Norton Security Review – Opdateret 2020

Norton Security Review

Måske det største navn inden for antivirus- og beskyttelsessoftware, Norton Security får meget ret, men af ​​en eller anden grund er det bare at installere en irriterende værktøjslinje og browserudvidelse. Se vores fulde Norton Security-anmeldelse for at vide mere om dens fordele og ulemper.


Slideshow_1

Slideshow_2

Slideshow_3

Slideshow_4

Slideshow_5

Tidligere

Næste

Sammenlignet med mange softwarevirksomheder har Norton LifeLock (tidligere en del af Symantec) eksisteret i lang tid. Med omdirigering af Norton Security, dets vigtigste produkt i 2019, til Norton 360, valgte vi at se på, hvad der har ændret sig. Læs denne fulde Norton Security-gennemgang for at se, hvordan den holder op mod moderne antivirus.

Generelt fungerer Norton mere som en sikkerhedssuite end en antivirus. Der er mange funktioner, du ikke ville forvente, herunder en VPN og systemer til at forhindre identitetstyveri. Imidlertid er bunden af ​​den, at den stadig har fremragende malware-beskyttelse, så vi kan anbefale det som en god antivirusindstilling. 

Hvis du ønsker en gratis antivirus, ville du have det bedre med at se på vores AVG AntiVirus-gennemgang. Dette skyldes, at Norton ikke længere har en gratis mulighed, i stedet for at skubbe Norton 360 Standard med en 60-dages returpolitik, så folk kan prøve det med mindre risiko. 

Norton kompenserer for manglen på en gratis version ved at være en solid antivirus-konkurrent, endda få en omtale i vores bedste antivirusguide. Det går bare glip af det tredje sted for funktioner, der slås af nogle imponerende konkurrence, herunder Kaspersky Anti-Virus, som du kan finde ud af mere om i vores Kaspersky Anti-Virus anmeldelse.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Norton Security

Funktioner

Norton tilbyder næsten alle de funktioner og muligheder, du måtte ønske fra en antivirus. Dette gør dog nogle af menuerne komplicerede. Du bliver ofte nødt til at gå gennem flere faner og vinduer for at ændre en indstilling. Hvis du imidlertid er villig til at gå gennem bøjler for at finde dem, kan de fleste funktioner justeres eller slukkes.

Der var et par funktioner, der manglede, såsom Norton ikke havde en hurtig adgangsknap til sin karantæne. Du kan normalt finde dette på en liste, der er tilgængelig fra en antivirus ‘hovedside, ligesom du gør med Malwarebytes Antivirus.

Der findes et dedikeret indstillingsvindue, som du kan bruge til at få adgang til de fleste indstillinger for en række funktioner. Dette inkluderer en liste over “hurtige kontroller”, som giver dig mulighed for midlertidigt at deaktivere sikkerhedsfunktioner, såsom Nortons firewall. 

Norton-security-indstillinger

Denne firewall giver dig mulighed for at vælge, hvilke netværk og programmer, der kan få større adgang, samt om den skal blokere visse typer trafik. Som standard giver firewall stor beskyttelse overalt, undtagen med trafiktyper, hvor sikkerhed ikke ofte er nødvendig.

Firewall_Settings

Norton Password Manager

Norton leveres også med en password manager. Når du først åbner det, skal du tilføje en adgangskode, som du bliver nødt til at bruge, hver gang du åbner adgangskodehåndteringen. Der er også indstillinger til at få individuelle adgangskoder til at anmode om det hver gang. Dette er ikke den bedste tilgængelige adgangskodemanager, men dette er nyttigt til at beskytte nogle personlige oplysninger.

Norton Password Manager har fire sektioner. Den første er, hvor det holder normal login, men de andre tre er til adresser, bankkort og sedler, som du vil sikre. Du kan også give dem tags, så det er lettere at sortere eller søge gennem mange poster. 

Password_Manager

Der er også en adgangskodegenerator, der hjælper dig med at opsætte en stærk adgangskode til hver af dine konti. Dette fungerer på samme måde som Cloudwards.net egen adgangskodegenerator, hvor du kan indstille antallet af tegn og slukke for symboler, tal eller bogstaver, hvis du har brug for. 

Norton leverer et cloud backup-system, og du kan få mellem 2 GB og 75 GB online lager, afhængigt af det niveau, du har købt. Norton bruger flere datacentre og krypterer alt for at beskytte dine data, mens de er i cloud-sikkerhedskopien.

