Millor Antivirus per a Mac 2020: Abjuració per a Apple

Obtenir un antivirus és un pas crític cap a la seguretat del vostre equip. Tot i així, sembla que els usuaris d’Apple s’han quedat en fred. Amb la majoria de programari maliciós orientat a Windows, Mac sembla obtenir versions subpar de programari establert o, pitjor, opcions dedicades mediocres.


En aquesta guia sobre el millor antivirus per a Mac, passarem per sobre de les poques bones opcions disponibles. Si bé la majoria formen part d’un pla de diversos dispositius, encara ofereixen una excel·lent protecció i una llista de funcions per arrencar.

Examinarem com realitzem les nostres seleccions, analitzarem els resultats del laboratori i us oferirem altres raons per les quals ens agraden cadascuna. Si sou un lector habitual de les nostres guies, no hauria de sorprendre que haguem valorat en primer lloc Bitdefender, però assegureu-vos de llegir les altres quatre opcions si voleu algunes opcions. També recomanem llegir el nostre article sobre la millor VPN per a Mac per obtenir encara més protecció.

Millor Antivirus per a Mac 2020

Què fa que Antivirus sigui millor per a Mac?

Segons Net Marketshare, el 88,13 per cent de tots els ordinadors de sobretaula utilitzen Windows i, per això, la majoria de programari maliciós està escrit per atacar-lo. Dit això, les macOS representen el 9,27 per cent de la quota de mercat, cosa que no és insignificant. Només hi ha un conjunt diferent d’amenaces per als usuaris d’Apple.

Els antivirus s’estructuren de manera diferent en macOS perquè busquen diferents programari maliciós que es comporten de maneres diferents. No és tan senzill com reescriure lleugerament el programari per executar-se al sistema operatiu. Això vol dir que alguns dels millors programes antivirus no estan disponibles per a macOS, o pitjor, no són bons.

La nostra principal preocupació és que un antivirus de Mac no pugui fer front a la llista d’amenaces que pateixen els productes d’Apple. Tot i que s’apliquen els mateixos mètodes de ciberdelinqüència, les aplicacions poden diferir. Hem consultat tres laboratoris independents per trobar les opcions de macOS més segures del mercat.

La protecció contra les amenaces conegudes és important però senzilla. També es va mirar la protecció en temps real de cada antivirus, així com com es va fer amb el malware de dia zero, que són atacs realitzats el mateix dia que una explotació es coneix.

La nostra prioritat és la seguretat, però hi ha altres àrees importants. Vam mirar la usabilitat de cada programa, inclosos els seus modes i configuracions d’escaneig, per veure com s’equilibraven amb la potència.

A mesura que els antivirus han evolucionat, han afegit més funcions, de manera que també hem analitzat què més es proporciona amb cada paquet de seguretat. Inclou aspectes com la protecció de càmeres web, que és la primera recomanació a la nostra guia sobre com assegurar la vostra càmera web.

No hi ha tants antivirus per a macOS com per a Windows, de manera que el preu no és un factor important. Ho vam considerar, però no costa el de funcions o, especialment, de seguretat. Si hi ha un pla gratuït, aquest és un avantatge, però només si l’antivirus compleix els nostres criteris.

Si us plau, consulteu la nostra guia sobre els millors antivirus gratuïts si voleu estalviar diners.

1. Millor Antivirus per a Mac: Bitdefender

Bitdefender té algunes de les millors puntuacions de protecció per a Macs. AV-Test va atorgar-li una puntuació perfecta en l’anàlisi de juny de 2018. Va ser 100% efectiu contra 507 mostres de programari maliciós descobert en les quatre setmanes que van fer la prova.

La mitjana de la indústria en aquell moment era un magnífic 95,5 per cent.

Bitdefender-Mac

El rendiment de Bitdefender també és excel·lent. L’AV-Test va comprovar que va alentir la màquina fins a un màxim d’un 1 per cent mentre descarregava aplicacions i copiava fitxers. La indústria promedia un 12 per cent de descàrregues i un 16 per cent de còpia d’arxius.

Els comparadors AV han trobat resultats similars. De les 310 mostres, Bitdefender va ser eficaç al 100 per cent. El laboratori no té números per al rendiment de macOS, però Bitdefender va rebre una qualificació avançada +, el nivell més alt possible, a Windows a l’abril de 2018.

El tercer laboratori al qual fem referència, MRG Effitas, no té resultats de Mac, però va atorgar a Bitdefender una certificació de nivell 1 en el seu primer anàlisi d’espectre complet, el que significa que va bloquejar el 100 per cent de les amenaces..

