Emsisoft Anti-Malware Home Review – Opdateret 2020

Emsisoft Anti-Malware Home Review

Emsisoft Anti-Malware Home er rig på funktioner og overkommelige priser og er en anstændig pakke for mennesker, der ønsker at beskytte sig mod de værste trusler uden at det går i stykker. Den mere sikkerhedsbevidste kan ikke lide det næsten lige så meget, som du kan læse i vores Emsisoft-gennemgang.


Slideshow_1

Slideshow_2

Slideshow_3

Slideshow_4

Tidligere

Næste

Når du leder efter en billig, men funktionsrig antivirus, er Emsisoft Anti-Malware værd at tjekke ud. Med planer og funktioner med stor værdi som filbeskyttelse og Android-support kan denne antivirus muligvis være den for dig, så længe du ikke har brug for den bedste beskyttelse derude. Find ud af flere detaljer ved at læse denne Emsisoft Anti-Malware Home-gennemgang.

Der er mange muligheder for gratis antivirus-software, som du kan læse om i vores bedste gratis antivirusguide. Emsisoft Anti-Malware passer imidlertid pænt mellem en gratis antivirus og de mest betalte indstillinger. 

Med flere funktioner end de fleste gratis software, men til en lavere pris end de fleste betalte antivirusindstillinger, har Emsisoft lavet en løsning for alle, der ønsker en mellemvej mellem omkostning og effektivitet. Der er dog også grunde til, at Emsisoft Anti-Malware ikke gør det til vores bedste antivirus-softwareguide. 

I denne Emsisoft Anti-Malware Home-gennemgang vil vi undersøge, hvad der gør denne antivirus til en stor værdiindstilling, men også hvorfor det ikke altid er den bedste antivirus derude.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Emsisoft Anti-Malware Home

Funktioner

Emsisoft Anti-Malware Home har sine vigtigste funktioner i fire sektioner: “beskyttelse,” “scanning & ren, “” logfiler “og” indstillinger. ” Du kan også få adgang til dets karantæneområde fra sidebjælken.

Skærmbilledet “beskyttelse” har tre vigtigste sikkerhedsværktøjer: adfærdsblokerer, filbeskyttelse og webbeskyttelse. Først er adfærdsblokkeringen, der kan overvåge eller blokere forskellige processer. Du kan også vælge, om du ønsker at blive underrettet, når adfærdsblokkeringen fjerner trusler. 

Anti-ransomware er indbygget i adfærdsblokkeringen. Dette betyder, at du bliver beskyttet mod ransomware, når det er aktiveret, men du kan ikke angive forskellige indstillinger for hver. Hvis du deaktiverer adfærdsblokkeringen, vises der desuden en advarsel i logfilerne.

Ransomware-beskyttelse

Beskyttelse mod ransomware er almindeligt i moderne antivirusprodukter, så det er godt at se det her. Uden værktøjer som anti-ransomware er du muligvis mere sårbar over for nye trusler. Hvis du vil lære mere, så tjek vores oversigt over, hvad ransomware er. 

Værktøjet “filbeskyttelse” er beskyttelsen i realtid i Emsisoft Anti-Malware. Fanen “filbeskyttelse” er hvor du kan indstille, hvordan den skal behandle trusler. Når det er tilbage i standardindstillingerne, kæmper denne antivirus med malware-detektion, men valg af de mere grundige beskyttelsesmuligheder løser dette.

Browsersikkerhedsindstillinger er tilgængelige under fanen “webbeskyttelse”. Uønskede værter kan blokeres med dette værktøj, og du kan indstille underretningsindstillinger for, når det finder ondsindede websteder. Websteder kan også hvidlistes, hvilket betyder, at de er tilladt, selvom antiviruset mener, at det er malware. Det kan dog blive forvirrende med både ondsindede og hvidlistede websteder på den samme liste.