Du kan oprette flere “backup-sæt”, der angiver typer og placering af gemte filer. Når du har kontrol over, hvor ofte det gemmer hvert sikkerhedskopieringssæt i skyen, giver du dig mulighed for regelmæssigt at sikkerhedskopiere vigtige filer, uden at din computer sikkerhedskopierer alt hele tiden.

Password_Manager

Selvom dette er en fin tilføjelse til et antivirusprogram, er der bedre muligheder for cloud-lagring. Den begrænsede datamængde i de billigere pakker betyder, at du hurtigt kan ramme hætten, og du muligvis ikke er i stand til at beskytte alle de filer, du ønsker.   

Norton Safe Web

Norton tilbyder browserudvidelsessoftware til at gå sammen med dets antivirusprodukter. Der er et par muligheder at vælge imellem, hver med forskellige funktioner. Ud over udvidelser, der giver dig mulighed for at integrere med produkter som Norton Family til fuld forældrekontrol, er der to browserudvidelser til websikkerhed.

Safe_Web

Navngivet “Norton sikker web” og “Norton sikker søgning”, disse to kan let forveksles. Norton kunne simpelthen slå begge sammen, og det at have begge tilgængelige virker som det er forsætligt at få folk til at installere den forkerte.

“Safe web” giver dig fuld browserbeskyttelse ved at holde øje med, hvad du laver online og stoppe eventuelle trusler. Til antivirusbeskyttelse i en browser er dette meget effektivt. Norton lader ikke mistænkelige downloads gennemføre, og phishing-sider får en advarselsside til at vises. Dette vil holde dig sikker online, når den bruges sammen med Nortons desktop antivirus.

På den anden side føles udvidelsen “sikker søgning” overflødig. Det giver dig den samme beskyttelse af “sikker web” -udvidelsen, men med den ulempe at ændre din standardsøgemaskine. 

Derudover henviser ingen af ​​udvidelserne til den anden, så det er let at forveksle mellem de to. Vi tror, ​​at det kun var et bedre valg at have kun en udvidelse med en mulighed for at ændre søgemaskinen. 

Norton 360 funktioner

Norton 360 giver ekstra funktioner til at beskytte dine data mod forskellige trusler. Dette inkluderer ekstra cloud backup-plads, smartphonesikkerhed og webcam-beskyttelse. Norton hjælper også med at beskytte mod identitetssvindel i form af et mørkt webovervågningssystem.

Denne mørke webovervågning ser for at se, om nogen af ​​dine data er på det mørke web. Dette er en grundlæggende form for sikkerhed, men den komplette LifeLock leveres sammen med nogle versioner af Norton 360. Vi har en roundup af den bedste identitetstyveribeskyttelse for at holde dig sikker online.

Norton 360 Deluxe inkluderer også forældrekontrol gennem Norton Family. Kontohaveren kan kontrollere, hvad hver enhed kan gøre, og hvor længe hver enhed kan være aktiv. Detaljer vises i Norton Family, ligesom hvor meget tid der blev brugt på sociale medier, men det giver ikke nogen adgang til brugernes konti. 

Forældrekontrol

Norton 360 Deluxe inkluderer også e-mail-advarsler, så når et barn får adgang til et websted, der er blokeret af forældrekontrol, kan du se, hvilket sted enheden forsøgte at få adgang til. Brugeren kan også sende en besked for at anmode om adgang, når de besøger et blokeret sted. 

Selv hvis du har Norton 360 Deluxe, er der stadig ingen mulighed for at bruge forældrekontrollerne på en Mac. Dette betyder, at kun pc’er og mobile enheder kan overvåges og begrænses gennem Nortons forældrekontrolsystem, så du skal overveje, om dette er vigtige funktioner for dig. 

Derudover er Nortons Secure VPN inkluderet i den basale Norton 360 Standard-pakke, men de dyrere planer kan have flere samtidige brugere.

Dette er en relativt god allround VPN med nogle begrænsninger. Denne VPN-software er hurtig og nem at bruge, men dette kommer til prisen på færre muligheder og nogle sikkerhedsmæssige problemer. Hvis du vil lære mere, skal du læse vores Norton Secure VPN-gennemgang eller vores oversigt over de bedste tilgængelige VPN’er.