Les proves es van fer a Windows 10, però, per tant no hi ha resultats macos per comparar. Tot i així, tenint en compte els resultats de AV-Test i AV-Comparatives, és probable que la variant Apple de Bitdefender hagi funcionat bé.

Altres motius ens agrada Bitdefender

Bitdefender té excel·lents puntuacions de protecció, però també li queda molt més. La interfície d’usuari, tot i ser lleugerament diferent de la versió de Windows, és excel·lent. Podeu veure l’estat del vostre sistema actual, habilitar les proteccions web i executar exploracions ràpides, del sistema o personalitzades.

També té una petita secció per al Pilot automàtic, que és el sistema automatitzat de recomanacions de seguretat de Bitdefender. Us informarà sobre les vulnerabilitats que pot tenir el vostre dispositiu i els passos que podeu fer per solucionar-les.

Pàgina inicial de Bitdefender

També hi ha una protecció contra el ransomware en forma de fitxers segurs. La funció monitoritza els fitxers i les carpetes que especifiqueu i els bloqueja els canvis. Si no coneixeu aquest malintencionat programari maliciós, llegiu la nostra guia sobre què és el ransomware.

Bitdefender es troba constantment al màxim nivell de protecció, usabilitat i funcions. També és barat, amb el pla de tres dispositius que costa uns 50 dòlars l’any. També podeu utilitzar Total Security, un pla de diversos dispositius que permet fins a 10 dispositius Windows, macOS, iOS o Android.

Podeu obtenir més informació a la nostra revisió de Bitdefender o descarregar una prova gratuïta de 30 dies.

2. Tendència Micro Antivirus

Trend Micro té un antivirus per a un sol Mac, però brilla amb el seu pla de diversos dispositius, Màxima seguretat. Va obtenir excel·lents resultats protegint macOS, i AV-Test li proporciona una puntuació perfecta en protecció i rendiment.

Trend-Micro-Mac

Va ser 100% efectiu en les proves de programari maliciós, millor que el 95,5 per cent de la indústria. Els números de rendiment també són impressionants, però no tant com Bitdefender. La descàrrega d’aplicacions d’ús freqüent va suposar un alentiment de l’1 per cent i la còpia de fitxers va provocar un alentiment del 3 per cent. Tot i així, els resultats van ser molt millors que la mitjana de la indústria.

Els comparadors AV també van resultar efectius al 100%. Igual que amb Bitdefender, no hi ha números macOS per al rendiment, però els resultats de Windows eren decents. Trend Micro ha rebut un rebut entre l’obtenció de qualificacions estàndard i avançades de AV-Comparatives. La prova més recent va premiar Trend Micro amb una de les tres estrelles pel seu rendiment.

MRG Effitas va concedir a Trend Micro Maximum Security una certificació de nivell 2 en la seva anàlisi d’espectre complet Q2. Això significa que Trend Micro ha bloquejat almenys el 98 per cent de les amenaces. El servei ha tingut un bon rendiment a totes les proves, excepte el bloqueig d’aplicacions potencialment no desitjades.

Aquestes proves es van fer a Windows, però MRG Effitas va avaluar la màxima seguretat, un pla de diversos dispositius, en conjunt.

Altres motius ens agraden Trend Micro

Trend Micro és decent com a producte Mac, que ofereix protecció contra ransomware, segrestadors de navegadors i molt més per a una sola màquina macOS. Dit això, el paquet de seguretat màxima és molt millor.

Per un doble del preu, podeu assegurar fins a 10 dispositius mitjançant Windows, macOS, iOS o Android. La màxima seguretat també inclou altres funcions, inclòs un optimitzador de sistema que us ajudarà a desfer-vos d’arxius externs i a un gestor de contrasenyes. Aquest últim no és, però, un dels nostres millors gestors de contrasenyes.

Trend Micro base de coneixement

També disposa de Trend Micro Pay Guard, que proporciona una protecció addicional quan s’utilitzen les factures en línia. Pay Guard aïlla la vostra connexió i vetlla per un comportament anormal al navegador. Si alguna cosa sospita, us desconnectarà per desar la vostra informació del robatori d’identitat.

Trend Micro té uns resultats de protecció impressionants i el pla macos únic defensarà el vostre navegador i escriptori contra amenaces. Tot i que, a mesura que augmenta el risc per a dispositius mòbils, la màxima seguretat sembla més atractiva. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió de Trend Micro Antivirus + o descarregar una prova gratuïta.