File_guard_and_Web_protection

“Scan & ren ”skærm giver standardindstillingerne for forskellige typer scanninger samt muligheden for at planlægge scanninger til regelmæssig beskyttelse. Det er også her, du finder muligheden for at lukke computeren, når en scanning er afsluttet, eller at karantæne alle de fundne trusler. 

Værktøjet “nødkitproducent” findes også i dette afsnit. Dette tillader, at en letvægtsversion af antivirus midlertidigt flyttes til og beskytter andre computere. En bærbar antivirus er ikke en fælles funktion, så dette er en stor gevinst for Emsisoft.

Dette nødsæt har to primære anvendelser. Den første er, at den kan beskytte enhver ny computer, selvom din pakke kun tillader at beskytte en computer. Selvom det kræver, at det aftagelige diskdrev er tilsluttet computeren, giver dette grundlæggende beskyttelse til maskiner, der kan indeholde malware.

Antivirus Backup

En anden brug af nødsættet er som sikkerhedskopi, hvis din vigtigste antivirus bliver inficeret og ikke er i stand til at beskytte computeren. En premade bærbar antivirus kan hjælpe med at rydde malware, før du prøver andre gendannelsesteknikker.

Dernæst er “logs” -skærmen, der indeholder handlingerne fra antivirussen. Du kan søge gennem logfilerne ved at filtrere eller sortere enten efter handling eller efter komponent. Dette gør det nemt at se, hvad der foregår med et øjeblik, mens du ikke udelader nogen data.

Emsisoft-indstillinger

I slutningen er skærmen “indstillinger”. Som du kunne forvente, er det her du kan finde de fleste af indstillingerne. Mange af dem er standard, som at indstille en administratoradgangskode. Dog giver Emsisoft Anti-Malware Home nogle unikke indstillinger, såsom at være i stand til at vælge, hvilke underretninger der vises, hvor længe de holder, og hvor på skærmen de vises.

Notification_settings

Nogle funktioner i denne antivirus er dejlige at have og er ikke universelle. At have en mørk tilstand og en automatisk aktiveret “selvbeskyttelses” -funktion – når antiviruset aktivt beskytter sig mod malware – er gode funktioner til at have tilgængelige. 

Manglen på større skriftstørrelser, selv når du ændrer størrelse på vinduet, og ingen evne til samtidig at slette alle filer i karantæne gør brugen af ​​Emsisoft Anti-Malware lidt værre end en mere funktionsrig mulighed, såsom AVG. Læs mere i vores AVG AntiVirus-gennemgang.

Emsisoft har heller ikke lavet en version til Mac-brugere, som begrænser brugen af ​​at beskytte flere computere gennem en enhed. Hvis du har brug for en antivirus til din Mac, så tjek vores bedste guide til antivirus til Mac.

Emsisoft Anti-Malware har også forretnings- og virksomhedsprodukter til virksomheder, der ønsker at beskytte deres Windows-computere. Disse forretningsplaner har dedikeret supportpersonale og prioritet med live chat-tjenesten. Der er også større integration med det online-styringsprodukt, som Emsisoft leverer. 

Emsisoft Cloud Console fungerer med Home-versionen, men den indeholder ikke noget vigtigt, at desktop UI mangler. Medmindre du har brug for at scanne eksternt eller kontrollere flere computere fra en enhed, er der ikke meget behov for at bruge den. En funktion i Cloud Console, der ikke er tilgængelig i skrivebordets brugergrænseflade, er imidlertid adgangen til live chat.

De fleste funktioner i Anti-Malware Home er som forventet og ser ud til at fungere fuldt ud. Selvom nogle ekstra godbidder ville være dejlige, har det et godt udvalg for de fleste brugere og nogle unikke funktioner for at få det til at skille sig ud.

