Malwarebytes Antivirus Review – Opdateret 2020

Malwarebytes Antivirus Review

Malwarebytes Antivirus er en meget hurtig service, der som en af ​​de få i sin art tilbyder en 14-dages prøveperiode. Imidlertid skuffer dens laboratorieresultater, og vi er heller ikke alt for sikre på dens interface. Læs vores fulde Malwarebytes anmeldelse for detaljerne.


best-antivirus-anmeldelser

Malwarebytes blev formelt grundlagt 21. januar 2008 af Marcin Kleczynski og Bruce Harrison. Kleczynski startede uformelt virksomheden, mens han boede hjemme hos sine forældre i Chicago i 2004, efter at familiecomputeren fik en virus. Siden da er det vokset til over 600 ansatte på fem lokationer i hele verden.

I modsætning til de fleste virksomheder giver Malwarebytes dig mulighed for at downloade og installere den premium, betalte version med al funktionalitet intakt til en 14-dages gratis prøveperiode. Derefter kan det kun bruges til at rense inficerede enheder, indtil du køber produktet, men denne 14-dages prøveversion giver dig en smag på, hvad det kan gøre.

I denne Malwarebytes-gennemgang vil vi se på installationen og brugen af ​​pakken, de tilgængelige indstillinger, dens hurtige scanning, forskellige niveauer af beskyttelse og de rapporter, den genererer til din brug. Vi vil også dække dens fordele og et par uheldige ulemper, der forhindrer det i at fremstille listen over den bedste antivirus-software.

Alternativer til Malwarebytes Antivirus

Styrker & Svagheder

Funktioner

Malwarebytes har et godt designet og intuitivt instrumentbræt. Vi giver det høje karakterer for layout og brugervenlighed. En kolonne nede til venstre på skærmen har kategorierne “scanning”, “karantæne”, “rapporter” og “indstillinger”. I hver kategori er der faner over toppen for forskellige underafdelinger.

Premium-funktionerne, der vises på højre side af instrumentbrættet, viser fire hovedbeskyttelsesindstillinger, herunder ransomware-beskyttelse, som som standard er indstillet til “til”..

Malwarebytes-18-instrumentbræt

Indstillinger består af seks faner: “applikation”, “beskyttelse”, “scanningsplan”, “ekskluderinger”, “kontooplysninger” og “ca.”. De to første inkluderer en knap i øverste højre hjørne for at gendanne standardindstillingerne. Det er et praktisk værktøj, som nogle antiviruser gemmer eller gemmer sig på et svært at finde sted. Vi kan godt lide, at det er så let tilgængeligt.

Malwarebytes-21-indstillinger-programmer-01

Applikationsfanen henviser til Malwarebytes, med sektioner om, hvordan den opdateres, underretningsindstillinger, scanningsprioritet, sprogvalg, valg af proxyserver (standard er slået fra), brug og transmission af trusselsstatistik tilbage til tjenesten (standard er slået til).

Malwarebytes-23-indstillinger-programmer-03

“Beskyttelse” har indstillinger til webbeskyttelse, en knap til styring af listen over beskyttede applikationer og muligheder for at føje applikationer til den. Der er også en avanceret indstillinger-knap, der åbner en undermenu til anti-exploit-indstillinger til mange applikationer, såsom hukommelsesbeskyttelse, applikationsadfærd og Java-beskyttelse.

Malwarebytes-27-settings-beskyttelse-04

Malwarebytes tilbyder ikke webcam-beskyttelse, som Kaspersky Anti-Virus gør, som du kan læse i vores Kaspersky Anti-Virus-gennemgang. Det quiz os ikke engang om det indbyggede kamera på vores bærbare computer. I betragtning af de voksende bekymringer om privatlivets fred i nyhederne vedrører det. Manglen på en administratoradgang generede os også, ligesom manglen på online sikkerhedskopiering og en filskriver blev gjort.

Det har beskyttelse i realtid og ransomware-beskyttelse.