3. Seguretat de Norton

A diferència d’altres proveïdors que tenen un producte específic per a Mac, Norton ofereix tota la seva gamma per a Windows o macOS. Tot i així, el pla d’un sol dispositiu és car, sobretot tenint en compte que podeu protegir fins a 10 dispositius per uns 20 dòlars més. Dit això, independentment del pla que trieu, tindreu el mateix nivell de protecció.

best-antivirus-for-mac-norton

El test AV va atorgar Norton una puntuació perfecta en protecció i rendiment. Va ser 100% efectiu enfront dels 507 exemplars de programari maliciós que s’utilitzen, el que supera el 95,5 per cent de la indústria en aquell moment.

Tot i que va obtenir sis punts sobre sis per obtenir un rendiment, Norton no té els costats de Trend Micro o Bitdefender. Va disminuir la màquina de prova un 5 per cent en descarregar aplicacions usades amb freqüència i un 1 per cent en copiar fitxers.

AV-Comparatives no té resultats macos per a Norton, però els resultats de Windows són impressionants. Va bloquejar el 100 per cent del programari maliciós durant les proves d’agost del 2018. La prova de rendiment més recent, realitzada l’abril del 2018, va atorgar a Norton una qualificació avançada i dues de les tres estrelles possibles.

Els resultats de Windows de MRG Effitas també van ser impressionants. Durant l’anàlisi d’espectre complet Q2, MRG Effitas va atorgar a Norton una certificació de nivell 1, el que significa que va bloquejar totes les amenaces. Moltes amenaces es van bloquejar mitjançant la vigilància del comportament, cosa que significa que la protecció de Norton contra el programari maliciós de zero dies hauria de ser bona.

Altres motius ens agraden Norton

Tots els plans de Norton tenen una garantia del 100 per cent. Això significa que la vostra màquina no quedarà lliure de programari maliciós. Si no ho fa, Norton us retornarà. Tot i que la garantia inclou tots els plans, l’estàndard de seguretat de Norton no és tan atractiu com altres opcions.

Pot protegir un únic dispositiu contra programari maliciós, però és així. El pla ideal és Norton Security Premium, que pot protegir fins a 10 dispositius mitjançant Windows, macOS, Android o iOS i inclou 25 GB d’emmagatzematge segur, per arrencar. No es compara molt amb els millors proveïdors d’emmagatzematge en núvol, però és una cosa.

Norton-Knowledgebase

El més car Norton Security Deluxe inclou totes les funcions de Premium, a més de la protecció contra robatori d’identitat LifeLock. El paquet LifeLock us assegura fins a un milió de dòlars. Supervisa el vostre informe de crèdit i la web fosca per detectar signes de robatori d’identitat.

Hi ha altres funcions útils, com ara un gestor de contrasenyes que no és tan bo com Dashlane, però que realitza la feina (consulteu la nostra crítica de Dashlane). Podeu obtenir més informació sobre les funcions de la nostra revisió de Norton Security o descarregar una prova gratuïta de Norton Security Premium.

4. Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky es va imposar en la nostra guia del programari antivirus més segur. Té excel·lents marques dels laboratoris a què fem referència i un bon conjunt de funcions per arrencar. A diferència d’altres proveïdors, també té un pla d’un Mac atractiu, tot i que els plans de diversos dispositius poden proporcionar més valor.

best-antivirus-for-mac-kaspersky

Va obtenir sis de sis punts per a la protecció contra el test AV, bloquejant les 507 mostres utilitzades. Tot i això, no ho va guanyar en rendiment. Kaspersky va perdre mig punt a causa de resultats mediocres a la prova de còpia del fitxer.

Va retardar la màquina de prova un 2 per cent mentre descarregava aplicacions usades amb freqüència, la qual cosa no és tan bona com les nostres tres opcions anteriors, però encara millor que la mitjana del 12%. Tot i això, va fer pitjor que la mitjana de la indústria en còpia d’arxius, però va frenar la màquina un 19 per cent.

AV-Comparatives ho va aprovar durant la prova de juliol de 2018. Kaspersky va bloquejar el 100 per cent de les 310 mostres utilitzades. Els resultats de Windows també van ser excel·lents. Kaspersky va obtenir una qualificació avançada + a l’abril de 2018, que manté des de l’octubre de 2014.

Va ser un dels tres únics antivirus per obtenir una certificació de nivell 1 en les anàlisis d’espectre complet Q1 i Q2 de MRG Effitas. Igual que Norton, moltes de les mostres van ser bloquejades amb la vigilància del comportament, el que significa que la protecció contra programari maliciós de zero dies hauria de ser bona.