Emsisoft Anti-Malware-hjemmefunktioner

Emsisoft Anti-Malware Hjem Logowww.emsisoft.com

Start fra $ 250 per måned Alle planer

Funktioner

Adgangskodemanager

File shredder

Multi-OS support

Forældre kontrol

Diskoprydning

VPN

Profiler

Beskyttelse

Ransomware-beskyttelse

Webcam-beskyttelse

Overvågning i realtid

Sikker browser

Download beskyttelse

Phishing-beskyttelse

Firewall

Operativ system

vinduer

MacOS

Linux

Android

iOS

Anvendelighed

Desktop UI

Mobil applikation

Browserudvidelse

Support

Hjælpecenter

Forum

Live chat

telefon

E-mail

24/7 support

Videovejledning

Diverse

Gratis plan

Prisfastsættelse

Emsisoft har et standard-lagdelt system til prisfastsættelse af produkter, herunder både en gratis version og et par betalte indstillinger. I modsætning til nogle lagdelte systemer giver Emsisoft dig dog de fleste af funktionerne i den grundlæggende hjemmepakke og giver dig mulighed for at betale ekstra for flere computere eller en enkelt Android-telefon.

Der er nogle ekstra godbidder i Business- og Enterprise-pakkerne. Stadigvis er disse sandsynligvis ikke værd at ekstraomkostningerne for en gennemsnitlig person. De ekstra fordele inkluderer hurtigere supportlinjer og flere styringsmuligheder på Cloud Console. Standardpakkeindstillingerne er dog lige så gode til at beskytte et par computere.

Til $ 29,99 pr. År giver Emsisoft Home-planen beskyttelse for en enkelt pc. Denne prisfastsættelse er på den billigere ende af antivirus-software, selvom prisen stiger kraftigt for flere enheder. For en lignende pris antivirus med mere overkommelige muligheder for flere computere, skal du læse vores Trend Micro Antivirus + anmeldelse. 

For en enkelt bruger, der ønsker at beskytte en Windows-computer og en Android-telefon, Hjemmet & Mobilpakke er et godt valg. For $ 39.99 pr. År får du alle beskyttelserne i den almindelige hjemmeplan og får en antivirus til din telefon.

Emsisoft tilbyder ingen muligheder for at beskytte flere telefoner. Hvis du leder efter en antivirus til mere end en telefon, er det værd at tjekke vores bedste antivirus til Android-guide.

Der er også en 30-dages gratis prøveversion af Emsisoft Anti-Malware Home, så du kan få en idé om, hvorvidt dette er den rigtige antivirus til dig. Efter at prøveperioden er afsluttet, er den gratis version begrænset, hvilket kun giver mulighed for at scanne og fjerne malware.

På grund af begrænsningerne i den gratis version af denne antivirus mister Emsisoft Anti-Malware mange af de funktioner og beskyttelse, der gør det til et anstændigt produkt. Dette reducerer nytten og betyder ofte, at en anden antivirus-software er det bedre valg.

Med masser af funktioner og anstændig beskyttelse til en computer og en Android-telefon til en lav pris, Anti-Malware Home & Mobilplan kan være det, du har brug for. Hvis du imidlertid vil beskytte flere enheder, er der muligvis bedre antivirusprogrammer tilgængelige.

Brugervenlighed

Det er enkelt at installere Emsisoft Anti-Malware. Emsisofts websted har en knap til hvert af dets tre hovedprodukter. Den første fører dig til siden for dens Home-antivirus med installationsprogrammet til 30-dages prøveperiode. Når det kommer til antivirusprodukter, er dette omtrent så simpelt, som en download bliver.

Install_page

Installationsprocessen er ligetil, men det tager markant længere tid end anden antivirus-software. Hvis du har brug for en let og hurtig antivirus, kan du tjekke vores Malwarebytes Antivirus-gennemgang.

Emsisoft Anti-Malware Home har også integration med Emsisofts online administrationsprodukt, Emsisoft Cloud Console, så du kan se nogle af indstillingerne og tilladelserne for hver computer på din konto. Du kan også køre scanninger eksternt fra denne side, hvilket gør det lettere at beskytte flere computere.

Cloud_Console

Emsisoft kunne foretage nogle små ændringer i livskvalitet til installationsprogrammet, såsom at tilføje en skrivebordsgenvej eller spørge, om du vil scanne ved installation.