Funktioner Oversigt

Malwarebytes Antivirus-logowww.malwarebytes.com

Start fra $ 333 per måned Alle planer

Funktioner

Adgangskodemanager

File shredder

Multi-OS support

Forældre kontrol

Diskoprydning

VPN

Profiler

Beskyttelse

Ransomware-beskyttelse

Webcam-beskyttelse

Overvågning i realtid

Sikker browser

Download beskyttelse

Phishing-beskyttelse

Firewall

Operativ system

vinduer

MacOS

Linux

Android

iOS

Anvendelighed

Desktop UI

Mobil applikation

Browserudvidelse

Support

Hjælpecenter

Forum

Live chat

telefon

E-mail

24/7 support

Videovejledning

Diverse

Gratis plan

Prisfastsættelse

Malwarebytes gør noget temmelig usædvanligt blandt antivirusfirmaer. Det giver dig en gratis prøveperiode på 14 dage af sin Premium-pakke med alle enheder med alle dens funktioner. Det giver dig en chance for at udforske og teste dens funktionalitet uden at bruge noget på forhånd. Efter forsøget holder Premium-funktionerne op med at fungere, og det fungerer kun som et middel til at rengøre en inficeret enhed.

Det er tilgængeligt til Windows, macOS, Chromebook, Android og iOS. Browserudvidelser er ikke inkluderet i pakken. I stedet kan de downloades separat gratis på Chrome og Firefox. Vi ville dog have foretrukket at se dem integreret med antivirus-softwaren.

Malwarebytes-browser-udvidelser

Premium- og Premium For Home-pakkerne er kun forskellige i antallet af enheder, de beskytter og prisen. For eksempel opkræver Home $ 20 dollars for hver ekstra enhed over tre. Bortset fra at de er identiske.

Med indstillingen Premium For Home er du i stand til at blande og matche Windows, macOS, Android, iOS, som kun er tilgængelig i App Store og Chrome OS. Det er et dejligt strejf for dem, der ikke tynges af brandnavloyalitet.

Forretningsversionerne har avancerede funktioner, herunder applikationshærdning, udnyttelse af afbødning, nyttelastanalyse, afvigelsesdetektion, maskinlæring, aktivstyring og mere. Prisfastsættelse starter ved $ 119,97 for den grundlæggende forretningspakke, derefter tilpasses den efter det baseret på dine krav og antal enheder, der skal beskyttes.

Brugervenligheden

Den første download og installation er hurtig og nem. Malwarebytes ‘websted indeholder enkle instruktioner, der giver dig et hoved over hvad du skal gøre uden at fornærme din intelligens. Processen er intuitiv nok til, at du ikke har brug for instruktionerne.

Malwarebytes-01-website-install-instruktioner

Når installationen først var installeret, tog det kun tre minutter og 46 sekunder at kontrollere 173.193 objekter på vores maskine. Andre antiviruspakker, vi testede på den samme testmaskine, tog over en time. Når det er sagt, kom hastigheden på bekostning af 100 procent CPU-anvendelse under scanningen. Det dyppede en gang til omkring 75 procent og gik lige tilbage op.

Som en test lancerede vi en anden applikation under scanningen, og Malwarebytes opgav CPU-tiden til at lade den køre normalt, hvilket viste, at det ikke er et ressource-svin. Den er villig til at dele. Dette giver dig det bedste fra begge verdener: en hurtig scanning, når den kører alene, plus sikkerheden ved at vide, at det ikke bremser andre applikationer, hvis de kører samtidig.

Rapporten, der genereres efter hver scanning, er enkel og let at læse. Det har alle de oplysninger, du har brug for på to faner. Den første er en oversigt over én side. Fanen Avanceret viser dig, hvor mange objekter der blev scannet, uanset om det var manuel eller planlagt, forløbet tid og scanningsindstillinger. En eksportknap giver dig mulighed for at kopiere rapporten til udklipsholderen eller en tekstfil til fremtidig reference.

Malwarebytes-13-scan-rapport

Karantæne filer, såsom potentielt uønskede programmer, holdes uskadelige og venter på, at du gendanner dem eller sletter dem, hvis de faktisk er uønskede. Indstillingerne giver dig mulighed for at konfigurere, hvad du skal gøre med filer i karantæne.

En eksklusionsproces i to trin giver dig mulighederne for at ekskludere bestemte websteder, applikationer, filer eller tidligere opdagede udnyttelser fra at blive opdaget i fremtidige scanninger. Igen er grænsefladen hurtig og intuitiv.