Norton sikkerhedsfunktioner Oversigt

Norton Security Logous.norton.com

Start fra $ 167 per måned Alle planer

Funktioner

Adgangskodemanager

File shredder

Multi-OS support

Forældre kontrol

Diskoprydning

VPN

Profiler

Beskyttelse

Ransomware-beskyttelse

Webcam-beskyttelse

Overvågning i realtid

Sikker browser

Download beskyttelse

Phishing-beskyttelse

Firewall

Operativ system

vinduer

MacOS

Linux

Android

iOS

Anvendelighed

Desktop UI

Mobil applikation

Browserudvidelse

Support

Hjælpecenter

Forum

Live chat

telefon

E-mail

24/7 support

Videovejledning

Diverse

Gratis plan

Prisfastsættelse

Norton er til en rimelig pris til antivirussoftware, selvom omkostningerne for hver pakke stiger kraftigt, når den fornyes, hvilket gør det til en af ​​de dyrere muligheder på markedet. Prisstrukturen på produktsiden giver en oversigt over de funktioner, der er opnået på hvert niveau. Der er også en guide til, hvad ækvivalenten var i det gamle system. 

Legacy_guide

Norton AntiVirus Plus er lidt billigere end anden lignende software, såsom Trend Micro Antivirus. Dog at få malware-beskyttelse for kun én computer, der har stramme grænser for funktioner, som cloud-backup, betyder, at denne mulighed kan slås af nogle af de bedste gratis antivirus-software på markedet.

Når man ser på de mere avancerede Norton 360-indstillinger, ser Norton 360 Deluxe ud til at være den bedste værdi for de fleste. Med de ekstra enheder kan du beskytte de fleste af din families computere og telefoner. Dette betyder, at du kan bruge tilføjelsen af ​​forældrekontrol til at vælge, hvad hver enhed kan gøre.

Norton 360 Deluxe udvider også cloud-lagringskapaciteten til 50 GB, hvilket er væsentligt mere nyttigt end 10 GB leveret af Norton 360 Standard. Få antivirusser tilbyder cloud-lagring, men hvis det er en prioritet, skal du se på nogle af vores cloud-lagerartikler for mere robuste løsninger, hvis du ikke vælger Norton.

Den dyrere ende inkluderer LifeLock-beskyttelse. Ved siden af ​​beskyttelse af identitetstyveri er Norton 360 selvsikker i sin beskyttelse til at yde $ 25.000 i refusion af stjålne midler, med op til $ 1.000.000 til at betale for advokater og eksperter, hvis du bliver et offer for identitetstyveri.

Hvis du beslutter, at Norton ikke er det, du vil have, inkluderer alle Nortons planer en 60-dages pengene-tilbage-garanti. Selvom dette kompenserer for at have ingen gratis prøveperiode, vil manglen på en gratis version være et problem for nogle. De, der ønsker et gratis alternativ, foretrækker muligvis software som Avast Pro.

Brugervenligheden

Øverst på Nortons hjemmeside er en rullemenu med alle de tilgængelige produkter. Når du abonnerer på en af ​​planerne, får du en mulighed for at downloade installationsprogrammet. Dette gør næsten alt på egen hånd for at installere Norton, og det stoppede kun for at bede os om at fjerne en antivirus-software, der stadig var på computeren. Dette skyldes, at forskellige antivirus kan forstyrre hinanden.

Den første ting, der vises efter download, er “my Norton” -vinduet. Dette giver god adgang til opsætning af skylagring, adgangskodeadministrator og scanningsindstillinger. Du kan også indstille den til at vise den klassiske launcher ved opstart. Dette vindue gør mere uklare indstillinger og funktioner, som diskoprydning, mere tilgængelige.

På overfladen har Nortons produkter en ren og brugervenlig brugergrænseflade. Dette er fantastisk til regelmæssige scanninger eller til at køre en forudindstillet sikkerhedskopi. Når man ser gennem indstillingsmenuerne, stopper tingene imidlertid så tydelige. 

Norton har lister over indstillinger, der hurtigt kan være vanskelige at forstå. Nogle af indstillingerne er under en overskrift med forskellige kontakter til at slå funktioner til eller fra, men andre indstillinger har en “konfigurations” -side, der åbner et separat vindue med indstillingerne. Dette kan resultere i en rodet skærm, hvis du ikke ved, hvor du kan finde en bestemt indstilling.