Scanningsvalg

Der er tre typer scanninger tilgængelige fra Emsisoft Anti-Malware Home, og hver af dem har en enkel knap til fjernelse af malware, når scanningen er afsluttet.

Den første mulighed er en “hurtig scanning”, der bare ser på de filer, der kører. Dette er hurtigt og tager kun et par minutter, men det er begrænset til kun at finde malware, der kører.

Den hurtige scanning er fantastisk til at finde malware, der i øjeblikket bremser en computer. Dog finder det ikke alle stykke malware på maskinen. Uden at bruge en mere dybdegående scanning lejlighedsvis, kan det tillade malware at skjule sig i lang tid.

En mellemliggende scanningsindstilling er “malware-scanning.” Det tager lidt længere tid end hurtig scanning, fordi den scanner yderligere filer, hvor malware typisk skjuler. 

Dette vil ofte være den scannetype, du vil bruge, da den søger på alle filer, der sandsynligvis skjuler malware. Dette er tættere på de “smarte scanninger”, der findes i produkter som IObit’s Malware Fighter. 

Fuld scanning

Hvis du dog ikke vil gå glip af malware, er der også en brugerdefineret scanning. Dette giver dig mulighed for at scanne en bestemt fil eller mappe eller hele diskdrevet. Det giver mange muligheder for, hvilke filer der skal scannes, og hvor antivirussen skal se ud. Standardindstillingerne er dog gode til en hel diskscanning; for os tog det en time og 25 minutter at scanne 355.574 genstande.

Selvom en dedikeret fuld scanningsindstilling ville være dejlig, er al funktionaliteten der, og softwaren er enkel og let at bruge. Scanningerne brugte alle de tilgængelige CPU-ressourcer, men gav andre programmer prioritet, så computeren ikke mærkbart aftog.

CPU brug

Beskyttelse

For at bedømme beskyttelsesniveauet mod antivirus-software bruger vi labresultater fra betroede virksomheder, herunder AV-Test, AV-Comparatives og MRG Effitas, sammen med nogle praktiske test.

AV-test scoringerne til Emsisoft Anti-Malware Home er lidt over gennemsnittet, især de 5,5 ud af 6 for beskyttelse. Disse testresultater er dog fra november og december 2016, så de er ikke nødvendigvis repræsentative for de nuværende muligheder for denne antivirus.

Emsisoft Anti-Malware gjorde det dog værre under dets ydelse og brugbarhedstest. Det tjente en 4,5 ud af 6 for ydeevne på grund af at den sænkede anden software, og en 5 ud af 6 for brugervenlighed, på grund af nogle falske positiver, når legitime downloads blev betragtet som malware.

AV-sammenligninger understøttede disse resultater med test mellem juli og november 2018. Disse test fandt Emsisoft at have en beskyttelsesgrad på 99,5 procent, selv når den var offline, med få falske positiver, der opstod. Dette tjente det tre stjerner i malware-beskyttelse. 

Testresultaterne i den virkelige verden havde en lavere score, men den fik stadig en stjerne for sin 98,5-procents beskyttelsesgrad. Emsisoft Anti-Malware Home havde også kun en enkelt falsk positiv i denne test, lavere end de fleste andre antivirus, der blev testet.

Endelig kontrollerede vi MRG Effitas, men den seneste rapport, der inkluderede Emsisoft, var fra 2014. Her blev Emsisoft Anti-Malware kun slået af Kaspersky, som har sine egne fordele og problemer. Disse resultater er dog fra 2014, så vi kan ikke være sikre på, at Emsisoft har holdt trit med andre antivirus.

Hands-On Testing

Da laboratorietestene ikke var opdaterede, henvendte vi os til hands-on-test med standardværktøjer fra både WICAR og AMTSO websteder. Disse giver os mulighed for at teste antivirusprogrammer uden at udsætte computere for reel malware. Vi brugte Google Chrome til alle disse test.