Beskyttelse

Malwarebytes faldt ned i dette område. Siden 2015 er det ikke testet i nogen af ​​de tre laboratorier, vi bruger. Det er en evighed i computerverdenen.

Malwarebytes har kombineret sin saneringssoftware med sin antiviruspakke siden da. Den nærmeste ting, der er tilbage, er, hvis du lader den gratis Premium-pakke bortfalde efter den 14-dages prøveperiode. Hver funktion undtagen afhjælpningsfunktionen er deaktiveret derefter.

Vi bruger også organisationen Anti-Malware Testing Standards til at kontrollere funktionsindstillinger og Wicar-webstedet for at måle beskyttelsesydelsen.

Amtso kører antivirus-software gennem en grundig kontrol af dens evne til at håndtere download af malware, komprimeret malware, potentielt uønskede applikationer, phishing og cloud-beskyttelse. Malwarebytes mislykkedes på dem alle. Vi testede det med flere typer inficerede zip-filer, og det fandt ingen af ​​dem.

Windows Defender, som vi har deaktiveret, trak en Dracula på os og kom tilbage til livet for at fange to af de inficerede filer, som Malwarebytes sagde var okay.

Wicar udfører mest de samme test med tilføjelsen af ​​et trojansk websted, som Malwarebytes fangede og blokerede for at vi fik adgang. Det var den eneste test, den bestod.

Malwarebytes-34-website-trojan-detekteret-rapport

Amtso og Wicar bruger en branchestandard EICAR-antivirus-testfil, der er universelt aftalt om, at de skal bruges til test. Filen er ufarlig. Det bruges kun til at hjælpe brugerne med at verificere, at deres antivirus-software er korrekt konfigureret og fungerer. Vi lader Malwarebytes installere med sine standardindstillinger, og den gik glip af alt andet end en trojan. Den slags præstation er uacceptabel.

Når det er sagt, er Malwarebytes beregnet til oprydning mere end noget andet. På den front er det et fremragende program. Dog til rådighed i realtid, anbefaler vi, at du holder dig med vores topbedømte udbyder, Bitdefender (læs vores Bitdefender Antivirus-anmeldelse).

Support

Malwarebytes har ikke god support på sit websted. Vi fandt videoer sammen med muligheder for chat og telefonisk support, men resultaterne var ikke imponerende. Vi klikkede på chat-knappen og modtog en hovedsagelig tom skærm, der fortæller os, at repræsentanterne ikke var tilgængelige.

Malwarebytes-36-reps-ikke-tilgængelige

Klik på knappen “kontakt support” var ikke meget bedre.

Malwarebytes-37-kontakt-support-knap

Det førte os til en skærm, hvor vi blev bedt om at oprette en helpdesk-billet uden angivelse af, hvor lang tid det ville tage at modtage et svar. Vi valgte ikke at spilde vores tid, fordi omdrejningspunktet for helpdesk generelt gennemsnitligt en til to dage med de fleste virksomheder.

Der er et fællesskabsforum, men at navigere i fora kan være en skræmmende opgave, når du leder efter et svar på et specifikt spørgsmål. De videoer, vi fandt, er basale og går ikke i detaljer. De er hovedsageligt der til installation og brug af softwaren. I betragtning af interfaceens intuitive karakter er de for det meste overflødige.

Dommen

Malwarebytes har en vidunderlig grænseflade, en masse funktioner, en god prisstruktur og en innovativ opsætning, der giver dig mulighed for at teste hele arbejdspakken gratis i 14 dage. Det, der trækker det ned, er den dårlige testydelse og substandard kundesupport. Labtest er næsten nul, og det mislykkedes vores ydelsestest bortset fra at finde en trojan på et testwebsted.

I al retfærdighed kan virksomheden have valgt at fravælge at bruge EICAR-antivirus-testfilen til sin software. Da filen er ufarlig, skader det ikke noget. Vi kunne ikke kontakte virksomheden for at spørge om det, men i mangel af modsat information er vi nødt til at tage testresultaterne til pålydende værdi.

Hvad synes du om Malwarebytes? Virker det for dig? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me