Scanningsindstillinger

Norton tilbyder tre scannetyper. På skærmen, hvor du kan vælge, hvilken scanning der skal køres, er andre muligheder tilgængelige, der kan være nyttige. F.eks. “Norton-indsigt” kigger gennem dine filer og bestemmer, hvor sandsynligt de er for at indeholde malware. Dette kan vise dig, hvilke programmer Norton betragter som en høj risiko. 

Scan_Options

Den første er en “hurtig scanning”, som Norton vil standardisere, når den beder om at søge efter malware. Dette tog kun syv minutter og scannede 10.337 genstande, og det var i stand til at finde trusler på steder, hvor malware ofte skjuler sig, uden at bremse computeren ned.

Den næste mulighed er “fuld scanning.” Dette tog næsten fem timer og scannede 2.923.832 varer; Norton ser ud til at kontrollere alle filerne på computeren. Dette betyder, at kørsel af scanningen skulle finde trusler, der skjuler sig.

Den endelige scanningsindstilling er “tilpasset scanning.” Ved at vælge specifikke mapper eller filer, der skal køres til scanninger, kan du kontrollere mistænkelige programmer. Du kan dog ikke trække og slippe filer, så du er nødt til at gå gennem en filbrowser og vælge, hvad den vil scanne. 

Brugerdefineret scanning

Kørsel af en brugerdefineret scanning er en hurtig måde at regelmæssigt kontrollere et lille udvalg af mapper. Det tager dog nogen tid at konfigurere det, så engangsscanninger er bedre stillet som hurtige scanninger.

Når en scanning kører, er der en mulighed under statuslinjen for at slukke for computeren, når scanningen er afsluttet. Du har også muligheden for at sove eller dvale over computeren, hvilket er rart at have.

Beskyttelse

Norton kan have et stort sæt funktioner og en anstændig skærm, men det, der betyder noget, er, at Norton-antivirus kan beskytte din computer. For at teste en antivirus-sikkerhed bruger vi en kombination af laboratorietest og praktisk praktisk test.

AV-Test fandt, at Norten blokerede alle trusler uden falske positiver i november og december 2019. Med behovet for mindre behandlingskraft end gennemsnittet gav AV-test Norton en 6/6 til beskyttelse, ydeevne og anvendelighed. 

Dernæst kom AV-Comparatives. Testene i den virkelige verden fra juli til oktober 2019 producerede et tre-stjernet resultat for Norton, selvom det blev overgået af andre programmer, herunder Avira, på grund af Nortons højere falsk-positive sats.

Endelig kontrollerede vi MRG Effitas, som sidst testede Norton i 2018. Denne test fandt, at ingen malware kunne komme forbi Nortons beskyttelse. Som sådan fik Norton et pas-en-niveau, MRG Effitas ‘bedste bedømmelse.

Generelt viser laboratorietestene, at Norton pålideligt kan beskytte enheder mod de nyeste trusler, så du skal ikke være opmærksom på sikkerheden fra denne antivirus. De praktiske testfiler, vi brugte, bekræftede også styrken af ​​Nortons malware-beskyttelse.

Hands-On Testing

Først kontrollerede vi WICAR-webstedet, der indeholder 13 links til sider, som antivirus-software skal blokere som malware. Norton opdagede alle 13 og blokerede dem, før Google Chrome’s beskyttelse stoppede adgangen til siden. Dette er ikke almindeligt i en antivirus, så det vidner om sikkerheden leveret af Norton.

Blocked_Page

Det andet værktøj, vi bruger, er AMTSO-webstedet. Dette har seks test, der downloader falske malware-filer, såsom en EICAR (European Institute for Computer Antivirus Research) -fil. Norton blokerede alle fem af de ukomprimerede filer. Testen, der downloadede 10 komprimerede filer, downloadede kun tre filer, hvilket er bedre end de fleste antivirus.

I henhold til disse test har Norton succes med at beskytte computere. Hvis du er bekymret for din antivirus, der beskytter din enhed mod ethvert muligt angreb, kan vores Bitdefender Antivirus-gennemgang muligvis give et godt alternativ.

På trods af at han har nogle fremragende beskyttelsesresultater ser det ud til, at Norton betydeligt bremser scanningen, hvis der for mange andre processer kører. Den forsøgte konstant at holde omkring 20 procent af vores behandlingskraft, skønt den vil bruge alt tilgængeligt, hvis computeren går på tomgang. Dette er værd at overveje, om dine enheder er gamle eller normalt langsomme.

