Qasje në Internet private

Qasja minimiste e Qasjes në Internet private mund të jetë e bezdisshme për ata që preferojnë të jenë në përdorim me programin e tyre, por fleksibiliteti dhe vlera e shërbimit janë të pamohueshme. PIA është një nga opsionet më të lira përreth, dhe megjithëse është zakonisht një flamur i kuq, PIA ka një rekord të dëshmuar.

private-internet-access-rishikim-tour

Pavarësisht ndërfaqes së përulur, PIA është e fuqishme. Ajo zuri vendin e dytë në udhëzuesin tonë më të shpejtë VPN, duke rënë pak nga mesatarja e ponderuar e ExpressVPN. Megjithëse instalon me AES 128-bit, i cili ka upsides për shpejtësi, ne e testuam atë me AES 256-bit. Fatmirësisht, shpejtësia e PIA mbeti e paprekur, edhe pasi u rrit siguria.

Ka probleme me shumicën e shërbimeve streaming, por HBO Tani ka punuar gjatë testimit tonë. Vendndodhja e PIA në SH.B.A. do të thotë se ka shumë mundësi për të zgjedhur serverët, kështu që nuk duhet të keni probleme të gjeni një server për HBO Tani.

Megjithëse një VPN që ndodhet në Sh.B.A është zakonisht një pikë shqetësimi, PIA ka dëshmuar se qëndron në mbrojtje të intimitetit të përdoruesit. Hasshtë thirrur dy herë në gjykatë për përdoruesit që kryejnë krim gjatë përdorimit të shërbimit, dhe madje edhe nën një thirrje gjyqësore, ai nuk ka qenë në gjendje të sigurojë ndonjë informacion të përdoruesit.

Arsyet e tjera na pëlqen hyrja private në internet

PIA kohët e fundit azhurnoi ndërfaqen e saj, dhe megjithëse klienti është akoma i lidhur me tabaka, ne jemi tifozë të ndryshimeve që janë bërë. Një shtesë në dukje e parëndësishme është mënyra e natës, e cila errëson sfondin verbues dhe në vend të kësaj ndriçon tekstin. Duke pasur parasysh azhurnimin e fundit të modës së natës në Windows Explorer, ndërfaqja e re e shkëlqyeshme e PIA mund të përputhet me atë që është në desktopin tuaj.

Ka edhe karakteristika më të përparuara gjithashtu. PIA përfshin MACE, e cila është një mjet i keq-bllokimit dhe reklamimi i reklamave të ngjashme me CyberSec. Ajo përdor një listë të domeneve të njohura që shërbejnë reklama dhe bllokojnë ato ndërsa jeni duke kërkuar, prandaj ju rekomandojmë ta ndizni atë dhe të presni në mënyrë që të ketë efekt të plotë.

Ashtu si TorGuard, PIA ka shumë përshtatje, gjë që është për t’u habitur duke marrë parasysh sa minimale është aplikacioni. Mund të vendosni metodën tuaj të madhësisë, kodifikimit dhe vërtetimit të të dhënave, si dhe shifrorin dhe madhësinë e çelësit të shtrëngimit të dorës së rrjetit.

Megjithëse jo aq i thellë sa TorGuard, personalizueshmëria e PIA-s dallohet. Përdorshmëria po shqetësohet mënjanë, PIA është një shërbim solid me një çmim të barabartë. Ju mund të mësoni më shumë në rishikimin tonë të Internet Access Aksesi ose provoni me garancinë e tij për shtatë ditë kthim të parave.

Mendimet përfundimtare

HBO Tani ka shumë për të ofruar, kështu që është turp që vetëm banorët e SH.B.A.-së mund të hyjnë në platformë. Me një VPN, megjithatë, ju mund të jeni kudo në botë dhe prapë të shijoni Game of Thrones, Detective True, Sopranos dhe më shumë.

Para se të futeni shumë thellë në punën tuaj Westeros, sigurohuni që të kontrolloni arkivin tonë të transmetimit. Atje, do të gjeni mënyra për të parë filma dhe shfaqje TV rreth rrjetit. Ne jo vetëm që do t’ju përshkojmë procesin e transmetimit, por gjithashtu do t’ju tregojmë se si ta bëni atë në mënyrë të sigurt.

Farë po transmetoni me HBO Tani? Na tregoni në komentet më poshtë dhe, si gjithmonë, faleminderit për leximin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map