Emsisoft Anti-Malware blokerede hver test fra WICAR, som er standard for en god antivirus. Disse tests inkluderer en række EICAR-filer (European Institute for Computer Antivirus Research) og kontrollerer, om der er beskyttelse mod kendte udnyttelser.

Website_blocked

AMTSO-testene var mindre vellykkede. Selvom EICAR-testfilerne alle blev standset, selvom man testede en komprimeret fil, mislykkedes begge de “skybaserede opslag” og phishing-test, på trods af at Emsisofts websted prale af sin phishing-beskyttelse. Læs vores guide for at finde ud af mere om, hvad phishing er.

Selvom phishing-beskyttelse er mindre almindelig end ransomware-beskyttelse i en antivirus, er det stadig god beskyttelse, når det fungerer. For en antivirus, der har bevist phishing-beskyttelse, skal du læse vores Webroot SecureAnywhere-gennemgang.

Generelt har Emsisoft Anti-Malware Home en god beskyttelse, især mod utilsigtede downloads. Uden nylige laboratorietest kan vi dog ikke give en højere score til denne antivirus.

Support

Emsisofts websted har en supportside med en rimelig vidensbase. Det har masser af brugervejledninger og et FAQ-afsnit. Guiderne var enkle, men indeholdt stadig alle de nødvendige oplysninger. 

Over vidensbasen findes en søgefelt, der kan hjælpe dig med at finde specifikke oplysninger. Denne søgefunktion er ganske effektiv til at finde relevant hjælp, skønt stavefejl forhindrer den i at fungere.

Vidensdatabase

Hvis vidensbasen ikke har det, du leder efter, er live chat tilgængelig. Vi kom igennem til et medlem af Emsisofts supportteam inden for et minut, og de besvarede hurtigt vores spørgsmål. Når de fik et problem, de ikke kunne løse, henvendte de os til support-e-mailen for mere hjælp.

Emsisoft har et udvalg af e-mail-adresser til forskellige problemer. F.eks. Går forespørgsler til en dedikeret adresse. Hjemmesiden foreslår, at du først søger hjælp fra live support, der giver den mest passende e-mail, hvis det er nødvendigt.

Emsisoft-fora er et andet godt sted at få hjælp. Selvom svarene ikke vil være så hurtige som live chatten, er der nok supportpersonale og andre medlemmer online til at hjælpe med ethvert problem inden for et par timer.

Med tusinder af poster at se over, har mange problemer en løsning tilgængelig. Disse fora er en god måde at finde hjælp på, når du venter på, at e-mail-supporten kommer tilbage til dig.

Det ville være dejligt for forretningsbrugere at have deres egen telefonlinje eller et separat afsnit i vidensbasen og fora, så det var enklere at få de rigtige oplysninger. 

Support til Emsisoft Anti-Malware Home er dog bestemt nok til at hjælpe med eventuelle problemer. Hvis du leder efter en antivirus med en stor supportafdeling, skal du læse vores F-Secure Antivirus-anmeldelse for et andet solidt valg.

Dommen

Emsisoft Anti-Malware Home er en fantastisk antivirus til beskyttelse af en enkelt computer. Det kan give mindre beskyttelse end nogle andre antivirusprodukter, vi har testet, såsom Bitdefender, som du kan læse i vores Bitdefender Antivirus-gennemgang. Emsisoft kompenserer dog for det ved at levere et produkt med lige så mange funktioner til en lavere pris.

Med en 30-dages prøveversion af den fulde version, der er let tilgængelig, gør Emsisoft det meget let at teste det selv. Nogle af de ekstra funktioner, det har, kan ikke nyde dig, men hvis de er, er dette antivirus langt fra det værre valg, især hvis du har et budget. 

Manglen på nye laboratorietests gør os imidlertid tøvende med at anbefale dette produkt til alle, så det er værd at se på vores andre antivirusartikler for at se, om der er noget der passer mere til dine behov.

Hvad synes du om Emsisoft Anti-Malware Home? Fortæl os dine tanker i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me