Virusbeskyttelsesløfte

Norton scorer kontinuerligt højt på test overalt, og det giver et “virusbeskyttelsesløfte.” Dette er en pengene-tilbage-garanti, hvis din computer bliver inficeret med malware, som Norton ikke kan fjerne.

For at få dine penge tilbage, skal du køre en fuld scanning af dit system og bruge Nortons “strømslister” til at fjerne malware. Hvis dette ikke fungerer, tilrådes du at tale med supportteamet, hvilket vil føre dig gennem at løse problemet. Du får en refusion af dit Norton-abonnement, hvis eksperterne ikke er i stand til at løse din enhed.

Nortons antivirusbeskyttelse er god nok til, at du sandsynligvis ikke har brug for en refusion, men dette tilbydes ikke ofte af virksomheder, hvis et produkt ikke fungerer. Dette er ikke en passende erstatning for pålidelig beskyttelse, men på et produkt, der allerede holder din enhed sikker, er det en dejlig ting at have.

Support

Norton har en lang række supportmuligheder. Der er et forum, en vidensbase i god størrelse, en live chat 24/7 og et e-mail-system i tilfælde af at de andre supportkanaler ikke kan levere løsninger på dine problemer.

Vidensbasen dækker mange af de almindelige problemer, der kan opstå. Der er trinvise vejledninger til de fleste spørgsmål samt en liste over almindelige opfølgningsspørgsmål. Der er en søgelinje under supportsiden, men det er ikke godt at finde et klart svar på et specifikt problem.

Nogle af de videnbaserede spørgsmål har små videovejledninger. Disse er langsomme og svære at fokusere på, men de giver masser af information og kan hjælpe med de mere komplicerede problemer, der kan opstå. 

Answer_With_Video

Norton har også en forumside, der har nogle aktiviteter. De fleste dage ser et par problemer, som samfundet typisk løser inden for dagen. 

Det største problem er dog med forumets design. Det er vanskeligt at navigere i forummet, og det ser forældet ud. Hvis Norton gjorde forumet klarere og gav det et mere moderne design, kunne det være en stor ressource til løsning af problemer.

Hvis supporten fra vidensbasen eller fora ikke er nok, driver Norton en 24-timers live chat såvel som en support-e-mail. Dette kan hjælpe dig hurtigt gennem de fleste problemer, og e-mail-support kan hjælpe dig med sværere udfordringer.

Et lille problem med Nortons support er manglen på en telefonlinje. Dette kan være et problem for folk, der foretrækker at tale over telefonen snarere end gennem en chatbox. Selvom det ikke er en væsentlig del af supportsystemet, ville indstillingen være dejlig at have.

Dommen

Generelt er Norton en god mulighed, hvis du leder efter en komplet sikkerhedspakke til at beskytte et lille antal enheder. Det er næppe det bedste af de tilgængelige produkter, men det er en god kamp og vil være den rigtige software for nogle mennesker.

Andre sektioner, såsom Nortons support, er langt ud over en del af dens konkurrence, som du kan læse i vores IObit Malware Fighter-gennemgang. Dette er dog ikke nok til at nå den guldstandard, som Bitdefender sætter.

Det største problem med mange af Nortons produkter er klarhedsproblemet. Det kan være vanskeligt at finde obskure muligheder, med dem undertiden skjult bag flere vinduer med ikke-relaterede funktioner. Dette følger videre til funktioner som browserudvidelsen, hvor forskellene mellem de forskellige valg ikke er tydelige.

Norton er ikke engang klar over, hvilke funktioner du har adgang til, og antyder endda, at vi havde forældrekontrol, mens vi stadig var på det basale Norton AntiVirus Plus. Disse skulle have indikationer ved siden af ​​dem for at vise, hvilken pakke du har brug for for at låse dem op.

Hvis det, vi har skrevet her, får dig til at tro, at Norton er det rigtige produkt til dig, kan det være værd at tjekke ud med sin 60-dages pengene-tilbage-garanti. Men hvis du vil evaluere nogle af de andre tilgængelige muligheder, kan du kigge på vores antivirusartikler.

Hvad synes du om Norton Security? Fortæl os dine tanker i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me