Altres raons ens agrada Kaspersky

Ens agraden molt les funcions i els preus de Kaspersky, però tenim preocupacions sobre la privadesa que ens impedeixen recomanar-ho directament. Tot i així, com a antivirus dens de característiques a bon preu, és difícil no considerar-ho.

Inclou amb diners segurs, un gestor de contrasenyes, una VPN i molt més. Safe Money és un mode bancari segur que aïlla la vostra connexió amb el portal de pagaments d’altres connexions de xarxa. Fins i tot si tinguéssiu programari maliciós que pogués interceptar la vostra connexió normal, Safe Money us protegiria.

La VPN no és impressionant. Ens el proporciona Hotspot Shield, un proveïdor al qual no ens hem ocupat amablement en la nostra revisió de Hotspot Shield i et limites a 200 MB per dia, tret que actualitzis.

Kaspersky-Safe-Money

És una millor idea utilitzar un dels nostres millors proveïdors de VPN, com ExpressVPN (consulteu la nostra crítica ExpressVPN).

El gestor de contrasenyes és excel·lent, però, com podeu llegir a la nostra revisió de Kaspersky Password Manager.

Kaspersky és una opció fantàstica per a protecció en un sol Mac o protecció contra dispositius amb seguretat total. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió antivirus de Kaspersky o descarregar una prova gratuïta per veure com us agrada.

5. Intego VirusBarrier

Intego és un antivirus exclusiu per a Mac que també obté marques elevades de protecció. Si bé l’aplicació és específica per a Macs, protegeix contra programari maliciós macOS, OS X i Windows. Té guàrdies contra les amenaces de xarxa i phishing.

Intego-Mac
© Cloudwards.net

AV-Test li va atorgar una puntuació perfecta en protecció i rendiment. Va ser 100% efectiu, un 4,5 per cent millor que la mitjana de la indústria, enfront dels 507 exemplars de programari maliciós que el laboratori va utilitzar en les proves de juny de 2018.

Els números de rendiment eren gairebé tan bons com els de Bitdefender. Va disminuir la màquina de prova un 1 per cent en descarregar aplicacions usades amb freqüència i un 3 per cent en copiar fitxers. Va mantenir, com a mínim, una velocitat del 10 per cent més ràpida sobre la mitjana de la indústria.

AV-Comparatives va detectar que va bloquejar el 100% de detecció de programari maliciós durant les proves de juliol de 2018. Com que Intego és exclusiu de Macs, no hi ha cap número de rendiment de Windows a què fer referència.

MRG Effitas no té resultats per a Intego.

Altres motius ens agraden Intego

Intego pot protegir d’un a cinc Macs del programari maliciós. El paquet Mac Premium de primer nivell també té un preu raonable. Podeu protegir cinc dispositius per uns 100 dòlars anuals, la qual cosa és un bon percentatge tenint en compte el conjunt de funcions incloses.

La funció principal és VirusBarrier, que et protegeix de programari maliciós en temps real. Intego també inclou NetBarrier i ContentBarrier. El primer és un tallafoc que supervisa les connexions de xarxa i el segon, proporciona control parental per mantenir els nens en línia en seguretat.

Intego-homepage-2018
© Cloudwards.net

La nostra característica preferida, però, és Washing Machine, un netejador de programari Mac que busca el vostre dispositiu per trobar fitxers redundants o innecessaris i suprimir-los. Inclou coses com ara memòria cau que ja no es necessita i fitxers d’idiomes extranys.

Si bé Intego no protegeix les màquines de Windows, podeu adquirir protecció de Windows quan el feu la sortida. Intego s’associa amb Panda Security per a la protecció de Windows, un proveïdor decent que, malauradament, perd una mica de brillantor a causa del mal rendiment. Podeu obtenir més informació al respecte de la nostra revisió sobre seguretat de Panda.

Pensaments finals

Els usuaris de Mac tenen dificultats per trobar un antivirus sòlid. En la majoria dels casos, sembla que les versions macOS són posteriors. Les nostres cinc eleccions han rebut puntuacions altes de laboratoris independents i també inclouen una bona llista de funcions.

Llevat de Kaspersky, els plans d’un sol Mac se senten lents. Per sort, Bitdefender, Norton i Trend Micro ofereixen plans de diversos dispositius que asseguren l’escriptori i el dispositiu mòbil.

Els fans dedicats a Apple voldran consultar el nostre article sobre el millor emmagatzematge en núvol per a Mac, així com la millor peça de còpia de seguretat de Mac.

Quin antivirus Mac utilitzeu? Feu-ho saber als comentaris i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map